The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Gin
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.08.2011, 12:07
Będzie jakas powtórka w Polsacie
Odpowiedz cytując
mg256
Junior Member

Od: 10.2008

Stary 18.08.2011, 12:09
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Typowy blad taktyczny Bonaventury - Nunez dokladnie wiedział, ze jakby szlo podanie prosto to by sedzia odgwizdal spalonego - dlatego podajac do Patryka nie było mowy o zadnym spalonym. Gdyby Nunez podal prosto to na 100000% sedzia przerwalby akcje. Zreszta nawet wspomniany Bonaventura nie protestowal bo wiedział, ze popełnił bład.
Za wiki:
Zawodnik, który w momencie dotknięcia lub zagrania piłki przez współpartnera przebywa na pozycji spalonej, może zostać ukarany jedynie, gdy bierze on, według opinii sędziego, aktywny udział w grze poprzez:
  • przeszkadzanie w grze,
  • przeszkadzanie przeciwnikowi,
  • odnoszenie korzyści z przebywania na tej pozycji.
Pytanie brzmi czy Genkow nie przeszkadzał w grze przeciwnikowi. Podanie wcale nie musi być do niego, wystarczy aktywny udział w grze. A absorbowanie uwagi przeciwnika to z pewnością forma przeszkadzania, czy też typowa gra bez piłki.

Pytanie czy to błąd Bonaventury, że nie wiedział, iż Genkow jest na spalonym i nie bierze udziału w grze czy też forma gry bez piłki Genkowa który angażował uwagę obrońcy. I właśnie o tą interpretację jest moje pytanie - również z ciekawości.

Z drugiej strony taka interpretacja daje możliwość w ogóle swoistej "pułapki offsajdowej" poprzez celowe zaangażowanie gracza na spalonym w grę ruchem w jego stronę obrońcy.

Bonaventura mógł nie protestować bo nie wiedział, że Genkow jest na spalonym - gdyby wiedział to by go nie próbował odcinać od podania.

Co do karnego za rękę to raczej się zgadzam - w moim przekonaniu być powinien, ale sędzia też ma pewne pole do interpretacji. Wydawało mi się, że ruchu ręki do piłki nie było - więc karny nie był ewidentny.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 18.08.2011, 12:11
Patrząc na to, jak grało Dinamo - całe szczęście, że na nich nie trafiliśmy. Po tych pierwszych meczach Play-off w zasadzie Pilzno, Dinamo i Bayern są pewne awansu. Reszta meczów do odwrotu, choć w głównej mierze gospodarze pierwszych meczów są w uprzywilejowanej pozycji.

Wisła zagrała bardzo dobrze defensywnie. Byłem pod ogromnym wrażeniem całej formacji obronnej, zwłaszcza Jovanovicia, który tak naprawdę zagrał pierwszy poważny mecz w Wiśle i od razu tak dobra gra. Oczywiście, popełnialiśmy błędy, ale na szczęście nie były one tak poważne, aby stracić gola.

APOEL może bardziej poukładany, lepiej operuje piłką, ale mimo wszystko - nieskuteczny. Nie mieli czystej setki do tego aby pokonać Pareikę. Rewanż, mimo tego zwycięstwa, będzie cholernie ciężki. Czynniki: atmosferyczne, wrogie trybuny, a także ogromna motywacja Cypryjczyków na pewno sprawią, że będzie nam bardzo trudno. Najważniejsze to strzelić chociaż jednego gola
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 18.08.2011, 12:11
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Poczytaj wywiady z Kosą, Żewłakowem, Paulistą. Każdy z nich podkreślił że wrogiem Wisły będzie pogoda.

Przydałoby się przełożyć mecz z Korną na inny termin, będzie to trudne bo czuć zły klimat, ludzie źle życzą Wiśle. Jak nie przełożą wstawic tam kompletną rezerwę.
Powiedzieć i napisać można wiele, ale jak to się ma do realiów. Przytoczona Legia nie miała gorąco w Turcji?Dali rade?dali. Więc bez przesady.

Z Koroną to na bank te Kuzery i inne Vukovice będą polować na Meleksa czy Genkowa. Także nie sądzę aby oni wyszli w pierwszym składzie. Też bym na to dziadostwo wpuścił rezerwy.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
delukas96
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 18.08.2011, 12:18
Gin napisał(a):Wyświetl post
Będzie jakas powtórka w Polsacie
Nie licz na powtórkę na otwartym. Jeśli już to polszajs sport albo futbol.
Odpowiedz cytując
bakiagh
Member

Od: 05.2009

Stary 18.08.2011, 12:18
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Z Koroną to na bank te Kuzery i inne Vukovice będą polować na Meleksa czy Genkowa. Także nie sądzę aby oni wyszli w pierwszym składzie. Też bym na to dziadostwo wpuścił rezerwy.
Dokładnie tak samo myślę. Jeśli przypomnimy sobie ostatni mecz z Koroną i to polowanie na nogi to nie ma sensu ryzykować przed rewanżem. Oglądając ostatni mecz Korony z Jagiellonią zobaczyłem jak oni agresywnie, a czasami brutalnie (Korzym) wchodzą w nogi. Tak więc wg mnie nie ma sensu ryzykować.
Odpowiedz cytując
baro1995
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 18.08.2011, 12:25
http://www.futbolnews.pl/rozgrywki/l...na-cyprze.html
Sukcesy rodzą się w bólach,za rok na pewno się uda!
Odpowiedz cytując
Robben
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 18.08.2011, 12:31
Zwycięstwo cieszy, ale przed nami drugie 90 minut na Cyprze i jak powiedzieli Jaliens i Jovanović : szanse są 50 na 50.
Warto też niektórym przypomnieć, że nie tylko Wisła gra o tą Ligę Mistrzów, Apoel również i przedwczesna radość niech będzie bardzo umiarkowana.
Bardzo dobrze Nunez, Diaz i przede wszystkim Małecki, Pareiko jak zawsze, pewny punkt. Marko zaskoczył mnie pozytywnie, śr. obrony również na plus.
Co do meczu, mecz mógł się różnie zakończyć, naszą porażką, remisem bądź zwycięstwem. Apoel zagrał naprawdę fajną piłkę, nie przyjechali się tu bronić i pierwsze 30 minut to pokazało.
Szkoda tej poprzeczki Maora, no ale cóż taka jest piłka. Poza tym nie rozumiem tej krytyki wobec Genkova, dużo zdrowia na boisku zostawił, to że nie strzela bramek... no cóż może w Nikozji się odblokuje
Jeszcze słowo nt. pracy Maaskanta - za późno zmiany, jak pisałem wcześniej, Genkov naprawdę zostawił dużo zdrowia na boisku i mógł wpuścić Bitona na ostatnie 10-15 min. No ale to trener ustala skład, nie ja Swoją drogą zawsze gdy Tsvetan, wygrywamy spotkanie

Pozdro.
Odpowiedz cytując
River
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 18.08.2011, 12:32
Mowi sie, ze APOEL to dobry zespol itd. Skrot meczu Dinamo Zagrzeb - Malmo http://www.youtube.com/watch?v=CSWsqzc8pWw

Krotko. My sie cieszmy, ze nie trafilismy na Chorwatow Ze Szwedami to oni robili co chcieli. Statystyki:
http://pl.uefa.com/uefachampionsleag...&match=2007549

Strzaly: 25-1
Odpowiedz cytując
PANDEM0NIUM
Senior Member

Stary 18.08.2011, 12:32
bakiagh napisał(a):Wyświetl post
Dokładnie tak samo myślę. Jeśli przypomnimy sobie ostatni mecz z Koroną i to polowanie na nogi to nie ma sensu ryzykować przed rewanżem. Oglądając ostatni mecz Korony z Jagiellonią zobaczyłem jak oni agresywnie, a czasami brutalnie (Korzym) wchodzą w nogi. Tak więc wg mnie nie ma sensu ryzykować.
Korzym to burak, zawsze jak gra przeciw Wiśle to robi wszystko aby zrobić krzywdę naszym. Jego zachowanie można porównać do orangutana w klatce. Pozatym gdzies czytałem że w ostatnim meczu połamał żebra ale nie wiem czy to prawda.
Odpowiedz cytując
baro1995
Senior Member

Stary 18.08.2011, 12:33
Trzeba jeszcze dodać,że Malmoe wyeliminowało Rangersów
Sukcesy rodzą się w bólach,za rok na pewno się uda!
Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Stary 18.08.2011, 12:35
Dokładnie.
Korzym to typowy przykład zawodnika, który wyżywa się na lepszych od niego (a o to nietrudno).
Buractwo 100%. Mam szczerze mówiąc żal do Boga, że taki pajac biega po polskich boiskach. Wstyd.
Odpowiedz cytując
nh79
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 18.08.2011, 12:35
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Tak Gmoszek kibicował Apoelowi - żenada.

Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Wynik jaki uzyskaliśmy jest naprawdę dobry. Apoel aby spokojnie dograć mecz u siebie musi strzelić trzy bramki. Co mu da 2-0 jak Wisła może strzelić tylko jedną bramkę,a na to szanse są i to duże, i Apoel pożegna się z LM. Jest dobrze i nie ma co narzekać. A to,że gramy tak a nie inaczej. Jakoś już mnie to nie rusza,gramy rozsądnie na miarę tego co posiadamy. Wyrachowany to futbol,ale nie da się inaczej. Wiem,że polska myśl szkoleniowa, bredzi coś o tym,że Wisła nie potrafi się bronić i musi atakować ale jest to oderwane od rzeczywistości, nie ma szans na zdanie egzaminu w Europie. Tak jak cała polska myśl szkoleniowa zresztą. Obecna taktyka jest najlepszą z najlepszych.

P.S. Czy to prawda,że Gmoch kibicował Apoelowi?Deklarował to? nie chce mi się szukać wypowiedzi jegomościa, bo nie wart poświęcenia mu ani minuty ale tak z ciekawości pytam. Że niby Wisła nie jest Polska bo gra tam dużo obcokrajowców,czy coś takiego bredził? Dobrze,że w Apoelu roi się od Cypryjczyków

o co Wam chodzi z tym Gmochem?a co Wy kibicujecie innym druzynom polskim w pucharach (za wyjatkiem Slaska oczywiscie)?szacunek dla goscia powiedziel, ze jest kibicem Legii i ze go z Apoelem wiaze wiecej niz z Wisla i nie silil sie na zadne sztuczne uprzejmosci i powiedzial to co mysli.nie kumam Lechowi kibicowaliscie, bo to polska druzyna gosc jest za Legia, wiele lat spedzil za granica i jest bardziej emocjonalnie zwiazany z Apolelem a tu wielkie halo, ze nie jest za Wisla.a niby czemu mialby byc?
Odpowiedz cytując
PANDEM0NIUM
Senior Member

Stary 18.08.2011, 12:38
Kaska niezła fakt, ja chciałbym aby większość z tej kwoty poszła na profesjonalny ośrodek treningowy, nawet kosztem transferów i dwóch czy trzech mistrzostw.
Wychowamy sobie narybek i za kilka latek będziemy etatowym mistrzem Polski i uczestnikiem LM.
Odpowiedz cytując
LooNatyk
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 18.08.2011, 12:38
nh79 chodzi o to pieprzenie, że Wisła ma już mało z Polską wspolnego etc A ten jego cały APOEL to ile ma z Cyprem wspolnego?
Niech sobie kibicuje komu chce, ale niech nei pierdzieli takich głupot..
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 18.08.2011, 12:40
Bardzo dobrze ze nie zostaliśmy wczoraj wykartkowani. !
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
pikey
Senior Member

Stary 18.08.2011, 12:41
Przed każdym innym meczem w lidze napisałbym, że trzeba wystawić najsilniejszy skład, bo punktów też nie możemy gubić.
Przed meczem z Koroną liczę jednak na to, że zobaczymy w większości rezerwowy skład. To drużyna grająca ostro i nie ma co ryzykować. Zawodnicy nie mogą przystąpić kompletnie poobijani do rewanżu na Cyprze. O ewentualnych kontuzjach już nie wspominam. Tam będzie walka na całego i musimy być w optymalnej dyspozycji.
Odpowiedz cytując
Radwi
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2005

Stary 18.08.2011, 12:44
LooNatyk napisał(a):Wyświetl post
nh79 chodzi o to pieprzenie, że Wisła ma już mało z Polską wspolnego etc A ten jego cały APOEL to ile ma z Cyprem wspolnego?
Niech sobie kibicuje komu chce, ale niech nei pierdzieli takich głupot..

W APOELu gral jeden cypryjczyk w podstawowym skladzie, a drugi wszedl z lawki, trener tez zagraniczny jak u nas, wiec Gmoch troche sie zagalopowal,
Odpowiedz cytując
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 18.08.2011, 12:45
crazykaro napisał(a):Wyświetl post
Wynik nie zawsze odzwierciedla grę. A 2-1 na 100% nie jest lepsze od 1-0, co do tego wątpliwości mieć nie można. A jeśli ktoś ma to niech lepiej czyta i nic nie pisze bo na pewno nie napisze nic mądrego.
Cieszy mnie niezmiernie,że na mój kpiący tekst odpowiedziałeś tak poważnie,wręcz pryncypialnie.Na przyszłość postaram się nie kamuflować swoich ocen,by uniknąć braku zrozumienia u innych.
Odpowiedz cytując
art
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 18.08.2011, 12:54
Ja nie wiem o co Wam chodzi z Genkowem, no dobra, strzału nie oddał żadnego. Ale podania już 14/18 czy nie tracił piłek jak już dostał, a o to głównie chodziło. Przebiegnięty dystans? 10.95km... Zobaczcie na grafiku jego pozycje na boisku, za bardzo to On w pole karne nie wchodził nawet. Z gry Bitona z Zagłębiem nic wielkiego nie wnikało, fajerwerków nie widziałem, a przeciwnik w Sobotę przy tym wczoraj to byli jacyś amatorzy...
Odpowiedz cytując
grosz
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 18.08.2011, 12:57
czy może ktoś śledził dzisiejsze nagłówki gazet Cypryjskich? albo co pisali na ich forum po tej porażce?
Odpowiedz cytując
rutek
Member

Od: 04.2004

Stary 18.08.2011, 12:58
Bardzo dobry rezultat, który przed meczem brałem w ciemno. Wbrew pozorom 1-0 u siebie wcale nie jest wynikiem wiele gorszym od 3-1 jak przed laty z PAO bo przy naszej bramce wyjazdowej przeciwnik w obu przypadkach musi wbić aż trzy gole - oczywiście w pierwszej sytuacji wbicie trzech bramek daje awans, a w drugiej dogrywkę - jednak reasumując trzy bramki stają się niezbędne
Odpowiedz cytując
nicolas
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 18.08.2011, 12:58
Ciekawe, czy hymn LM może być odegrany na żywo? Wyobrażam sobie połączone orkiestry i chóry Filharmonii Krakowskiej, Opery, Capelli Cracoviensis...oooo to by była MOC Ciekawe czy coś takiego w ogóle jest możliwe?
Odpowiedz cytując
dzollo
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 18.08.2011, 13:05
pikey napisał(a):Wyświetl post
Przed każdym innym meczem w lidze napisałbym, że trzeba wystawić najsilniejszy skład, bo punktów też nie możemy gubić.
Przed meczem z Koroną liczę jednak na to, że zobaczymy w większości rezerwowy skład. To drużyna grająca ostro i nie ma co ryzykować. Zawodnicy nie mogą przystąpić kompletnie poobijani do rewanżu na Cyprze. O ewentualnych kontuzjach już nie wspominam. Tam będzie walka na całego i musimy być w optymalnej dyspozycji.
Może oddajmy go walkowerem, i lećmy już dziś przystosowywać się do tego mitycznego upału panującego na Cyprze

A tak na poważnie to zgadzam się z tobą, ten mecz jest najważniejszy od kilkunastu lat a siły i kondycja będą odgrywały tam najważniejszą rolę, ponieważ murowanie przez 90 min i bieganie za "Cypryjczykami" jest bardziej niż pewne.

art napisał(a):Wyświetl post
Ja nie wiem o co Wam chodzi z Genkowem, no dobra, strzału nie oddał żadnego. Ale podania już 14/18 czy nie tracił piłek jak już dostał, a o to głównie chodziło. Przebiegnięty dystans? 10.95km... Zobaczcie na grafiku jego pozycje na boisku, za bardzo to On w pole karne nie wchodził nawet. Z gry Bitona z Zagłębiem nic wielkiego nie wnikało, fajerwerków nie widziałem, a przeciwnik w Sobotę przy tym wczoraj to byli jacyś amatorzy...
Masz rację, jestem przekonany, że w rewanżu wyjdzie również Genkov a, z Koroną zagra Biton. Mimo,że w ataku nic ciekawego nie pokazał (poza walką, no i wywalczeniem wolnego po, którym Melix zaliczył poprzeczkę) to w defensywie pracował jako 1 obrońca, nie raz wracał się pod samo pole karne Wisełki, no i jest nie oceniony przy stałych fragmentach dla rywala (głównie rożne) bardzo często przy nich wygrywał pojedynki główkowe. A jak już wyżej napisałem jedziemy na 100% tam murować, więc wg.mnie Maaskant nie zrezygnuje z takiego piłkarza, nawet kosztem upośledzenia gry ofensywnej.
Ostatnio edytowane przez dzollo : 18.08.2011 o godz. 13:13.
Czy wygrywasz czy nie.... <3
Odpowiedz cytując
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 18.08.2011, 13:05
Birsa napisał(a):Wyświetl post
http://pl.uefa.com/uefachampionsleag...&match=2007549 a tu musisz kliknac na dowolnego zawodnika i sprawdzić pozycje na boisku przez cały mecz

Widać profesjonalizm w tych statystykach
Genialne statystyki. Szczególna uwage nalezy zwrocic na procent celnych podań. Malecki 32%...co jest niezwykle niską statystyka. Majwięcej przebiegł Nunez i o dziwo mial tez bardzo dużo celnych podań bo 72%.O dziwo masywny Chavez przebiegł więcej kilometrów niż Jaliens. I Diaz...82% celnych podań.
Ostatnio edytowane przez rafal777 : 18.08.2011 o godz. 13:10.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 18.08.2011, 13:10
Rewanż będzie jedną wielką wojną . Czuje zagramy ultra defensywnie , a APOEL rzuci się na nas od pierwszej minuty . Tutaj otwiera się spora szansa na kontry , w których jesteśmy najlepsi na ten moment . Niezmieniemnie cieszy że po tylu latach , dopiero za holenderskiego trenera Wisla nauczyła się grać w defensywie . Może i kiedyś mieliśmy w obronie Marcelo , Głowackiego , ale jako cała formacja , jeszcze nigdy nie prezentowaliśmy się tak dobrze . Można wypomnieć styl gdy , ale gdy awansujemy do LM wszystko popadnie w niepamięć . Czy po latach ktoś wypomina styl w jakim Widzew awansował ?

nasz lider - Melikson na pewno nie rozegra drugiego tak 'słabego' meczu pod rząd . Na Cyprze APOEL siłą rzeczy będzie musiał się bardziej odkryć i to będzie ogromną szansą dla naszych zawodników . Melikson ze swoją szybkością powinien chociaz raz ucieć obrońcom rywala .

Za Genkova powinien zagrać Biton . Raz że lepiej wytrzyma warunki panujące na Cyprze ,dwa że jest w lepszej formie strzeleckiej , a trzy że wydaje się lepszym zawodnikiem na kontry .

Reszta składu bez zmian , nawet gdyby Lamey doszedł do siebie, to Jovanovic ma lepszą wydolność i jest bardziej zdecydowany w ofensywie .

Już teraz obstawiam że po walce do ostatnich sekund , przegramy spotkanie 2-1 i awansujemy do LM.
Odpowiedz cytując
dobra_bestia
Member

Od: 05.2005

Stary 18.08.2011, 13:13
art napisał(a):Wyświetl post
A z tego wszystkiego to porównując Apoel do Zagłębia, to ci drudzy napędzili nam więcej strachu, lepsze i więcej sytuacji mieli, a Apoel strzały albo w środek bramki z 20m albo blokowane.

A jak w sobotę Korzym albo któryś inny pedał wykluczy nam zawodnika na rewanż to pojadę do tych scyzoryków i mu wjebe
Odpowiedz cytując
Ivory1906
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 18.08.2011, 13:15
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Rewanż będzie jedną wielką wojną . Czuje zagramy ultra defensywnie , a APOEL rzuci się na nas od pierwszej minuty . Tutaj otwiera się spora szansa na kontry , w których jesteśmy najlepsi na ten moment . Niezmieniemnie cieszy że po tylu latach , dopiero za holenderskiego trenera Wisla nauczyła się grać w defensywie . Może i kiedyś mieliśmy w obronie Marcelo , Głowackiego , ale jako cała formacja , jeszcze nigdy nie prezentowaliśmy się tak dobrze . Można wypomnieć styl gdy , ale gdy awansujemy do LM wszystko popadnie w niepamięć . Czy po latach ktoś wypomina styl w jakim Widzew awansował ?

nasz lider - Melikson na pewno nie rozegra drugiego tak 'słabego' meczu pod rząd . Na Cyprze APOEL siłą rzeczy będzie musiał się bardziej odkryć i to będzie ogromną szansą dla naszych zawodników . Melikson ze swoją szybkością powinien chociaz raz ucieć obrońcom rywala .

Za Genkova powinien zagrać Biton . Raz że lepiej wytrzyma warunki panujące na Cyprze ,dwa że jest w lepszej formie strzeleckiej , a trzy że wydaje się lepszym zawodnikiem na kontry .

Reszta składu bez zmian , nawet gdyby Lamey doszedł do siebie, to Jovanovic ma lepszą wydolność i jest bardziej zdecydowany w ofensywie .

Już teraz obstawiam że po walce do ostatnich sekund , przegramy spotkanie 2-1 i awansujemy do LM.
APOEL nie rzuci sie na hura do super ultra ofensywnej gry bo wiedza ze jesli My strzelimy jedna bramke z kontry sa Oni w czarnej dupie bo beda musieli zdobyc trzy bramki.
Jak bys obserwowal dobrze mecz a zwlaszcza Melexa to zauwazylbys ze gdy Melex dostawal pilke w momencie doskakiwalo do Niego 2-3 rywali. Nie jest On tez Messim by sobie i zwiesc i zrobic rajd bez przesady. Zostal skutecznie wylaczony z gry aczkolwiek nie raz mu sie udalo podac fajna pilke do przodu.
Odpowiedz cytując
Banitaz
Member

Od: 02.2011

Stary 18.08.2011, 13:20
Jak dla mnie zagraliśmy dobry mecz. Przedewszystkim mądrze i rozważnie, a nie jak ułani z szablami na czołgi. Cieszy mnie postawa Diaza, któremu nie szło w poprzednich meczach, widać robi postępy oraz Jovanovica, który czuł sie bardzo pewnie. Trzeba być dobrej myśli bo jest duża szansa
Odpowiedz cytując
atomek21
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 18.08.2011, 13:22
Tak wyglądał stadion APOELu 2 lata temu w czasie meczu z Kopenhagą. W ogóle myślę, że Maaskant powinien mocno uważnie przyjrzeć się tamtemu meczowi, choć minęły od niego już 2 lata. Wtedy Kopenhaga po pierwszym meczu również miała 1bramkową zaliczkę.

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów