|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 07.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
on tak zawsze, skromny chłopak z niego
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
poczekaj do końca rundy z ocena Diaza i Nuneza. Jeśli będzie dobra to Staszek i Robert na pewno o wykupieniu poszczególnych graczy się zastanowią. |
|
|
|
Guest
|
|
|
Bańka za Diaza - noooo trochę za bogato jak za tej klasy zawodnika.
1,2 za Nuneza - mnie on się podoba, ale tyle kasy nie za napastnika, a też nie jest to gracz, który ma dla Wisły takie znaczenie jak Melikson? Nie wiem czy to już ten czas w Wiśle - oby. Poza tym Nunez musi grać nawet na wyższym poziomie niż wczoraj przez cały sezon. Mały tj. na dziś jeden z dwóch graczy plus Melikson, który nie boi się grać 1-1 i mu wychodzi od czasu od czasu. Kolejny to potencjalnie Nunez. Myślałem też, że Iliev będzie znaczył więcej, ale na razie są to tylko przebłyski. Reasumując Mały zasługuje na godne pieniądze - ile to miałoby być nie wiem. Niech się dogadują tak żeby wszyscy byli zadowoleni.
Ostatnio edytowane przez arti : 18.08.2011 o godz. 08:03.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Panowie, a to prawda że Jirsak ma iść gdzieś na wypożyczenie ?
Nie będę wypominał za ile go kupiliśmy, ( 700 tysięcy ojro ), no ale nie gra w ogóle...tzn żeby grać to trzeba się łapać na ławkę chociaż....a tutaj ja widzę trybuny.... Ja wiem, że dziecko, że żona potrzebuje go teraz etc. No ale bez jaj.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
No więc dlatego pytam czy już znalazł sobie klub czy nie ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
http://www........./gallery/supporters/991/20110818_Wisła%20Kraków%20-%20APOEL%20Nikozja%20%201-0_0688.jpg
ojciec&syn ^^
Ostatnio edytowane przez WiślakMyślenice : 18.08.2011 o godz. 09:21.
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Patrząc na Kirma jak wczoraj stał po meczu pod C gdy kibice dziękowali zawodnikom - trzeba jasno powiedzieć facet jest do końca wypalony. Zero radości, zupełnie jakbyśmy przgrali mecz. Albo Maaskant go jakoś odmieni albo facet do sprzedania.
![]()
|
|
|
|
Guest
|
|
Pytanie czy potrafi zacisnąć zęby i walczyć w ten sposób o 11 czy zabraknie umiejętności i psyche. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
On po prostu ma taki charakter, mruk, milczek, mało rozrywkowy, stojacy z boku... dlaczego mamy go alienować tylko dlatego że ma taki charakter? Tylko dlatego że nie potrafi się cieszyć? Czy to sprawia że gra gorzej w piłke? Zamiast go dołować i sugerować sprzedaż powinniśmy go wesprzeć, w końcu bez niego mistrzostwo byłoby mało prawdopodobne w konsekwencji czego nie wiadomo czy bylibyśmy w tym miejscu w którym jesteśmy. Mogę się założyć że on pokaże jeszcze w tym sezonie błysk. Wtedy znowu będzie noszony na rękach ale czy o to w tym chodzi aby wspierać piłkarzy tylko wtedy gdy jest dobrze? Na tym polega kibicowanie? |
|
|
|
ANAJNARAB
Offline |
|
|
Nie nie na tym polega kibicowanie tylko jak zespól jest o krok o LM a gościu stoi z tyłu i udaje że coś tam krzyczy a naprawdę ogląda się do tyłu i chce już iść do szatni (akurat dobrze to widziałem) do tego afera z karnym to pokazuje że Kirm dobrze u nas się nie czuje i psychika mocno mu siadła.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 18.08.2011 o godz. 11:15.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Po drugie nie takie tuzy jak Kirm marnowali zarówno karne jak i setki a nawet dwusetki Po trzecie jesteś psychiatrą? |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Równie podobne odczucia mam co do zachowania Tsvetana. Dla mnie Wisła we wczorajszym meczu grała bez napastnika, bo na prawdę powoli kredyt zaufania powinien się mu skończyć. Bez przekonania gra Genkov, a Wisła jednak potrzebuje napastnika z prawdziwego zdarzenia więc albo Biton pierwszy skład albo jak najszybsze przełamanie Genkova, chociaż w to drugie trudno uwierzyć.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Kiro strzeli bramkę w lidze i będzie ok. Andraż ma wysokie umiejętności i żelazne płuca, potrzebuje tylko się przełamać.
Nie skakał jak wariat na fecie? Nie okazywał radości po wczorajszym meczu? Nie każdy jest tak rozrywkowy jak 'Bunioza' i Paljic. Sprzedaż tego piłkarza to byłaby głupota. Rywalizacja w drużynie musi być. Trener rotuje składem i na pewno każdy swoją cegiełkę do mistrzostwa i awansu do LM dołoży. Nie najgorszym pomysłem byłoby okazanie wsparcia z trybun dla Kirma. Niech wie, że ma wsparcie kibiców. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
No właśnie Kominek. Pandemonium dobrze obalił twój argument, Kirm już ma taki charakter, nie okazuję za bardzo radości po meczu. Więc ja nie widzę, żeby mu psycha siadła.
Kirm dał dobrą zmianę z Zagłębiem to on wywalczył karnego. Kirm będzie walczył i moim zdaniem wygryzie Ilieva ze składu. Iliev to dobry zawodnik, ale nie przystoi piłkarzowi, żeby siadał kondycyjnie po 60 minutach w każdym meczu, z drugiej strony jako joker na końcówki może robić różnicę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Ciekawe cytaty z wywiadu z Paulistą :
Do kiedy zamierzasz czekać na oferty? Nie mogę czekać zbyt długo. Posiedzę tu z tydzień. Przede wszystkim muszę znaleźć pracę, ale cel numer jeden to zakotwiczyć w Polsce. Z ciekawości, przyjąłbyś propozycję z Cracovii? Kibice Wisły pewnie by tego nie zrozumieli, ale nie mogę sobie pozwolić na wybrzydzanie. Gdybym dostał zaproszenie od Cracovii, to na pewno bym je rozważył. W takiej sytuacji chciałbym, aby fani Wisły to zaakceptowali, bo naprawdę ich kocham. Masz duże wymagania finansowe? Nie, mówię szczerze - kasa nie jest moją główną motywacją. Nie muszę bardzo dużo zarabiać. Chcę grać Co myślicie ? ![]()
Sukcesy rodzą się w bólach,za rok na pewno się uda!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
ja mysle to:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hahaha.
Dobre ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
No to już wiemy dlaczego mu się gra nie kleiła. Po prostu za bardzo mu balansował i tracił równowagę
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
No to już wiemy kto na najbliższym meczu Apoelu będzie ... Doda
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ale...pyton
![]() ![]() przypomina mi się filmik: a tutaj sytuacja spodenkowa jakoś tak z clip z Polast sport ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
ANAJNARAB
Offline |
|
|
Co innego powściągliwy charakter co innego jak po wygraniu bardzo ważnego meczu gościu stoi za druzyną coś tam mamrocze pod nosem i dwa razy macha reką i ciągle się rozgląda w prawo i w lewo. Przepraszam Sobol też wylewny nie jest.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Przepraszam Cię Kominek ale uważam podobnie jak niektórzy wcześniej, że na siłę doszukujesz się czegoś w zachowaniu Kirma. Ja tam nie uważam aby się zmienił i według mnie cały czas jest taki jaki był.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Kirm odkąd do nas przyszedł , raczej zawsze traktował Wisłę jako tymczasowe miejsce pracy . Nie uważam tego za aż takie złe podejście - o ile wiąże się z tym duży profesjonalizm zawodnika - a tego nie można Kirmowi odmówić . Myślę że dla kwestią roku jest aż klub będzie chciał go sprzedać - z korzyścią dla siebie i zawodnika . Jeśli chodzi o solidaryzowanie się z zespołem , to o niebo lepiej to wygląda np z Paljiciem i Jovaniciem - obaj są rok krócej w zespole a chociaż mają chęci jeśli chodzi o naukę języka . Poza tym widać że podchodzą bardzo emocjonalnie do wykonywanego zawodu , w przeciwieństwie do Kirma . Pamiętajmy zresztą że chcąc się wzmacniać , a w grę wchodzą głównie ( o ile nie wyłącznie ) zawodnicy zagraniczni , siłą rzeczy będziemy musieli pozbyć się kilku z nich z drużyny . Możemy sobie pozwolić na jeszcze max 1 transfer zagraniczny przy utrzymaniu obecnego stanu kadrowego . Jednym słowem musi być wymiana rezerwowych graczy na lepszych zawodników zagranicznych . Kirm jeśli przesiedzi teraz rundę na ławce będzie kandydatem do odejścia .
Ostatnio edytowane przez Karherop : 18.08.2011 o godz. 14:44.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|