|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Naciągnał mięsien ale na treningach ćwiczył z wszystkimi czyli powinien dzisaj zagrać.Mamy Joanovicia tylko nie wiadomo czego możemy sie po nim spodziewać.Dzisaj od kąd się obudziłęm mam jakis lekki nie pokoj w zwiazku z meczem oby poszło po naszej mysli.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Kopenhaga też wczoraj znała smak , a dzisiaj poznała nowy. Nie ma co się obawiać, tylko wyjść z wiarą i nastrzelać ile wlezie. Taki scenariusz jak niegdyś z Trabzonsporem będzie zadowalający
, czyli nie stracić bramki, a jak się już przytrafi do dostrzelać kilka.![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Lamey nie zagra, za niego Jovanovic.
Podsłuchane na treningu ![]()
Ostatnio edytowane przez SkMk : 17.08.2011 o godz. 16:49.
![]()
W życiu ważne są tylko chwile...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Skąd info?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Okurde oby to nie było prawdą Jovanovic to dla nas narazie wielka nie wiadoma może równocześnie zagrać dobrze jak i na odwrót.Jak to nie będzie prawda proponuje BANA za podgrzewanie atmoswfery już gorącej przed meczem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Szanowni,
Czuję się zdenerwowany. Ale pewnie nie jedyny. Czuję jaką mamy szansę będąc w tej fazie i nie wiem na co mam liczyć... Jak przegramy bo będziemy gorsi to trudno, ale jeśli przegramy przez brak szczęścia to nie wiem jak to przeżyję. Każdy z nas lizał rany po Panathinaikosie, Levadii i innych Karabachach. Po prostu czas żeby Absolut, los uśmiechnął się do nas... Mam nadzieję, ze tak właśnie będzie. Myślę, że awans leży na Cyprze. Trzeba tam pojechać i zagrać rewelacyjny mecz. U nas będziemy się nawzajem badać, grać ostrożnie. Żadna ze stron nie wypracuje zaliczki, która sprawi, że rewanż będzie formalnością. Trzeba zagrać tak, aby mieć w miarę ok pozycję wyjściową do rewanżu. Czyli np. 0-0, a później rewanż identyczny jak na Litexie. Do boju Wisła Kraków!!!! Powód: gramatyka zdania
Ostatnio edytowane przez Adenalix : 17.08.2011 o godz. 16:58.
![]()
Do what you mean and mean what you do.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Panowie, na Reymonta Wisla nie powinna sie bac nikogo. Tutaj kazdej druzynie ciezko sie gra i tak bedzie dzisiaj.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Od meczu z PAO w Atenach tak się nie denerwowałem... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ja się bardziej denerwowałem przed Skonto i Litexem
Jovanovic wiecej nam da w ofensywie zdecydowanie jeśli to prawda ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Dzisiaj do hotelu gdzie pracuje, przyjechal Marcin Zewlakow z zona i kilku dziennikarzy (Pol, Satyra itp z TVN) pewnie transmituja spotkanie.
W ubieglym tygodniu mielismy tez zapytanie z Apoelu o noclegi na 36 pokoi ale nie bylo juz nic wolnego... Ale budzetu za duzego nie milei przeznaczonego na to... Ooo taka ciekawostka. JAZDA JAZDA JAZDA - ja juz wychodze na R22 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Też wchodziłem przed chwilą na stadion
2h ponad do meczu a ludu jak mrówków Mam nadzieję że Marko pokaże się z dobrej strony! DO BOJU WISŁO! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Widziałem dziś Lameya w galerii Krakowskiej ~16. CHODZIŁ normalnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Oby tylko grał w 11. Nie chciałbym mieć niemiłej niespodzianki jak z Diazem w 1 meczu z Litexem.
Ogółem mam złe przeczucia co do całego meczu... Obym się mylił... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Dobrze mi się wydaje, że Kopenhaga jest w 4. rundzie rozstawiona? Jeśli tak, dlaczego pierwszy mecz grała u siebie? Myślałem, że drużyna rozstawiona jest premiowana rewanżem u siebie.
Ciekawe, że Charalambides na ławie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Pewnie było ze 100 tys razy wałkowane, ale powtórzę: to gdzie gra się pierwszy mecz jest kwestią losowania a nie rozstawienia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
no to sie szykuje wyborny komentarz w wykonaniu Kowalczyka
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
no coz przychodzi mi odszczekac jednak moje slowa Kowalczyk trzyma nawet fason
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Narazie nasza gra wyglada zle, co to za murowanie bramki na wlasnym boisku?!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Pierwsza połowa właściwie dramatyczna. Gdyby nie ostatnie 10 minut, to powiedziałbym, że APOEL jest o klasę lepszą formacją. Wydaje mi się, że Cypryjczycy przestraszyli nas na początku i właściwie zabrali ochoty do gry. Zapaść techniczna była ogromna. Niewidoczny Melikson bolał okropnie.
Oby trener złoił im tyłek jak należy. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
wszyscy do mnie dzownia i mowia nie jest źle .... jak nie jest źle , Apoel to jednak nie ogórki i robią co chcą ... obyśmy choć jedną strzelili .... ale w dwumeczu będzie prze ciężko : /
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Gra na wynik 0:0 mam nadzieje ze uda nam sie strelić na 1:0 zespoły w 100% wyrównane ehh ale tama refleksja do czego to doszło . :o
![]()
Let other people be who they want to be. Remember, someday, somehow U can be in the minority ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
powiedzcie mi... jak można rozgrywać rzut rożny tak krótko, każdy rzut rożny tak wykonany i 0 pożytku... Maaskant musi ich porządnie przetrzepać oj musi...
![]()
Wisła to jest potęga ! Wisła Najlepsza jest ! Wisłę trzeba szanować ! Wisłę ten nasz TS !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Przyjezdzaja Cypryjczycy i robia co chca na naszym boisku
... Irytuja mnie te krotkie rogi, bo kazda taka akcja jest sknocona. Juz nie mowie o tym, ze przy kazdym stalym fragmencie max. 4 graczy stoi w polu karnym przeciwnika. Genkov, Nunez do zmiany...Biton i Gargula na boisko, bo trzeba strzelic koniecznie przynajmniej 1 bramke. Brak zwyciestwa w Krakowie oznacza praktycznie brak kwalifikacji do LM. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
brak strzelonej bramki nie oznacza nic , ważne żebyśmy nie stracili , tam wystarczy wbić jedną , i już inaczej będzie gra wyglądała . Co do 1 połowy w naszym wykonaniu . TRAGEDIA
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Typowy mecz na 0:0 ... Apoel groźny po naszej niezdecydowanej grze w obronie.
W przodzie poza błyskiem Meliksona nic ciekawego. Jeśli skończy się bez bramek nie będę zdziwiony ... ale mając w perspektywie wyjazd do Nikozji będzie to słaby wynik. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Mamy 45 min ,zeby zapewnisc sobie awans do LM.
Albo teraz wszyscy sie zepna,siadziemy na nich i zagramy na 300 % albo na APOELu z 0:0 bedzie ciezko cos wywalczyc.. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Nie moge sluchac tych 7egionistow jeb$%$ch w n-ce
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
dam Ci darmową radę, poprostu wyłącz
dziady jakich mało z pier**lonych poległonistów![]()
Wisła to jest potęga ! Wisła Najlepsza jest ! Wisłę trzeba szanować ! Wisłę ten nasz TS !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Powiem tak: kapitalny 60-metrowy wyrzut Pareiki, fantastyczne podanie Gervasio, genialne wykończenie Małego!
Zagrali tak, by dorównać legendzie! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|