|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
wwf spokojnie bo nie zaśniesz z wrażenia
tak możesz wnosić aparat i plecak. ale sądzę że plecak wygodniej zanieść do depozytu (przed sektorem G). a ja będę siedział i oglądał mecz. można? można!! ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Trochę nie rozumiem tych z Was, którzy chcą odkupywać bilety. Przecież bilety są imienne. Zawsze istnieje prawdopodobieństwo, że będą sprawdzać Twoje dane. A wg mnie prawdopodobieństwo jest większe przy TAKIM meczu. Uefa to, uefa tamto, wytyczne i inne instrukcje... Zastanawia mnie to. Spore ryzyko jak dla mnie.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
ja tam jestem w stanie zaryzykować... w ostateczności zastanawiam się czy nie podejść przed stadion z 2-3h wcześniej i nie szukać wtedy biletów
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
oj coś mi się wydaje że zaraz ban poleci
bo co ile będziesz w stanie zapłacić za bilet? 180zeta? ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Nie rozumiem, po co te dyskusje o zajmowaniu nieswoich miejsc. Jest powiedziane jasno, że na trybunie z Białą Gwiazdą nie obowiązuje zasada zajmowania miejsc. Na innych trybunach ta zasada obowiązuje. Kupiłeś bilet na rząd 3 miejsce 10 to siadaj w rzędzie 3 miejsce 10. I tyle. A nie zwalanie na stewardów, na ochronę, na tych, którzy chcą siedzieć na swoich miejscach.
![]()
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Obowiązuje bo tak powiedział prezes Basałaj? ja rozumiem sektor E. ale narożniki i G? wybijcie sobie z głowy zajmowanie miejsc na biletach. co to ma być? bo przyjdzie mi jeden raz na mecz i wielkie panisko chce zająć swoje?
mam karnet na G i nawet nie wiem na który sektor a co dopiero rząd czy miejsce! (spoko teraz zerknąłem) ale oczywiście trzeba bronić tych dla których Wisła to mecz w LM a nie ekstraklasie!! ![]()
Dumny po zwycięstwie
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Ja bym biletu nie sprzedał. Potem bym żałował całe życie, jakby Wisła wygrała tak 4-0 a ja mogłem to zobaczyć i świętować na stadionie a wolałem zarobić te 200zł.
Ja pier****dole ale jutro będę się wydzierał. To będzie moc. ![]()
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
|
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
Powód: ...
Ostatnio edytowane przez Grisza1 : 16.08.2011 o godz. 22:42.
![]()
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
ja uważam, że ważniejsze od siadania gdzie popadnie (oczywiście poza C) jest stanie i dopingowanie - to tworzy klimat ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Dzwonił jakiś gość do hyde parku do Orange Sport i mówi, że dał za bilet 140 złotych na jutrzejszy mecz. Tak się zastanawiam jak to jest możliwe
Mówił, że załatwiał przez znajomych |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
nie wiem, chyba nie koniecznie trzeba aż tak przepłacać? zdarzyło mi się jeszcze zanim przebudowany został stadion na jeden z meczów kupić bilet po normalnej cenie od "uprzejmych panów" a przed innym po normalnej cenie bilet sprzedać jakiemuś dzieciakowi, bo miałem jeden niewykorzystany - inna sprawa, że wtedy nie były imienne... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
chodzi o to, aby jakiś dzieciak nie kupił biletu za 150 zł i przy kasach dowiedział się, że nie wejdzie na bilet kupiony od "życzliwego z forum"...
a sprawdzać tożsamość na 100 % będą, aby nie było przypału jak kiedyś wiadomo z kim ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
![]() dajcie z siebie wszystko i JJJBG ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Czyli z tego co rozumiem z poprzednich wypowiedzi na G nie trzeba siadać tam gdzie ma się miejsce. Bo na Apoel mam na G i nie wiem czy pilnować miejsca czy nie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
daj sobie spokój z pilnowaniem miejsca. część chce aby zrobić nam zachód na trybunach. zaraz wprowadzą że stać nie można i reszta temu przyklaśnie. idź na środek tam wszyscy stoją więc o miejscach nie ma mowy
![]()
Dumny po zwycięstwie
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
To źle rozumiesz. Na G masz swoje miejsce i tam siadasz lub raczej stoisz.
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Miejsca ograniczone widocznością ze zmniejszoną ceną są tylko na widok murawy czy jeszcze jakieś inne dogodności typu niewidoczny telebim ?
![]()
Tylko jeden Klub,
Kocham aż po grób. Kraków to nasz gród, Wisełko naprzód! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Właśnie, że nie, siadasz gdzie chcesz
Ale wy ludzie macie problemy ![]() Jeszcze niech któryś zapyta czy można tam dopingować, czy przypadkiem komuś nie przeszkadza ![]() ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Dostałem ciekawe info. Znajomemu dzisiaj kupiono bilet na E15 z jakiejś podobno "specjanej puli". Ktoś kto nie ma biletu a jest chętny do zakupu niech to lepiej sprawdzi.
|
|
|
|
Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Powiedzcie mi, bo jeszcze nie byłem na stadionie od kiedy bilety są nabijane na kartę kibica. Istnieją jeszcze zwykłe papierkowe, które byłyby dorzucane do nabitego elektroniczie biletu? Jest to swego rodzaju pamiątka i szkoda by było żeby wszystko zostawało tylko na karcie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Nawet jeżeli bilet masz nabity na KK to i tak otrzymujesz papierowe potwierdzenie zakupu biletu, które tez musisz miec ze soba.
![]()
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Dostajesz papierowe potwierdzenie mimo że bilet masz na karcie. Potwierdzenie wygląda jak bilet.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Żebyś się nie zdziwił przy wejściu. Na Litex miałem nabite na KK, a po przyłożeniu do czytnika zostałem poproszony o potwierdzenie, spytałem na jakiej podstawie, to usłyszałem "taki mamy wymóg"...nie studiowałem regulaminu ale wydaje się to dziwne. Niedługo będzie trzeba obrazek z komunii pokazać...
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Poszukuje dwoch biletow na sektor D dla chlopakow z Wroclawia... info na priv
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
Lepiej wziąć, po co ryzykowac, że się nie wejdzie na tak ważny mecz. ![]()
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
|
|
|