|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
http://www.facebook.com/creativegroup303
Więc jeszcze nic nie wiadomo. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jutro idę jak zawsze na Wisełke , mam prosbe do naroznika D , na meczu z Litexem była kicha jesli chodzi o doping , jutro łapiemy sie za jajca i jedziemy z dopingiem , kto nie spiewa ten fujara , jutro sosobiscie przypilnuje aby ci którzy maja mniejszy staż spiewali bo to jest najwazniejszy mecz odkad chodze na Wisłe ( mam juz ponad 400 meczy ) wszyscy wstaja i spiewają .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
||
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
Banita
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Kapitalnie żeś to ujął!
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...styczna_sprawa Pełna wypowiedź R. Maaskanta podczas konferencji. Mnie jednak bardziej zainteresowały bombowe zdjecia z motywami Ligi Misztrów. Zwłaszcza Kew Polecam. E: Dodawajcie do ulubionych grupę 303 na FB i wpisujcie w komentarzach jaka wg Was powinna być kolejność hymnów. Może wspólnie coś zdziałamy! |
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Troszkę przesadzacie z tym hymnem. Takie są wymogi UEFA,i na każdym stadionie tak jest i nikomu to nie przeszkadza. Zawsze można zaśpiewać bez podkładu dźwiękowego, tak jak zawsze śpiewaliśmy na koniec meczu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
To nie jest wcale głupi pomysł z np. jednym meczem w Gdańsku. Sporo kibiców by przyszło.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Może to pytanie tutaj pasuje najbardziej...
Nurtowało mnie to juz na meczach z Litexem, czy na meczach LM (bo ten jutrzejszy jest już "pod patronatem") można stać na schodach (rzecz jasna chodzi mi o C), czy te sprawy reguluje regulamin klubu czy UEFA? ![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Oglądam transmisję łączoną z IV rundy, jakież to wspaniałe po tylu latach usłyszeć w Polsce hymn Ligi Mistrzów. Mam nadzieje ze SKWK dogra temat na tyle dobrze, że Hymn Wisełki nie zegra się z hymnem LM i nie wyjdzie wstyd.
Cisnienie z kazdą minutą rośnie, do meczu pozostało 23 h. Liczę na przebój Maora, spokój Siergeja i odblokowanie Cvetana. Dla kumatych, Ivica zagra czy pauzuje za kartki? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ivica pauzował w 2 meczu z Litexem , jutro może zagrać.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nikt jeszcze nie wspomnial... jak MELEX jutro dostanie zolta kartke to bedzie dramat...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A tak swoją drogą - może ktoś się orientuje - skąd ci mieszkańcy maleńkiego Cypru mają tyle kasy na kluby piłkarskie? Taka dobrze stoi tam gospodarka czy to wynik jakichś kombinacji?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przecież on gra zbyt fair... Nie dramatyzujmy tak z tymi kartkami. Jutro na pewno będzie grał ostrożnie.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Już się poprawiam: miałem na myśli Jedyną i Wspaniałą Flagę Champions League. Jeśli uraziłem czyjeś uczucia to przepraszam. Ja mimo wszystko bardziej czekam na sam występ Wisły, niż na rozciągniętą na środku boiska flagę UEFA. Wspomniany kawałek materiału przedstawia dla mnie mniejszą wartość niż flaga z Białą Gwiazdą. Tyle w temacie.
Zwracam jednocześnie uwagę, że mój poprzedni post nie miał wywołać dyskusji o waszym przywiązaniu do symboli UEFA, a dotyczył zupełnie innego zagadnienia. Pozdrawiam ![]()
Wisła T
Wisła S Wisła Wisła Nasz TS |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Cypr to jeden z rajów podatkowych i ma tam siedzibę kilka(nascie, dziesiąt, set) firm z niejasnym finaNSOWANIEM.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2010
Offline |
|
|
jutro cały stadion musi się zmobilizować na 100% aby doping był miażdżący!!! Pomóżmy Naszym grajkom awansować do upragnionej LM!!
![]() |
|
|
|
Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
wiecie może dlaczego na planszach reklamowych w okrąglaku jest logo polsatu, a nie nsport?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Luzik. To była dopiero pierwsza kartka Maora w Wiśle, a zagrał już 23 spotkania. Bardziej martwiłbym się o Sobola czy Chaveza...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Pilzno 1:0 w Kopenhadze i mnie bynajmniej to nie dziwi bo władowałem x2 i czekam na sumkę.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Właśnie oglądam Arsenal z Udine... i też jest to faza play-off... chodzi mi o to że jutro na koszulkach Wisły będzie logo LM
![]() ![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Plzno juz 2:0 prowadzi hah
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Bramka na 1:0 dla Plzno była taka że zawodnicy Kopenhagi sami sobie ją walneli
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
narazie bardzo duża sensacja prowadzenie Pilzna i to 2:0
![]()
Wisła to jest potęga ! Wisła Najlepsza jest ! Wisłę trzeba szanować ! Wisłę ten nasz TS !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Srajcie nie srajcie, ale bez Sobola to ja sobie nie wyobrażam rewanżu w Nikozji. Z resztą nie ma co gdybać, wszystko okaże się jutro.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
BATE przegrywa też... 0:1 z Graz.
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Bate 1-1 na razie, za to Kopenhaga ktora miala byc niewiadomo czym 0-2 juz z Plzno
rozstawieni cienko na razie...dobrze to wrozy na jutro |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|