The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Rybka1928
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.08.2011, 16:19
No ale tą legitymację okazałeś jak kupowałeś karnet ktoś w kasie sprawdził czy jest ważna w momencie zakupu, czy należy do Ciebie, a okazywanie nieakutalnej legitymacji to już kompletny bez sens.
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 16.08.2011, 16:22
ale mi tego tłumaczyć nie musisz lepiej wytłumacz to pseudopracownikom w klubie a szczególnie w marketingu.
zapis na stronie głównej czyli obowiązujący obecnie:
Dzieci, młodzież ucząca się oraz studenci korzystający ze zniżki będą musieli okazać ważną legitymację zarówno przy zakupie karnetu, jak i przy wejściu na stadion.

co ciekawe zobaczcie jakie mecze mamy w tej rundzie w ramach karnetu. przecież to jest kpina z kibiców. siedzą dostają kasę z biletów i tyle.

jeżeli czyta to ktoś z decyzyjnych o zatrudnieniu w klubie chciałbym zaproponować Państwu swoją kandydaturę do działu marketingu, mimo iż nie mam ukończonych studiów w tym kierunku sądzę że podołam temu zadaniu, patrząc na dotychczasowe sukcesy tej jednostki.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
wwf
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 16.08.2011, 16:31
Niech ktoś powie, czy warto kupić bilety na sektor D24.

Podobno ograniczna widoczność i przesłania trybuna Vip. Ale czy to faktycznie jest taki dramat żeby nie dało się oglądnąć.

PILNE
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Stary 16.08.2011, 16:34
jak dostaniesz koło murku to tylko na stojąco oglądniesz. zresztą nie ma co panikować zawsze przecież jest jakieś wolne miejsce żeby się przesiąść. ewentualnie schody pozostają albo góra trybuny.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
wwf
Senior Member

Stary 16.08.2011, 16:36
JUż poszła wytyczna - kupujemy 4 bilety i co ma być to będzie. Decyzja podjęta dziś na szybko, po informacji znajomego że jeszcze można kupić bilety. Takiego meczu nie można opuścić.
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
Odpowiedz cytując
vabanq
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 16.08.2011, 16:44
wwf napisał(a):Wyświetl post
JUż poszła wytyczna - kupujemy 4 bilety i co ma być to będzie. Decyzja podjęta dziś na szybko, po informacji znajomego że jeszcze można kupić bilety. Takiego meczu nie można opuścić.
Szacun .
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska
Odpowiedz cytując
krakus76
Banita

Od: 09.2009

Stary 16.08.2011, 16:48
Voin napisał(a):Wyświetl post
Wszystko dobrze widać z G2 25rząd?Bilet kupiony już w pierwszym dniu, ale jeszcze nie byłem na G (do tej pory jedynie E) więc nie wiem jak z widocznością.
Widok przesłania 150 letni dąb, przechodzi też linia wysokiego napięcia ale ogólnie da się ogladać. Tak z 1/3 boiska widać. Źle nie jest. Inni mają gorzej. Szczególnie ci z G2 rząd 24.
Odpowiedz cytując
Voin
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 16.08.2011, 16:51
Zapomniałeś dodać na końcu "[/IRONY_MODE_OFF]" ...
Odpowiedz cytując
krakus76
Banita

Stary 16.08.2011, 17:04
Głupie pytanie to głupia odpowiedź. Jak nie masz problemu ze wzrokiem i byłeś na E to chyba masz jaką opinię wyrobioną gdzie jest sektor G2 i co z niego widać.
Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 16.08.2011, 17:15
vabanq napisał(a):Wyświetl post
Prosty przyklad:
Jestes kibicem Wisly pracujacym we Wroclawiu, masz karnet na Wisle ale chodzisz tez na Slaska, chcac nie chcac musisz miec 2 karty kibica, wiec logicznym jest, ze mozesz wyrobic w kazdym klubie KK
Logika w naszej piłce nie jest na pierwszym miejscu ...

A co do mozna nie można polecam otworzyć regulaminy niektorych klubów ...

Tak czy owak to na tych KK niezłą kase ktoś trzepie ... tu 10zł, tam 10zł ... na repre też będzie trzeba. 35zł. I kasa się sypie
Odpowiedz cytując
chruscik
Junior Member

Od: 07.2008

Stary 16.08.2011, 17:18
potrzebuje 5 biletow, a jestem spoza krakowa czy ktos bylby zainteresowany kupnem mi biletow (odbiore je w krakowie godzine,moze dwie przed meczem). cena za przysluge do uzgodnienia. prosze o kontakt: [email protected]
LEPIEJ POZNO NIZ WCALE
Odpowiedz cytując
chruscik
Junior Member

Stary 16.08.2011, 17:20
[email protected] !! PRZEPRASZAM
Odpowiedz cytując
Kibic_1906
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 16.08.2011, 17:22
@Voin - lepiej zostań w domu przed telewizorem. Tak będzie najlepiej.
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW..
Odpowiedz cytując
19sebawro06
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 16.08.2011, 18:35
wie ktoś jak wygląda sytuacja z biletami? czy kupie jutro zaraz po otwarciu strefy kibica?
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY

PRZEMYŚL
Odpowiedz cytując
Fifiorek
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 16.08.2011, 18:37
Dzisiaj wieczorem będzie pewnie info na oficjalnej.
Ale jak nie pisali, że nie ma to jeszcze kilkaset (kilkadziesiąt ? ) jest.
Odpowiedz cytując
FrankDrebinTSW
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 16.08.2011, 18:48
Ciekawe czy bedzie jeszcze jakis zrzut na C. Dzisiaj koelga byl to mieli ponoć jakies 100-150biletow i kupil
Tylko Wisła...

San Antonio Spurs ) 99,03,05,07

Madrid cabron....

Detroit Red Wings!
Odpowiedz cytując
magik1906
Member

Od: 11.2010

Stary 16.08.2011, 18:52
bardzo bardzo bardzo prosze. jeśli ktoś wie coś na temat czy są jeszcze bilety na jutrzejszy mecz to niech napisze. mieszkam bardzo daleko od Krk i nie dałem rady przyjechać wcześniej po bilet. bardzo prosze o odpowiedz.
jeśli ktoś byłby zainteresowany tak jak uzytkownikowi powyzej kupic 4 bilety na jutrzejszy mecz, cena za przysluge do uzgodnienia. to prosze Was napiszcie na [email protected]
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 16.08.2011, 20:17
rząd 25 bedzie zajęty przez moich kiboli, więc lepiej tam nie przychodź, co najwyżej schody cię czekają

czy wam tak naprawde robi różnicę czy to będzie rząd 23, 27 czy 15? stanie się coś jak staniesz rząd dwa niżej/wyżej czy 2 miejsca obok? rozumiem jeszcze na E ale ....a...
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 16.08.2011, 20:35
finito
http://www.facebook.com/WislaKrakow/...33862463324100
Odpowiedz cytując
Rybka1928
Senior Member

Stary 16.08.2011, 20:42
palikot napisał(a):Wyświetl post
rząd 25 bedzie zajęty przez moich kiboli, więc lepiej tam nie przychodź, co najwyżej schody cię czekają

czy wam tak naprawde robi różnicę czy to będzie rząd 23, 27 czy 15? stanie się coś jak staniesz rząd dwa niżej/wyżej czy 2 miejsca obok? rozumiem jeszcze na E ale ....a...
Niektórym robi innym nie, akurat na G w miare udzie patrzą na miejscówki, i dochodzi do takich sytuacji, że ktoś komu to obojętne siada byl gdzie, ktoś przychodzi do jego miejsce, patrzy zajęte, spoko, siądę gdzie indziej, zaraz za nim ktoś kto ma bilet na jego miejsce a na mecze chodzi od święta, wchodzi patrzy ktoś siedzi, idzie z tym do stewarda i od razu robi się syf. Co wam to przeszkadza siąść/stanąć przy swoim miejscu ? Z założenia to tylko na C nie ma to znaczenia, ale na innych sektorach są takie sytuacje. Od razu mówię, że dla mnie to objętne ale powinno być to powiedziane z góry jak w przypadku C.
Odpowiedz cytując
drbolkins
Junior Member

Stary 16.08.2011, 20:43
ech... mi miał ziomek dziś kupić coś z końcówki ale się nie wyrobił... tak to jest nie mieszkać w Krk :/ jakby ktoś miał odsprzedać choćby w ostatniej chwili to chętnie oczywiście cena do uzgodnienia ;P
Odpowiedz cytując
krakus76
Banita

Stary 16.08.2011, 21:08
I dobrze. Kto miał kupić ten kupił.

Teraz zacznie się litania tych którym nieprzewidywane trudności to uniemożliwiły.

ps. Współczuje osobom które miały przyjechać na mecz pociągiem. Jutro nie będą jeżdzić pociągi regionalne.
Odpowiedz cytując
drbolkins
Junior Member

Stary 16.08.2011, 21:16
zapewne uważasz, że osoby spoza Krk (jak ja na przykład) dodatkowo pracujące (ja 7 dni w tygodniu) powinny brać 2 dni wolnego tydzień przed meczem żeby przyjechać do Krakowa po bilet i kolejne 2 dni żeby na sam mecz pojechać i wrócić następnego dnia (plus strajk kolejarzy - chociaż pojechałbym i autostopem więc to najmniejszy problem)...
pozdro
Odpowiedz cytując
tarantulaw2
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 16.08.2011, 21:18
krakus76 napisał(a):Wyświetl post
I dobrze. Kto miał kupić ten kupił.

Teraz zacznie się litania tych którym nieprzewidywane trudności to uniemożliwiły.

ps. Współczuje osobom które miały przyjechać na mecz pociągiem. Jutro nie będą jeżdzić pociągi regionalne.
Ale bilety z Przewozów Regionalnych i InterRegio są respektowane w InterCity, czyli TLK, EuroInterCity, ExpressInterCity.
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Stary 16.08.2011, 21:23
Rybka1928 napisał(a):Wyświetl post
Niektórym robi innym nie, akurat na G w miare udzie patrzą na miejscówki, i dochodzi do takich sytuacji, że ktoś komu to obojętne siada byl gdzie, ktoś przychodzi do jego miejsce, patrzy zajęte, spoko, siądę gdzie indziej, zaraz za nim ktoś kto ma bilet na jego miejsce a na mecze chodzi od święta, wchodzi patrzy ktoś siedzi, idzie z tym do stewarda i od razu robi się syf. Co wam to przeszkadza siąść/stanąć przy swoim miejscu ? Z założenia to tylko na C nie ma to znaczenia, ale na innych sektorach są takie sytuacje. Od razu mówię, że dla mnie to objętne ale powinno być to powiedziane z góry jak w przypadku C.
jak poleci do stewarda to później nie ten bohater w odblaskowej kamizelce pokaże tobie swoje miejsce (znając życie zajęte) wiec ta nastepna osoba niech go też poprosi o wskazanie prawidłowego krzesełka . jak koleś tak przez 90min pobiega po trybunie to skończy się kozaczenie pseudoochrony i niby służby informacyjnej.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Odpowiedz cytując
Rybka1928
Senior Member

Stary 16.08.2011, 21:25
tarantulaw2 napisał(a):Wyświetl post
Ale bilety z Przewozów Regionalnych i InterRegio są respektowane w InterCity, czyli TLK, EuroInterCity, ExpressInterCity.
No tak, ale te które jeżdżą na mniejszych przystankach takich jak np Węgrzce, nie stają.

Tak, jak mówiłem dla mnie to nie problem
Powód: druga część do postu wyżej ;-)
Ostatnio edytowane przez Rybka1928 : 16.08.2011 o godz. 21:26.
Odpowiedz cytując
wwf
Senior Member

Stary 16.08.2011, 21:39
My tam jesteśmy jutro o 19:30 przed stadionem i idziemy na swoje miejsca. Zobaczy się co i jak i najwyżej jak będzie słabo to się lekko przesuniemy. Ale nikomu nie wejdziemy na miejsca i nikomu nie będziemy czegoś udowadniać, tylko się siądzie na schodach.
Trzeba uszanować to że ktoś kupił bilet i chce mieć zagwarantowane swoje miejsce.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 16.08.2011, 21:41
co sądzicie, aby zamknąć temat biletów ? - aby nie pojawiały się głupie propozycje KUPNA - SPRZEDAŻY i notki dlaczego jeden z drugim nie mógł kupić biletu ...
Odpowiedz cytując
wwf
Senior Member

Stary 16.08.2011, 21:43
Można wnosić aparat fotograficzny na stadion, plecak.

Jutro to się będę wydzierał na całego, już nie mogę się doczekać.
Odpowiedz cytując
TRNKRN
Senior Member

Stary 16.08.2011, 21:46
Hehe ja jutro jadę pociągiem, chwała Panu, że jeszcze jest Intercity i TLK sobie z Tarnowa dojadę. Nie wyobrażam sobie tłuc się PKSem.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów