|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
W sumie po dostaniu sianka za Uche 800 tyś Euro to jakieś środki na transfer są oile ta kasa ma być na nie przeznaczona.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Trzeba się wzmocnić. Czemu akurat teraz powiedzieli dosyć, gdy szansa na awans jest największa ?
Tacy są pewni siły ? Ciekawa sprawa. ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
zmienił drużynę na tą która zdobyła mistrza więc miał teoretycznie lepszych partnerów, a i tak nie zdołał poprawić wyników ze swojego najlepszego sezonu
|
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
Ten piłkarz wg mnie nie za bardo by się nadał bo grał już z Slowanem w LM więc nam by nic nie pomógł w Europie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Tyle, że jest jeszcze coś takiego jak atmosfera w drużynie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Czysto hipotetyczne pytanie, jeśli sciągniemy Deleva to będzie mógł grać u nas w lidze mistrzów albo w lidze europejskiej skoro grał już w kwalifikacjach do LE?
![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
To czemu mówi się teraz, że jak Fabregas zagra z Udinese to będzie już "spalony" w Barcelonie w LM ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mecze Arsenalu z Udinese to już zasadnicza runda Ligi Mistrzów (choć w sumie tylko z nazwy), kwalifikacje były do rundy wcześniej. Delev grał tylko w eliminacjach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Fabregas już oficjalnie potwierdzony przez oba kluby
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Delev jeszcze nigdzie nie grał.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
czasami mam wrażenie, że odwiedzam zupełnie inne forum niż zamierzałem... na szczęście niedługo kończą się wakacje...
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Kurde znowu bajki, Spas Delew w Wiśle za 2 mln euro
Wiśle nie da takiej kasy. Oni szukają piłkarzy tanich i nieznanych a dobrych, jak Nunez. ![]() Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Tylko na LE
![]()
" W sercu moim WISŁA i na dobre i na złe"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale jest w miarę tani i rokuje na przyszłość...
![]() Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O wiele tańszych i rokujących na przyszłość piłkarzy można znaleźć np. w Górniku Zabrze.
Więc jeśli to ma być argument za tym aby nazwać Nuneza dobrym piłkarzem, to wybacz ale mnie nie przekonuje. P.S. "Za ile Wisła może cię kupić? Masz jakąś klauzulę? Chyba 1,2 miliona euro." http://www.weszlo.com/news/7315-Gerv...yjsc_na_spacer Rzeczywiście, w miarę tani...
Ostatnio edytowane przez karas1983 : 15.08.2011 o godz. 16:14.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Delev to może być bardzo dobry transfer nawet jeżeli wydamy te 2 mln euro. Tylko, że w takim wypadku warto byłoby, aby któryś z naszych skrzydłowych zmienił klub. Za Kirma może byśmy dostali połowę lub 75% tej kwoty, jeżeli plotka z Małeckim jest prawdziwa to może teraz udałoby się wyciągnąć 2 mln.
Mam nadzieję, że w czerwcu znajdą się pieniądze na wykupienie Bitona, nawet kosztem transferu Genkova. Liczę także na transfery w zimowym okienku kilku perspektywicznych graczy z naszego kraju. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|