|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
Legia raczej 10%-90% ![]() a Wisła, nie rozpaczaj, buki dają nam ponad 50% na awans np tutaj: https://pl.unibet.com/betting/grid/g...ds=1000093381# |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Kiedy UEFA poda nazwisko sędziego ? na wtorkowe mecze już zaklepani.
|
|
|
|
Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
jak dla mnie każdy ma takie same szanse przed meczem
![]() wszyscy fifty-fifty. Kwestia szczęścia;] ja mam dziwne przeczucie że Legii może się udać jakimś dziwacznym fartem;p |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
raczej to nie kwestia szczęścia tylko determinacji, kto więcej wykaże
mamy świeży zespół głodny sukcesów, więc nie dawajcie proszę przykładów z poprzednich lat, bo to inna półka.
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 14.08.2011 o godz. 13:24.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ciekawe czy zagramy w środku z Nunezem czy Wilkiem.Chavez i Melikson musza uwazac na kartki bo sa zagrozeni
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Przed chwilą na "NSport" pokazał się Patryk Małecki i wygłosił kwestię :
"Cześć, tu Patryk Małecki, oglądajcie zmagania Wisły Kraków w drodze do Ligi Mistrzów na kanale NSport" ( coś w ten deseń ). Więc w końcu jak, mecze będą na otwartym Polsacie czy w końcu w NSport ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
10 znaków |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Bedzie i na NSport i na Polsacie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jeśli Pareiko nie nabawi się znowu kontuzji pleców to będzie dobrze.Wisła wczoraj udowodniła że bez Meliksona daje rady.Co do Chaveza to jest jeszcze Bunoza i Dragan.Ale raczej Chavez da rady zagrać mimo żółtka.Wystarczy że w pierwszym meczu Wisła z Meliksonem i Chavezem w składzie wygra i zrobi powtórkę z pamiętnego meczu z Beitarem.Wtedy w drugim meczu nawet bez Meliksona i Chaveza Wisła powinna dać rady
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
w kontekscie stylu naszych zwyciestw z Litexem czy Zaglebiem u siebie ta informacja wydaje sie dosyc wazna
![]() ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ja bym postawił na niedocenianego Wilka, szkoda, że mało kto pamięta jego 2 asysty i gola w pucharach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
P.S. Wspomniane wyżej asysty Wilka w pucharach były całkowicie przypadkowe. Co do bramki z Liteksem, to oczywiście nie odbieram zasług Wilkowi, ale musiał tylko dostawić nogę. Nie uważam, żeby Czarek był niedoceniany. Moim zdaniem przez pewien okres czasu był raczej przeceniany, a ostatnie spotkania pokazały poprostu jego rzeczywisty poziom piłkarski.
Ostatnio edytowane przez Galonek : 14.08.2011 o godz. 16:25.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Mi to tam zwisa kto wystąpi liczy się wynik.
Ktoś pisał że w rewanżu z Litexem Wilk musiał tylko dostawić nogę ale sorki wielkie gdyby on nie przycisnął ich zawodnika i tej piłki nie odebrał to by Kirm jej nie miał a potem Wilk nie miał by dobitki chyba ktoś meczu nie oglądał? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Uważam, że Wisła w meczu z APOEL-em powinna wyjść składem:
Pareiko Lamey - Jaliens - Chavez - Paljić Sobolewski - Nunez Iliev - Melikson - Garguła Biton Czemu tak? Garguła zasygnalizował, że wraca do wysokiej formy, a przede wszystkim nie boi się twardej gry. Ustawienie go na lewym skrzydłem jest idealne do tego, by mógł się często wymieniać z Meliksonem i Ilievem pozycjami. Poza tym, potrzebujemy kogoś kto potrafi celnie wrzucić piłkę w pole karne przy stałym fragmencie gry. Nikt inny oprócz Melexa tego nie gwarantuje... |
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Wg Was Garguła zagrał wczoraj mecz, który zwiastuje jego powrót do wysokiej formy? Chyba strasznie obniżyliście wymagania względem tego zawodnika... Środek pola powinien wyglądać dokładnie tak, jak w ostatnich ważnych meczach - Sobol, Nunez, Melikson. Iliev z Małym na skrzydłach, w ataku Genkov. Obrona taka jak wczoraj. Oczywiście w bramce Pareiko.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
To oczywiste że Maaskant wystawi Gienka w środe
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Te z mi się tak wydaje, zobaczymy w środę.
Bardzo ważna jest kwestia żółtych kartek w pierwszym meczu z Apoelem. Zagrożeni absencją w rewanżowym meczu są Sobol, Maor, Chavez i Biton. Można powiedzieć że trzej pierwsi to obecnie kluczowi piłkarze i strata jednego z nich będzie odczuwalna. Mam nadzieję że Maaskant zwróci na to uwagę. Jak myślicie kto wystąpi obok Sobola w środku pola, Wilk czy Nunez? Oraz kto zagra na lewej obronie? Wydaje mi się że to są jedyne znaki zapytania dotyczące składu (ostatecznie uważam że w ataku Robert postawi na Cwetana)
Ostatnio edytowane przez rychu : 14.08.2011 o godz. 19:25.
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Maaskant sam mówił, że oszczędzał Cwetana, więc na pewno zagra w środę.
![]() Groundhopper
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Niech zagra nawet Kowalczyk. Ważne, aby wygrać!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Nie patrzcie na Bitona tak jak na Kirma w tamtym sezonie, Biton nie jest niczym szczególnym na razie. Nic ciekawego po pierwsze nie stwarza, 3 bramki, które strzelił to tylko poprzez dołożenie nogi, głowy. Takie bramki jak Kirm ... Genkov potrafił troszkę więcej w moim mniemaniu.
![]()
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
- 1906 poparcia ikon Wisły Kraków S.A. Arek Głowacki za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy Tomasz Frankowski za 253 występy / 156 bramek Paweł Brożek za 246/ 110 bramek Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
![]() Groundhopper
|
|
|
|