|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Lub 3 kable do wyjść/wejść komponent.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
http://transmisje.xup.pl/
HD, zapraszam jeśli ktoś nie może być na Reymonta, na Litexie było 35 osób i chyba nie żałują ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Istnieją też telewizory kineskopowe HD...
![]()
Romario - o Goleador!
Ja, LAW, nigdy do Barcy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
sorry za spóźnienie z transmisją ale kosiłem trawę
już wszystko gra, zaraz aktualizacja składów |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Eh i zbaraniałem w końcu mecz będzie na tym N Sport czy nie ? Niestety tak się złożyło, że polsatu nie odbieram :(
No właśnie gdybym miał normalny internet to na pewno bym obejrzał na necie i się nie martwił gdzie będzie puszczany ![]() A tak to korzystam z blueconnecta. Dziękuję.
Ostatnio edytowane przez cfa : 14.08.2011 o godz. 11:24.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
będzie u mnie na transmisjach, o jakość możesz zapytać w temacie
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Ludzie my jestescie dziwini. Na necie od tygodnia WSZĘDZIE PISZE, że :
- Mecz Wisły w środe z Apoelem będzie na: *Nsport *Polsat otwarty *Polsat Sport HD *Polsat Futbol JASNE TO JEST? Zapiszcie se w pamiętniku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
WSZĘDZIE JEST NAPISANE środę sobie Nie wszyscy mają tyle czasu, żeby "siedzieć" w necie 3/4 dnia jak Ty. Jasne to jest? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Mecze już od 4 rundy należą się telewizji publicznej, tak podobno wynika z umowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Mogę z wyprzedzeniem poprosić, żeby ktoś kto ma taką możliwość po środowym meczu wrzucił jakieś linki z których będzie można ściągnąć mecz? Wiem, że zwykle takie rzeczy są na allgoals, czy jakoś tak, ale tam się nie mogę utworzyć działającego konta nie wiedzieć czemu...
![]() .
|
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Mam pytanko, Nsport transmituje mecze? Podoba mi się jakość transmisji tam, co prawda głos będzie trzeba wyłączyć, chyba, że jest jakiś kanał bez komentarza Wojciecha "yyyy" Jagody i Sergiusza "akcent" Ryczela
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Transmituje.
Sam jestem ciekawy jak będą komentować ci legioniści yyy komentatorzy. Jest też na Polsacie głównym, a tam Borek i pewnie Iwan. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
transmisje.xup.pl
ekstraklasa i puchary, wszystko bez limitów, reklam, w możliwie najlepszej jakości, kto oglądał kilka meczy ten wie że nie ma lipy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
N ma pakiet do pokazywania wszystkich meczów LM. Polsat do pokazywania jednego meczu w środe, ale wydaje mi się, że klub może jeszcze sprzedać jakiejś stacji prawa do transmisji i na 99% będzie to Polsat.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Prawami do transmisji zarządza UEFA od IV rudny eliminacyjnej - klub nic nie może odsprzedać.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Wisła nie może już nikomu sprzedać praw do transmisji. N-ka ma prawa do wszystkich meczów, natomiast Polsat ma prawa do jednego meczu środowego (oraz ewentualnie dodatkowo do meczu wtorkowego polskiej drużyny)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
zibi: Chyba jakaś zatrudniona przez UEFĘ firma, bo transmisje z LM wyglądają wszędzie tak samo.
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Czy ktoś jest może dzisiaj 'na emigracji' i ogląda mecz w Warszawie? Gdzie (w jakiej knajpie) w miarę pewna transmisja?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Tak. To oznacza, że prawdopodobnie wszystkie ew. mecze w LM w wykonaniu Wisły pokaże oprócz n-ki także Polszit. Nie mają jednak warunku, aby były w paśmie otwartym (i nie wiem czy zobowiązuje ich do tego prawo, czy mecze polskiej drużyny w LM są na tyle ważne, aby ktoś mógł na nich wymóc otwarty). Miejmy jednak nadzieję, że puszczą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Paragraf został dodany po tym jak Wizja TV wykupiła prawa do transmisji reprezentacji. Wszyscy się wkurzyli, i przy okazji dodali zabezpieczenie tyczące się także klubów. Tak więc nie ma się o co martwić, mecze w razie awansu do LM będą w otwartym TVN albo Polsacie. |
|
|
|
Banita
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Dzisiaj bardzo ważny mecz a ponieważ jest okres urlopowy nie wszyscy maja dostęp do Polsatu ale jesli ma dostęp do netu to podaje stronkę ze spisami transmisji do meczu
20:45 17.08.2011 Wisła Kraków-APOEL Nikozja - el.LM W NECIE http://.................../viewtopic.php?t=6895 |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
to nie ten temat, ale tak, ustawa o radiofonii i tv: Art. 20b. 1. Nadawca programu telewizyjnego może nadać bezpośrednią transmisję z wydarzenia o zasadniczym znaczeniu społecznym, zwanego dalej "ważnym wydarzeniem", tylko: 1) (14) w programie ogólnokrajowym w rozumieniu ustawy lub koncesji, dostępnym w całości bez opłaty, z wyłączeniem opłat abonamentowych w rozumieniu ustawy z dnia 21 kwietnia 2005 r. o opłatach abonamentowych i podstawowych opłat pobieranych przez operatorów sieci kablowych, lub 2) jeżeli to samo wydarzenie jest transmitowane przez nadawcę programu spełniającego wymogi określone w pkt 1, na podstawie umowy z nadawcą, który nabył prawa do transmisji danego wydarzenia, lub z innym uprawnionym, z zastrzeżeniem ust. 6. 2. Ze względu na duże zainteresowanie społeczne za ważne wydarzenia uważa się między innymi: 1) letnie i zimowe Igrzyska Olimpijskie; 2) półfinały i finały mistrzostw świata i Europy w piłce nożnej, a także wszelkie inne mecze w ramach tych imprez z udziałem reprezentacji Polski, w tym mecze eliminacyjne; 3) inne mecze z udziałem reprezentacji Polski w piłce nożnej w ramach oficjalnych rozgrywek oraz mecze z udziałem polskich klubów w ramach Ligi Mistrzów i Pucharu UEFA. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Polsat zapowiedział ze jezeli Wisła awansuje do LM to wszystkie podkreślam wszystkie mecze będą na otwartym kanale transmitowane
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Będzie musiał je puścić.
|
|
|
|
Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
ipla podaje, że dzisiejszy mecz Wisły jest dostępny bezpłatnie.
Poniżej wciąg z programu TV ipla: Cytat:
Reklamy również mówią o bezpłatnej transmisji.
Ostatnio edytowane przez szejkspir : 17.08.2011 o godz. 11:37.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
zawsze jak jest w otwartym Polsacie to jest na ipli za darmo
|
|