|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Panowie powiedzcie mi bo nie mogę znaleść na oficjalnej więc się pytam teraz przed meczem z Zagłębiem cena karnetu ulgowego wynosi 125zł na trybune C a ja na ten mecz nie dam rady przybyć i czy po tym meczu cena karnetu spada i o ile
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
jak może być 2500 jak sprzedano 21100? = 23600? więcej jak na Litexie a gosci ma byc więcej
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Rankingowy ekspert
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Wczoraj klub sprzedał 3900 biletów w ciagu prawie 11 godzin.
Kolejki były jakie wszyscy wiemy. Wyobraxcie sobie jednak, że zamiast Zagłębia w sobote jest mecz z Legią albo derby. Na mecz wtorkowy klub sprzedaje kilkanaście tysięcy biletów na Legie to samo... Pije do tego, że te 10 kas nie było by w stanie sprzedać tych wszystkich miejsc, które klub sprzedać mógłby... Na prawde, będzie paranoją jak bedziemy mieli niezapełniony stadion dlatego, że mamy za mało kas i niewydalają ze sprzedażą biletów |
|
|
|
Rankingowy ekspert
Od: 03.2003
Offline |
|
Jesli więc faktycznie sprzedano 21 100 to pozostało do sprzedania 1337 biletów |
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez palikot : 12.08.2011 o godz. 23:40.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Witam! Nie wiedziałem, gdzie mam taką wiadomość napisać, więc piszę tutaj. Do wtorku ze względów osobistych nie
mogę zjawić się w Krakowie,a do tego czasu z pewnością bilety będą wyprzedane. Więc mam prośbę do kogoś, kto będzie sobie dziś jeszcze w kolejce. Chodzi o to, by kupić mi po prostu bilet. W dniu meczu można się potem gdzieś spotkać. Oddaję kasę za bilet + 50zł za fatygę. Jeśli ktoś byłby zainteresowany, to proszę o kontakt na priv. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
dzwonił ktoś i pytał ile biletów na C na mecz dzisiaj zostałó?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
http://www.sport.pl/pilka/1,70994,10...nie_Legii.html To tak apropos narzekania na sprzedaż biletów na Wiśle. Ten etap mamy jednak już dawno poza sobą.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Był ktoś dziś do 12:30 po bilety na C na Apoel? Jak sytuacja wygląda?
![]() ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jest możliwość wyrobienia karty dla 10 letniego chłopaka jeśli wniosek wypełnią rodzice, a przyjdzie go złożyć z pełnoletnim bratem?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
myślę, że bez żadnego problemu
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Resztki biletów na G
(niecałe 3 pierwsze rzędy na G1) Kolejka na 5 minut stania. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
ja jak dzwoniłem o 12 to mówili że sporo biletów na C zostało i przed meczem nie powinno być problemu z zakupem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ktoś może wie kiedy zostanie uruchomiona? I jak wtedy zostanie rozwiązana kwestia karty kibica, która nie będzie mogła zostać "przeciągnięta" przez terminal. Sporo osób (w tym ja) przejechało się na tym, że choć karta kibica nie obowiązuje na rozgrywkach UEFA, to jednak biletu bez karty nie mogą kupić, bo system podczas podania pesel-u wyrzuca, że jest na niego zarejestrowana karta i trzeba ją "przeciągnąć" przez terminal. W moim przypadku do kosztów biletu trzeba było dołożyć koszt przesyłki karty kibica taksówką, bo nie miałem jej przy sobie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
Karta to tak samo jak karta kredytowa. Masz środki płacisz, tak samo tu ma być nabijasz "wejście przez internet" a to jest w systemie i tyle;; w razie ewentualnych problemów tak jak w przypadku problemów "BANKOWYCH" wydrukujcie sobie potwierdzenia.... Jasny gwint,,, epoka kamieniołoma łupanego jeszcze co u niektórych...... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
co racja, to racja |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
ej jest mozliwosc kupienia biletu na zaglebie przed samym meczem
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
potrzebuje kogoś kto kupi mi 5 biletów na apoel za fatygę 100 zł prosze o kontakt na priv.
![]()
WIsła to jest potęga ONLY WISŁA ALWAYS WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
jest. przeciez nie ma inf o wyczerpaniu sie biletow.
a tak z innej beczki, jesli bylo to sory nie widzialem... co w wypadku gdybym chcial jechac np na Lechie, slyszalem ze KK mozna miec tylko w 1 klubie, wiec jak kupie bilet na Lechie?
Ostatnio edytowane przez Rafal-SWL : 13.08.2011 o godz. 14:23.
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
dzieki, tak myslalem ale na oficjalnej pisze ze w soboty do 16 jest sprzedaż i miałem pewną watpliwość przez to
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Jutro nie będzie można kupić biletów, bo jest jakieś tam święto.
tak na wszelki wypadek, bo jutro posypią się żale, że nie kupili. Niektórzy nie czytają oficjalna a później płaczą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Czyli jakaś tam garstka biletów została? A istnieje jakaś szansa, że dodzwonię się jutro do klubu i potwierdzą mi tą informację, czy porostu we wtorek od 4 okupować kasę ?
![]()
Tylko jeden klub !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Gdyby sprzedali wszystko, to by przecież poinformowali. Jest duża szansa, że kupisz bilet.
|
|
|