|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Brożek bardzo by się nie przydał, bo teraz gramy inny systemem niż wczesniej. 442 to co innego niż 4331, bo w tym drugim dużą rolę odgrywa u zawodnika gra głową, siła fizyczna zastawianie się a tego Brożek nie umiał.Gdy ktoś mu zabrał piłkę to machal łapami.
Wywalenie jego, to najlepsze co mogli zrobic. ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
Skoro Małego udało się oduczyć machania łapami Pawła również by się tego oduczyło. Myślę, że trochę przesadzacie z tym trudnym charakterem Brożka. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
powrot brozka do wisly = walka o 2-3 miejsce w lidze i srednia 0,78 gola na mecz + popsute morale w druzynie , niechec do grania tutaj
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
http://babol.pl/kat,1025465,wid,1368...l?ticaid=5cd48 ja rozumie ze Niedzielan to przerzut ale bez jaj, nie tedy droga chyba
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
faktycznie bezsens , nawet nie nazwalbym niedzielana przezutem , ot pilkarz ktory KIEDYS gral u nas teraz gdzie indziej
nie lansowal sie z wislackoscia , nie mowil ze nie zagra nigdzie indziej itp gdyby malecki poszedl do kauflanduy czy blaszczykowski to rozumiem , ale niedzielan... akcja kiepska |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Do Niedzielana absolutnie nic nie mam, ale - no właśnie... Nie trzeba geniusza żeby przewidzieć jak skończy się gra dla dwóch znienawidzonych klubów z jednego miasta. Myślę, że wynagrodzą mu to z nawiązką premie za utrzymanie Cracovii w lidze. O ile się utrzymają ![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
e tam przecież to nie My.
My zrobilibyśmy to w sytuacji gdy Niedzielan w tej Cracovii gra dobrze , a póki co to jest odwrotnie. To napewno prowokacja metala ![]() ale zeby taka akcje nagłaśniać ehh. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Niedzielan jest kumplem twórców "Weszlo", podobnie jak Michniewicz zresztą. Pamiętacie kampanię pt. "Małecki to kawał chama, bo śmiał zbluzgać podczas meczu zawodnika Ruchu, a ten wypłakał się Niedzielanowi". Przez prawie rok robili z Małeckiego debila, dopiero niedawno im się odkręciło (teraz bronią cnoty Czesia Michniewicza, a nie można walczyć na zbyt wielu frontach jednocześnie).
Mnie to osobiście ani ziębi, ani grzeje. Finansowo wyjdzie na pewno na swoje, a jeżeli nie wkalkulował czegoś takiego w potencjalne straty to znaczy, że jest debilem. Biorąc jednak pod uwagę jego blog i wypowiedzi - zaskoczony być nie powinien. To tak jakbym ja poszedł pod kaufland w dniu ich meczu w szaliku Wisły, śpiewając "Zawsze nad wami...". Mam prawo? Mam. Mogę się ubierać jak mi się żywnie podoba pod warunkiem, że nie jest to obsceniczne (w dzisiejszych czasach trzeba by się było zresztą o to naprawdę postarać). A przecież każdy normalny człowiek by pomyślał: "wariat albo samobójca". Ot, zdrowy rozsądek. Kibiców Wisły jest w Krakowie i okolicach może z 30-tys. Do zorganizowania takiej akcji potrzeba jednej, góra dwóch. Jakie jest prawdopodobieństwo, że się takie osoby nie znajdą? A Niedzielan niech się lepiej nie żali mediom, bo w ten sposób zapewnia sprawcom darmową reklamę, na której im pewnie zależy. "Weszło" zwyzywało kibiców Wisły od debili, na pewno teraz wszyscy Cię będą - Andrzejku - szanować. Tak trochę w ich stylu napisałem ![]()
Ostatnio edytowane przez wolfy : 12.08.2011 o godz. 18:55.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Kosa szaleje
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Z ciekawostek, Kemy Agustien, testowany kiedyś przez nas grał dzisiaj 90 minut w meczu Manchester City - Swansea. Nie musze chyba mówić w którym z tych klubów grał.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Dziś Tomasz Frankowski kończy 37 lat! Sto lat panie Tomku!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
37. urodziny Frankowskiego. Bramkami do historii [VIDEO]
http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...ideo,id,t.html |
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Deportivo La Coruna zaintersowane Pawłem Brożkiem
http://www.90minut.pl/news/165/news1...-Brozkiem.html ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Podobno Deportivo La Coruna chce wypożyczyć Pawła Brożka.
http://www.przegladsportowy.pl/Pilka...507,1,379.html Ciekawe, jak Paweł poradziłby sobie w lidze hiszpańskiej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Myślę, że to nie głupia droga dla niego. Szansa, że Depor wróci do Primiera Div jest spora. Mógłby pograć w swojej wymarzonej lidze. Do tego czasu miałby sporo szans na grę w Segunda i odbudowałby formę. Kiedyś tak Uche zaczynał w Almerii, Franek też nieźle sobie radził w Elche.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
według mnie lepsza 2 liga hiszpańska niż turecka dla Pawła, poza tym to tylko wypożyczenia, może tam będzie grał we wszystkich meczach.
![]()
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ludzie, on poszedł do Turcji za kasą
naprawdę myślicie, że zgodzi się na jakieś 300-400 tysięcy za grę w Deportivo? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
czy wypozyczenie anuluje punkt z umowy o wysokosci zarobków?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
rabi86 to masz kiepską pamięć ja Augustiena pamiętam z testów, gdzie dobrze wypadł tylko jak to było za czasów Skorży problem z dogadaniem kontraktu się włączył i na tym sprawa się zakończyła
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Po pierwsze chodzi o wypozyczenie a po drugie niewiadomo co bedzie z druzyna Trabzonsporu - chodzi o sprawe korupcji, od nich tez ktos był zamieszany. Termin 1 kolejki został przełozony - podobno moze dojsc nawet do degradacji tych klubow wiec dla Pawła byłaby to swietna szansa na gre.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Czy to Jaś Paulista nas wczoraj odwiedził?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Może pomagał rozpracować Apoel:
http://www.krakow.naszemiasto.pl/art...d.html#galeria ![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Kosa i Żuraw w studiu Polsatu na stadionie . Przed chwilą był wywiad z Jaśkiem Paulistą.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Kosa - mistrz asyst. Hehe. Ale mu tam cedził
![]() |