The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
LanceTS
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.08.2011, 13:55
TRNKRN napisał(a):Wyświetl post
Nie lepiej kolego, wcale nie lepiej. Jeśli ma o to chodzić, że ja stoję w kolejce, a jakiś łebek nie i on dostaje bilet, a ja nie to coś jest w tym nie halo. W wielu miejscach jest tak, że dystrybucja biletów ma swoje ograniczenia liczbowe - gadałem z wieloma ludźmi i sami mi mówili, że są za tym, żeby to ograniczyć, bo nie po to stoisz tyle godzin w kolejce, by nie kupić później biletu, bo niestety pozwolono komuś wykupić bilety kumplom, którym się tyłka nie chciało ruszyć. 5 biletów to wystarczająca liczba. Nie wierzę, że jeśli masz 20 znajomych, to nikt z nich nie ma czasu, żeby się ruszyć do Krk po bilet. Ze 4 osoby by się znalazły. Ja sam dojeżdżam, stałem ponad godzinę w zawalonym pociągu, byłem pod stadionem pół godziny przed otwarciem kas i stałem 3,5 godziny, żeby dostać bilet. I potem znowu musiałem ponad 1,5 godziny jechać w drugą stronę. I podszedł do mnie łebek z tekstem: "Ej no stary kup mi bilet bo stoję 2 godziny i mnie nogi bolą" - to go wyśmiałem. Dlatego moje zdanie jest takie, żeby ten limit jakiś był. Nie bez przesady, że każdy max 2 bilety, ale 5 to już by była rozsądna liczba. A jak komuś się nie chce ruszyć tyłka - no niestety, czasem trzeba się poświęcić. Co nie zmienia faktu, że system dystrybucji to trzeci świat i już dawno powinna być sprzedaż przez internet, albo dwa razy tyle kas.
A ja robie tak, że dość często jestem obok stadionu. I jeśli jest meczyk to daje znać znajomym że będę tam i moge im kupić - po co mają sami jechać, przez całe miasto (np. z Huty tramwajem to jest godzina drogi w jednąstrone), skoro ja i tak tam będę to mogę im kupić? Wyobraź sobie jaka była by kolejka gdyby miało stać 24000, a nie np. 6000. Stałbyś dużo dłużej. Ja jestem za tym, żeby nie było limitów. Jeśli ktoś np. pracuje poza miastem cały tydzień, to jak ma kupić bilet? Jeśli akurat wyjechał na wakacje, a KK jest w Krakowie to też nikt mu nie może kupić? Dla mnie klub powinien wprowadzić obowiązkowe KK także na europejskie puchary. Wtedy sprzedaż szła by dużo szybciej (nie trzeba podawać peselu), a nikt by nie kupował biletu jeśli by nie miał kogoś KK. A teraz jeśli ktoś nie ma przy sobie KK, to może podać swoje imie, nazwisko i pesel troszeczke inny niż ma naprawde. Jakiś problem w tym? Potem można powiedzieć, że kasjer się w 1 cyferce pomylił. A jak by były KK obowiązkowe to by nie było takich sytuacji.
Odpowiedz cytując
SB
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 12.08.2011, 14:01
szprotson napisał(a):Wyświetl post
jak sprawa z biletami na Lubin ? Jutro +/- o 16 kupie no problemo ?
kupisz bez problemu... niestety
Nie ma, nie ma wody na pustyni...
Odpowiedz cytując
PotiWisla
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 12.08.2011, 14:04
Karta kibica wreszcie wyrobiona. Bilet na APOEL jest , stałem około godziny. Jutro przed meczem planuje kupić karnet lub bilet na samo Zagłebie , zobaczymy czy mama poratuje
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 12.08.2011, 14:10
wrzućcie cennik karnetów, bo nie moge znalezc na oficjalnej

E: podziękować
Ostatnio edytowane przez szprotson : 12.08.2011 o godz. 14:27.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
TRNKRN
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 12.08.2011, 14:11
Dlatego w tym momencie najlepsze (i wydaje mi się najbardziej sprawiedliwe) rozwiązanie to dwie kolejki - dla osób z KK i bez nich.

Cytat:
Powiedz po jaką cholerę narzekasz? że ktoś ma kolegów i zamiast samemu siedzieć w kolejce to poprosi go o to aby kupił np. dla całego busa? wydaje mi się że ciebie krew zalewa że musisz stać a inni np. siedzą w tym czasie w pracy.
przyznałbym ci rację w jednym wypadku gdyby kupowali te bilety na handel a tak z pewnością nie jest.

idź może lepiej na Zagłębie przecież skoro przeraża cię kolejka to na ten mecz kupisz bez problemu. chyba że chodzisz na mecz dla przeciwnika a nie dla Wisły
Musiałem więcej się nagimnastykować, niż Ci co siedzą w pracy - przecież można sobie wziąć urlop - ja nie dość, że jadę z daleka, musiałem pod zostawić opieką dziecko - co wcale nie jest łatwe. Co do tego to nie zalewa mnie zazdrość, ale nie jest to przyjemne gdy nie dostajesz biletu, na miejsce, które chciałeś a dostał je ktoś, kto raz na ruski rok idzie na mecz. Po drugie, nie mów mi na co mam iść, bo sam wiem jak mam wydawać swoje pieniądze - całą poprzednią rundę chodziłem, zdzierałem gardło i byłem, gdy większość tych, co wczoraj stała w kolejce olewało ten mecz. Mówiłem, że jadę za granicę, i w tym momencie nie stać mnie, żeby co 2 dni jeździć do Krakowa, więc może spasuj sobie te aluzje.

Prawda jest taka, że system dystrybucji nawala. Nie mam nic przeciwko modzie na Wisłę, fajnie, że wiele nowych osób przychodzi, ale stanie i czekanie w kolejce 3,5 godziny, bo ktoś raz przyjeżdża, bierze 20 biletów i jeszcze ślęczy tam z peselami i sprawdza dokładnie przez 5 minut przy okienku, to nie jest miło. Dlatego mówię 2 kolejki - dla osób z KK i bez - albo po prostu nie wpuszczać ludzi bez KK. Sam bym z chęcią wziął karnet - ale rok emigracji mi na to nie pozwala.

Jeśli bierze koleś 20 biletów dla ludzi z karnetami, albo dla tych co jeżdżą co regularnie i mają KK, to jeszcze jestem w stanie zrozumieć. Sam mam znajomych z Gorlic, którzy też muszą jeździć, więc skłoniłbym się do tego. Ale jak ktoś idzie z karteczką z peselami i męczy się niemiłosiernie przy tej kasie - to już lepiej niech będą te KK. Sporo przypadkowych osób to wykosi.
Ostatnio edytowane przez TRNKRN : 12.08.2011 o godz. 14:23.
Odpowiedz cytując
m954
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2011

Stary 12.08.2011, 14:12
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...w_jesien_2011/
Odpowiedz cytując
Ja_Kibic
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 12.08.2011, 14:31
Jak można nie znaleźć cennika karnetów na oficjalnej, kiedy masz do wyboru 3 obrazki, a jednym z nich są karnety ? Drugim są KK a trzecim info i biletach na jutro.
Odpowiedz cytując
piotrek29k
Junior Member

Od: 05.2011

Stary 12.08.2011, 14:47
mam pytanie jak kupię bilet na C1 to mogę iść na C3 tak jak to było dawniej z sektorem D
Odpowiedz cytując
Gercu
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 12.08.2011, 14:49
Kupowałem godzine temu i kolejek praktycznie brak. 5 min czekania i bilet na C jest. Ale wygląda na to, że się kończą, bo na moje pytanie czy są jeszcze bilety na C, pani w okienku spytała się "a ile?"
Odpowiedz cytując
Zlatan93
Senior Member

Stary 12.08.2011, 14:51
Byłem dzisiaj po bilety. Podszedłem pod kasy o godzinie 13:00, postałem 15 minut i wszystko. Spokojnie można jeszcze dzisiaj kupić bilety na C.
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 12.08.2011, 15:00
Cytat:
mam pytanie jak kupię bilet na C1 to mogę iść na C3 tak jak to było dawniej z sektorem D
tak.
1906znaków
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Stary 12.08.2011, 15:03
piotrek29k napisał(a):Wyświetl post
a widziałeś, co jest wałkowane na forum i stronie SKWK/oficjalnej/TWSD od roku na temat obecnej trybuny C?
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując
wizz
Member

Od: 07.2011

Stary 12.08.2011, 15:35
piotrek29k napisał(a):Wyświetl post
ale równie dobrze możesz iść na C2 albo już zostać na tym C1. To też młyn. Później się dziwić, że na C3 nie ma gdzie palca wcisnąć a jak chcesz się iść w połowie wylać, to musisz liczyć się z tym, że wrócisz na 55 minutę...
Odpowiedz cytując
KROKU
Member

Od: 06.2007

Stary 12.08.2011, 15:57
Byłem w kasach o 16 pusto bilet kupiłem na C2 w kasie powiedziała mi ż są jeszcze na C ale pojedyncze sztuki
Odpowiedz cytując
Kondipr
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 12.08.2011, 16:05
Ja byłem po 11:00... tylko 50minut czekania... ludzie sami nakręcają się na panikę przez co później stoją po 5 godz.
"Od zawsze na zawsze w pamięci niepokonani" ; "Wiara czyni cuda" ; "Nikt nie wymaga od Was......." ; " Na Reymonta wychowani......."
Odpowiedz cytując
sportnh
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 12.08.2011, 16:13
yyyyy ja bylem tam o 16 i zadnej kolejki nie bylo ?
Odpowiedz cytując
maciekd14
Junior Member

Od: 08.2006

Stary 12.08.2011, 16:14
Wiadomo jak idzie z biletami na zagłebie? Czy jest szansa na 20 tysięcy?
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 12.08.2011, 16:25
maciekd14 napisał(a):Wyświetl post
Wiadomo jak idzie z biletami na zagłebie? Czy jest szansa na 20 tysięcy?
Chyba kary za odpalone race
Odpowiedz cytując
mkp13
Member

Od: 07.2010

Stary 12.08.2011, 16:30
TRNKRN napisał(a):Wyświetl post
Dlatego w tym momencie najlepsze (i wydaje mi się najbardziej sprawiedliwe) rozwiązanie to dwie kolejki - dla osób z KK i bez nich.

Musiałem więcej się nagimnastykować, niż Ci co siedzą w pracy - przecież można sobie wziąć urlop - ja nie dość, że jadę z daleka, musiałem pod zostawić opieką dziecko - co wcale nie jest łatwe. Co do tego to nie zalewa mnie zazdrość, ale nie jest to przyjemne gdy nie dostajesz biletu, na miejsce, które chciałeś a dostał je ktoś, kto raz na ruski rok idzie na mecz. Po drugie, nie mów mi na co mam iść, bo sam wiem jak mam wydawać swoje pieniądze - całą poprzednią rundę chodziłem, zdzierałem gardło i byłem, gdy większość tych, co wczoraj stała w kolejce olewało ten mecz. Mówiłem, że jadę za granicę, i w tym momencie nie stać mnie, żeby co 2 dni jeździć do Krakowa, więc może spasuj sobie te aluzje.

Prawda jest taka, że system dystrybucji nawala. Nie mam nic przeciwko modzie na Wisłę, fajnie, że wiele nowych osób przychodzi, ale stanie i czekanie w kolejce 3,5 godziny, bo ktoś raz przyjeżdża, bierze 20 biletów i jeszcze ślęczy tam z peselami i sprawdza dokładnie przez 5 minut przy okienku, to nie jest miło. Dlatego mówię 2 kolejki - dla osób z KK i bez - albo po prostu nie wpuszczać ludzi bez KK. Sam bym z chęcią wziął karnet - ale rok emigracji mi na to nie pozwala.

Jeśli bierze koleś 20 biletów dla ludzi z karnetami, albo dla tych co jeżdżą co regularnie i mają KK, to jeszcze jestem w stanie zrozumieć. Sam mam znajomych z Gorlic, którzy też muszą jeździć, więc skłoniłbym się do tego. Ale jak ktoś idzie z karteczką z peselami i męczy się niemiłosiernie przy tej kasie - to już lepiej niech będą te KK. Sporo przypadkowych osób to wykosi.

Ale siejesz ferment na forum - jak ktoś chce to niech sobie kupi nawet "pincet" biletów jeśli ma tyle kart kibica.

Mam dla Ciebie dobra rade - pochwaliłeś się znajomymi z Gorlic - spotkaj się na następnym meczu z nimi, daj im swoją KK i przy okazji jak pojadą zakupić dla siebie to wezmą i dla Ciebie dodatkowy bilet. Myślę, że jeden w tą czy w tą im nie zaszkodzi

pozdro
Odpowiedz cytując
mckoval
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 12.08.2011, 17:49
godzina 18:10, kolejka na 5-6 minut, biletów na C - około 200.
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.
Badanie rynku - zarejestruj się za free

Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 12.08.2011, 17:53
Cytat:
godzina 18:10, kolejka na 5-6 minut, biletów na C - około 200.
Apoel czy Zagłębie? Bo chciałbym jutro kupić karnet na c przed meczem....
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
mckoval
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 12.08.2011, 17:55
Apoel.....
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.
Badanie rynku - zarejestruj się za free

Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 12.08.2011, 18:20
Cytat:
UWAGA, UWAGA!!!
Nie ma kolejki po bilety na mecz z APOEL-em . Wszystkie 10 kas jest wolnych!
Za to na bilet na mecz z Zagłębiem trzeba zaczekać ze 2 minuty
http://www.facebook.com/WislaKrakow
Ostatnio edytowane przez CH. : 12.08.2011 o godz. 18:24.
Odpowiedz cytując
TRNKRN
Senior Member

Stary 12.08.2011, 18:31
Cytat:
Ale siejesz ferment na forum - jak ktoś chce to niech sobie kupi nawet "pincet" biletów jeśli ma tyle kart kibica.

Mam dla Ciebie dobra rade - pochwaliłeś się znajomymi z Gorlic - spotkaj się na następnym meczu z nimi, daj im swoją KK i przy okazji jak pojadą zakupić dla siebie to wezmą i dla Ciebie dodatkowy bilet. Myślę, że jeden w tą czy w tą im nie zaszkodzi

pozdro
Widuje się z nimi na meczu, ostatnio z resztą rzadko bywam w Krk. Poza tym nie będzie sensu dawać im karty, przez najbliższy rok to prędzej na Ferencváros będę chodził.. Troszkę przesadziłem, przyznaje - każdy się myli. Ale w sumie po tylu latach zapewnień można by wprowadzić w końcu jakaś normalność - czyli te bilety przez neta, albo więcej kas. No i bilety na KK na wszystkie rozgrywki - myślę, że to wszystko załatwiłoby sprawę
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 12.08.2011, 18:35
Już sie nastawiłem że mecz z Apoelem obejrze w tv. A tu wychodzi na to że jest iskierka nadziei na kupno biletu
Odpowiedz cytując
jaszczur90
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 12.08.2011, 19:37
Jeszcze bardzo dużo biletów zostało.. byłem o 19.30 i jest duży wybór na wszystkie sektory , więc jutro spokojnie można kupować ( jeśli chodzi o bilety na Apoel , bo na Zagłębie to karnet mam )
Odpowiedz cytując
Pulpet
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 12.08.2011, 19:51
Macie pojęcie czy w sobotę rano zakupię bilet na Zagłębie? chodzi mi o to czy z wykle w soboty meczowe jest to jeszcze możliwe.
Sory, może głupie pytanie, ale pierwszy raz jestem w takiej sytuacji braku wejściówki na dzień przed meczem.
Odpowiedz cytując
jaszczur90
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 12.08.2011, 19:53
Pulpet napisał(a):Wyświetl post
Macie pojęcie czy w sobotę rano zakupię bilet na Zagłębie? chodzi mi o to czy z wykle w soboty meczowe jest to jeszcze możliwe.
Sory, może głupie pytanie, ale pierwszy raz jestem w takiej sytuacji braku wejściówki na dzień przed meczem.
Bilety na mecz z Zagłębiem jest jeszcze bardzo dużo i jutro na spokojnie kupisz przed meczem . Klub sprzedaje bilety do końca I połowy meczu
Odpowiedz cytując
didzej132
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 12.08.2011, 19:55
Pulpet napisał(a):Wyświetl post
Nie było komunikatu że na mecz z zagłębiem kończą się bilety na jakiś sektor więc myślę że na pewno kupisz .

PS. Nie widziałem posta jaszczur90
Ostatnio edytowane przez didzej132 : 12.08.2011 o godz. 19:57.
Odpowiedz cytując
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 12.08.2011, 20:26
jaszczur90 napisał(a):Wyświetl post
Jeszcze bardzo dużo biletów zostało.. byłem o 19.30 i jest duży wybór na wszystkie sektory , więc jutro spokojnie można kupować ( jeśli chodzi o bilety na Apoel , bo na Zagłębie to karnet mam )
Nie wprowadzaj ludzi w blad..przynajmniej w zaleznosci gdzie kto chce kupic na E juz pojedyncze sztuki zostaly, badz dopiero troche wiecej jest na skrajnych sektorach(E21,E26itp) i troche wiecej w naroznikach.. z 2-2,5 tys max zostanie.. nie wiecej.. czy to duzo biletow? wiele ludzi moze kupic przy okazji jutrzejszego meczu z Zaglebiem w tym przypadku, ale inna sprawa ze po takim sajgonie przez 2 dni wydawalo sie ze szybciej pojda..
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów