|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
1 karnet=1 kibic bo takie sa prawne wymagania. Nie podoba wam się? Zbierzcie 100.000 podspisów i zanieście do Sejmu jako projekt ustawy o zmianie ustawy o imprezach masowych... ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
Średnią frekwencję trzeba wziąć chyba 18tys? Karnetów sprzedanych 10tys, wiadomo co z lożami? Jest zainteresowanie? Jak uważasz? Mamy wszystkie dane, żeby to obliczyć? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
No więc nie oskarżajcie klubu że ktoś coś wykasował. Tylko ktoś nieogarnięty(delikatnie rzecz ujmując) uwierzyłby w to że najpierw zamieścili news o jakichś zniżkach a potem to wykasowali. To były plotki, domysły, sugestie. nic oficjalnego na stronie nieoficjalnej. Zniżki dotyczą karnetowców. |
|
|
|
Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Voyage! Voyage!
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Nikt w klubie nie odbiera telefonu... Ani SK, ani WŚ, ani sekretariat.
A mam pytanie tego rodzaju - czy posiadając Vouchery na bilety na mecz z APOELem i na karnety na rundę jesienną muszę stać w kolejce czy jest jakieś osobne okienko dla ludzi posiadajacych Vouchery z firmy? ![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
a co jestes jakis leszpy od tych ktorzy nie maja voucherow i musza stac w kolejce?
![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Poszedłem o 11 . Kolejka do końca ogrodzenia przy Reymana. Wyszedłem o 15:30 po odstaniu swojego w obu kolejkach (4h na Apoel, 20min na Zagłębie). Jak wyszedłem kolejka była może 4-5m krótsza niż 4 godziny wcześniej. coś mam przeczucie, że najpóźniej jutro będzie po biletach.
|
|
|
|
Voyage! Voyage!
Offline |
|
A znasz odpowiedź na moje pytanie? ![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
JEST JEDNA KOLEJKA NA MECZ Z APOELEM ! NIE MA ZADNYCH PRZYWILEJOW ! OSOBNA KOLEJKA JEST PO BILETY NA MECZ Z ZAGLEBIEM (kasa nr.1)
![]() ![]() |
|
|
|
Voyage! Voyage!
Offline |
|
|
A po karnety? Jest jakaś osobna kolejka?
![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Jak masz voucher to sobie podejdź jutro bez kolejki bo biletów już pewnie nie będzie
![]() ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Nie moge dodzwonic sie do klubu, wiec zapytam na forum - moze ktos byl w podobnej sytuacji.
Chcialem kupic bilet dla swojego znajomego, ktory posiada Karte Kibica (a nawet karnet), ale wyjechal na urlop i zabral ja ze soba. Okazalo sie, ze w takim przypadku kupno normalnego biletu na nazwisko i nr PESEL jest niemozliwe, poniewaz KONIECZNE jest okazanie Karty Kibica. Moim zdaniem jest to nonsens, zastanawiam sie, czy to idiotyczny przepis, czy naduzycie ze strony tzw. kasjera. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Miałem identyczny problem. Takie są dziwne zasady klubu, których nie sposób zrozumieć. Jeżeli osoba wyrobiła kartę kibica to nie może kupić biletu który nie będzie na nią nabitym, nawet jeśli jest mecz który nie wymaga kart kibica.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
znajomy który ma vouchery z telefoniki, mówił że stał normalnie w kolejce ale vouchery możesz wymienić tylko w kasie 6 i 7.
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
można kupić komuś bilet na LM nawet jeśli niemasz jego karty kibica . ja nie jeste z krakowa ale mam tam dziadka i normalnie kupił mi bilet
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Raport z godziny 18.
Pod stadionem byłem o 14.30. Kolejka od "czerwonego hydranta". Po 3:40 dotarłem pod kasy. Kolejka nie skróciła się ani na metr tyle że chyba nie tak gęsta jak jeszcze kilka godzin temu. O godz. 18.10 można było jeszcze kupić bilety na C. ps. A osoby mocno przypadkowe w kolejce. Przede mną i za mną osoby które nie były na Wiśle albo pojawiają się raz na 2 lata. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Można kupić karnet w dniu meczu w sobotę?
![]()
"Od zawsze na zawsze w pamięci niepokonani" ; "Wiara czyni cuda" ; "Nikt nie wymaga od Was......." ; " Na Reymonta wychowani......."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Fakt, potwierdzam. Ja sam o stałem od 10.30 do 14.00, 3,5 h stania, a niestety nie mam możliwości kupna karnetu, bo wyjeżdżam na pół roku za granicę. Ale trzymać w ręku bilet na C i oglądać tą wielgaśną kolejkę nieszczęśników bezcenne. Co do przypadkowości osób to zgadzam się z przedmówcą, sporo osób było takich co idą na jeden mecz na rundę, w dodatku wg. mnie bez sensu brak ograniczenia w sprzedaży biletów. Jak widziałem łebków, co szli z 20 biletami albo więcej, to aż mnie ręce swędziały. Powinno być max 5 biletów i już.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
No ja sobie karnecik kupiłem postałem od 11:30 do 16:00 i bilet mam mimo iż do Krakowa mam sporo!Jeżeli Wisłe ma się w sercu to nie jest problem żeby wsiąść w autobus i przyjechać.Osób przypadkowych jest troche(jedna mówiła do telefonu cyt: ''To ja nie wiem co będzie bo kolejka jest duża więc nie wiem czy będe kupować na ten Limassol!!!
Ale jestem przekonany że ''nowi'' wkręcą się w atmosfere. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Cytat:
)) |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Co jeśli na przykład z Zakopanego na mecz będzie chciało przyjechać 30 osób? 30 osób ma jechać specjalnie po bilet? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Wczoraj kupiłem mojemu koledze bilet . Nie miałem przy sobie jego karty kibica bo wyjechał , przy kasie podałem pesel. Czy kolega na mecz ma wejść na kartę kibica czy na ten bilet
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Pomyśl: skoro nie miałeś jego karty czyli nie został na nią nabity bilet to wejście jest na bilet papierkowy. To nie Hogwart , na odległość biletu na KK nie nabiją.
![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
jak dla mnie 100 ostatnich postów jest do wysłania do działu marketingu/sprzedaży z prośbą o napisanie FAQ o biletach, bo panuje niesamowita niewiedza wśród ludzi, a wystarczyłoby napisać 30 pytań - 30 odpowiedzi.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
Na Skonto kupowalem na sam pesel dla ojca (ma KK), przez bramke wchodzil normalnie na karte Poza tym, nie mialem przy sobie karty kibica na mecze ze Litexem i co ciekawe, juz mi nie chcieli sprzedac. Wiec maja tam taki burdel ze sami nie wiedza co... pewnie tylko im powiedzieli, ze kto ma KK to musi im dac |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
Skoro masz bilet (papierowy) dla niego to myślę że powinien wejść , bo jak bilety z FC też nie są nabijane na KK tylko dostajesz papierowy , ale i tak KK trzeba mieć . Ale nie wiem dokładne to takie moje zdanie . |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Najwyrazniej niewiedza panuje tez wsrod sprzedajacych, skoro kamanwislak pisze, ze bez problemu kupil bilet bez KK, a mi dzisiaj po 4 godzinach stania odmowiono w identycznej sytuacji. Jakis ku**a kosmos.
|
|
|