The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
riv
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.08.2011, 23:45
Trudno tak oceniać po jednej/dwóch kolejkach ale spróbuję: Wszołek, Olkowski, Możdżeń i Kupisz (choć tu gorzej bo w poprzedniej kolejce nie pokazywał, żeby był zawodnikiem na Wisłę). Żyro jeszcze pokazywał się ponoć dobrze w Legii.

Odpowiedz cytując
GaoFeng
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 10.08.2011, 23:26
Wlasnie ogladam MS U-20 Korea Pld vs. Hiszpania i w Korei gra bardzo utalentowany skrzydlowy, koreanski Kagawa:

Baek Sung Dong
Powód: U-20, a nie U-19
Ostatnio edytowane przez GaoFeng : 10.08.2011 o godz. 23:29.
Odpowiedz cytując
tomas_n
Member

Od: 10.2008

Stary 11.08.2011, 11:06
Ja tez oglądałem mecz na tych mistrzostwach mianowicie Brazylia- KSA i wyróżniał się jeden piłkarz z Brazylii .dobrze podawał ,mijał kolesi jak tyczki no i wg tm nie jest taki drogi ale grom go wie jak to by było
http://www.transfermarkt.de/en/guilh...er_164997.html
Odpowiedz cytując
pawelo84
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 11.08.2011, 11:22
tomas_n napisał(a):Wyświetl post
Ja tez oglądałem mecz na tych mistrzostwach mianowicie Brazylia- KSA i wyróżniał się jeden piłkarz z Brazylii .dobrze podawał ,mijał kolesi jak tyczki no i wg tm nie jest taki drogi ale grom go wie jak to by było
http://www.transfermarkt.de/en/guilh...er_164997.html
Ale skoro jest dobry i gra w takim Flamengo to do Wisły raczej nie przyjdzie. Brazylijczycy sobie na pewno za niego krzykną z 5 mln euro.
Odpowiedz cytując
kacpaw91
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 11.08.2011, 12:10
W tym okienku powinniśmy już ściągnąć ewentualnego następcę/następców Maora. Nie wiem, czy Janota by się u nas sprawdził, ale w tamtym sezonie na zapleczu holenderskiej nieźle sobie radził. Można także spróbować sprowadzić Dżalamidze. Na ich korzyść działa wiek i wyszkolenie techniczne. Można też spróbować kogoś z ligi izraelskiej (np. Eyal Golasa, który dostał tutaj od jednego forumowicza dobre recenzje). Z tego samego powodu (wiek) warto się bacznie przyglądać tegorocznym rozgrywkom 1. i 2. ligi, gdzie wprowadzono obowiązkowego młodzieżowca.

Z Młodej Ekstraklasy warto natomiast wypożyczyć tych, którzy skończyli 19 lat i grać zawodnikami, którzy tam jeszcze mogą zrobić postępy. Jak najszybciej też powinno się wypożyczyć Filipa Kurto i Daniela Bruda, albo dać temu drugiemu szansę. Sądzę, że dobrym miejscem byłyby drużyny ŁKS, czy Podbeskidzia, gdzie nie występuje zbyt wielu młodych zawodników.

Inna sprawa, że Ci, którzy zostali ostatnio wypożyczeni nie zadebiutowali w nowych drużynach.
Odpowiedz cytując
gizmowisla
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 15.08.2011, 16:13
2 mln ? to jakis zart ..... Jelen jest wolny - zaproponowac Jelonkowi roczny kotrakt - dac 400-450 tys za sezon ... taniej wyjdzie .... jak posiedzial chwile na bezrobociu to mu moze rura zmiekla co do zarobkow
Odpowiedz cytując
sofristo
Member

Od: 07.2009

Stary 15.08.2011, 16:19
gizmowisla napisał(a):Wyświetl post
2 mln ? to jakis zart ..... Jelen jest wolny - zaproponowac Jelonkowi roczny kotrakt - dac 400-450 tys za sezon ... taniej wyjdzie .... jak posiedzial chwile na bezrobociu to mu moze rura zmiekla co do zarobkow
Słyszałem, że Tevezovi się nie podoba w Manchesterze, może jak zobaczy Kraków to rura mu zmięknie.
Odpowiedz cytując
baro1995
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 15.08.2011, 16:21
I idealnie nadaje się do gry z kontrataku , a tak przecież będziemy grac w pucharach.Co nie zmienia faktu,że te 2 mln E jest prawdopodobnie jedynie wymysłem bułgarskich mediów.
Sukcesy rodzą się w bólach,za rok na pewno się uda!
Odpowiedz cytując
gizmowisla
Senior Member

Stary 15.08.2011, 16:30
Słyszałem, że Tevezovi się nie podoba w Manchesterze, może jak zobaczy Kraków to rura mu zmięknie.

z ta mala roznica ze Tevez na brak ofert nie narzeka a Jelen jakos nie moze znalezc klubu ....nastepnym razem jak bedziesz chcial blysnac jakims zartem to wysil sie troche
Odpowiedz cytując
sofristo
Member

Od: 07.2009

Stary 15.08.2011, 16:33
Tylko, że skoro ty piszesz że wolisz Jelenia niż Deleva to ja napisałem że wolę Teveza.
Może idź do Basałaja i powiedz że za połowę pensji Valcksa będziesz robił lepsze transfery. Jak myślisz zgodzi się? Teoretycznie świetna oferta
Odpowiedz cytując
gizmowisla
Senior Member

Stary 15.08.2011, 17:21
Tylko, że skoro ty piszesz że wolisz Jelenia niż Deleva to ja napisałem że wolę Teveza.
Może idź do Basałaja i powiedz że za połowę pensji Valcksa będziesz robił lepsze transfery. Jak myślisz zgodzi się? Teoretycznie świetna oferta

nie pisze ze wole Jelenia od Deleva - tylko mysle ze tansza opcja jest SPROBOWAC zakontraktowac na rok - nawet za 500 ts - sprawdzonego i doswiadczonego zawodnika ( szkoda ze takiego SZKLANEGO- wiec dlatego pisze tylko na rok ) niz nieopierzonego - mlodego Deleva - za wielkie pieniadze ze slabej bulgarskiej ligi - w ktorej byl 3 strzelcem .... 500 tys a 2 mnl + kontrakt to spora roznica ...szczegolnie jesli wplynelaby kasa za Uche ... widze ze niektorym sie juz w glowach poprzewracalo od tych sum ...pismaki bulgarskie i polskie walą cenami z kosmosu ...... polskie kluby jeszcze dlugo nie beda operowac takimi sumami
Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 15.08.2011, 18:10

nie pisze ze wole Jelenia od Deleva - tylko mysle ze tansza opcja jest SPROBOWAC zakontraktowac na rok - nawet za 500 ts - sprawdzonego i doswiadczonego zawodnika ( szkoda ze takiego SZKLANEGO- wiec dlatego pisze tylko na rok ) niz nieopierzonego - mlodego Deleva - za wielkie pieniadze ze slabej bulgarskiej ligi - w ktorej byl 3 strzelcem .... 500 tys a 2 mnl + kontrakt to spora roznica ...szczegolnie jesli wplynelaby kasa za Uche ... widze ze niektorym sie juz w glowach poprzewracalo od tych sum ...pismaki bulgarskie i polskie walą cenami z kosmosu ...... polskie kluby jeszcze dlugo nie beda operowac takimi sumami
Zastanów się. Jeśli jeleń jest dobry, dlaczego NIKT we Francji go wziął? Albo w Belgii? Albo w Szwajcarii? Może dlatego, że tajemnicą poliszynela jest to, że Irek sportowy tryb życia widział tylko u kolegów z zespołu, i z to z tego wynikają jego wszystkie kontuzje, a 31 lat to trochę za późno na zmianę przyzwyczajeń.

A w Polonii rzekomo nie tylko JW podziękował managerowi Jelenia, ale także Zielińśki.
.
Odpowiedz cytując
arth_ur
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 15.08.2011, 18:16

z ta mala roznica ze Tevez na brak ofert nie narzeka a Jelen jakos nie moze znalezc klubu ....nastepnym razem jak bedziesz chcial blysnac jakims zartem to wysil sie troche

Podobno Jeleń non stop pije w Cieszynie. Info raczej pewne. Czyli po chłopie.
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
Odpowiedz cytując
mr mojo
Member

Od: 09.2010

Stary 15.08.2011, 18:19
Czy to jest ta tajemnica kontuzjogennosci o ktorej mowil Fernandez?
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 15.08.2011, 18:22
czyli Irek to taka chochla ? Szok.

ale w sumie po tylu latach spedzonych w samotnosci w koncu wrócił do kolegów i mógł pogadać w języku który zna
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
baro1995
Senior Member

Stary 15.08.2011, 18:32
arth_ur napisał(a):Wyświetl post
Mógłbyś podac źródło,skoro twierdzisz,że ,,raczej pewne'' .
P.S Nie zdziwię się jak jutro w mediach pojawią się tytułu typu ,,Reprezentant Polski przepija karierę''
Ostatnio edytowane przez baro1995 : 15.08.2011 o godz. 18:34.
Odpowiedz cytując
PANDEM0NIUM
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 15.08.2011, 18:38
arth_ur napisał(a):Wyświetl post
Wiesz ile takich jak ty pewnych informatorów widziało to forum? Sianie plotek to coś czym zajmujesz się dla zabicia nudy czy po prostu lubisz siac ferment?
Odpowiedz cytując
arth_ur
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 15.08.2011, 18:42
baro1995 napisał(a):Wyświetl post
P.S Nie zdziwię się jak jutro w mediach pojawią się tytułu typu ,,Reprezentant Polski przepija karierę''
Mam znajomego w Skoczowie - Cieszynie, i( wszyscy o tym mówią. Podobno z kimś nawet na stacji się pobił. Tak wiem że ludzie .......ą głupoty, ale nie chce mi się wierzyć że to jest bez przyczyny.
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 15.08.2011, 18:56
Przecież każdy kto interesuje się Ligue 1 to wie... (w sensie - w ciągu ostatnich pięciu lat Irek wypił więcej niż niektórzy przez całe liceum i studia)
.
Odpowiedz cytując
wwf
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 15.08.2011, 19:01
Ludzie Jeleń zarabiał we Francji w ostatnim sezonie 2 500 000 euro netto. To dlatego ma teraz problem z klubem. We Francji jest tylko kilka takich dla których takie pieniądze to nie problem, a reszta takich pieniędzy nie zapłaci.
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 15.08.2011, 19:04
tymbardziej cięzko będzie znaleźć mu pracodawce skoro każdy wie o jego problemach zdrowotnych np. tych z kręgosłupem.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
dzollo
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 15.08.2011, 19:38
Wiem, że to off top bo Jeleń do Wisełki nie trafi, ale jak już ktoś wywołał ten temat to dopowiem coś od siebie.
Kolega o tym Cieszynie raczej nie kłamie, sam byłem ostatnio w pewnej dyskotece w Bielsku -Białej tj. "Pomarańcza" skąd do Cieszyna jest bardzo blisko, i na własne oczy widziałem jak Pan Jeleń nieźle się bawi i że tak to delikatnie ujmę nie stroni od alkoholu...
Ostatnio edytowane przez dzollo : 15.08.2011 o godz. 19:40.
Czy wygrywasz czy nie.... <3
Odpowiedz cytując
baro1995
Senior Member

Stary 15.08.2011, 19:39
Najlepsze jest to,że Auxerre oferowało Jeleniowi 500tys E podwyżki,a Irek pewny swego i zainteresowania większych klubów,postanowił nie przedłużać kontraktu.To prawda we Francji może 4 ewentualnie 5 klubów jest w stanie tyle płacić.Pewne jest natomiast,że Irek nie dostanie już nawet tego co miał w Auxerre.Mimo,że mam C+ to nie oglądam zbyt często ligi francuskiej,jedynie jak trafią na siebie drużyny z czołówki.O problemach Jelenia z alkoholem pierwsze słyszę.Jestem prawdę mówiąc zdziwiony,bo szybkościowo i kondycyjnie Jeleń w Ligue 1 był zawodnikiem wybitnym.Ludzie też szukają sensacji,ale zawsze ziarnko prawdy w tych plotkach jest.Ale nie chce mi się wierzyć,że Jeleń przebija karierę w Cieszynie na rok przed Euro..
Odpowiedz cytując
PANDEM0NIUM
Senior Member

Stary 15.08.2011, 19:52
Czy lecą z nami moderatorzy? Temat Jelenia i jego ewentualnego transferu do Wisły to fantastyka rodem z ET Spielberga.a już kwestia tego czy pije na belatach w Różowej Ostrydze albo czy pobił się na stacji BP to w ogóle piłkarskie jaja...
Flamen? Jesteś?
Odpowiedz cytując
baro1995
Senior Member

Stary 15.08.2011, 20:04
PANDEM0NIUM napisał(a):Wyświetl post
Czy lecą z nami moderatorzy? Temat Jelenia i jego ewentualnego transferu do Wisły to fantastyka rodem z ET Spielberga.a już kwestia tego czy pije na belatach w Różowej Ostrydze albo czy pobił się na stacji BP to w ogóle piłkarskie jaja...
Flamen? Jesteś?
Wiesz zatrudnienie Jelenia przez Wisłe jest bardziej realne niż wydanie ponad 2 mln E na Deleva,a o Delevie jest trochę więcej postów niż o Irku,więc nie rób afery,bo skoro można pisac o tym,że Delev jest porządny bo nie dał się rozebrac Miss Bułgarii,to można i pisac o problemach zawodnika,który przez media był przymierzany do naszego klubu.
Odpowiedz cytując
TOMEK 11
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 15.08.2011, 20:06
nie karajcie za spam bo to pokazuje poniekąd naszą dawną politykę tr

Kemy Agustien w pierwszym składzie Swansea na ManC
Odpowiedz cytując
PANDEM0NIUM
Senior Member

Stary 15.08.2011, 20:35
Wiesz zatrudnienie Jelenia przez Wisłe jest bardziej realne niż wydanie ponad 2 mln E na Deleva,a o Delevie jest trochę więcej postów niż o Irku,więc nie rób afery,bo skoro można pisac o tym,że Delev jest porządny bo nie dał się rozebrac Miss Bułgarii,to można i pisac o problemach zawodnika,który przez media był przymierzany do naszego klubu.
Kto powiedział że transfer Jelenia do Wisły jest bardziej realny niż Deleva?Sory ale wizje transferowe kilku małoletnich użytkowników tego forum jakoś do mnie nie przemawiają...
Odpowiedz cytując
baro1995
Senior Member

Stary 15.08.2011, 20:38
Ty napisałaś,że Jeleń to s-f,a ja Ci odpowiedziałem,że Jeleń to mniejsze S-F niż 2 mln za Deleva.I takie są fakty.
Odpowiedz cytując
PANDEM0NIUM
Senior Member

Stary 15.08.2011, 20:52
Ty napisałaś,że Jeleń to s-f,a ja Ci odpowiedziałem,że Jeleń to mniejsze S-F niż 2 mln za Deleva.I takie są fakty.
Mniejsze SF? Większe SF? SF to SF tak jak nie mozna byc troche w ciąży. Albo sie jest albo nie.
Ostatnio edytowane przez PANDEM0NIUM : 15.08.2011 o godz. 21:19.
Odpowiedz cytując
MoluTSWK
Junior Member

Od: 02.2009

Stary 15.08.2011, 21:42
moim skromnym zdaniem bułgarskie media poprostu chca podbic cene za Deleva dlatego wypisuja,ze Wisła daje 2 mln Euro. Wydaje mi sie to nierealne,ale bardzo bym chciał ! Spas byłby super wzmocnieniem!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów