|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Wlasnie ogladam MS U-20 Korea Pld vs. Hiszpania i w Korei gra bardzo utalentowany skrzydlowy, koreanski Kagawa:
Baek Sung Dong Powód: U-20, a nie U-19
Ostatnio edytowane przez GaoFeng : 10.08.2011 o godz. 23:29.
|
|
|
|
Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Ja tez oglądałem mecz na tych mistrzostwach mianowicie Brazylia- KSA i wyróżniał się jeden piłkarz z Brazylii .dobrze podawał ,mijał kolesi jak tyczki
no i wg tm nie jest taki drogi ale grom go wie jak to by było![]() http://www.transfermarkt.de/en/guilh...er_164997.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Słyszałem, że Tevezovi się nie podoba w Manchesterze, może jak zobaczy Kraków to rura mu zmięknie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
Podobno Jeleń non stop pije w Cieszynie. Info raczej pewne. Czyli po chłopie. ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Czy to jest ta tajemnica kontuzjogennosci o ktorej mowil Fernandez?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
czyli Irek to taka chochla ? Szok.
ale w sumie po tylu latach spedzonych w samotnosci w koncu wrócił do kolegów i mógł pogadać w języku który zna ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Mógłbyś podac źródło,skoro twierdzisz,że ,,raczej pewne'' .
P.S Nie zdziwię się jak jutro w mediach pojawią się tytułu typu ,,Reprezentant Polski przepija karierę''
Ostatnio edytowane przez baro1995 : 15.08.2011 o godz. 18:34.
![]()
Sukcesy rodzą się w bólach,za rok na pewno się uda!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Mam znajomego w Skoczowie - Cieszynie, i( wszyscy o tym mówią. Podobno z kimś nawet na stacji się pobił. Tak wiem że ludzie .......ą głupoty, ale nie chce mi się wierzyć że to jest bez przyczyny.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Przecież każdy kto interesuje się Ligue 1 to wie... (w sensie - w ciągu ostatnich pięciu lat Irek wypił więcej niż niektórzy przez całe liceum i studia)
![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Ludzie Jeleń zarabiał we Francji w ostatnim sezonie 2 500 000 euro netto. To dlatego ma teraz problem z klubem. We Francji jest tylko kilka takich dla których takie pieniądze to nie problem, a reszta takich pieniędzy nie zapłaci.
![]()
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
tymbardziej cięzko będzie znaleźć mu pracodawce skoro każdy wie o jego problemach zdrowotnych np. tych z kręgosłupem.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Wiem, że to off top bo Jeleń do Wisełki nie trafi, ale jak już ktoś wywołał ten temat to dopowiem coś od siebie.
Kolega o tym Cieszynie raczej nie kłamie, sam byłem ostatnio w pewnej dyskotece w Bielsku -Białej tj. "Pomarańcza" skąd do Cieszyna jest bardzo blisko, i na własne oczy widziałem jak Pan Jeleń nieźle się bawi i że tak to delikatnie ujmę nie stroni od alkoholu...
Ostatnio edytowane przez dzollo : 15.08.2011 o godz. 19:40.
![]()
Czy wygrywasz czy nie.... <3
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Najlepsze jest to,że Auxerre oferowało Jeleniowi 500tys E podwyżki,a Irek pewny swego i zainteresowania większych klubów,postanowił nie przedłużać kontraktu.To prawda we Francji może 4 ewentualnie 5 klubów jest w stanie tyle płacić.Pewne jest natomiast,że Irek nie dostanie już nawet tego co miał w Auxerre.Mimo,że mam C+ to nie oglądam zbyt często ligi francuskiej,jedynie jak trafią na siebie drużyny z czołówki.O problemach Jelenia z alkoholem pierwsze słyszę.Jestem prawdę mówiąc zdziwiony,bo szybkościowo i kondycyjnie Jeleń w Ligue 1 był zawodnikiem wybitnym.Ludzie też szukają sensacji,ale zawsze ziarnko prawdy w tych plotkach jest.Ale nie chce mi się wierzyć,że Jeleń przebija karierę w Cieszynie na rok przed Euro..
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy lecą z nami moderatorzy? Temat Jelenia i jego ewentualnego transferu do Wisły to fantastyka rodem z ET Spielberga.a już kwestia tego czy pije na belatach w Różowej Ostrydze albo czy pobił się na stacji BP to w ogóle piłkarskie jaja...
Flamen? Jesteś? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiesz zatrudnienie Jelenia przez Wisłe jest bardziej realne niż wydanie ponad 2 mln E na Deleva,a o Delevie jest trochę więcej postów niż o Irku,więc nie rób afery,bo skoro można pisac o tym,że Delev jest porządny bo nie dał się rozebrac Miss Bułgarii,to można i pisac o problemach zawodnika,który przez media był przymierzany do naszego klubu.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
nie karajcie za spam bo to pokazuje poniekąd naszą dawną politykę tr
Kemy Agustien w pierwszym składzie Swansea na ManC |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ty napisałaś,że Jeleń to s-f,a ja Ci odpowiedziałem,że Jeleń to mniejsze S-F niż 2 mln za Deleva.I takie są fakty.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mniejsze SF? Większe SF? SF to SF tak jak nie mozna byc troche w ciąży. Albo sie jest albo nie.
Ostatnio edytowane przez PANDEM0NIUM : 15.08.2011 o godz. 21:19.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
moim skromnym zdaniem bułgarskie media poprostu chca podbic cene za Deleva dlatego wypisuja,ze Wisła daje 2 mln Euro. Wydaje mi sie to nierealne,ale bardzo bym chciał ! Spas byłby super wzmocnieniem!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|