The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Kibic_1906
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.08.2011, 00:04
ee parking nie jest tam bezpłatny (za C). Ostatnio jak byłem w zeszłym tyg to babka parkingowa przyleciała po 5 zł
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW..
Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 11.08.2011, 00:22
Zawsze można zaparkować przed starą halą - w tygodniu jeszcze nigdy nie miałem problemu z zostawieniem tam auta.
.
Odpowiedz cytując
koniak
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 11.08.2011, 04:38
Kibic_1906 napisał(a):Wyświetl post
ee parking nie jest tam bezpłatny (za C). Ostatnio jak byłem w zeszłym tyg to babka parkingowa przyleciała po 5 zł
jak wjedziesz do środka za ogrodzenie, to nikt nie przyleci
Odpowiedz cytując
krakus79
Junior Member

Od: 05.2009

Stary 11.08.2011, 06:43
14 000 poszło, czyli dziś pewnie będzie komplet
Odpowiedz cytując
Semper Fidelis 1985
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2010

Stary 11.08.2011, 06:58
Ja byłem wczoraj o 16 to kolejka była miazga... Miałem kupić bilety na APOEL i Zagłębie, za APOEL podziekowałem, nie chciało mi się stać 3h w kolejce, kupiłem na Zagłębie tylko, w Krakowie już nie będę w tygodniu, dopiero w sobote na meczu, więc zapewne mecz z APOELem oglądne w tv.
Odpowiedz cytując
Darkh
Member

Od: 06.2003

Stary 11.08.2011, 07:58
Wczoraj stałem w kolejce od 19,35 do 22.05. Przy założeniu, że kolejki będą takie jak wczoraj a bilety jeszcze będą na koniec dnia to najlepiej wpaść koło 21 i poczekać godzinkę maksymalnie. Super sprawa, że wczoraj obsługiwali do ostatniego klienta.
... dobra strona tego wydarzenia to fakt, że mamy już wakacje...
Odpowiedz cytując
piotrekj66unia
Member

Stary 11.08.2011, 08:00
jak myslicie kumpel ktory ma mi dzis kupic bilet da rade ze zdjeciem w komorce mojej legitki kupic ulgowy?
w systemie powinni miec info ze na wszytkich poprzednich meczach zawsze mialem ten z ulga wiec chyba nie beda sie czepiac?
Odpowiedz cytując
Wiślacki Barwałd
Senior Member

Od: 12.2010

Stary 11.08.2011, 08:47
piotrekj66unia napisał(a):Wyświetl post
jak myslicie kumpel ktory ma mi dzis kupic bilet da rade ze zdjeciem w komorce mojej legitki kupic ulgowy?
w systemie powinni miec info ze na wszytkich poprzednich meczach zawsze mialem ten z ulga wiec chyba nie beda sie czepiac?
W jakim ty zaczarowanym świecie żyjesz? OCZYWIŚCIE że się nie da.
Boże chroń mnie przed przyjaciółmi, z wrogami poradze sobię sam...
Odpowiedz cytując
piotrekj66unia
Member

Stary 11.08.2011, 08:53
hmm na kilku poprzednich meczach widzialem jak ktos kupowal np na ksero legitki wiec czemu to ma byc takie oczywiste?
Odpowiedz cytując
Wiślacki Barwałd
Senior Member

Od: 12.2010

Stary 11.08.2011, 08:57
ksero też wydaje mi się baaaardzo wątpliwe. Ale zdjęcie z komórki jest zwyczajnie nie poważne. Jak psy będą cię chciały sprawdzic to pokażesz im zdjęcie dowodu na komórce?
Boże chroń mnie przed przyjaciółmi, z wrogami poradze sobię sam...
Odpowiedz cytując
PAC
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 11.08.2011, 08:57
Wszystko szłoby dużo sprawniej i szybciej gdyby każdy miał kartę kibica. Ja kupowałem na kartę, stałem przy kasie z 30 sekund. Ludzie kupujący na pesel stoją przy kasach nawet z 10 minut jak jeszcze kupują kilka biletów. Druga sprawa rozwiązująca problem to oczywiście sprzedaż internetowa.
WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
piotrekj66unia
Member

Stary 11.08.2011, 09:02
przeciez w czasie meczu bede osobiscie razem z ta legitka, a tu nie ma szans bedac gdzies na wakacjach zeby ktos mial moje dokumenty
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 11.08.2011, 09:03
Jak dzisiaj to wygląda? Jest ktoś przy stadionie? duże kolejki?
Odpowiedz cytując
Dyniel
Member

Od: 05.2011

Stary 11.08.2011, 09:05
Witam. dostanę dzisiaj koło 18 bilet na Apoel na trybunę C? są tam jeszcze bilety w ogóle?
Odpowiedz cytując
ctsi
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 11.08.2011, 09:08
Kolejka na 1h czekania. Sporo osób czeka od 8.00. Na ten moment kasy jeszcze zamknięte a liczyłem na otwarcie wcześniej
Noblesse Oblige
Odpowiedz cytując
szamik
Member

Od: 04.2009

Stary 11.08.2011, 09:10
bilety są, koło 18 raczej nie dostaniesz ponieważ o tej godzinie będziesz dopiero na wysokości ulicy Reymonta w kolejce po bilet Do okienka dojdziesz około 20 (jak dobrze pójdzie). Wtedy na bank do młyna biletów nie będzie.

EDit: Co ja mówię, w tych godzinach raczej w ogóle nie dostaniesz biletu. Wczoraj poszło 14k. Więc dziś 6k rozejdzie się do godziny 17/19, ale próbuj Przed chwilą byłem pod stadionem z czystej ciekawości co się tam dzieje. Nie jest jeszcze jak wczoraj ale jak już ktoś wspomniał przynajmniej godzinke trzeba postać
Powód: przemyślenie:)
Ostatnio edytowane przez szamik : 11.08.2011 o godz. 09:19.
Odpowiedz cytując
Dyniel
Member

Stary 11.08.2011, 09:12
Aha to lipa ;/ może się uda. Będą zwroty?
Odpowiedz cytując
oli38
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 11.08.2011, 09:19
Miałem tego nie pisać ale jednak napisze...To co dzieję się przed tym meczem to jakaś istna masakra...Zresztą widać to po pytaniach na tym Forum. Liczba osobników, które na mecz przyjdą po raz pierwszy w swym życiu będzie myślę ponad przeciętna. Ja sam mam nadzieję, że jeszcze jakimś cudem jednak bilet w sobotę choć jeden kupię. Ale jeśli nie to wiem, że na meczu z Zagłębiem zabawa będzie dużooo lepsza niż w środę. Bo szykuję się, że w sobotę na R22 przyjdą tylko kibice Wisły dla których to Wisła, a nie APOEL, czy hymn LM jest magnesem. W środę stadion natomiast będzie pełen Malyszowców, Januszy, Wynalazków & Kosmitów. I tu trzeba sobie zadać pytania gdzie zmierza ruch kibicowski? Owszem klub zbierze kokosy na biletach, ludzie przyjdą najedzą się kiełbasek, pobiją pewnie nawet brawa, a niektórzy może nawet coś zaśpiewają. Ale nie oszukujmy się, wszystko to zaczyna zmierzać w kierunku w którym wyznacza nam Donek, czyli zrobienia z polskich trybun drugiej smutnej kibicowskiej Anglii. Wiem, że to co teraz napiszę jest kontrowersyjne, ale czasem tęsknie za meczem w Sosnowcu, czy na SS, bo tam byłem pewny, że obok mnie ramię w ramię stoi człowiek, który nosi Wisłę w sercu, zarówno na dobre i na złe. Dziś już tego tak pewien nie jestem... Bo Ci 'klienci', którzy pytają tutaj, czy jest im potrzebna KK to 'dziewyczy' kibice, którzy jeśli o LM biłaby się koszerna strona Błoń to tam też by też poszli...
Odpowiedz cytując
RafaelTS
Junior Member

Stary 11.08.2011, 09:29
To powiedz mi jak mają pojawiać się nowi kibice nowi fanatycy?. Jak zobaczy jak to wygląda spodoba mu się, atmosfera go wciągnie to szybko łapnie psychofazę!!! No nie oszukujmy się!!! A poza tym to co to za fanatyk który nie ma 165 zł na karnet na trybune c?! No bez jaj... A mając karnet znika Ci problem kolejek stania po 5 godzin i modlenia się o ostatni bilet na c...
Odpowiedz cytując
MDW
Member

Od: 04.2011

Stary 11.08.2011, 09:31
Problem z nowymi osobami na Wiśle nie powinien być fomułowany w ten sposób, że tacy przychodzą tylko co zrobić aby wkręcili się na dłużej w kibicowanie i aby przybrało w ich wydaniu jakąś sensowną formę. Wisła, ale także żaden klub w Polsce, nie zapełni dużego, ponad 30tysięcznego stadionu samymi fanatykami czy też wiernymi kibicami. Będą na mecze przychodziły osoby, które zrobią to być może jeden raz w życiu i na tym się skończy ich przygoda. Moim zdaniem nie ma nic lepszego sposobu niż ciągły doping i zabawa.

Cieszymy się w większości ze sformułowań, że znowu jest moda na Wisłę co widać po zainteresowaniu meczami, dziesiątkami artykułów w prasie i necie, atmosferą wśród mieszkańców Krakowa ale jednocześnie przyjmijmy do świadomości, że niesie to za sobą także takie skutki, że będą na mecze przychodzili goście nie znający składu, szukający miejsca na C itd. Wolę, żeby taki jedne z drugim przyszedł tu na Wisłę niż żeby chodził na Cracovią, która przecież też czy ni sporo kroków aby zachęcić ludzi do przychodzenia na Kałuży.
Odpowiedz cytując
Zwierze
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 11.08.2011, 09:33
Kolega oli zapomniał chyba o meczach z Barceloną itp... Dajcie sobie już siana z tym płaczem bo przedtem było źle że mało ludzi chodzi a 23tys fanatyków nie znajdziesz na żadnym stadionie w Polsce.
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 11.08.2011, 09:36
kupcie sobie karnet, będziecie mieli pierwszeństwo zakupu biletów na puchary - będzie więcej fanatyków, klub zarobi a Wy będziecie mieli pewność biletu - same plusy

a karnet nie jest drogi na C i G
Odpowiedz cytując
oli38
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 11.08.2011, 09:38
Drogi Rafaelu TS zaskoczę Cię ale karnet posiadam już od paru rund, bo wiem, że ułatwia życie. A nie kupiłem jeszcze biletu, bo niestety nie mogę tak jak pewnie Ty wsiąść do tramwaju lub autobusu, i łatwo i przyjemnie sobie go kupić, gdyż do Krakowa mam ponad 100km I wcale nie potrzebuję koniecznie biletu na C. Bo moim zdaniem KIBICEM można być zarówno na G, E czy nawet F A do tego co napisałeś to powiem tylko tyle, że jeśli Wisła przegra ten mecz z APOEL-em to Ci 'kibice' już na R22 szybko nie zawitają, a przepraszam, bo przecież możliwe jest, że w LE będą do wylosowania Tottenhamy, Celtiki, Lazia, Atletika, czy Seville więc znów będzie okazja do lansu
Odpowiedz cytując
W.I.N.C.H.E.R
Junior Member

Od: 04.2003

Stary 11.08.2011, 09:41
PAC napisał(a):Wyświetl post
Wszystko szłoby dużo sprawniej i szybciej gdyby każdy miał kartę kibica. Ja kupowałem na kartę, stałem przy kasie z 30 sekund. Ludzie kupujący na pesel stoją przy kasach nawet z 10 minut jak jeszcze kupują kilka biletów. Druga sprawa rozwiązująca problem to oczywiście sprzedaż internetowa.
O tym samym pisałem wczoraj. Karty kibica powinny być obowiązkowe też na puchary. Jak zostanie otwarta czwarta trybuna to przy obecnym systemie sprzedaży będzie dopiero sajgon.
Wisła T
Wisła S
Wisła Wisła Nasz TS
Odpowiedz cytując
#**SnaKe**#
Member

Od: 06.2004

Stary 11.08.2011, 09:46
Dlatego teraz tylko oczekiwanie na kupno biletów przez internet o którym była mowa na początku przy wyrabianiu KK
Odpowiedz cytując
sawko
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 11.08.2011, 09:46
Nie powielajcie błedów z Onetów i innych niekompetentynych stron na oficjalnej jest wyraznie napisane ze 14 000 wejsciówek zostało sprzedanych włacznie z karnetowcami a nie w jeden dzień!!
jazda,jazda,jazda BIAŁA GWIAZDA
Odpowiedz cytując
szlaQ
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 11.08.2011, 09:47
Z Kartą kibica racja ale ja się pytam po raz kolejny kiedy ruszy ta pier**na sprzedaż internetowa bo to już paranoja ...

PS. sukcesy sportowe generują niedzielnych kibiców i tak jest na całym świecie więc nie ma się o co spinać
Odpowiedz cytując
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 11.08.2011, 09:48
Cytat:
I tu trzeba sobie zadać pytania gdzie zmierza ruch kibicowski? Owszem klub zbierze kokosy na biletach, ludzie przyjdą najedzą się kiełbasek, pobiją pewnie nawet brawa, a niektórzy może nawet coś zaśpiewają. Ale nie oszukujmy się, wszystko to zaczyna zmierzać w kierunku w którym wyznacza nam Donek, czyli zrobienia z polskich trybun drugiej smutnej kibicowskiej Anglii.
Tak jakby w przeszłości nie było podobnych przypadków kiedy bilety rozchodziły się w ekspresowym tempie a część ,,w miarę ogarniętych'' kibiców traciła je na rzecz debiutantów.
Ruch kibicowski(rozumiem pojedyncze przypadki gdy odległość od Krakowa nie pozwala być np na więcej niż połowie meczów w sezonie) jest z pewnością w sporej swojej części wyposażony w karnety , więc jakoś specjalnie o poziom na C się nie martwię.
Może jakoś bardziej dokładnie rozrysujesz związek pomiędzy pacyfikowaniem ducha trybun(proces który faktycznie od jakiegoś czasu trwa) a formą dystrybucji biletów na mecz z APOELem ?

Mam tylko nadzieje , że po pokazie na trybunach i murawie jakieś 20 % z debiutantów postanowi odwiedzać stadion nie tylko na europejskich pucharach a 5 % zajawi się na fanatyzm. Oczywiście liczby + - , pi razy drzwi .

Wiem że to jest możliwe , bo sam o ile wcześniej interesowałem się Wisłą pod kątem sportowym , to bakcyla kibicowskiego złapałem pojawiając się na trybunach(pierwszy raz) właśnie na meczu podobnego rodzaju jak ten który będzie w środę.
Ostatnio edytowane przez Mareq : 11.08.2011 o godz. 09:51.
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 11.08.2011, 09:50
szamik napisał(a):Wyświetl post
bilety są, koło 18 raczej nie dostaniesz ponieważ o tej godzinie będziesz dopiero na wysokości ulicy Reymonta w kolejce po bilet Do okienka dojdziesz około 20 (jak dobrze pójdzie). Wtedy na bank do młyna biletów nie będzie.

EDit: Co ja mówię, w tych godzinach raczej w ogóle nie dostaniesz biletu. Wczoraj poszło 14k. Więc dziś 6k rozejdzie się do godziny 17/19, ale próbuj Przed chwilą byłem pod stadionem z czystej ciekawości co się tam dzieje. Nie jest jeszcze jak wczoraj ale jak już ktoś wspomniał przynajmniej godzinke trzeba postać

Nie, 14k poszło do wczoraj. Ponadto nie czarujmy się, to że wczoraj było takie bum to nie znaczy, że dzisiaj będzie podobnie.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
RafaelTS
Junior Member

Stary 11.08.2011, 09:51
oli38 zgadzam się z Tobą ale zawsze jest nadzieja że przebędzie nowych kibiców nie tylko na puchary ale również na ligę. Masz rację na stadion mam blisko bo 40km w dwie strony ale to nie moja wina że nie ma sprzedaży internetowej.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów