|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Hehe. Przestań sie mazać, chłopaki nie płaczą
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
haha niezłe miał wejście jak nawet karnego wykonywał
![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Bez przesady...Legia Buzaglo chciała już rok temu,ale padło na Cabrala,jak na tym wyszli,wszyscy wiemy,Ohayona próbowali ściągnąc w zimowym okienku,ale im się nie udało,więc było to jeszcze czasy zanim Melikson stał się gwiazdą naszej ligi.
![]()
Sukcesy rodzą się w bólach,za rok na pewno się uda!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Znalazl ktos jakis skrot?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Brawa dla Maora , oby mu się wiodło jak najlepiej w kadrze Izraela.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Maor niech gra u nas do końca kariery
![]() ![]()
Wisła to jest potęga ! Wisła Najlepsza jest ! Wisłę trzeba szanować ! Wisłę ten nasz TS !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Przy pierwszej bramce Maor miał troche szczescia - ale znajac jego mocne uderzenie musiało sie to skonczyc golem. A co do karnego to fajna sprawa bo wykonał go tak samo jak z Litexem. Swietna forma Naszej gwiazdy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
W sumie te gole Maora trochę przyfarcone, ale to nieważne
Niech się chłopak rozwija i gra możliwie najdłużej u nas, choć obawiam się, że już w zimowym okienku możemy go stracić. |
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Heh pierwsza bramka to raczej samobój a karnego strzelił jak z Litexem. Bramkarz prawie obronił. Tak czy siak: brawo Maor!!!
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Tylko nie popadajmy w Maoromanie
Mhaifa jak tu jeszcze zaglądasz - czekamy na szerszą relację. Jak zagrał, jakie komentarze itd. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
to teraz czekamy na relacje kolegi MHaifa o komentarzach w Izrealu po tym co Maor pokazał
![]() ![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Andraž Kirm wystąpił w reprezentacji Słowenii w zremisowanym bezbramkowo towarzyskim meczu z Belgią. Pomocnik krakowskiej Wisły przebywał na boisku do 77. minuty, kiedy zmienił go Dare Vršič.
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
Poza tym, piłka po strzale Meliksona zmierzała w światło bramki, a to że był rykoszet od obrońcy niczego nie zmienia. Bramka prawidłowo przypisana Maorowi. Samobój byłby, gdyby piłka nie zmierzała w światło bramki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Melikson jak tak dalej będzie strzelał cały czas w lewą stronę, to w końcu któryś bramkarz go wyłapie
![]() ![]()
- Jasiu , czemu akurat Wisła Kraków ?;.
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle,a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle. - Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był alkoholikiem a matka prostytutką? - To wtedy kibicowałbym Cracovii proszę pani. -------------- Samo tebe volim ja i više nikoga to ti kaže tvoja Torcida ! Hajduk Split |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Delektujmy się jego grą przez najbliższe miesiące, bo to mogą być ostatnie w barwach Wisły.Mam nadzieję, że Stan umie tak dobrze negocjować w trakcie sprzedaży jak dobrze negocjuje w trakcie kupna ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Cieszy niezmiernie że Maor wystąpił w tym meczu. W końcu trener izraelski na Niego postawił, a ten na dodatek strzelił dwa gole. Tak jak i wielu z Was chciałbym żeby temat gry Maora w naszej międzynarodowej reprezentacji został definitywnie zakończony. Miejsce Meliksona jest w Wisełce a dopiero później w błękitno-białych barwach (i nie w żadnych innych).
Szkoda Sergieja...wyciągał dziś aż trzy razy :( |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Już jesteśmy w LE, za którą wpadnie nam kasa. Mam nadzieję, że zamiast tego będziemy w LM, za którą wpadnie nam WIĘKSZA KASA. Klub jest w na tyle dobrej sytuacji, że Maora puszczać nie musi. Stan może zabawić się w Wojciechowskiego i czekać an oferty typu 7 mln euro (na tyle wycenił Maora Szymek). Sądze, że najwcześniej sprzedamy go po tym sezonie.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Po sezonie to za długo. Możemy nie awansować do pucharów i każdy o nim zapomni. Zreszta jakaś kontuzja w trakcie sezonu czy słabsze momenty, za duże ryzyko.
Dzisiejsza sytuacja Maora przypomina mi Małyszomanię i należy to wykorzystać, zaraz po pucharach. Dobrze wypromować, on sam niech się dobrze pokaże na tle zespołów w fazie grupowej LM / LE i szybko opchnąć póki jego nazwisko jest gorące. Zajebisty interes zrobimy. Za grosze kupiony, sprzedany za miliony. Byle nie mieć gorących głów i ośmieszać się z przyjęciem propozycji 3-6 mln euro. Stanowczo za mało. Daj Boże żeby jakieś Turki czy Rosjanie się trafiły , Ci drudzy to by jebnęli nawet kwotę 15 mln euro.. chociaż za Maora to nie dużo A to czy rykoszet, czy karny nie ma najmniejszego znaczenia. Gole idą w świat. Zaraz po pucharach sprzedać, bo potem będzie za pózno.. a takie czekanie i czekanie zawsze zle wychodzi. Przekonał się o tym między innymi Lech. Mieli szanse na zajebisty zarobek to przeciągali sprawę i sprzedali za grosze. Cytat:
Takich piłkarzy po prostu nie możemy trzymać za długo. Teraz jest fantastyczny moment (faza grupowa LE / LM). Maor w zajebistej formie, piszą o nim od gadu gadu po inne pudelki.pl nawet i to trzeba wykorzystać. Byle tylko jakaś kontuzja mu się nie przytrafiła w meczach pucharowych. Jakoś na razie mu się udaje, faulują go i faulują. I oby tak do ostatniego meczu w pucharach.
Ostatnio edytowane przez CH. : 10.08.2011 o godz. 22:17.
|
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
Jakie polaczkowanie ? Zastanów się co piszesz. Nie umniejszam Maorowi niczego. Strzelił dwie bramki i to się liczy i należy się z tego cieszyć. Oczywiście piłka zmierza w kierunku bramki, ale gdyby obrońca lepiej się ustawił to normalnie zablokowałby strzał i bramki pewnie by nie było. Powtarzam jeszcze raz: gratulacje dla Maora! Miejmy nadzieję, że Smuda go teraz nie powoła. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Po Liteksie ucieszyłem się, że w końcu mamy kogoś, kto potrafi strzelać karne. Dziś już w to zwątpiłem.
Melikson wykorzystał trzy jedenastki (Lubin, Litex, WKS), ale wszystkie wykonał identycznie. Mam nadzieję, że skuteczne strzały w prawy róg będzie miał okazję zaprezentować z APOELem. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|