|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Gdyby tak ową karte mieli to by się nie dało Na mecze w europejskich pucharach nie trzeba mieć Karty Kibica! na mecze Ekstraklasy Trzeba! ![]()
Być okrutny i odważny
Zmienić dolę swą przeklętą Trochę zemsty, trochę krwi Worek z forsą mieć pod głową Wtedy ma się piękne sny |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
W sumie zim zum ma rację. ja wczoraj bez żadnej kolejki kupiłem bilet ale dziwię się że w klubie nie pomyśleli aby otworzyć specjalne okienko dla osób kupujących bilet na Zagłębie i dla karnetowców. bo tak to się nałożyły 2terminy i wszyscy wymieszani.
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
ja wczoraj tez kupiłem bilet bez problemu, ale przez chwile zastanawiałem się nad dniem dzisiejszym - dzisiaj dziękuję Bogu, że zdecydowałem się pojechać wczoraj.
oby tylko pojawił się mini karnet na mecze grupowe, jak już się wyjaśni w których rozgrywkach gramy, aby nie trzeba było cały czas jeździć i kupować bilety |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Na Zagłebiu może być troche mniej osób... jak i rownież poźniej na niektórych meczach - teraz juz były 2 mecze na których wyższe ceny. W przypadku Zagłebia i Apoelu - 2 mecze + KK to minimalnie ok 100 zlotych jak nie wiecej. Nie wszyscy mogą sobie na to pozwolić biorąc pod uwage ze byly poprzednie mecze. Wiec jesli ktos ma wybrać między Zagłebiem a Apoelem to wybór jest wiadomu. Do tego sporo osób jest na wakacjach czy okres wakacyjny to też wesela i np dlatego mnie nie ma na meczu z Zagłębiem..
Jeśli chodzi o to że będą ludzi na stadionie którzy nigdy na nim nie byli? no to przecież logiczne - frekwencja sie zwiekszyla z 18 tys z rundy wiosennej, nie liczac meczu z Polonia, do 23-24 tys. Jak na wakacje to jest mega dobry wynik i bylby lepszy. Apoel to nie taki wielki przeciwnik zeby typowi pilkarscy kibice sie zjezdzali. Sa duzo lepsze warunki ogladania meczow, kazdy juz teraz wie ze jest bezpiecznie, druzyna dobrze zaczela grac, do tego lepszy marketing, choc narazie cisza przed burza - tj wraz z ukoneczeniem stadionu (nie sys. oddymiania ale spiecia wszystkich systemow) pojawi sie nowa strona, widoczniejszy marketing, kupowanie biletow przez internet. Dodatkowo pod koniec roku być może muzeum i nowy sklep.. Nawet na takim Litexie bilety sie skonczyly, gdyby bylo wiecej biletow to pewnie 27-28 tys by bylo.. Dodatkowo od wrzesnia/pazdziernika wiecej studentow wroci, wiec to na pewno poprawi frekwencje.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak mam karnet to dziś jeszcze mam pierwszeństwo?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
ostatni dzień dzisiaj, tak.
![]()
Dan Petrescu - Szacunek
KUBA - Na Zawsze będziesz WIŚLAKIEM!!!! Per aspera ad astra "Pamiętaj, w życiu żałuje się wyłącznie wahania, bezczynności i niezdecydowania, wszystko, co zrobiło się, choćby miało przynieść ból i rozczarowanie, nie żałuje się" |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Spytam raz jeszcze, bo nie było oficjalnego potwierdzenia:
Czy karnetowcy mają jakieś osobne okienko? Czy po prostu standardowo do jednego worka i stanie w ch...? PS. I jak się przedstawia sytuacja? |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
Ciekawe jak to sobie w klubie wyobrażają, to ja mam jechać dzisiaj z Gdańska 600 km żeby pokazać swoją kartę kibica i kupić bilet? A nie może tego zrobić mój kumpel? To jest jakiś absurd żebym miał jechać 1200 km w jeden dzień aby pokazać swoją kartę kibica i kupić bilet na mecz LM. Wisła mi na GG odpisuje że będzie problem. PORAŻKA. Niedługo dojdzie to tego że taniej mi wyjdzie aby pojechać na wyjazd, bo bliżej już mam niż 4 razy do Krakowa. Mam nadzieje że uda sie mojemu kumplowi kupić te bilety...
Ostatnio edytowane przez kaczyss : 10.08.2011 o godz. 15:28.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
Ale jak jesteś kozak to idź na początek kolejki i powiedz żeby cię przepuścili po 3 godzinach stania ![]() Oczywiście nie zapomnij uzasadnić swojej prośby posiadanym karnetem na lige ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Ponad 4 godziny stać za biletem, ale czego się nie robi dla Wisły. Choć wiadomo tak to jest jak się zostawia wszystko na ostatnią chwilę moja wina. Kolejka od 11 do 15 o której dostałem bilet taka sama pod ul. Reymonta.
Ludzie niektórzy się rzucili jakby grała Barcelona, martwi tylko "jacy" to ludzie, przykład: stoję już blisko kas i podchodzi do mnie starszy gość pyta czy to kolejka po bilety na OMONIE i ile kosztują ( w dodatku pyta o sektor C)! No ludzie ku... ![]() ![]() Wybór Był Prosty - Wiara w Jednego Boga, Krakowska Wisła To Naszego Życia Droga! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Krew mnie zalewa...Ciekawe ilu nas będzie na Zagłębiu w sobotę...
![]()
"Wierność Jest Istotą Naszego Honoru..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Kolejka dziś zmiażdżyła mi beret... 4 godzinki stania.. ale bilecik jest... czekać do środy tylko...
ps: Na Zagłębiu obowiązkowo... ![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jak się sytuacja teraz przedstawia?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Nie ma mnie w Krakowie do niedzieli, wiec nie zdazylbym kupic biletow. Jednak wlasnie przyszedl do mnie MMS od ojca ze zdjeciem kolejki i podpisem '4h stania'. Ucieszylem sie, ze jednak ide na mecz. Potem przyszedl jeszcze jeden 'ludzie z biletami mowia ze stali nawet 5h'. Uciesylem sie jeszcze bardziej, bo mam to szczescie, ze nie musze stac w kolejce
|
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Stałem 4,5h od Reymonta, kupiłem, ufff...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Ile można max biletów kupić na LM?
![]()
"Od zawsze na zawsze w pamięci niepokonani" ; "Wiara czyni cuda" ; "Nikt nie wymaga od Was......." ; " Na Reymonta wychowani......."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Na początku sprzedaży 23050 teraz już troche mniej.
Co to za pytanie w ogóle? Kupujesz tyle ile masz kart kibica/numerów PESEL. Jak chcesz bawić się konika to powodzenia, kupuj na znajomych dane ile wlezie. Oduczysz się raz na zawsze tego procederu. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
Pozdro dla mądrych. Powód: ale napisał, że jestem KONIK.. <damski_foch>
Ostatnio edytowane przez Kondipr : 10.08.2011 o godz. 17:48.
![]()
"Od zawsze na zawsze w pamięci niepokonani" ; "Wiara czyni cuda" ; "Nikt nie wymaga od Was......." ; " Na Reymonta wychowani......."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Hmm... przecież Ci odpisał zgodnie z prawdą: "Kupujesz tyle ile masz kart kibica/numerów PESEL"...
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
10 kas to zdecydowanie za mało... powinno być dużo więcej przynajmniej w takich dniach... 4-5h w kolejce stać to nieporozumienie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
5 godzin w kolejce to trochę trzecim światem zalatuje, ile to już miesięcy klub pracuje nad sprzedażą internetową?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Ja również 4.5h stałam... Cóż, zamiast iść do przodu i ruszyć ze sprzedażą internetową my cofamy się do komuny i stoimy w kolejkach jak rodzice po chleb
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Jedynie co w tej kolejce fajnego, to ze w zasadzie ciezko bylo znaleźć tam zelkow lanserow i odpicowanych maniur... same kibolskie mordy, z nielicznymi wyjatkami - co cieszy
moze w koncu bedzie wiekszosc stadionu żylaa a nie tylko jeden sektor... ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Moglbys sie cofnac wczesniej to bys wiedzial co napisalem. W tym momencie to nie jest wina klubu. Pod sprzedaz interentowa praktycznie wszystko jest gotowe - inaczej bys nie dostal loginu i hasla jak sie wyrabialo KK. Ale zeby to zadzialalo i kupujac przez internet to wszystko na stadionie musi byc spiete, a niestety Polimex (a w zasadzie jego podwykonawcy) nic praktycznie nie robia w tej kwesti. A pierwsza rzecza jesli chodzi na ile spiety jest system, to wystarczy popatrzec na telebimy - jest mozliwosc tylko odtwarzania, a nie ma mozliwosci przeprowadzenia transmisji live na nich. Duzo takich rzeczy jest i narazie nic sie z tym nie zrobi..
|
|
|