The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.08.2011, 13:59
bebeto napisał(a):Wyświetl post
To się coś zmieniło od Litexu ? Bo ja wtedy kupowałem na pesel dwóm osobom bez problemowo...
Maja karty/karnety
Odpowiedz cytując
bebeto
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 10.08.2011, 14:01
zim zum napisał(a):Wyświetl post
Maja karty/karnety
Wtedy jeszcze nie mieli.
Odpowiedz cytując
h3po4
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 10.08.2011, 14:02
bebeto napisał(a):Wyświetl post
To się coś zmieniło od Litexu ? Bo ja wtedy kupowałem na pesel dwóm osobom bez problemowo...
Bo kumple nie mieli kart kibica, więc mogłeś im kupić na pesel.
Gdyby tak ową karte mieli to by się nie dało
Na mecze w europejskich pucharach nie trzeba mieć Karty Kibica!
na mecze Ekstraklasy Trzeba!
Być okrutny i odważny
Zmienić dolę swą przeklętą
Trochę zemsty, trochę krwi
Worek z forsą mieć pod głową
Wtedy ma się piękne sny
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 10.08.2011, 14:13
h3po4 napisał(a):Wyświetl post
Powiem tylko tyle. Klub to jest banda zjebów. Tak skomplikować zasady jak z tymi kartami, peselami, zniżkami, rezerwacjami to umieją zrobić tylko"magowie" z ministerstwa finansów w odniesieniu do podatków. Czy jest WIELKIM problemem powiedzenie: każdy ma mieć kartę(bo robi się ją w 5 minut do jasnej ciasnej!!!) i powiedzieć: każdy kto ma karnet może sobie kupić bilet do dnia X., a po dniu X.wszyscy? A nie wprowadzają tych co mają karnety , ale nie mają rezerwacji, tych co mają karte, ale muszą z niaprzyjść, bilety papierowe na takie mecze, bilety elektroniczne na inne mecze.... BASAŁAJ!!!! PO CO KOMPLIKOWAĆ ŻYCIE SOBIE I INNYM
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 10.08.2011, 14:14
W sumie zim zum ma rację. ja wczoraj bez żadnej kolejki kupiłem bilet ale dziwię się że w klubie nie pomyśleli aby otworzyć specjalne okienko dla osób kupujących bilet na Zagłębie i dla karnetowców. bo tak to się nałożyły 2terminy i wszyscy wymieszani.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 10.08.2011, 14:25
ja wczoraj tez kupiłem bilet bez problemu, ale przez chwile zastanawiałem się nad dniem dzisiejszym - dzisiaj dziękuję Bogu, że zdecydowałem się pojechać wczoraj.

oby tylko pojawił się mini karnet na mecze grupowe, jak już się wyjaśni w których rozgrywkach gramy, aby nie trzeba było cały czas jeździć i kupować bilety
Odpowiedz cytując
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 10.08.2011, 14:26
Na Zagłebiu może być troche mniej osób... jak i rownież poźniej na niektórych meczach - teraz juz były 2 mecze na których wyższe ceny. W przypadku Zagłebia i Apoelu - 2 mecze + KK to minimalnie ok 100 zlotych jak nie wiecej. Nie wszyscy mogą sobie na to pozwolić biorąc pod uwage ze byly poprzednie mecze. Wiec jesli ktos ma wybrać między Zagłebiem a Apoelem to wybór jest wiadomu. Do tego sporo osób jest na wakacjach czy okres wakacyjny to też wesela i np dlatego mnie nie ma na meczu z Zagłębiem..

Jeśli chodzi o to że będą ludzi na stadionie którzy nigdy na nim nie byli? no to przecież logiczne - frekwencja sie zwiekszyla z 18 tys z rundy wiosennej, nie liczac meczu z Polonia, do 23-24 tys. Jak na wakacje to jest mega dobry wynik i bylby lepszy. Apoel to nie taki wielki przeciwnik zeby typowi pilkarscy kibice sie zjezdzali. Sa duzo lepsze warunki ogladania meczow, kazdy juz teraz wie ze jest bezpiecznie, druzyna dobrze zaczela grac, do tego lepszy marketing, choc narazie cisza przed burza - tj wraz z ukoneczeniem stadionu (nie sys. oddymiania ale spiecia wszystkich systemow) pojawi sie nowa strona, widoczniejszy marketing, kupowanie biletow przez internet. Dodatkowo pod koniec roku być może muzeum i nowy sklep.. Nawet na takim Litexie bilety sie skonczyly, gdyby bylo wiecej biletow to pewnie 27-28 tys by bylo..
Dodatkowo od wrzesnia/pazdziernika wiecej studentow wroci, wiec to na pewno poprawi frekwencje..
Odpowiedz cytując
sorin320
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 10.08.2011, 14:31
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
ja wczoraj tez kupiłem bilet bez problemu, ale przez chwile zastanawiałem się nad dniem dzisiejszym - dzisiaj dziękuję Bogu, że zdecydowałem się pojechać wczoraj.

oby tylko pojawił się mini karnet na mecze grupowe, jak już się wyjaśni w których rozgrywkach gramy, aby nie trzeba było cały czas jeździć i kupować bilety
to są ledwie 3 mecze wiec aż takiego wielkiego wysiłku nie będzie pojechac co pare tygodni do strefy, ale mimo wszystko powinna być możliwość kupna całego pakietu meczów w fazie grupowej.. miejmy nadzieje że Ligi Mistrzów
Odpowiedz cytując
Wiślak-1990
Senior Member

Stary 10.08.2011, 14:37
Jak mam karnet to dziś jeszcze mam pierwszeństwo?
Odpowiedz cytując
mateusz212
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 10.08.2011, 14:44
Wiślak-1990 napisał(a):Wyświetl post
Jak mam karnet to dziś jeszcze mam pierwszeństwo?
ostatni dzień dzisiaj, tak.
Dan Petrescu - Szacunek
KUBA - Na Zawsze będziesz WIŚLAKIEM!!!!
Per aspera ad astra
"Pamiętaj, w życiu żałuje się wyłącznie wahania, bezczynności i niezdecydowania, wszystko, co zrobiło się, choćby miało przynieść ból i rozczarowanie, nie żałuje się"
Odpowiedz cytując
mkp13
Member

Od: 07.2010

Stary 10.08.2011, 14:55
Spytam raz jeszcze, bo nie było oficjalnego potwierdzenia:

Czy karnetowcy mają jakieś osobne okienko? Czy po prostu standardowo do jednego worka i stanie w ch...?

PS. I jak się przedstawia sytuacja?
Odpowiedz cytując
kaczyss
Junior Member

Stary 10.08.2011, 14:56
h3po4 napisał(a):Wyświetl post

Ciekawe jak to sobie w klubie wyobrażają, to ja mam jechać dzisiaj z Gdańska 600 km żeby pokazać swoją kartę kibica i kupić bilet? A nie może tego zrobić mój kumpel? To jest jakiś absurd żebym miał jechać 1200 km w jeden dzień aby pokazać swoją kartę kibica i kupić bilet na mecz LM. Wisła mi na GG odpisuje że będzie problem. PORAŻKA.

Niedługo dojdzie to tego że taniej mi wyjdzie aby pojechać na wyjazd, bo bliżej już mam niż 4 razy do Krakowa. Mam nadzieje że uda sie mojemu kumplowi kupić te bilety...
Ostatnio edytowane przez kaczyss : 10.08.2011 o godz. 15:28.
Odpowiedz cytując
krakus79
Junior Member

Stary 10.08.2011, 15:01
mkp13 napisał(a):Wyświetl post
Spytam raz jeszcze, bo nie było oficjalnego potwierdzenia:

Czy karnetowcy mają jakieś osobne okienko? Czy po prostu standardowo do jednego worka i stanie w ch...?

PS. I jak się przedstawia sytuacja?
Masz pierszeństwo ale jedynie na zakup biletu na miejsce. W kolejce musisz stać.
Ale jak jesteś kozak to idź na początek kolejki i powiedz żeby cię przepuścili po 3 godzinach stania
Oczywiście nie zapomnij uzasadnić swojej prośby posiadanym karnetem na lige
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 10.08.2011, 15:04
krakus79 napisał(a):Wyświetl post
Masz pierszeństwo ale jedynie na zakup biletu na miejsce. W kolejce musisz stać.
Ale jak jesteś kozak to idź na początek kolejki i powiedz żeby cię przepuścili po 3 godzinach stania
Oczywiście nie zapomnij uzasadnić swojej prośby posiadanym karnetem na lige
...i dodaj na końcu-PROSZĘ! Ujmiesz ich z miejsca
Odpowiedz cytując
NHwiernyTS
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 10.08.2011, 16:22
Ponad 4 godziny stać za biletem, ale czego się nie robi dla Wisły. Choć wiadomo tak to jest jak się zostawia wszystko na ostatnią chwilę moja wina. Kolejka od 11 do 15 o której dostałem bilet taka sama pod ul. Reymonta.
Ludzie niektórzy się rzucili jakby grała Barcelona, martwi tylko "jacy" to ludzie, przykład: stoję już blisko kas i podchodzi do mnie starszy gość pyta czy to kolejka po bilety na OMONIE i ile kosztują ( w dodatku pyta o sektor C)! No ludzie ku...

Wybór Był Prosty - Wiara w Jednego Boga, Krakowska Wisła To Naszego Życia Droga!

Odpowiedz cytując
DJ Hazel
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 10.08.2011, 16:47
NHwiernyTS napisał(a):Wyświetl post
Ludzie niektórzy się rzucili jakby grała Barcelona, martwi tylko "jacy" to ludzie, przykład: stoję już blisko kas i podchodzi do mnie starszy gość pyta czy to kolejka po bilety na OMONIE i ile kosztują ( w dodatku pyta o sektor C)! No ludzie ku...
Krew mnie zalewa...Ciekawe ilu nas będzie na Zagłębiu w sobotę...
"Wierność Jest Istotą Naszego Honoru..."
Odpowiedz cytując
sayek89
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 10.08.2011, 17:06
Kolejka dziś zmiażdżyła mi beret... 4 godzinki stania.. ale bilecik jest... czekać do środy tylko...

ps: Na Zagłębiu obowiązkowo...
Bóg, Honor i Wisła!
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 10.08.2011, 17:09
Jak się sytuacja teraz przedstawia?
Odpowiedz cytując
Voin
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 10.08.2011, 17:15
Nie ma mnie w Krakowie do niedzieli, wiec nie zdazylbym kupic biletow. Jednak wlasnie przyszedl do mnie MMS od ojca ze zdjeciem kolejki i podpisem '4h stania'. Ucieszylem sie, ze jednak ide na mecz. Potem przyszedl jeszcze jeden 'ludzie z biletami mowia ze stali nawet 5h'. Uciesylem sie jeszcze bardziej, bo mam to szczescie, ze nie musze stac w kolejce
Odpowiedz cytując
matysiuk
Member

Od: 05.2011

Stary 10.08.2011, 17:20
Stałem 4,5h od Reymonta, kupiłem, ufff...
Odpowiedz cytując
Kondipr
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 10.08.2011, 17:27
Ile można max biletów kupić na LM?
"Od zawsze na zawsze w pamięci niepokonani" ; "Wiara czyni cuda" ; "Nikt nie wymaga od Was......." ; " Na Reymonta wychowani......."
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 10.08.2011, 17:29
Kondipr napisał(a):Wyświetl post
Ile można max biletów kupić na LM?
Na początku sprzedaży 23050 teraz już troche mniej.

Co to za pytanie w ogóle? Kupujesz tyle ile masz kart kibica/numerów PESEL. Jak chcesz bawić się konika to powodzenia, kupuj na znajomych dane ile wlezie. Oduczysz się raz na zawsze tego procederu.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
Kondipr
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 10.08.2011, 17:34
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Na początku sprzedaży 23050 teraz już troche mniej.

Co to za pytanie w ogóle? Kupujesz tyle ile masz kart kibica/numerów PESEL. Jak chcesz bawić się konika to powodzenia, kupuj na znajomych dane ile wlezie. Oduczysz się raz na zawsze tego procederu.
Nie będziemy [cenzura - tu Cię wyzywałem] jechać w 8 osób po bilety.. a nie wszyscy tak jak zapewne Ty, są bezrobotni i na utrzymaniu rodziców.. - więc nie wyzywaj jak nie wiesz..

Pozdro dla mądrych.
Powód: ale napisał, że jestem KONIK.. <damski_foch>
Ostatnio edytowane przez Kondipr : 10.08.2011 o godz. 17:48.
"Od zawsze na zawsze w pamięci niepokonani" ; "Wiara czyni cuda" ; "Nikt nie wymaga od Was......." ; " Na Reymonta wychowani......."
Odpowiedz cytując
Kaan
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 10.08.2011, 17:43
Hmm... przecież Ci odpisał zgodnie z prawdą: "Kupujesz tyle ile masz kart kibica/numerów PESEL"...
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami

To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern
Odpowiedz cytując
zielak14
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 10.08.2011, 17:47
10 kas to zdecydowanie za mało... powinno być dużo więcej przynajmniej w takich dniach... 4-5h w kolejce stać to nieporozumienie...
Odpowiedz cytując
&
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 10.08.2011, 17:56
5 godzin w kolejce to trochę trzecim światem zalatuje, ile to już miesięcy klub pracuje nad sprzedażą internetową?
Odpowiedz cytując
R22
Junior Member

Od: 08.2010

Stary 10.08.2011, 18:00
Ja również 4.5h stałam... Cóż, zamiast iść do przodu i ruszyć ze sprzedażą internetową my cofamy się do komuny i stoimy w kolejkach jak rodzice po chleb
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 10.08.2011, 18:01
Jedynie co w tej kolejce fajnego, to ze w zasadzie ciezko bylo znaleźć tam zelkow lanserow i odpicowanych maniur... same kibolskie mordy, z nielicznymi wyjatkami - co cieszy
moze w koncu bedzie wiekszosc stadionu żylaa a nie tylko jeden sektor...
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
bebeto
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 10.08.2011, 18:17
palikot napisał(a):Wyświetl post
Jedynie co w tej kolejce fajnego, to ze w zasadzie ciezko bylo znaleźć tam zelkow lanserow i odpicowanych maniur... same kibolskie mordy, z nielicznymi wyjatkami - co cieszy
moze w koncu bedzie wiekszosc stadionu żylaa a nie tylko jeden sektor...
A co to na Litexie echo się odbijało od G?
Odpowiedz cytując
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 10.08.2011, 18:20
& napisał(a):Wyświetl post
5 godzin w kolejce to trochę trzecim światem zalatuje, ile to już miesięcy klub pracuje nad sprzedażą internetową?
Moglbys sie cofnac wczesniej to bys wiedzial co napisalem. W tym momencie to nie jest wina klubu. Pod sprzedaz interentowa praktycznie wszystko jest gotowe - inaczej bys nie dostal loginu i hasla jak sie wyrabialo KK. Ale zeby to zadzialalo i kupujac przez internet to wszystko na stadionie musi byc spiete, a niestety Polimex (a w zasadzie jego podwykonawcy) nic praktycznie nie robia w tej kwesti. A pierwsza rzecza jesli chodzi na ile spiety jest system, to wystarczy popatrzec na telebimy - jest mozliwosc tylko odtwarzania, a nie ma mozliwosci przeprowadzenia transmisji live na nich. Duzo takich rzeczy jest i narazie nic sie z tym nie zrobi..
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów