The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku
Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) 490 57,11%
Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% 94 10,96%
Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem 36 4,20%
Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia 181 21,10%
Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej 57 6,64%
Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.08.2011, 09:58
Arkas napisał(a):Wyświetl post
Mam nadzieję że Melikson wreszcie wybiegnie w meczu reprezentacji Izraela i skończy się temat jego ewentualnej grze w naszej kadrze.
Oby, tymbardziej że Smuda (fonet. Zmuda) ostatnio wręcz kpił z niego, mówiąc , że mu jakiś Melikson nie jest potrzebny w kadrze. Dla chłopaka i dla naszego klubu najlepiej jakby trzymał się z dala od biedronek Smudy. W dodatku zawodnik powoływany byłby na tygodniowe zgrupowania przed "ważnym" meczem z Gabonem. Oby jak najszybciej zagrał w końcu mecz w reprezentacji Izraela.
Odpowiedz cytując
Antystenes
Banita

Od: 09.2010

Stary 10.08.2011, 10:03
domenica90 napisał(a):Wyświetl post
No i zaczyna się wybielanie Ojgena. Tak, gazety przekręciły kilka artykułów pod rząd, on nigdy nie powiedział, że nie chce grać dla Polski... Mógł to sprostować wtedy, widocznie mu nie zależało.
Co w tym dziwnego, że Polak (podobno) mówi po polsku? To, że ktoś się wychował za granicą nie zwalnia go z tego obowiązku, jeżeli ma polskich rodziców. Tylko ich głupota sprawia, że ich dziecko nie może dogadać się z własną babcią.
Plus dla niego - Boże drogi...
Myślą, że najwięcej fermentu zrobiło "weszło"..
Nie jestem za grą w reprezentacji takich ludzi jak Olisadebe, Roger, Arboleda, ale Obraniak, Polański, Boenisch, Melikson jak najbardziej tak.
Jeśli ktoś urodził się w Polsce, lub ma polskie korzenie to czemu nie?
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 10.08.2011, 10:35
Skonczy sie Euro, nowy trener zmieni zupelnie sklad, nikt z zagranicy juz nie bedzie chcial w naszej reprezentacji bo nie bedzie mial zagwarantowanego wyspetu na duzej imprezie...trzeba poczekac

PS: Melikson niech lepiej sie nie zastanawia i powie jasno Smudzie, skoro ten go pyta, ze gra dla Izraela. Szopka wtedy sie skonczy. Chyba ze sie wstydzi .

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
qqq_b
Banita

Od: 07.2011

Stary 10.08.2011, 10:45
Ja chce zeby gral dla Polski.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 10.08.2011, 11:09
Gdyby Melikson zdecydował sie na gre u nas to chyba by zostal zwyklym przerzutem... Przeciez chlopak ma za soba juz wystep w meczu towarzyskim. Jesli dobrze pamietam to teraz tez jest do kadry Izraela powolany. I co mialby wyjebac z niej do naszje kadry bo co? Dla ewentualnych korzysci*? Przeciez wtedy by sie okazal zwykla lajza

*tyle, ze tych korzysci sobie nie potrafie za bardzo wyobrazic. Raczej na odwrot, to w Izraelu poziom sportowy jest wyzszy jak u nas

No ale coz, swiat sie stacza. Ludzie widza dobrego pilkarza i by oddali dusze diablu oby tylko go miec w kadrze mimo tego, ze przeciez gra dla Izraela. Jak wy sobie to w ogole wyobrazacie?!!
Smuda: Maor wez dla nas zagraj
Melikson: hmm
Smuda: No wez, bedzie fajnie. pograsz se na Euro
Melikson: Ale ja juz wystepuje w kadrze Izraela
Smuda: Co z tego, Polanski, Boenish tez wystepowali
Melikson: W sumie co mi tam, .... z Izraelem. Bede mial blizej na zgrupowania
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 10.08.2011, 11:10
Melikson juz sie wielokrotnie deklarowal i chwala mu za to, ze chce reprezentowac swoj kraj - Izrael(gdzie jak wiadomo nie ma szans na wielkie imprezy). Dlatego mowie mu nie, a takze mowie nie probom przekonania go do gry w naszej kadrze. Stawiamy chlopaka w malo komfortowej sytuacji.
Co do Polanskiego, to juz wielokrotnie bylo pisane...kto przez lata udzielal takich wywiadow i kto wrecz kpil z Polski, nie ma prawa gry w naszej reprezentacji. Jezeli wywiady nie byly prawdziwe(tylko idiota w to uwierzy), to facet mogl pozywac dana gazete, portal zadajac sprostowania i odszkodowania . Dziwne, ze jakos mu to nie przeszkadzalo? Nie przeszkadzaly mu te "klamastwa" wymyslane przez media...haha

P.S - Zebysmy sie nie zdziwili, kiedy na EURO2012 pilkarzy urodzonych i wychowanych w Polsce bedzie 3-4...bo beda grali Arboleda, Perquis, Boenisch, Obraniak, Polanski, Matuszczyk czy Aquafresca.
Odpowiedz cytując
sessegnon
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 10.08.2011, 11:16
Mam nadzieję, że Melikson zagra na Euro, ale w barwach Izraela.Najważniejsze będą dwa najbliższe mecze eliminacyjne z bezpośrednimi rywalami do awansu: Grecją i Chorwacją(w których mam nadzieję zagra i temat: "Melikson w reprezentacji Polski" się zakończy).
Odpowiedz cytując
domenica90
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 10.08.2011, 12:07
Ludzie, czy w w ogóle czytacie różne źródła, czy waszym jedynym guru jest Onet?
Nie wrzucajcie, do cholery, wszystkich urodzonych za granicą do jednego wora!

Co wam przeszkadza Matuszczyk, który od zawsze grał w juniorskich reprezentacjach Polski?

Ja nie mam nic do piłkarzy z polskimi korzeniami, ale, na Boga, Polanski? Was naprawdę nie rusza taka wypowiedź: "Jeżeli nie dostanę powołania, to w meczu Polska - Niemcy będę kibicował Niemcom" ?
Jeżeli nie, to nie mamy o czym rozmawiać.
Jest różnica pomiędzy wszystkimi Obraniakami, Perquisami a Polanskim. Oni też mają polskie korzenie, ale nigdy nie powiedzieli, że nie wyobrażają sobie gry dla Polski, jak ten niemiecki buc. Wiadomo - gdyby interesowała się nimi reprezentacja francuska, nawet by na Polskę nie spojrzeli - ale tak się nie stało, i nie pieprzyl* w wywiadach, że dla Polski - nigdy.
Jedyny problem mam z Boenischem, bo ten gość też zwlekał najdłużej jak tylko się dało... No ale takich rzeczy jak cudowny Ojgen, prawdziwy Polak, nie wygadywał.

Ja osobiście nawet nie mam nic do piłkarzy bez polskich korzeni! Ale pod jednym warunkiem: normalne, legalne przyznanie obywatelstwa. Po 5 bodajże latach życia w kraju. A nie tak jak Olisadebe i Roger - tryb przyspieszony. Ktoś powie, że Arboleda dostanie obywatelstwo w normalnym trybie - owszem, ale facet po mistrzostwie biegał z flagą Kolumbii. To wymowne.

A co do Meliksona - jeżeli ktoś chciałby, by grał w naszej kadrze,to nie ma za grosz honoru. Maor pokazał na fecie, w jakiej reprezentacji powinien występować Niech gra na chwałę Wisły i Izraela.
Ostatnio edytowane przez domenica90 : 10.08.2011 o godz. 12:10.
No i przyszło mi zmienić podpis, "dzięki", Kubuś...
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 10.08.2011, 12:36
(...)
a skad masz Ta wypowiedz Ojgena bo brzmi jak z onetu/faktu

Byc moze Obraniaki, Perquisy czy inni nigdy nie udzielili takiej wypowiedzi bo nie potrafia mowic w naszym jezyku byly piekne slowa o nauce polskiego i hymnu ale potem gowno z tego wyszlo. Dla mnie to jest smieszne i zalosne zarazem jak reprezentant Polski udziela polskiej telewizji wywiadu po angielsku. Wg. mnie to jest wazna sprawa i patrzac na ten aspekt uwazam, ze Polanski bedzie reprezentowal Polske godniej niz Ci wyzej wymienieni.

A co do Arboledy to z jaka flaga mial biegac jak mial wtedy tylko kolumbijskie obywatelstwo ? Byl dopiero rok w Polsce wiec raczej nie byl za bardzo zwiazany z naszym krajem, a w miare przebywania tutaj te zwiazki mogly stawac sie silniejsze. Dlatego obywatelstwo polskie przyznaje sie po 5 latach bo tyle trwa mniej wiecej proces asymilacji. Widzisz nie mozna traktowac pewnych rzeczy wybiorczo.
Zreszta pdoobno zlapal dluga kontuzje wiec mam nadzieje, ze ten problem sie sam rozwiazal
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 10.08.2011, 12:52
Ja powiem jak to wygląda od drugiej strony. Mam chrześniaka w Niemczech, którego z Polską łączy tylko to, że ma matkę i ojca, którzy się urodzili w Polsce, a poza tym zna może 5 słów polskich i do tego z 5 razy był w naszym kraju. Jego starszy brat, kilkunastoletni, który również urodził się w Niemczech, ale był moment, że lepiej mówił po polsku niż po niemiecku cofnął się zupełnie i polski tylko rozumie, a skonstruowanie zdania w naszym języku nie jest już dla niego takie łatwe. Trenuje on od kilku lat piłkę nożną, w drużynie ma Niemców pochodzenia: peruwiańskiego, chorwackiego, serbskiego i tureckiego. Ma w planach przejście do którejś z drużyn juniorskich HSV, choć to jeszcze daleka droga, bo w Hamburgu przesiew jest naprawdę niezły. Jak myślicie jaką reprezentację wybierze jeśli jego kariera potoczyłaby się dobrze? Oczywiście, że niemiecką i nikt go nie będzie przekonywał do innego wyboru.
Odpowiedz cytując
dulli78
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 10.08.2011, 13:21
Dzięki Ojgeniuszowi i Smudzie nasza kadra narodowa do tego stopnia mi obrzydła i zobojętniała, że dopiero przed 10 minutami dowiedziałem się, że gramy dzisiaj jakiś mecz. Pewno obejrzę z przyzwyczajenia.
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"

Odpowiedz cytując
Antystenes
Banita

Od: 09.2010

Stary 10.08.2011, 13:27
http://www.youtube.com/watch?v=_yaWL...mbedded#at=221

To jest dobre..
dziennikarz Kołtoń i jego "Lewendowski" "Jadłoniec", "Wawrzyniaki", "Polskański"
Ostatnio edytowane przez Antystenes : 10.08.2011 o godz. 13:33.
Odpowiedz cytując
domenica90
Senior Member

Stary 10.08.2011, 13:55
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
a skad masz Ta wypowiedz Ojgena bo brzmi jak z onetu/faktu
Podawało ją wiele źródeł w Polsce.
A o tym, że parę lat temu powiedział, że nie wyobraża sobie gry dla Polski, pisały również niemieckie gazety. Co, nie mógł tego sprostować wtedy, że to niby nieprawda? Nie mógł, bo tak powiedział.

Byc moze Obraniaki, Perquisy czy inni nigdy nie udzielili takiej wypowiedzi bo nie potrafia mowic w naszym jezyku byly piekne slowa o nauce polskiego i hymnu ale potem gowno z tego wyszlo. Dla mnie to jest smieszne i zalosne zarazem jak reprezentant Polski udziela polskiej telewizji wywiadu po angielsku. Wg. mnie to jest wazna sprawa i patrzac na ten aspekt uwazam, ze Polanski bedzie reprezentowal Polske godniej niz Ci wyzej wymienieni.
Jeżeli dla Ciebie wyznacznikiem jest tylko język, to nie mam pytań. Oczywiście, tamci powinni go umieć. Ale wolę nieumiejącego, a odnoszącego się z szacunkiem do mojego kraju. Wszyscy mają polskie korzenie, ale tylko jeden świniak wypowiadał się o naszym kraju, że nigdy w życiu.

A co do Arboledy to z jaka flaga mial biegac jak mial wtedy tylko kolumbijskie obywatelstwo ? Byl dopiero rok w Polsce wiec raczej nie byl za bardzo zwiazany z naszym krajem, a w miare przebywania tutaj te zwiazki mogly stawac sie silniejsze. Dlatego obywatelstwo polskie przyznaje sie po 5 latach bo tyle trwa mniej wiecej proces asymilacji. Widzisz nie mozna traktowac pewnych rzeczy wybiorczo.
Zreszta pdoobno zlapal dluga kontuzje wiec mam nadzieje, ze ten problem sie sam rozwiazal
Arboleda był już wtedy po 6 latach pobytu w Polsce, więc sprawdź, zanim coś napiszesz. Z tego co kojarzę, Lech miał mistrzowską fetę ok. rok temu. Miesiąć później już poczuł się bardziej związany z Polską niż ze swoją ojczyzną?
Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 10.08.2011, 13:59
Antystenes napisał(a):Wyświetl post
http://www.youtube.com/watch?v=_yaWL...mbedded#at=221

To jest dobre..
dziennikarz Kołtoń i jego "Lewendowski" "Jadłoniec", "Wawrzyniaki", "Polskański"
Dyslektyk z niego po prostu.
Ale i tak dosyć śmieszne. Widać, że w Polsacie Kołtoń to obiekt drwin i podśmie.....k.
Odpowiedz cytując
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 10.08.2011, 14:18
No i zaczyna się wybielanie Ojgena. Tak, gazety przekręciły kilka artykułów pod rząd, on nigdy nie powiedział, że nie chce grać dla Polski...
Fakty są takie, że te najbardziej dosadne wypowiedzi pochodzą z Bilda czy Kickera, których wiarygodność jest średnia. Ale fakt, że też trudno zapomnieć Polanskiemu "pomniejsze" uwagi m.im. typu wymienionego przez Ciebie "będę kibicował Niemcom".

Stąd stwierdziłem, że wiarygodność wspomnianych gazet go tylko w jakimś stopniu może wybielić - może, ale nie musi, bo nie wiemy, czy te wypowiedzi padły z jego ust, czy z ręki dziennikarzy i pewnie się nie dowiemy.

Co w tym dziwnego, że Polak (podobno) mówi po polsku?
W porównaniu do Polaka Obraniaka, czy Polaka Perquisa, to jest niewątpliwie jakiś plus. Ale również nie byłem zwolennikiem Polanskiego, wręcz przeciwnie, na tym forum bodaj pierwszy skrytykowałem ten ruch, jeszcze przed tą "krucjatą" Weszło!.

Generalnie jest tak jak mówisz, co innego Boenisch, Obraniak, Tyrała, Perquis, a co innego Polanski, bo zawodnicy wymienieni przed nim przynajmniej potrafili trzymać język za zębami, albo dobrze ściemniać...Matuszczyk to już w ogóle odrębna historia, bo on nawet w młodzieżówkach grał naszych, mimo, że mógł grać w niemieckich.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 10.08.2011, 14:58
1-0 dla Gruzji.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 10.08.2011, 15:25
dulli78 napisał(a):Wyświetl post
Dzięki Ojgeniuszowi i Smudzie nasza kadra narodowa do tego stopnia mi obrzydła i zobojętniała, że dopiero przed 10 minutami dowiedziałem się, że gramy dzisiaj jakiś mecz. Pewno obejrzę z przyzwyczajenia.
Dyzma kazał nazywac Polańskiego nie Ojgenem ale swojsko Gienkiem.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 10.08.2011 o godz. 15:30.
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 10.08.2011, 15:31
AYALA napisał(a):Wyświetl post
Dyzma kazał nazywac Polańskiego nie Ojgenem ale swojsko Gienkiem.
Dyzma to sam jest Goebbels to ma do nich słabość i promuje kolejnych z Reichu.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Stary 10.08.2011, 15:49
Jeżeli dla Ciebie wyznacznikiem jest tylko język, to nie mam pytań. Oczywiście, tamci powinni go umieć. Ale wolę nieumiejącego, a odnoszącego się z szacunkiem do mojego kraju. Wszyscy mają polskie korzenie, ale tylko jeden świniak wypowiadał się o naszym kraju, że nigdy w życiu.
No popatrz jak niewiele wymagam a i tak tamci nie sa w stanie tego, a ich zwiazki z Polska to taka piata woda po kisielu.
Z szacunkiem do naszego kraju to sie wypowiada wielu obcokrajowcow chocby graczy Wisly - czy to ich upowaznia wszystkich do grania w naszej kadrze ?
Jezyk jest wazny bo skoro gosc potrafi mowic w naszym jezyku na dosyc przyzwoitym poziomie to swiadczy, za ani on ani jego rodzina wcale sie tej Polski nie wyparli.

Arboleda był już wtedy po 6 latach pobytu w Polsce, więc sprawdź, zanim coś napiszesz. Z tego co kojarzę, Lech miał mistrzowską fetę ok. rok temu. Miesiąć później już poczuł się bardziej związany z Polską niż ze swoją ojczyzną?
Bylal tez mistrzowska feta w Lubinie, Zreszta moim zdaniem to, ze Arboleda nie odcina sie od swoich korzeni akurat dobrze o nim swiadczy, a polskie prawo tez tego od niego nie wymaga bo dopuszcza posiadanie podwojnego obywatelstwa.

Paradoksalne jest to, ze z tych wszystkich wynalazkow z zagranicy najbardziej krytykowane sa kandydatury tych, ktorym akurat z prawnego punktu widzenia nasze obywatelstwo jak najbardziej sie nalezy.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 10.08.2011, 16:00
Dzisiaj od poczatku na 99% zagra Władimir Dwaliszwili, ktorym sie interesowalismy. Warto zobaczyc jak ten napastnik sie prezentuje.
Odpowiedz cytując
aguero20
Member

Od: 05.2011

Stary 10.08.2011, 16:31
Obstawiam 2:0 dla Gruzji tyle w temacie...
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 10.08.2011, 16:47
3-0 dla Gruzji. 2 Dżalamidze (czy jak mu tam było temu Gruzinowi z weszło) i samobój Ojgena.
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
domenica90
Senior Member

Stary 10.08.2011, 17:08
rw88 napisał(a):Wyświetl post
Fakty są takie, że te najbardziej dosadne wypowiedzi pochodzą z Bilda czy Kickera, których wiarygodność jest średnia. Ale fakt, że też trudno zapomnieć Polanskiemu "pomniejsze" uwagi m.im. typu wymienionego przez Ciebie "będę kibicował Niemcom".
Owszem, gazety mogły to podkoloryzować, tego się nigdy nie dowiemy. Ale skoro tak było, to Ojgen mógł to sprostować wtedy, a nie dzisiaj. Widocznie mu to nie przeszkadzało.

No popatrz jak niewiele wymagam a i tak tamci nie sa w stanie tego, a ich zwiazki z Polska to taka piata woda po kisielu.
Z szacunkiem do naszego kraju to sie wypowiada wielu obcokrajowcow chocby graczy Wisly - czy to ich upowaznia wszystkich do grania w naszej kadrze ?
Jezyk jest wazny bo skoro gosc potrafi mowic w naszym jezyku na dosyc przyzwoitym poziomie to swiadczy, za ani on ani jego rodzina wcale sie tej Polski nie wyparli.
Tamci mają polskich dziadka albo babcię, Ojgen ma polskich rodziców. To, że mówi po polsku, to żadne osiągnięcie.
Nikt nie mówi, że on się Polski wyparł. Mamy mu za to podziękować? Jak mógł się jej wypierać, będąc urodzonym w Polsce, z Polaków?

"Z szacunkiem do naszego kraju to sie wypowiada wielu obcokrajowcow chocby graczy Wisly - czy to ich upowaznia wszystkich do grania w naszej kadrze ?"
Tak, Paljić do kadry... Obywatelstwo + szacunek, nie tylko to drugie.

Cytat:
Paradoksalne jest to, ze z tych wszystkich wynalazkow z zagranicy najbardziej krytykowane sa kandydatury tych, ktorym akurat z prawnego punktu widzenia nasze obywatelstwo jak najbardziej sie nalezy.
Nikt nie podważa tego, że obywatelstwo im się należy. Czepiacie się bzdetów. Tak, Arboleda i Polanski mają pełne prawo do obywatelstwa.
Rozchodzi się o to, jak Ojgen wypowiadał się o naszym kraju wcześniej.

Weszło:
Cytat:
„PS” dzisiaj najgorszy od kilku dni. Większość stron sportowych poświęcona jest zapowiedzi meczu reprezentacji Polski, ale nic tam szczególnie godnego uwagi – może tylko to, że Arkadiusz Głowacki sugeruje, że nie chce Polanskiego w kadrze. Ale właśnie - on tylko sugeruje, bawi się w niedopowiedzenia. I jest też mała rameczka, że sam Polanski prosi, by nazywać go Polanskim, a nie Polańskim, bo on nie ma „ń” w nazwisku. Na koszulce też „ń” nie będzie. Trzeba przyznać jedno – porusza się ten Ojgen z gracją słonia w składzie porcelany.
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 10.08.2011, 17:11
Gdyby mogl grac dla Niemiec, to by dla nich gral, wypromowac chce sie, zgarnac kase za wystepy ( tak, za to jest kasa ) i zagrac sobie w euro bo pewny jest miejsca.

Tyle w temacie. Ten dziad powinien dostac w ryj, zostac wygwizdanym i pogonionym.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
wonski_eNHa
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 10.08.2011, 17:13
Patrząc na to co się dzieje wokół naszej S-Kadry, lanie od Gruzinów byłoby na miejscu.

Ale, jestem przekonamy, że mamy na tyle dobrych zawodników, że Gruzja dostanie po dupie.
Stawiam na co najmniej 2:0 dla 'Reprezentacji Polski'.

Polanski już jest w kadrze, Marmolada i Prequis... Czy oni też będą? Duża liczba forumowiczów stawiała, przynajmniej jednego jako pewniaka na Euro 2012. Mam nadzieję, że jednak nie dostaną polskiego paszportu. (przynajmniej przed Euro)

Co do Maora Meliksona i jego grze dla Polski - NIEREALNE.
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Stary 10.08.2011, 18:43
Nikt nie mówi, że on się Polski wyparł. Mamy mu za to podziękować? Jak mógł się jej wypierać, będąc urodzonym w Polsce, z Polaków?
na przyklad tak jak niejaki Miroslav Klose

kreseq napisał(a):Wyświetl post
Gdyby mogl grac dla Niemiec, to by dla nich gral, wypromowac chce sie, zgarnac kase za wystepy ( tak, za to jest kasa ) i zagrac sobie w euro bo pewny jest miejsca.

Tyle w temacie. Ten dziad powinien dostac w ryj, zostac wygwizdanym i pogonionym.
Ja tam niewierze, ze w z naszej kadry mozna sie gdzies wypromować szczegolnie grając na turnieju typu euro czy world cup gdzie jestesmy notorycznie chłopcami do bicia. Jedyny przyklad jaki mi przychodzi do glowy to Jelen ale on gral w slabym polskim klubie i byl dosyc tani, a Polanski juz gra w Bundeslidze i pewnego poziomu nie przeskoczy.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
maksinho
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 10.08.2011, 19:29
Oczywiście jak zwykle brawa przy hymnie rywali. Czy ludzie nie rozumieją, że zwyczajnie nie wypada?
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Od: 07.2006

Stary 10.08.2011, 19:30
Czarno widze nasza gre na Euro 2012 z tym skladem.
Odpowiedz cytując
tarantulaw2
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 10.08.2011, 19:56
Ma ktoś linka do transmisji meczu biedronek reprezentacji?
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 10.08.2011, 20:02
Krótko i na temat, bo szkoda mi męczyć telewizor. Gwizdają na przerzuta czy Wybiórcza zrobiła swoje?
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów