|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
To jest oczywiste ze najpierw musi byc awans, jednak obecna sytuacja ze stadionem nie napawa optymizmem... W sumie ciekawe jakie opcje zaklada Basalaj w przypadku braku zgody na stadion Wisły...
A jesli Wisla nie awansuje do CL to wymogi stadionowe tez beda takie rygorystyczne ? ![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Jeżeli UEFA dopuści stadion do IV rundy to do fazy grupowej również to zrobi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
NIe ma co zawczasu panikować. Fakt to co się dzieje z naszym stadionem to są poprostu jaja, ale na razie najważniejsze są mecze z Apoelem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Nie Polsat, ale nSport pokaże rywalizację mistrzów Polski z Apoelem Nikozja o awans do piłkarskiej elity. I zrobi to w jakości HD
Do tej pory zmagania Wisły w eliminacjach LM można było obejrzeć tylko w Polsacie. Od czwartej rundy eliminacyjnej prawami zarządza jednak UEFA, które już wcześniej sprzedała je stacji nSport. To oznacza, że spotkania Wisły z mistrzem Cypru niemal na pewno będą kodowane. Co prawda właścicielem stacji jest Grupa ITI, która zarządza również TVN-em, ale jest mało prawdopodobne, by na tym programie również transmitowano mecze. |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
a nie ma czasem konieczności transmisji tych spotkań w ogólnodostępnym kanale? jak to było z Lechem w TV4? inaczej trochę chujnia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Podobno mecz z Apoelem ma być transmitowany przez Nsport i na otwartym Polsacie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Tylko na "N". Swoją drogą to oni mają też tvn, może puściliby to w ogólnie dostepnym kanale.
![]()
Z tysięcy klubów wybrałem ten...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeżeli się nie mylę w tej fazie musi być mecz na kanale otwartym czyli nie N,więc Polsat otwarty chyba wchodzi w grę?
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A na bilecie mam przy Official Partners: Polsat.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
oby to nie była prawda
|
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
http://tv.wp.pl/date,2011-08-17,index.html
W programie na przyszłą środę jest napisane, że mecz zostanie pokazany w otwartym polsacie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nawet jak Wisła awansuje to polsat bedzie wolal pokazywac te swoje durne seriale. żal:(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ktoś chyba plotę puścił... bo nawet w Cafe Futbol mówili, że "transmisja w Polsacie, Polsacie Sport, Polsacie Futbol"...
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na jednym forum ktoś to wrzucił bez podania źródła.
Po nitce do kłębka doszedłem, że źródło to sport.pl, czyli GW. Przepraszam wszystkich. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
To nie jest po prostu tak, ze LM pokazuje Nka, a polskie zespoly pokazuje Polsat?
|
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Już widzę Wisle w grupie z Realem: i z BVB
ewentualnie Arsenal![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nSport może pokazywać wszystkie mecze.
Polsat pokazuje mecze środowe+mecze polskich zepołów(z zastrzeżeniem, że to kanał otwarty).Czyli jeśli Wisła będzie grała we wtorek, to pokażą wtedy 2 mecze, także ten środowy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie możemy trafić na Borussię w grupie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
witam, mam pytanie o bilety... tzn na mecz z apoelem oczywyście... podobno jakieś jaja tam się dzieją, tzn w kolejkach. wie ktoś coś na ten temat, bo ja mam bilet od wczoraj jako karnetowiec...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ludzie! Przed nami 2 bardzo ciężkie mecze a wy już piszecie z kim zagramy, BVB w koszyku razem z nami. Ogarnijcie się jeszcze.
|
|
|
|
Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Ech taka dyskusja z kim zagramy i na jakim stadionie póki co jest pozbawiona sensu.
Jeszcze nie awansowaliśmy i jeśli myślicie ,że Apoel jest ogórkiem , który załatwimy już w pierwszym meczu na R22 to możecie się rozczarować. Awans jest możliwy ,ale niekoniecznie musimy awansować. Jeśli tak się stanie to możemy się martwić z kim zagramy i na jakim stadionie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
A skończy się tak, że zagracie w grupie, ale... LE. I na nic będzie ta cała dyskusja
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Dlatego ....a nie rozumiem tego typu rozkminek.Wprawdzie zaraz po losowaniu byłem w euforii, to jednak z dnia na dzien jestem coraz mniej pewny piłkarskiego raju.Za dużo się o nim mówi, a los lubi okrutny.Sami na własnej skórze przekonaliśmy się o tym z PAO. ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|