|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
niby ramadan a Ntibazonkiza potrafi porządnie za....ić hehe
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Hehe Cracovia dobrze zaczęła. Może w tym sezonie się uda ?
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Legionista
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ja Was straszyć nie chce, ale mamy jeden punkt więcej niż Podbeskidzie i o dwa oczka więcej niż Cracovia. Że się jeszcze co niektórzy nie podcinają....
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Teraz jest cel LIGA MISTRZÓW - nic innego się nie liczy, oni mogą pisać i mówić że będą grać perfekcyjnie ale za dużo w klubie się mówi o tym co będzie za 2 tygodnie. Rozkręcimy się gdy będzie wszystko wiadome.
![]()
Wierność
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Wezcie sie ludzie w garsc bo jestesmy Mistrzem, mamy super dyrektora sportowego, chyba rowniez najlepszego trenera w lidze, najlepszego pilkarza (Melikson) i jestesmy na najlepszje drodze do awansu do LM ale oczywiscie ....a trzeba narzekac, ze Legia i Lech lepsi. Zgodizlbym sie gdyby to byla prawda ale po czym takie wnioski wyciagasz?! Ja odbieram takie posty jako narzekanie dla samego narzekania. Jak sie nie ma do czego przyjebac to sobie wymysle problem ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Może po tabeli?
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Online |
|
|
tak natchnął mnie superpuchar Apoelu , kiedy Wisła gra superpuchar i czy będzie on na stadionie narodowym ?
![]()
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W lutym, na Narodowym.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Patrząc na stosunek PZPN do tego meczu sądzę, że bardziej prawdopodobna jest gra o Superpuchar Europy w Monako.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Z Widzewem zgoda ale mecz z Polonią to musisz chyba jeszcze raz obejżeć, może wtedy ci się uda to dostrzec.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Online |
|
|
no raczej , ale ile meczy zostało rozegranych ? Niewiele możemy powiedzieć , z dużym prawdopodobieństwem możemy stwierdzić że Wisła zrobiła najlepsze transfery
![]() A poza tym ja nigdy nie uważałem że Skorża to zły trener , a co do Bakero to zdania nie mam , jednoznaczna ocena byłaby tu nie obiektywna . Cytat:
![]()
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Zagrali słabo w obu meczach , grali wolno i niedokładnie ,nie było w ogóle żadnego pomysłu na grę tylko indywidualne pchanie sie z piłką na rywala , i jak dla mnie to Polonia Warszawa była wczoraj bardziej do ogrania bo nie zaprezentowała nic .
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
2. Moim zdaniem zwłaszcza Ljuboja na razie się broni i to bardzo, więc nie wiem czy najlepsze. Na pewno najlepsze w zimie. 3. To był żart z tą tabelą ![]() 4. No problemo. ![]()
Habemus Dubletum
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Tak naprawdę Legia dzisiaj zrobiła nam dużą przyjemność. Ogladanie głupkowatych min Filipiaka, słuchanie wydzierającego się na gnieździe syna komendanta małopolskiej policji próbujacego zachęcać gawiedź do jeszcze większego bluzgania Legii, ogólny zawód spowodowany wynikiem, drugi z rzędu mecz przegrany u siebie i rozpoczęcie po raz kolejny powrotu do III ligi.
A na wyścig z Legią mamy jeszcze ...28 kolejek. Przypominam histerykom zeszły sezon, kiedy ferowali MP dla .. najpierw warszawskiego Groclinu, potem Jagiellonii a na końcu zdziwili się że 3 kolejii przed końcem MP została...Wisła . |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panowie, czy wam też podczas meczu Craxy z Legią okrzyki z trybun wydawały się takie jakby zniekształcone? To co robi LivePark to woła o pomstę do nieba. Albo im dźwięk nie działa, albo z obrazem coś nie tak, albo jakiś inny kwiatek...
Co do samego meczu to Legia miała farta, ale według mnie zagrała dobre spotkanie. Dużo szybkiej gry, ciekawie wyprowadzane kontry. Co do żydków to jedyny, który się tam wyróżnia to Ntibazonkiza i czasami Suvorov. Tak to ta drużyna nie istnieje. Teraz dla nich ciekawy terminarz. 2 wyjazdy. Do Gdańska na nowo otwarty stadion PGE Arena, napewno Lechia za chuja nie będzie chciała przegrać tego meczu i do Białegostoku. 4 mecze 0 punktów |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
promocja Polskiej Piłki ;p
Ostatnio edytowane przez Angmir : 07.08.2011 o godz. 22:03.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
A taki atut, który jest czterokrotnym królem strzelców, natłukł w polskiej lidze 150 goli, w tym 3 w tym sezonie to na Cracovię Twoim zdaniem za mało?
![]()
I pedzioł Herr Gott do wenża
Idź wek Ty pierońska szlango. I wenż był ab |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat: