The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
faraway
Member

Od: 04.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.08.2011, 08:32
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
Chciał go zaciągnąć do swojego fiata Sieny za cukierka...
Dziwnie to zabrzmiało ale to z pewnością jego syn.
Odpowiedz cytując
St@chu
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 05.08.2011, 09:36
grzesiek632 napisał(a):Wyświetl post
To miał być śmieszny żart czy marna prowokacja?
P ojebany komentarz...
Komentarz był adekwatny do poziomu pytania...
Odpowiedz cytując
mistico
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 06.08.2011, 12:42
Mam prośbę, mógłby ktoś wypisać jakimi samochodami jeżdżą Wiślacy ? Ostatnio bardzo często bywam i jeżdżę po Krakowie i z nudów bym się porozglądał Jeśli można, to prosiłbym o info na PW, bo mam problem z netem i mogę przeoczyć posta...
Odpowiedz cytując
kelmaj
Member

Od: 05.2008

Stary 06.08.2011, 12:44
Co Tobie to da, że zobaczysz kogoś w samochodzie? Będziesz śledził?

Odpowiedz cytując
sevenheaven
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 06.08.2011, 13:03
kelmaj napisał(a):Wyświetl post
ścigał

znaki
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 06.08.2011, 14:43
Maor jeździ skuterem, więc rozglądaj się także za jednośladami
Odpowiedz cytując
mistico
Senior Member

Stary 06.08.2011, 15:08
kelmaj napisał(a):Wyświetl post
w Krakowie bywam kilka razy w roku i jak jestem na dwóch meczach w sezonie to jest sukces... Dlatego wypatrzenie któregoś Wiślaka na mieście to dla mnie coś ciekawego i nowego

A czy będę śledził ? Gdyby mieli fajne cycki i byli kobietami to kto wie
Odpowiedz cytując
jaszczur90
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 06.08.2011, 15:21
mistico napisał(a):Wyświetl post
w Krakowie bywam kilka razy w roku i jak jestem na dwóch meczach w sezonie to jest sukces... Dlatego wypatrzenie któregoś Wiślaka na mieście to dla mnie coś ciekawego i nowego

A czy będę śledził ? Gdyby mieli fajne cycki i byli kobietami to kto wie
Chcesz zdobyć autograf albo słit focię z naszymi piłkarzami ? Stój pod bramą wejściową do Tarasy Verona na Armii Krajowej ( obok stacji Statoil ). W tych dwóch budynkach mieszka Pareiko, Genkow i Jovanić
Odpowiedz cytując
faraway
Member

Stary 07.08.2011, 09:22
jaszczur90 napisał(a):Wyświetl post
Chcesz zdobyć autograf albo słit focię z naszymi piłkarzami ? Stój pod bramą wejściową do Tarasy Verona na Armii Krajowej ( obok stacji Statoil ). W tych dwóch budynkach mieszka Pareiko, Genkow i Jovanić
Po autografy to najłatwiej iść na trening
Skoro ujawniłeś gdzie oni mniej więcej mieszkają to teraz tam pewnie pojawi się liczne grono 'fanek' Genkova i Jovanica, które zupełnie przypadkowo będzie się tamtędy przechadzać...
Odpowiedz cytując
Chrisman
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 07.08.2011, 11:15
cafefutbol znowu reprezentacja i Maor,najlepszy Kołton ktory mowi ze to wina Meliksona i sam robi szum wokół siebie
Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 07.08.2011, 11:27

Winą Meliksona jest to ze dobrze gra i ktoś mu przylepia łatkę reprezentanta Polski. Ależ to głupie.. przecież Maor to bardzo skromny chłopak, mało kiedy udziela wywiadów, a jak już to skromnie i krótko nie wywyższając się, nie zaczynajać temat reprezentacji. To Ty Kołtoń ze zgrają baranów robicie mu kiełbie we łbie. Dajcie chłopakowi spokój, logicznym jest że nigdy nie zagra dla Polski i dobrze. Niech się skupi na Izraelu i Wiśle a nie pierdołach. Bo to pierdoła, nie reprezentacji.. dopóki trenerem będzie ten komik Smuda.
Jakie znów deklaracje, on nie będzie składał żadnych deklaracji. Wielki Pan Smuda czeka na telefon.. Chłopak robi swoje i jak dostaje powołanie do reprezentacji Izraela (już dostał) to je przyjmuje i jedzie na nie. Koniec, kropka. jasne że obok Błaszczykowskiego byłby najlepszym zawodnikiem w reprezentacji ale na litość Boską.. to się nie opłaca, dopóki Smuda będzie trenerem. Dlatego niech Małecki i Wilk trzymają sięo od niego z dala bo ich zniszczy jako piłkarzy i ludzi.
Kołtoń, fanatyku Lecha zamilcz na wieki.
Ostatnio edytowane przez CH. : 07.08.2011 o godz. 11:34.
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 07.08.2011, 11:29
Kolton powiedzial by sie koles zdeklarowal, czy chce czy nie. Nic nie mowil ze to jego wina.

Ja osobiscie nie chce by gral w reprezentacji ktora i tak juz jest smieszna, po prostu niech juz powie NIE i po sprawie.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
Kibic1928
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 07.08.2011, 11:33
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Kolton powiedzial by sie koles zdeklarowal, czy chce czy nie. Nic nie mowil ze to jego wina.

Ja osobiscie nie chce by gral w reprezentacji ktora i tak juz jest smieszna, po prostu niech juz powie NIE i po sprawie.
Wystąpi w reprezentacji Izraela i skończy się to głupie .......enie...

Obchodzi was co mówi Kołtoń? Dla mnie to jest największy pajac na Polsacie. Nich spada do Wronek.
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 07.08.2011, 12:31
kreseq napisał(a):Wyświetl post

ale on się już dawno zdeklarował, że nie chce grać dla Izraela, tylko polskie media cały czas go przeciągają

a Smuda to skończony kretyn
na samym początku mówił, że chętnie Maora by w kadrze widział, następnie gdy Melikson powiedział, że chce grać w Izraelu, to Smuda się obraził i mu się odwidziało, a teraz gdy media go męczą o Meliksona do kadry, to ten łaskawie twierdzi, żeby Maor sam do niego zadzwonił komedia
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 07.08.2011, 12:32
Z Maorem najlepsze jest to,że nikt z nim nigdy otwarcie na tem temat nie rozmawiał i faceci sami sobie nakręcają jakieś jazdy. Nie pierwszy raz zresztą. Poza tym Maor jest, przynajmniej wygląda, na tyle rozsądneym gościem,że nie będzie grał dla kraju, z którym nic go tak naprawdę nie łączy. Po co ma udawać coś czego nie ma. Może panowie "dziennikarze"nie wiedzą ale aby grać w reprezentacji jakiegoś kraju, to wypada znać jego język,chociażby. Maor spełnia najwięcej warunków ku temu aby być reprezentantem naszego kraju, ma matkę Polkę. Pewnie po Polsku też coś powiedzieć umie, ale ma przyjaciół i kolegów w Izraelu, tam chodził do szkoły, tam stawiał pierwsze kroki jako piłkarz(dzięki Bogu),więc nie dziwne,że czuje się związany z tamtym krajem. I co istotne grał w jakimś meczu towarzyskim ichniejszej reprezentacji. Jakby chciał grać dla Polski, to by nie grał kiedy go powoływali. Tak samo z tymi innymi Boenischami,Eugenami i tym podobnymi. Jestem Polakiem to nie będę grał dla innych reprezentacji nawet w wieku młodzieżowym. Albo albo. A nie, dziś jestem Anglikiem np a jutro gram dla Polski.

Poza tym, Maor, już abstrahując od wszystkiego, nie miałby z kim grać w tej reprezentacji,poza tym Smuda z Maorem by się nie dogadali coś czuje. Ten ostatni zapewne lepiej mówi po polsku.

W Brazylii niech poszuka jeden z drugim kogoś o polskich korzeniach umiejącego piłkę prosto kopnąć,a nie grał w ichniejszej reprezentacji i po polssku coś umie. A zapewne jest ich trochę, o ile nie więcej niż trochę.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 07.08.2011 o godz. 12:50.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 07.08.2011, 12:33
Kołtoń jest śmieszny i czego chce od Maora ?!!! Co on ma deklarować skoro Smuda powiedział że nie potrzebuje jego w kadrze a następnie Maor powiedział ,że skoro Smuda go nie potrzebuje to temat jego gry w reprezentacji Polski jest zamknięty ! Zresztą dostaje powołania do reprezentacji Izraela i pojedzie na to zgrupowanie - przecież samo to oznacza w której reprezentacji Maor będzie grać i jakieś deklaracje są teraz zbędne !!! Jeśli Smuda chciał Maora w reprezentacji to trzeba było się śpieszyć bo był taki moment gdzie Melikson nie był do żadnej reprezentacji powoływany i wtedy należało działać i po prostu porozmawiać z piłkarzem w cztery oczy ale wtedy oczywiście Smuda czekał na ruch piłkarza i miał to gdzieś a teraz kiedy Melikson dostaje regularnie powołania do reprezentacji Izraela nagle Smuda zmienia zdanie i chce tego piłkarza w swojej drużynie i "jak piłkarz będzie chciał to niech zadzwoni"- to jest śmieszne i zarazem żałosne jak cały ten nasz selekcjoner !!!! I jeśli ktoś tu robi niepotrzebny szum to tą osobą jest tylko i wyłącznie Franek, i ten szum wcale nie pomaga naszemu zawodnikowi ale oczywiście Smuda nie byłby sobą gdyby nie mieszał !!!
Ostatnio edytowane przez fanfan : 07.08.2011 o godz. 12:45.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 07.08.2011, 12:38
Chrisman napisał(a):Wyświetl post
cafefutbol znowu reprezentacja i Maor,najlepszy Kołton ktory mowi ze to wina Meliksona i sam robi szum wokół siebie
Lepiej zeby Maor sie nie pchal do polskiej reprezentacji - na razie Ci co dostaja obywatelstwo i graja to w klubach maja problemy. Obraniak ława w Lille, Boenisch problem z kontuzją.
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 07.08.2011, 13:30
Taaa... Maor podobno się jeszcze zastanawia, którą reprezentację wybrać... Jak dla mnie, to on już dawno ją wybrał i jest nią (stety lub nie) reprezentacja Izraela. Ja tam się nawet cieszę, przynajmniej chłopak nie musi brać udziału w "kabarecie Smudy". A Franz pewnie pożałuje swojego niezdecydowania, bo piłkarz takiej klasy jak Melikson bardzo przydałby się naszej kadrze.
Odpowiedz cytując
xanti1906
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 07.08.2011, 13:36
Pewnie, że by się przydał, bo on przydałby się w większości drużyn i reprezentacji.
Ale...on deklarował, że jego ojczyzną jest Izrael. Że cieszy go zainteresowanie dotyczące gry w naszej kadrze, ale odmawia.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 07.08.2011, 16:14
Dzisiaj w Lidze+Extra gosciem bedzie Osman Chavez - warto poogladac
Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 07.08.2011, 16:16
http://www.facebook.com/WislaKrakow/...50336409836282
Odpowiedz cytując
Matti88
Member

Stary 07.08.2011, 16:21
Ja juz przestalem interesowac sie Reprezentacja, ktora zbiera tylko zagranicznych polakow..ale co do Meliksona to ma on polski paszport wiec ja bym byl ZA
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 07.08.2011, 18:37
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Dzisiaj w Lidze+Extra gosciem bedzie Osman Chavez - warto poogladac
teraz leci, kto chce niech wbija
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 07.08.2011, 19:05
Ale Chavez ma gadane. W sumie sympatyczny gość.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
PlacekTSW
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 07.08.2011, 19:09
Będzie można jakoś na internecie zobaczyc retransmisję? Bo dopiero do domu wróciłem ;/.
Odpowiedz cytując
riv
Senior Member

Stary 07.08.2011, 19:16
Faktycznie, widać, że facet przygotowany do gadania kazań na spontanie

Odpowiedz cytując
sportnh
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 07.08.2011, 19:17
Osman miazdzy, wygadany jest mega. Az dziennikarze c+ do tego teraz nawiązali. Super sympatyczny gość.
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 07.08.2011, 19:22
Bardzo fajnie Osman opowiada Wygadany gość
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując
faraway
Member

Stary 07.08.2011, 19:30
PlacekTSW napisał(a):Wyświetl post
Będzie można jakoś na internecie zobaczyc retransmisję? Bo dopiero do domu wróciłem ;/.
http://www.tsw.com.pl/news/Chavez-Ko...7c35acb191e161 Póki co można przeczytać
Odpowiedz cytując
wroobel88
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 07.08.2011, 19:32
PlacekTSW napisał(a):Wyświetl post
o 21 jest powtórka na C+ GOL
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów