|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Nie ma się co martwic. Te niby mocne zespoły z rozstawienia w grupie byłyby leszczami do bicia.
Chyba, że się chcemy prześlizgnąć, zgarnąć kaskę, Boguś zadowolony Jurek Mordel też. Ale wtedy w grupie będziemy bić rekordy...straconych bramek ;/
Ostatnio edytowane przez tofik : 05.08.2011 o godz. 09:41.
![]()
.
. |
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Tak, losowanie o godzinie 12 w Eurosporcie.
Ja bym tylko chcial, zeby nie byla to Kopenhaga, a z reszta jezeli zagramy dobrze to powinnismy sobie poradzic. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Dla Legii trafili się rywale z wysokiej, ale nie z nieosiągalnej półki. No może poza Tottenhamem. Śląsk z kolei ma 4 naprawdę solidne ekipy. Widzę to marnie, ale wierzę, że im się uda zaprezentować godnie, a i kibice pojadą na jakiś fajny wyjazd. Zatem sportowo życzę Legii - PAOK Saloniki, zaś Śląskowi - Birmingham City, natomiast kibicowsko - Legii Hapoelu lub Tottenhamu, a Śląskowi - Lazio.
![]() My z kolei moglibyśmy pojechać na Cypr lub do Białorusi. Jedyną chujnią jest to w tym wszystkim, że możemy trafić albo na fajnych rywali kibicowsko jak choćby Dinamo, ale takich co są znacznie mocniejsi od nas (przynajmniej na papierze), albo na równym poziomie sportowym, z dalekim, bądź "trudnym" logistycznie wyjazdem jak Izrael, czy Białoruś...
Ostatnio edytowane przez !!IRIVER!! : 05.08.2011 o godz. 09:58.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Drago Okuka mówi w PS że najlepiej byłoby trafic na BATE,pozostałe zespoły są na tym samym poziomie co My, poza Kopenhagą oczywiście
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
nie chcecie kopenhagi
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Proponuje Ci jebnąc głową o sciane jak Ci sie cos stanie to nie bedziemy musieli czytac twoich zajebistych postów, jesli Ci sie nic nie stanie to moze chociaz zmadrzejesz.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Nie wiem czy ktoś to wcześniej wyliczył ale w III rundzie eliminacji Wisła miała najlepszy stosunek bramek 5-2 z wszystkich dwumeczów, oraz razem z Odense najwięcej strzelonych bramek bo po 5.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
o ktorej dokladnie losowanie i czy macie linka do relacji live (taka animowana tabelka jak co roku)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
![]()
rrr
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Lepiej awansować i zbierać doświadczenie, poczuć dreszczyk przed hymnem LM niż nie awansować wcale. Pozatym LEch pokazał w zeszłym sezonie że to jest sport. Każdy ma szanse. Kto zakładał że słowiki sa w stanie wyjść z grupy i wygrać w fazie pucharowej jeden mecz z późniejszym finalistą?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Emocje pomału sięgają zenitu. Znając nasze coroczne "szczęście" w losowaniu trafimy dziś zapewne na Kopenhage albo Dynamo i pierwszy mecz w Krakowie... Miejmy nadzieję, że w końcu los okaże się dla nas łaskawy. Mi osobiście marzy się BATE. Ogromnym handicapem byłoby granie rewanżu w Krakowie, co automatycznie zwiększa szanse awansu o kilkadziesiąt procent.
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Myslicie ze lepiej grac 1 mecz u siebie czy na wyjezdzie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
A czy czasem od IV rundy nie jest wymagany hymn Ligi Mistrzow na stadionach ? tak cos mi sie obilo o uszy prawda to ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2004
Offline |
|
|
BATE będzie, bo tak jak z Litexem już z nimi graliśmy sparing.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Najlepiej APOEL, potem chyba BATE i Maccabi, ostatecznie Dinamo, byle nie Kopenhaga.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Jeszcze nie podsumowałem meczu z Liteksem. Czekałem aż emocje opadną, poza tym troche nie było czasu. Cóż... Maora ciężko będzie zatrzymać w klubie na dłużej, to prawdziwa gwiazda powiedziałbym że lepsza niż swego czasu Mirek Szymkowiak...
Ciężko kogokolwiek zaliczyć do grona tych ktorzy zawiedli w środę, bo cała drużyna zagrała fenomenalny mecz. Chciałoby się żeby Wisła grała tak caly czas, bo aż miło chodzić na takie mecze. Aż serce rośnie... A i apetyt po takiej grze na Ligę Mistrzów robi się aż nieprzyzwoity. Ciekawe kogo teraz przydzieli nam los. Może tak Maccabi Haifa (przeczucie)? ![]() Z Wiślackim pozdrowieniem... |
|
|
|
Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
ja obstawiam tak losowanie:
Wisla - Maccabi lub APOEL Legia - Hapoel lub PAOK Śląsk - Rapid lub Birmingham tak bym sobie zyczyl uwazam ze to najlepsi do wylosowania przeciwnicy dla nas. Niech chociaz trafie 2 z 3 mozliwosci dobra zmykam na eurosport kibicowac ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jakie są w przybliżeniu terminy meczów 4 rundy? Nie chodzi mi o dokładne daty (wtorek czy środa) ale o to który tydzień.
![]()
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem To nie tak, że nie pamiętam Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
za 2 i 3 tygodnie jeszcze 2 minuty!!!
|
|
|
|
Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Proszę o białoruską kuleczkę!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Cypryjską piłeczkę losuj Panie Turek!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Macie dźwięk?
http://pl.uefa.com/uefachampionsleag...aws/index.html ![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Też nie macie głosu w transmisji na uefa.com?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
U mnie brak dziwięku.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ja nie mam bo głośników w kompie brak
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
co do chuja ? losowanie dla niemych
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
TU macie transmisje: http://drhtv.com.pl/transmisja-3655.html
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dźwięk nieważny - obrazki są!
![]()
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem To nie tak, że nie pamiętam Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|