|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
dlaczego Orest cały mecz na łąwce trzymał Gancarczyka albo Cwielonga?
Przy tych snujacych sie Bułgarach jeden albo drugi w dogrywce mieliby hektary wolnej przestrzeni traktorzysci z Vaalerengi sie przypominaja... ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Karne. W końcu będą jakieś emocje. Rzucam pogardę na tego chłopa od szczekaczki. Niech go ktoś z tego stadionu wyniesie :/
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
"- Nie będę długo mówił. Wszystko, co powiedziałem wczoraj, jest aktualne. Nie przegraliśmy z drużyną piłkarską, a z antyfutbolem."
trener Turków o Legii buhehe |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Mila pewnie nie strzeli
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
ale się rozstrzelali !
![]()
Wisła to jest potęga ! Wisła Najlepsza jest ! Wisłę trzeba szanować ! Wisłę ten nasz TS !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
I broni Kelemen
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
broni Kelemen
![]() ![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
po 3 kolejkach karnych 2:3 Madej strzela
po 4 kolejkach karnych 3:4 Pietrasiak strzela |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
teraz trzeba strzelic!
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Jak mawiał Kaziu Marcinkiewicz "YES YES YES"!
KELEMEN !!!! ![]()
olTSchool Wisła
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
SlĄsk awanssssss kelemen broni!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Kelemen to jednak przekot
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
kelemen! brawo WKS!!!!!! Męczarnie wielkie i zero skuteczności w meczu ale liczy sie awans
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
jjjeeeestt.. brawo Śląsk !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Brawo kurka wodna! KELEMEN!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
łomatkoboska.... już sierpień a tu mamy trzy drużyny nadal w grze <wow>
![]()
Kibic z sektora A wizytówką klubu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Brawo Kelemen. Szkoda bo nie moge sie drzeć bo dom już śpi
![]() |
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Brawo Śląsk !!! Trzy zespoły w IV rundzie, brawo
![]() ![]()
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
No no...Pięknie strzelali te karne! Widać, że ćwiczone! Ale w ciemno można zakładać, że WKS nie wygra meczu w weekend! Mila to już nie żył pod koniec...
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Pamięta ktoś takie czasy? żebyśmy dalej mieli 3 drużyny w decydujących fazach? jaga jakby nie zajebała sprawy z pasterzami, ale i tak jest dobrze
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To jest nasz sezon !
![]() ![]()
Wisła to jest potęga ! Wisła Najlepsza jest ! Wisłę trzeba szanować ! Wisłę ten nasz TS !
|
|
|
|
Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Czy Śląsk dostał do rankingu 0,250 czy 0,125 ktoś wie ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ciekawe co jutro los przyniesie. Napewno najlatwiej ma Wisla - to jest naprawde paradoks - a Slask i Legia? Coz napewno z tych rozstawionych zespolow kilka jest w zasiegu i Legii i Slaska, tzn w zasiegu, jak wypruja z siebie flaki lub jak beda mieli mase szczescia to stac ich na awans. Napewno majac 2 druzyny w LE prawdopodobienstwo, ze ktoras wylosuje tego rywala, ktory jest do przejscia jest wyzsze niz gdyby miał grac w 4 rundzie kw LE 1 zespol z Polski. 2 zespoly w fazach grupowych, hmm to by bylo cos
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wychodzi na to, że do osiągania sukcesów w pucharach potrzebujemy nierozstawienia naszych drużyn, lub też - przy rozstawionych Wiśle czy Lechu - wylosowani najsilniejszego nierozstawionego rywala, ot tajemnica naszego sukcesu
Śląsk i Legia już teraz zrobiły naprawdę coś fajnego, bo chyba nikt nie liczył, że te ekipy przejdą razem aż trzech rozstawionych rywali. Jak jedna z tych drużyn wejdzie jakimś cudem do fazy grupowej, to dla naszego rankingu będzie po prostu pięknie. I szkoda tylko teraz tego "pecha" Jagi, bo straciliśmy dosyć łatwe (realnie rzecz ujmując) 0.5 pkt do rankingu krajowego.
Ostatnio edytowane przez rw88 : 04.08.2011 o godz. 21:28.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
jest już jakaś lista potencjalnych przeciwników?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Dobrze, że są w zasadach pucharowych rzuty karne, bo gdyby mieli grać do pierwszej bramki to Śląsk mógłby nie zdążyć na drugą kolejkę Ekstraklasy.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Offline |
|
|
Nie ulega wątpliwości, że nawet zakładając najgorszy scenariusz czyli faza grupowa Ligi Europy dla Wisły Kraków oraz odpadnięcie Legii i Śląska w IV rundzie kwalifikacyjnej do Ligi Europy to i tak już sezon 2011/2012 w Europejskich Pucharach w wykonaniu polskich drużyn nie jest kompromitacją. Aż żal dupę jednak ściska panowie, że Jagiellonia nie wyeliminowała ogórów małosolnych z Pawłodaru.
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|