The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.08.2011, 13:20
Wrszcie normalny glos. Ja zycze Wisle jak najgorzej i szlus

Co do krzykow to postawic trzeba znak rownosci Wy krzyczycie jedno, my drugie i kazdy jest szczesliwy

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
yogul
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 04.08.2011, 13:49
każdy niech patrzy na siebie i będzie super!

ja np Legi i Lecha nie lubię ale traktuje ich jako rywala sportowego którego mogę nienawidzić ale muszę mieć szacunek. Dlatego gdy wygraliśmy u siebie 4:0 to razem z całym stadionem strasznie głośno odśpiewaliśmy 'Legła Warszawa' takie zwieńczenie pokonania wiecznego rywala sportowego.
Jak sam gram mecz to też mogę rywala nie lubić szukać zaczepki kontaktu gdzieś zawsze zostawić łokieć kolano ale zawsze po meczu przybiję piątkę wymienię dwa słowa.

Jak zaczynam oglądać taką Legie to z góry jeb*e mnie wynik. Podchodzę do meczu kalkulując co dla Wisły będzie lepsze, np że nie mają szerokiej kadry więc w lidze będzie im ciężko, nabiją nam punktów do rankingu ale z drugiej strony zarobią kasę i się wypromują.
Jednak mimo wszystko radość sprawia mi gdy polski klub wygrywa i to jemu kibicuje.

zupełnie inna kwestia jest z gorszą stroną błoń gdzie ta nienawiść już jest w krwi. zresztą jaki tam z nich przeciwnik sportowy

Tak więc apeluję jeszcze raz, niech każdy sam sobie odpowie komu chce kibicować i przestańmy tu tyle o tym pisać, a piszmy o rzetelnych faktach które się czyta 100 razy lepiej!
Odpowiedz cytując
ladek1989
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 04.08.2011, 13:53
Panowie, dalsze wymienianie się kto komu i co życzy mija się z celem. To nie koncert życzeń. Legia awansuje-ok, nie awansuje też ok, nie ma sensu się ekscytować w jedną i drugą stronę.

a wracając do meritum, ciekaw jestem z jakim nastawieniem wyjdzie Legia? czy totalna obrona Częstochowy i długa piłka na ,,Lutoboję'', który coś zrobi, czy dadzą wyszaleć się Turkom na początku i z biegiem czasu przejmą inicjatywę?

pozdro
Odpowiedz cytując
Sartre
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 04.08.2011, 14:47
Cytat:
czy totalna obrona Częstochowy i długa piłka na ,,Lutoboję'', który coś zrobi, czy dadzą wyszaleć się Turkom na początku i z biegiem czasu przejmą inicjatywę?
"rozum mówi - obrona częstochowy, serce mówi - z biegiem czasu inicjatywa" Trudno powiedzieć w sumie. Niby zagramy na bank 3 def pomocnikami, ale Gol jest przekwalifikowywany na rozgrywającego, więc to nie jest do końca takie jednoznaczne. Skorży raczej chodzi o to, żeby było w środku pola komu odbierać piłkę, a Gol się do tego nadaje dużo lepiej niż Radović.

No i chyba zależy od tego, co pokażą Turki. U siebie oni są kozaki, na wyjazdach się prują - może i tym razem tak będzie? W takim wypadku spodziewałbym się jakichś 30-50 minut nudnej młóćki w środku pola, a potem lekkiej przewagi Legii. Ale równie dobrze wyobrażam sobie autobus w polu karnym przez cały mecz i dwójkowe / trójkowe akcje w ramach kontry.

Dzida na Lutoboję będzie niezależnie od tego którą z powyższych wersji zobaczymy
Legionista
Odpowiedz cytując
Birsa
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 04.08.2011, 15:16
Jeżeli Śląskowi dziś nie uda się wygrać to to będzie wielka niespodzianka. Stawiam na gładkie 2-0 dla WKS-u. Co do Legii to mi tam ona zwisa. Pewnie zagrają z kontry a turasy znowu będą klepać na 40 metrze przez pół meczu a 2 razy się zorientują, że chyba wypadałoby coś strzelić. Jak Legia przejdzie to trafi na Atletico Madryd czy jakieś PSG i się skończą podboje. Liczę jednak na 3 kluby w fazie grupowej. Nie, nie kibicuje Legii. Po prostu dobrze by było się podnieść trochę w rankingu bo sama Wisła nic nie ugra dla Polski.
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 04.08.2011, 18:04
Jeśli Legia straci w pierwszych 10 minutach bramkę to zrobi się jej naprawdę cieplutko. Skorża pod presją nie radzi sobie.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
panew
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 04.08.2011, 18:08
jest gdzies transmisja?
Myjcie owoce zakazane
Odpowiedz cytując
thomasson
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 04.08.2011, 18:11
Na Polsacie Sport Extra, albo choćby tu: http://huckenbusch.dbv.pl/viewpage.php?page_id=12
PS Polsat Sport, właśnie miałem się poprawić
Ostatnio edytowane przez thomasson : 04.08.2011 o godz. 18:17.
W prosektorium najprzyjemniej jest nad ranem, gdy szrzeje za oknami pierwszy świt. W takim świetle całkiem ładnie wyglądają starsze panie, a i panom nie brakuje wtedy nic...
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 04.08.2011, 18:13
thomasson napisał(a):Wyświetl post
Na Polsacie Sport Extra, albo choćby tu: http://huckenbusch.dbv.pl/viewpage.php?page_id=12
Na Polsacie Sport, Na PS Extra leci Śląsk : )
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Stary 04.08.2011, 18:16
Przecież Śląska pokazuje otwarty Polsat!
Odpowiedz cytując
ManiekTS
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 04.08.2011, 18:31
boze ci komentatorzy na meczu Loko-Slask to chyba komentuja ten mecz przez Skype'a
Kiedy z ziomeczkami pod blokiem siedziałeś , codzienne dobre akcje razem z nimi wspominałeś
gdy trafiłeś na komende raz po mordzie dostałeś , wszedłeś w układ z psami wszystkich posprzedawałeś
Odpowiedz cytując
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 04.08.2011, 18:40
Transmisja z Bułgarii jest nielegalna!Na banerach reklamują bukmacherów internetowych,a reklama tego typu jest w polskich stacjach zabroniona.Co na to wiceminister finansów Kapica?
Odpowiedz cytując
PotiWisla
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 04.08.2011, 18:43
Jak graliśmy w Rydze to tez były reklamy Bet-at-home na banerach. Oni mogą sobie reklamować co chcą , nic nasza ustawa do tego nie ma.
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
Odpowiedz cytując
szczepek19
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 04.08.2011, 18:46
ManiekTS napisał(a):Wyświetl post
boze ci komentatorzy na meczu Loko-Slask to chyba komentuja ten mecz przez Skype'a
a ja myślałem że przez kalkulator
Wisła to jest potęga ! Wisła Najlepsza jest ! Wisłę trzeba szanować ! Wisłę ten nasz TS !
Odpowiedz cytując
studio
Banita

Od: 08.2008

Stary 04.08.2011, 18:50
Oni w toi toiu siedza, kibicow w miare normalnie slychac wiec innej mozliwosci nie ma.
Odpowiedz cytując
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 04.08.2011, 18:52
PotiWisla napisał(a):Wyświetl post
Jak graliśmy w Rydze to tez były reklamy Bet-at-home na banerach. Oni mogą sobie reklamować co chcą , nic nasza ustawa do tego nie ma.
Napisałem to z przekąsem.Suma sumarum,jednak reklama wchodzi na polski rynek.Jaka to różnica,na jakim stadionie ją zainstalowali?Idzie na Polskę,ale ktoś taki jak pan K.nie potrafi tych sprzeczności wytłumaczyć.
Odpowiedz cytując
PotiWisla
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 04.08.2011, 18:56
rozarian napisał(a):Wyświetl post
Jaka to różnica,na jakim stadionie ją zainstalowali?Idzie na Polskę,ale ktoś taki jak pan K.nie potrafi tych sprzeczności wytłumaczyć.
Jest różnica bo nie maja prawa nałożyć kary na bułgarski klub za te reklamy. A gdyby to było w Polsce to byśmy mieli kabaret niesamowity potem.
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
Odpowiedz cytując
MicK
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 04.08.2011, 18:57
rozarian napisał(a):Wyświetl post
Napisałem to z przekąsem.Suma sumarum,jednak reklama wchodzi na polski rynek.Jaka to różnica,na jakim stadionie ją zainstalowali?Idzie na Polskę,ale ktoś taki jak pan K.nie potrafi tych sprzeczności wytłumaczyć.
To samo było z reklamami papierosów na bolidach F1. W kraju gdzie było to dozwolone jeździli z nimi, a tam gdzie zabronione zastępowali to czymś.
Potem dopiero wprowadzili całkowity zakaz reklamowania firm tytoniowych na bolidach. ciekawostka: Oficjalna nazwa Teamu Ferrari wciąż brzmi "Scuderia Ferrari Marlboro"
Odpowiedz cytując
Pancratius
Member

Stary 04.08.2011, 19:12
Nie mogę się już patrzeć na ten mecz z Lokomotiem.Straszna chu.jnia........
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 04.08.2011, 19:15
Coś mało legionistów na Ł3....
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 04.08.2011, 19:25
WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post
Coś mało legionistów na Ł3....
Nie ma co się dziwić bilety drogie a produkt słaby. Co do meczu to jak ten Gaziantepspor miał czwarte miejsce w lidze Tureckiej to raczej nie świadczy za dobrze o tej lidze.

Legia też niczego nie pokazuje ale jeżeli Gaziantepspor nie zacznie grać to Legia awansuje dalej.

Oglądam mecz Legii jak na razie bo w meczu Śląska jakość transmisji jest tragiczna.
Odpowiedz cytując
Eternit
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 04.08.2011, 19:26
4fan_player napisał(a):Wyświetl post
Nie ma co się dziwić bilety drogie a produkt słaby. Co do meczu to jak ten Gaziantepspor miał czwarte miejsce w lidze Tureckiej to raczej nie świadczy za dobrze o tej lidze.

Legia też niczego nie pokazuje ale jeżeli Gaziantepspor nie zacznie grać to Legia awansuje dalej.

Oglądam mecz Legii jak na razie bo w meczu Śląska jakość transmisji jest tragiczna.
Najgroźniejszym zawodnikiem grającym przeciwko Legii w I połowie był Manu... Co chłop odstawia to jest kosmos.
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 04.08.2011, 19:26
legia cos gra, bo nie moge obejrzec meczu
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 04.08.2011, 19:28
Tak samo jak w Gaziantepie. Dobrze w odbiorze i kryciu. W ofensywie dzida na szybkiego Ljuboje, lecz zanim będzie miał do kogo podać, to turasy już mają dobrze rozstawioną obronę.
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 04.08.2011, 19:29
Obie druzyny graja słabo. Legia wszystkie wrzutki w bramkarza. Ale życzę im awansu.

Śląsk jak nie zacznie grac bardziej ofensywnie, to będąc drużyną zdecydowanie lepszą w dwumeczu...odpadnie.
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 04.08.2011, 19:34
Zobaczymy co Hubnik zaprezentuje.

Odpowiedz cytując
ManiekTS
Senior Member

Stary 04.08.2011, 19:34
zna ktos nazwe tych kaszek co wpierdziela Rzezniczak ?

One sa lepsze niz'' Dabel Blasta''
Kiedy z ziomeczkami pod blokiem siedziałeś , codzienne dobre akcje razem z nimi wspominałeś
gdy trafiłeś na komende raz po mordzie dostałeś , wszedłeś w układ z psami wszystkich posprzedawałeś
Odpowiedz cytując
Semper Fidelis 1985
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2010

Stary 04.08.2011, 19:39
Śląsk race odpalił. wkońcu coś się dzieje w tym meczu
Ostatnio edytowane przez Semper Fidelis 1985 : 04.08.2011 o godz. 20:13.
Odpowiedz cytując
riv
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 04.08.2011, 19:49
Mecz Śląska jest tan niesamowicie nudny, że wolę oglądać Legie.
Szkoda, że legijny Koks naprawdę nie pieprznął temu turasowi, ciekawe jakby Turek się prezentował bez głowy.

@Down
Nieee Rzeźniczak jest po prostu przypakowany. Koks jest jeden i niepowtarzalny - Wawrzyniak.
Powód: dół
Ostatnio edytowane przez riv : 04.08.2011 o godz. 19:53.

Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Stary 04.08.2011, 19:50
Legijny koks... Rzeźniczak
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów