The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.08.2011, 01:11
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Tak. Skoro rzekomo byli lepsi w Bułgarii, a Wy tam rzekomo mieliście fuksa to liczyłem na wyrównany mecz, w którym zaatakują. A w sumie nie wiele to się różniło od meczu ze Skonto. Zero zagrożenia, jakieś tam rogi, gol po rykoszecie, bo inaczej się nie dało itp.

Moim zdaniem właśnie ten ulubiony styl Maćka jest pierwszym krokiem do odpadnięcia. Szybka bramka Turków i nas nie ma. W Turcji mieliśmy w gruncie rzeczy fuksa. Jedyną moją nadzieją jest to, że Gaziantep okaże się ekipą własnego boiska.

Co jest żałosnego w realnej ocenie szans? Skład osobowy jest podobny jak rok temu. A rok temu przegraliśmy u siebie z mocno średnia Lechią i nędznym Bełchatowem w przerażających rozmiarach. Mam się napinać, że pojedziemy ich 3-0 i potem udawać, że mnie nie ma? Jak pojedziemy albo chociaż awansujemy to będzie świetny wynik i duża niespodzianka, przynajmniej dla mnie.
1. I pisze to kibic Legii... a ja po pierwszym meczu czytalem takie bzdury od naszych kiboli ze zygac sie chciało....
2. Zgadzam sie, ze nie wiele różniło sie od Skonto w postaci sytuacji... nie zrobili nawet sztycha. Oczywiscie byli lepsi piłkarsko taktycznie itd. ale nie potrafili sie przebic przez naszą obrone, ktora moim zdaniem, (łaze na Wisłe kilkanascie lat) nie widziałem takiej dobrej
3. co ty porównujesz? mecz z Lechią Belchatowem do meczu pucharowego? Moze powównaj mecz z Widzewem do Litexu to bedziesz pierwszym krolem tego forum

A i Nie .......cie, ze w naszej lidze bysmy ich pykneli 4:0. Wisła dlatego wygrała 3:1 po pierwsze:
1. zagrala zajebiscie w def.
2. wykorzystała co miała
3. tamci mieli cienkich stoperów(wszystkie bramki w dwu-meczu oprócz karnego) Zobaczcie wszystkie srodkiem wpadły

Ta drużyna byłaby realnym kandydatem do majstra w naszym kraju bez gadania. Maja te indywidualności tak zwane... przegrali, bo:
1. Wisła jest najlepsza
2. Bo Wisła jest dojrzalsza taktycznie
3. Bo Wisła ma Melexa Chaveza i Jaliensa nawet bramkarze byli bez pracy...
4. a w awansie decydowała forma dnia, kibole, stadion, kasa itd.
tylko dla tego
Ostatnio edytowane przez palikot : 04.08.2011 o godz. 01:18.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Zasady wysyłania postów