|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Przeciez to byl Dziewicki ....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Ludzie ... czy was też denerwuje ten biały paproch na ekranie (prawy dolny róg ) w trakcie transmisji meczy ligowych CYFFRY
Gdy zawodnicy mają białe stroje jest to wkurzające ....
Ostatnio edytowane przez Grantar : 31.07.2011 o godz. 20:17.
![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Czy ktoś wie czy rewanż z Litexem będzie na otwartym Polsacie czy na Polsat Sport tylko ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
To jest grafika T-Mobile ekstraklasy narzucona odgórnie na wszystkich stacjach. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak zawsze - polszajs, mistrz dezinformacji ^^
Ja tam się nie martwię, zobaczę mecz na żywo na R22 |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
yyy, przecież było zapowiadane, nawet przez naszą oficjalną, że będzie na otwartym i sądzę, że znów Polsat ma nieaktualną ramówkę
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...rtym_polsacie/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Specjalnie dla Was.
WItamy, Na transmisję meczu Wisła Kraków - Litex zapraszamy 3 sierpnia o godz. 19.30 od Polsatu Sport oraz Polsatu Futbol, a od godz. 20.30 również do kanału otwartego oraz Polsatu HD. Pozdrawiamy Dział kontaktów z widzami I nie róbcie takiego chłamu jak przy okazji pierwszego meczu |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
Do:
Dział kontaktów z widzami Od której minuty meczu tym razem na otwartym Polsacie zacznie sie transmisja? Pozdrawiamy Kibice Wisły |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Do: Kibice Wisły DW:Zygmunt Solorz W związku z pytaniem o godzinę rozpoczęcia transmisji rewanżowego meczu III rundy eliminacji do LM pomiędzy mistrzem kraju Wisłą Kraków a Litex Lovecz uprzejmie informujemy iż godzina rozpoczęcia transmisji przewidziana jest na godzinę 20.31 i 13 sekund w przerwie pomiędzy reklamami. Pozdrawiamy Dział kontaktu z widzami |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Aaaa bo na Polsacie puszczają reklamy, a tylko w przerwach zdarzy się jakiś mecz czy film
OGLĄDAM SOBIE REKLAMY, A TU MECZ! :O |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Jakby ktoś był zainteresowany,to na polsacie sport leci własnie powtórka meczu z Litekxem.
![]()
Sukcesy rodzą się w bólach,za rok na pewno się uda!
|
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
A swoja droga to ktora stacja transminowała by mecze Wisły w LM? a ktora w LE?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Wszystkie mecze LM są w N,Le chyba też ale nie wiem czy już od tego sezonu czy następnego,pewnie polsat też jakby Wisła grała w środę pokazywałby nasze mecze,w LE pewnie na polsat sport i tv4 tak jak rok temu Lecha.
![]()
Sukcesy rodzą się w bólach,za rok na pewno się uda!
|
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Grupowe są tylko 4 , albo 3 dziennie + kanał na którym pokazuja aktualne wyniki , najciekawsze akcje z każdego meczu. Ale Wisłę mimo wszystko chyba by puszczali , jakby się zakwalifikowała
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Polsat to dno jak można spóźnić się z transmisją
jak oglądałem reklamy na Polsacie nagle wyskoczył meczyk Wisełki ale byłem zaskoczony ![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
O co chodzi z tym spóźnieniem z transmisją? BTW. nie wiem czy pamiętacie, ale kiedyś TVP wyemitowało mecz bodajże Groclinu z 30 minutowym opóźnieniem, bo puszczali przed tym bodajże "Barwy Szczęścia" ( El do PUEFA to był) |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Czy znacie jakiś pub w Gdańsku na Długim Targu/ Długiej gdzie można będzie w środę mecz obejrzeć
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 02.08.2011 o godz. 20:02.
![]()
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Podobne pytanie dotyczące Katowic, najlepiej knajp przy Mariackiej.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Aktualnie przebywam w Wiedniu. Czy zna ktoś jakąś polską knajpkę w której mógłbym tutaj obejrzeć mecz?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Problem! Wracam z pracy o 23, jak mógłbym obejrzeć powtórkę meczu odrazu po przyjściu do domu? Ipla wyemituje powt jakies 2 dni pozniej, a polsatsport we czwartek o 16:10 jak ja pracuje od 14:30! Lipa.
Macie jakiś pomysł jak mi pomóc? PS: nie mam nagrywarki DVD :( |
|
|
|
Banita
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Mecz w Polsacie otwartym ale dla tych co nie mają do dostępu do Polsatu np:są zagranicą podaje link z wykazami transmisji 20:30 03.08.2011 Wisła Kraków-Litex Łowecz - el:LE w necie III runda http://.................../viewtopic.php?t=6527 |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Jak masz kogoś w domu kto umie obsługiwać sopcasta to ten program pozwala na nagrywanie wideo. Jedynie to mi przychodzi do głowy.
![]()
Pryta truskawkowa ze spirytusem, wstrząśnięte, nie mieszane
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Tylko uważaj, bo w centrum są dwa Irish Puby, żeby na ten drugi nie trafić (tamten jest na Korzennej, ale trochę dalej).
Ostatnio edytowane przez Wizard : 03.08.2011 o godz. 09:37.
![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
A jeśli chodzi o Kraków, to zapraszam do Sesji!
Pokażemy mecz, a Wam oferujemy Warkę za 4zł lub Żywca za 6zł ![]() Ul. Warszawska - kolo Loch Nessu i Polibudy ![]() http://www.facebook.com/PubSesja |
|
|
|
Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mają dekoder UPC, czy z pakietem C+ - nie mam pojęcia. Musiałbyś napisać maila lub zadzwonić. Tu masz dane kontaktowe: http://www.pubirish.pl/kontakt.php
![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Member
Od: 12.2003
Offline |
|
O 22:40 na Polsat Sport Extra jest w programie "Piłka nożna: Liga Mistrzów - mecz 3. rundy kwalifikacyjnej". Bardzo prawdopodobne, ze to będzie właśnie retransmisja meczu Wisła-Litex. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|