The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
mee
Senior Member

Od: 05.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.08.2011, 11:12
Za Kirmem przemawia doświadczenie. Gra piach, ale mimo wszystko jest ograny w reprezentacji i od czasu do czasu coś mu wyjdzie. No i może biegać bez końca (podobno). Przy braku Ilieva nie widzę dla niego innej opcji. Przynajmniej w rewanżu z Litexem. Paljić za Diaza. Problem z Wilkiem, więc pewnie Jirsak. W tym meczu Maaskant nie będzie ryzykował bo za dużo może stracić. Wyjdzie Gienek, Biton jak będzie źle (to chyba jedyna pozycja na której RM może zaryzykować). Bardzo chciałbym zobaczyć Boguskiego, ale nie sądzę żeby wyszedł od początku.
Ostatnio edytowane przez mee : 02.08.2011 o godz. 11:15.
Odpowiedz cytując
WislaOnly
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 02.08.2011, 11:21
Moim zdaniem za Wilka w środku pomocy wyjdzie Diaz lub Jirsak, ale stawiam na tego pierwszego.
Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!!

Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 02.08.2011, 11:28
Niby tak, ale widać, że on już prochu nie wymyśli. Taki chaotyczny kopacz, cały mecz będzie się potykał i wkurzał wszystkich dookoła, ale raz na mecz mu wyjdzie czy to asysta, czy znajdzie się w odpowiednim miejscu i wepchnie bramkę. Na poziom ligi ogórasom może wbijać gole grając u nas, gdzie ma na to sporo szans. Ale w takiej Arce nie wyglądałby lepiej od Bożoka. Zależy czego oczekujemy od piłkarza, staramy się niby o LM a podniecamy byle czym jeszcze w skali ligowej. Pamiętajcie, że między fazą grupową a eliminacjami do nich jest przepaść. Bez piłkarzy w skali ligi genialnych będą nas tam dymać aż będzie bolało. Taka prawda, nawet w grupie LE byśmy mieli ciężko. Debreczyn też pojechał Litex bez problemu, a w grupie LE dostawał co mecz lanie.
..
Odpowiedz cytując
sportnh
Senior Member

Stary 02.08.2011, 11:33
Qrva nie moge sie juz doczekac tego meczu mam takie cisnienie a tu jeszcze tyle godzin.. + zaraz w piatek bedzie najwazniejsze dla nas o 12stej losowanie!!!!!!
Odpowiedz cytując
wordbatata
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 02.08.2011, 11:40
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
Według mnie ich ostatnia porażka w meczu z CSKA mam nadzieję, że siedzi im to w głowach a my to wykorzystamy, chodź o nas można powiedzieć to samo czy siedzi naszym piłkarzom remis z Widzewem, mam nadzieję, że nie
Dzisiaj pilkarze Litexu wygladali na usmiechnietych.Co najlepsze przylecieli rzadowym samolotem chyba ich boss ma dobre znajomosci.

Co do tematu boje sie ze za Wilka jak cos moze zagrac Diaz a wtedy moze byc problem
Odpowiedz cytując
delukas96
Senior Member

Stary 02.08.2011, 12:22
sportnh napisał(a):Wyświetl post
OBY NIE KIRM !!!! JEZDZIEC BEZ GLOWY !!!! mam nadzieje ze Wisla jak najszybciej rozwiaze z nim kontrakt bo gosc jest przedramat
Chyba cię coś boli. Najlepszy gracz Wisły w ostatnim sezonie, a ty takie głupoty pierniczysz...
Odpowiedz cytując
vaazon
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 02.08.2011, 12:39
sportnh napisał(a):Wyświetl post
OBY NIE KIRM !!!! JEZDZIEC BEZ GLOWY !!!! mam nadzieje ze Wisla jak najszybciej rozwiaze z nim kontrakt bo gosc jest przedramat
Jest w słabszej formie, ale bez przesady
Gdyby Genkov wykorzystał patelnię, to Kirm miałby asystę na swoim koncie w swoim drugim występie.
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 02.08.2011, 12:49
Cytat:
Dzisiaj pilkarze Litexu wygladali na usmiechnietyc
Dobra mina do złej gry. Nie pamiętam meczu, gdy w europejskich pucharach drużyna wygrała 2 bramkami z Wisłą przy Reymonta.
Przypomina mi się Real. Gruzini strzelili 3 bramki bodajże, ale nie wygrali.

Stadion przy Reymonta jest twierdzą. Jeżeli nie awansujemy - to bedzie tragedia, większa niz porazka z PAO
Odpowiedz cytując
kolodin93
Junior Member

Od: 07.2011

Stary 02.08.2011, 13:05
Musimy awansować, a patrząc na inne wyniki możemy trafić na ogórków. Takie Malmoe czy Bate to byłaby wielka brama do Ligi Mistrzów. Ale bez wybiegania w przyszłość, został Litex, wcale nie słaba drużyna. Na bank się na nas rzucą, sytuacja jest wręcz idealna, będziemy mogli wyprowadzać szybkie kontry, a nie męczyć się z atakiem pozycyjnym (Widzew), co jak wszyscy wiemy jest naszą zmorą. Siedzę jutro w pracy, tam nie działa ani sopcast, ani drhtv, tylko veetle mi tam chodzi, ale pewnie nie będzie tam meczu. Zostaje mi wykupić Iplę, bo relacja to w ogóle odpada. JJJ Biała Gwiazda
Odpowiedz cytując
Św. Mikołaj
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 02.08.2011, 13:14
kolodin93 napisał(a):Wyświetl post
Musimy awansować, a patrząc na inne wyniki możemy trafić na ogórków. Takie Malmoe czy Bate to byłaby wielka brama do Ligi Mistrzów. Ale bez wybiegania w przyszłość, został Litex, wcale nie słaba drużyna. Na bank się na nas rzucą, sytuacja jest wręcz idealna, będziemy mogli wyprowadzać szybkie kontry, a nie męczyć się z atakiem pozycyjnym (Widzew), co jak wszyscy wiemy jest naszą zmorą. Siedzę jutro w pracy, tam nie działa ani sopcast, ani drhtv, tylko veetle mi tam chodzi, ale pewnie nie będzie tam meczu. Zostaje mi wykupić Iplę, bo relacja to w ogóle odpada. JJJ Biała Gwiazda
Malmoe ogórkami? Dla mnie ktoś kto wygrywa na Ibrox w Glasgow nie jest ogórkiem...
Odpowiedz cytując
kolodin93
Junior Member

Stary 02.08.2011, 13:18
Św. Mikołaj napisał(a):Wyświetl post
Malmoe ogórkami? Dla mnie ktoś kto wygrywa na Ibrox w Glasgow nie jest ogórkiem...
To, że Lech zremisował na wyjeździe z Juve, nie znaczy, że jest dobry
To tylko jeden mecz, a korzystając z tego, że Rangersi jeszcze nie są w formie ich ograli. Może uda im się to dowieźć, choć wątpie w to. A trzeba pamiętać, że im dalej w sezon tym Rangersi będą coraz groźniejsi, w IV rundzie mogą być już nie do przejścia. Także lepiej jak odpadną teraz...
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 02.08.2011, 13:27
Dla niektorych jak skrzydlowy nie gra jak Christiano to jest ch.. wart. Kirm to dla mnie mega pozyteczny zawodnik. Ciag na bramke, caly czas wywiera presje na przeciwniku, swietna wydolnosc, niezla technika. Wiadomo, ze to nie jest typ blyskotliwego dryblera jak Melikson. To dla mnie pierwszy rezerwowy i powinien wchodzic za kogos z trojki - Melikson, Malecki, Iliev.
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Stary 02.08.2011, 13:43
Chciałbym przypomnieć, mecz Cracovia-Wisła, bramke Boukhariego oraz fenomenalną asyste... Kirma. Tak jak opłacało się trzymać Boukhariego dla tej jednej bramki, myśle że tak samo opłaca się trzymać Kirma. Szczególnie, że on takich przebłysków ma więcej.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 02.08.2011, 14:14
Co do LM to popieram zdanie wielu,że ch.uj ze stylem ,liczy sie tylko awans do grupy.

Gienek powinien siasc na ławe,bo jezeli mecz bedzie w wielu fragmentach przypominal ten sprzed tygodnia to znowu sobie nie pogra. Otwiera sie szansa dla Bitona i mam nadzieje,ze ja wykorzysta.

Kirm-on piłkarzem pokroju Maora nigdy nie bedzie,ale jak na razie co jakis czas uda mu sie bardzo dobre zagranie ( jak np w meczu z ickami) I chyba tylko dlatego jeszcze Maaskant w niego wierzy..
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
Kaol
Banita

Od: 12.2010

Stary 02.08.2011, 14:27
Kirm jest strasznie słaby ... wgl nie wygrywa pojedynków jeden na jeden . Czasami może mu się gdzieś tam piłka odbije jak ostatnio na widzewie co Gienek nie trafił w piłkę .
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Stary 02.08.2011, 14:39
Jeżeli naskakujemy na Kirma to i na Genkova wypada. Biton wszedł - zdobył bramkę i to on powinien teraz zagrać z 60 minut. Poźniej ewentualnie Gienek.
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 02.08.2011, 14:55
nie ma już Pawełka, Zieńczuka, Łobodzińskiego więc nie ma kogo krytykować co mecz
więc teraz Andraż Kirm jest zawodnikiem którego ciągle trzeba krytykować

Odpowiedz cytując
cassius31krakow
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 02.08.2011, 15:07
@up
Mam nadzieję, że nasi zawodnicy nie są przed meczem "pogodzeni" z awansem.
Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Stary 02.08.2011, 15:14
Kaol napisał(a):Wyświetl post
Kirm jest strasznie słaby ... wgl nie wygrywa pojedynków jeden na jeden . Czasami może mu się gdzieś tam piłka odbije jak ostatnio na widzewie co Gienek nie trafił w piłkę .
Jasne ! Bo te bramki i asysty to tylko przez przypadek ... .
Odpowiedz cytując
gooro33
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 02.08.2011, 15:41
Św. Mikołaj napisał(a):Wyświetl post

Przypominam ze z amatorami z wysp owczych awansowali w ostatnich sekundach... Zobaczymy czy w rewanzu utrzymaja dobra passe. Jak dla mnie to bedzie dobre losowanie patrzac na druzyny typu Kopenhaga czy Genk, ktore od szwedow sa na 100%lepsze. Ale o czym tu pisac jak jeszcze niesmowicie ciezki mecz z Litexem przed nami..
POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,

Ten boski Krakowski nasz TS
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!!

Odpowiedz cytując
markowywislak
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 02.08.2011, 15:46
dzsiaj miałem sen.Mam nadzieje że sie nie sprawdzi.Śniło mi sie że przegramy 1-2 i w karnych ulegniemy!Osobiście na 10 snów sprawdza mi się około 7!
A co do meczu to sercem i rozumem 1-0 dla Naszej Wielkiej Wisełki!
Do boju Wisełko.Jedziemy z dopingiem!!
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Od: 07.2006

Stary 02.08.2011, 15:47
Napisze krotko: jutro jest mecz prawdy dla Genkova, albo w koncu sie przelamie albo trzeba bedzie sprowadzic jego rodaka Daleva.
Odpowiedz cytując
WislaOnly
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 02.08.2011, 15:48
Głupoty piszecie z tym Kirmem, weźcie się za coś konkretnego. Chyba, że ktoś tęskni za Łobo... tak to jest jak się za dużo w dupie ma!!
Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!!

Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 02.08.2011, 15:50
Coś mi się wydaje, że przejdziemy Bułgarów, ale na farcie.Nie ważne to, byle być w kolejnej rundzie.
Ciebie prosimy.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
Romuald
Senior Member

Stary 02.08.2011, 15:51
Maciuś napisał(a):Wyświetl post
Napisze krotko: jutro jest mecz prawdy dla Genkova, albo w koncu sie przelamie albo trzeba bedzie sprowadzic jego rodaka Daleva.
Tak oczywiście klub sprowadzi Deleva jeżeli Genkov jutro nie przełamie się...
Odpowiedz cytując
mARCEL82
Junior Member

Od: 08.2008

Stary 02.08.2011, 15:58
Witam,
Mam pytanie lekko oderwane tematyki (chociaż dotyczy meczu pucharowego Wisełki).
A mianowicie:
Będę jutro przejazdem wracał przez Kraków ok godz. 17. Czy będzie szansa przed meczem na wyrobienie Karty Kibica i zakupienie biletu na jutrzejszy mecz z Litexem ?

Z góry dziękuję za odpowiedź.
Odpowiedz cytując
Nehiar
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 02.08.2011, 15:59
Nie musisz mieć karty kibica na ten mecz.
Odpowiedz cytując
baro1995
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 02.08.2011, 16:00
Z tego co informowała oficjalna zostało 1100 biletów,więc wątpię,żeby koło 17 jeszcze coś zostało,karte wyrabia się w 5 min,więc jakby były bilety to na pewno byś dał rade kupic bilet i wejśc na mecz
Sukcesy rodzą się w bólach,za rok na pewno się uda!
Odpowiedz cytując
Chimek12
Member

Stary 02.08.2011, 16:02
Jest taka szansa o ile bilety dzisiaj nie zostały wyprzedane( do wczoraj zostało ich ok. 1100), a także o ile nie zostaną wyprzedane jutro przed 17. Nawet jeśli będą jeszcze w sprzedaży musisz liczyć się z dosyć dużą kolejką do kas, ale powodzenia!
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...w_w_sprzedazy/
Ostatnio edytowane przez Chimek12 : 02.08.2011 o godz. 16:05.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów