|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
O 15:30 kolejek do biletów jak i do wyrobienia KK brak. Ludzie przychodzą cały czas ale są obsługiwani na bieżąco i czekać nie trzeba. Otwartych 8 kas.
![]()
Semper Fidelis!
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś ile biletów jeszcze zostało na C?
|
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Zieniu1906 dokładnej liczby nikt ci nie poda,gdyz po prostu nikt takiego z nas info nie posiada.Z tego co wiem w dniu dzisiejszym nie po południu już nie było biletów na C3 a pozostałe trybuny sektora C z wolnymi miejscami,także do dzieła po bilety.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Oglądnij sobie filmik z dopingu np z oficcjalnej, to będziesz wiedział...
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Oglądałem go dwa razy i dalej pytanie aktualne.
To, że południowa odpowiadała młynowi przy HSV oraz że śpiewało hymn to ja słyszałem, pytam czy byli tam ludzie którzy czynnie uczestniczyli w dopingu cały czas? Edyta: dzięki manian Powód: TSW!
Ostatnio edytowane przez wislacki : 25.07.2011 o godz. 18:52.
![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Witam.Z brakiem biletów na C3 to mówisz o biletach bez rezerwacji czy jak?Bo mam karnet na jesien i z tego co wiem to do jutra jest rezerwacja dla posiadaczy .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Będą jeszcze bilety na C3. Dziś byłem ok 13 i spokojnie dostałem bilet a kolejki nie było, nawet 2 okienka puste były.
![]()
Boże chroń mnie przed przyjaciółmi, z wrogami poradze sobię sam...
|
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Deejot,biletow na C3 nie mozna jak narazie kupic juz w wolnej sprzedazy gdyz wszystkie wolne miejsca zostaly wykupione,wolne miejsca pewnie jeszcze sie znajda gdy minie rezerwacja dla osob ktore maja miejsca z karnetow.Wislacki Barwald pewnie kupiles bilet poniewaz miales rezerwacje,innej mozliwosci nie ma w kasie chyba by nikt celowo nie oszukiwal .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Nie mogłem miec rezerwacji bo ona obowiązywała tylko jeżeli zakupiłbym karnet przed meczem ze Skonto. A karnet kupiłem dopiero dziś. Chyba że się mylę to wybaczcie.
![]()
Boże chroń mnie przed przyjaciółmi, z wrogami poradze sobię sam...
|
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
byłem przed 20 po bilet z rezerwacją na sektor C3, kolejek brak otwartych 8 kas. Z tego co sie dowiedziałem to bilety dobrze sie sprzedają.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ja z kolei bylem kolo lekko po godzinie 11, kolejka byla dosc spora bo siegala tam gdzie trybuna sie konczy od alejki
ale bylo duzo ludzi bo padalo wiec wszyscy sie pochowali pod trybuna ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
pamiętajcie, że jest jeszcze sektor D, który powinien być przedłużeniem C - kupujcie tam bilety, jeśli chcecie dopingować!! - co by ten sektor nie zrobił się w stylu - "siadaj, nie zasłaniaj"...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Bez karty kibica kupie bilet na mecz z Litexem? Wiem że było setki razy ale nie chce mi się szukać więc proszę o krótkie Tak/Nie
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
^Tak.
10znakow |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Radzę wszystkim, którzy jeszcze nie byli po bilety iść już do kolejki
![]() ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() Trochę mnie to boli, jednośc fanów? Kibice sukcesu? No cóż, po bilety!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Tak Mario jestem kibicem sukcesu(karnet mam juz od 4 rund) i trochę wyjazdów na swoim koncie.
Dla informacji bilet nie ma być dla mnie. ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Witam mam chrześnika który mieszka w Zabrzu od małego zaszczepiłem w nim miłość do Wisełki i teraz chciałbym go zabrać na mecz rewanżowy z Liteksem i teraz powstaje pytanie ma 12 lat bez problemu mogę go zabrać na sektor rodzinny ale ani on ani ja nie chcę tam iść (mam karnet na sektor G) czy istnieje jakaś możliwość kupić bilet dla niego albo czy on może wejść za darmo na ww. sektor
karty kibica nie posiada a wyrobić mogę ale jedynie w dniu meczu ale wtedy to może być pyta bo może już nie być biletów. Czy jest jakaś możliwość |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Dzisiaj ok 16 kolejek brak. Ciekawe jak będzie jutro.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Mnie tez to ciekawi. Bo kumpel nie kupił dzisiaj baran mi mówi ze na mecz by nie zdążył w tv) a jutro już rezerwacja karnetów się kończy...
Muszę się sam wybrać przed pracą. Tylko nie wiem ile wcześniej być. O której się zaczną ludzie zbierać? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sorry panowie, może to brak uwagi z mojej strony a może słąba dostępność informacji na wiślackiej oficjalnej, ale ... ile kosztuje bilet na C na mecz z Litexem ?
![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...teksem_lowecz/ |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
Bez karty możesz mu kupić bilet wcześniej ulgowy. tylko musisz mieć jego pesel. o legitkę nie powinni się czepiac bo przecież w peselu jest data urodzenia i nikt przy zdrowych zmysłach nie powie że w wieku 12 lat do szkoły nie chodzi.
Ostatnio edytowane przez wiślak 86 : 26.07.2011 o godz. 22:30.
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Nikt o zdrowych zmysłach o legitkę czepiać się nie powinien ale przy roczniku 96 kazali pokazać... na wszelki wypadek raczej zabierz ze sobą. Dużo miejsca nie zajmuje a może utrudnić życie.
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Mając karnet na dowolny sektor na Ekstraklasę, na mecz pucharowy możesz wybrać sobie inne miejsce na stadionie.
Ostatnio edytowane przez PvD : 27.07.2011 o godz. 07:13.
![]() Cytat:
|
||
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Mam pytanie czy kupie bilet dla drugiej osoby jak jej nie bedzie ? na pesel i dane
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
luib jeśli nie posiada 2) imię nazwisko i pesel 3)jeśli ulgowy konieczna legitymacja ![]() Cytat:
|
||
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|