|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Mi sie wydaje ze najlepiej byloby wyloswac maccabi Hajfa, patrzac na transfermarkt to ich sklad nie rzuca na kolana
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
A ja sobie właśnie pomyślałem żeby pojechać do Łowecza i zagrać totalny antyfutbol, wiecie, podawać w poprzek, akcje tworzyć 15 minut i kopać w obronie. A jak chcą piłkę to niech po nią przyjdą i konterką ich, konterką... Tyle razy graliśmy pięknie i odpadaliśmy, czas na pokazanie wyrachowania.
Ostatnio edytowane przez WislaOnly : 22.07.2011 o godz. 13:35.
![]() Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Te zdjęcia są stare. To jest stary stadion Litexu teraz mają przebudowany. To tak jakby pokazywali nasze stare C sprzed 5 lat... i mówili, że kurnik. Po przebudowie wygląda mniej więcej jak ten Skonto.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Stadion Litexu
http://www.youtube.com/watch?v=7ur0lVml2rA |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
http://sport.wp.pl/kat,1752,title,LM...l?ticaid=1cb4e
Ekranas Poniewież (Litwa) - BATE Borysów (Białoruś) Glasgow Rangers (Szkocja) - Malmoe FF (Szwecja) Maccabi Hajfa (Izrael) - NK Maribor (Słowenia) FC Kopenhaga (Dania) - Shamrock Rovers (Irlandia) HJK Helsinki (Finlandia) - Dinamo Zagrzeb (Chorwacja) Z Kopenhaga Rangers i BATE w tej formie wisła nie ma szans ![]() lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie obraziłbym się za trafienie na Ekranas Poniewież
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Mogłbym prosić o link do całego rewanżu ze Skonto? Jezeli był juz podawany to przepraszam, ale naprawde nie mam czasu szukac, bo przyjechalem na 1 dzien z pracy z Niemiec. Bede niezmiernie wdzieczny za pomoc.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Sciagamy iple, sport-liga mistrzow- i bodajze tam jesli tam nei ma wpisujemy Wisła badz skonto w miejscu do wyszukiwania. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
1 połowa
http://www.multiupload.com/D07JN0EI7J http://www.multiupload.com/LTDZA9NIPV 2 połowa http://www.multiupload.com/6ZU56GBURO http://www.multiupload.com/4DU4SPXAJ9 na przyszłość polecam www.allgoals.pl |
|
|
|
Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Ja bym się nie obraził jakbyś się doinformował kogo możemy trafić w 4 rundzie, "Poniewież" to co podaje wp to no comment. Nawet jakby ten Ekranas wygrał to będzie nierozstawiony, podobnie jak my, chyba że się teraz czary podzieją
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
"Dociera do mnie, co mówią ludzie. Że Kolejorza nazywają Amiką, że zarząd jest z Wronek, że Lech jest tylko z nazwy" Maciej Żurawski
|
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
To na kogo możemy trafić zależy od tego kto odpadnie w następnej rundzie. Ktoś sie wyraźnie pospieszył ze spisem drużyn. Szczególnie głupi jest sposób podania drużyn z ich przeciwnikami w 3. rundzie. Spis powinien wyglądać tak: Najmocniejsze drużyny na które może trafić Wisła: Glasgow Rangers Sco 56.028 FC København Den 51.110 BATE Borisov Bls 23.216 Maccabi Haifa Isr 21.400 Dinamo Zagreb Cro 20.224 Poza tym ciekawe ceny biletów na mecz w Łoweczu (5€ za bilet na trybunę VIP) http://sport.onet.pl/pilka-nozna/lig...wiadomosc.html Nie wiem dlaczego ale zawsze jak słyszę nazwę drużyny z Łowecza od razu przychodzą mi na myśl dżemy |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Może ktoś podać drużyny, które są bezpośrednio za Dinamo Zagrzeb - chciałbym wiedzieć, kto mógłby wskoczyć do drużyn rozstawionych, gdyby faworyci odpadli.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Osobiście uważam, że w przypadku ewentualnego awansu do IV rundy mamy szanse na rozstawienie, i to nie takie małe jakby można było uważać.
Muszą odpaść 4 drużyny z wyższym współczynnikiem - szansa jest w 3 meczach i to duża, mianowicie - Apoel- Slovan, Partizan - Genk i Pilzno- Rosenborg. Do szczęścia brakowałoby 1 meczu w którym drużyna z wyższym współczynnikiem by odpadła, najwięcej szans dawałbym na to Mariborowi w spotkaniu z Maccabi albo HJK z Dinamem Zagrzeb. Z innymi meczami ciężko (może, może ewentualnie jeszcze Ekranas z BATE, ale to raczej s-f).
Ostatnio edytowane przez Krav : 22.07.2011 o godz. 14:40.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ale powiedzmy sobie szczerze - odpadnięcie kogokolwiek będzie sporą sensacją więc można przyjąć że najpewniej przeciwnikiem Wisły/Litexu - będzie któraś z tych 5 drużyn.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeśli któraś z tych drużyn odpadnie to nie będziemy mogli grać z tymi co ich wyeliminowali - np Ekranasem - tylko z kolejną drużyną z najwyższym współczynnikiem która dojdzie do 4 rundy.
|
|
|
|
Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Z taką grą jak obecnie to bardzo dużym sukcesem będzie przejście Litex-u ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Wyjazdowy mecz krakowskiej Wisły w III rundzie eliminacyjnej Ligi Mistrzów z Liteksem Łowecz pokaże Polsat.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
A skąd te wnioski? Znasz drużynę Litexu? Oglądasz ligę bułgarską?
Prywatne przemyślenia wzięte z du... z nikąd nikogo tu nie interesują. Litex pokonaliśmy w spraingu więc nie rozumiem czemu nie mielibyśmy go pokonać w dwumeczu? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
obszerny skrót z komentarzem LIVE
http://www.youtube.com/watch?v=5X8DLNpl5MU |
|
|
|
Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Otóż znam i nie są to przemyślenia z dupy,mieszkam w Bułgarii. Jak nasza gra będzie wyglądać tak jak ze Skonto to nie będzie ciekawie. Chociaż mam cichą nadzieję ,że będzie trochę więcej miejsca na boisku i Wiśle będzie łatwiej rozgrywać piłkę. I tyle w temacie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Zakładając super optymistyczne wydarzenia Wisła wygrywa dwumecz z Litexem i na dodatek jesteśmy rozstawieni,jaki rywal wtedy ?
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
„Mam wiele opcji zestawienia składu, więc na pewno wybiorę jedenastkę, która będzie w stanie osiągnąć korzystny rezultat w Łoweczu. Po tym, jak dokładnie rozpracujemy Litex zadecyduję, czy potrzebujemy na przykład szybkich zawodników, czy też powinniśmy się zdecydować na bardziej defensywną taktykę” – zapowiada trener Maaskant i przekonuje, że w trakcie wtorkowego meczu można spodziewać się niespodzianek zarówno jeśli chodzi o wyjściową jedenastkę jak i o taktykę całej drużyny.
Sam jestem ciekaw co wymyśli ale nie zdziwię się jak postawi znów na tych samych co w meczu ze Skonto.Ale jak już zrobi zmiany tylko oby nie przekombinował. |
|
|
|
Guest
|
|
Jeśli rzeczywiście mieszkasz w BG i masz jakieś ciekawe przemyślenia - z zainteresowaniem przeczytam co masz do powiedzenia/napisania. Jak znajdujesz Litex? Jak znajdujesz Wisłę? |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|