The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
adikos1906
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.07.2011, 12:36
wiślak 86 napisał(a):Wyświetl post
Najważniejszym meczu od kilku lat to dopiero dojebałeś.

Napisał najważniejszy od DWÓCH lat. Chyba nie twierdzisz, że nie ma racji?
Odpowiedz cytując
gris
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 21.07.2011, 12:44
adikos1906 napisał(a):Wyświetl post
Napisał najważniejszy od DWÓCH lat. Chyba nie twierdzisz, że nie ma racji?
Przecież napisał że najważniejszy od kilku lat i to pogrubioną czcionką.
Odpowiedz cytując
adikos1906
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 21.07.2011, 12:52
fialo napisał(a):Wyświetl post
Ludzie, jak można w ogóle narzekać na ceny biletów. To jest III runda eliminacji Ligii Mistrzów, najważniejszy mecz od dwóch lat dla Wisły. A ceny są tańsze niż na ligowy mecz poznańskiej Amicii lub Legii z Podbeskidziem Bielsko - Biała, albo na bardzo zbliżonym poziomie ! Już nie mówię o ich cenach karnetów (najniższa opcja to 210 za siedem meczów (Amica), u nas 125 za dziewięć - chyba widać różnicę?)

Idąc tym tropem, to może nie awansujmy do tej Ligii Mistrzów, bo wtedy ceny będą zaczynać się od 150..

WSZYSCY PO BILETY I WSPIERAMY WISŁĘ W NAJWAŻNIEJSZYM MECZU OD KILKU LAT!!
No tak. Raz napisał od dwóch lat, a drugi od kilku lat.
Odpowiedz cytując
deejot
Junior Member

Od: 09.2010

Stary 21.07.2011, 14:47
Witam wszystkich. Jedno pytanie,mam karnet zwykły i tak się składa że legitymacje szkolną ważna do 30.09.
Czy teraz jak kupie bilet ulgowy (na mecz z Liteksem) to będą problemy?
Z góry dzięki za odp.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 21.07.2011, 14:58
No tak bo jak wygramy ten dwumecz to grupy do grudnia...

Czemu teraz nie można kupować biletów na miejsca które nie są objęte karnetem jak to było np w przypadku ostatniego meczu?
Wiem ze czasu dużo, ale... człowiek by miał z głowy
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
Wislak2221
Member

Od: 04.2009

Stary 21.07.2011, 14:59
jak masz wazna do 30.09 to do 30 masz wazna a mecz masz szybciej. nie ma zadnych problemow
ŚLĄSK WISŁA LECHIA
Odpowiedz cytując
frg
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 21.07.2011, 15:02
deejot napisał(a):Wyświetl post
Witam wszystkich. Jedno pytanie,mam karnet zwykły i tak się składa że legitymacje szkolną ważna do 30.09.
Czy teraz jak kupie bilet ulgowy (na mecz z Liteksem) to będą problemy?
Z góry dzięki za odp.
Przecież legitymacje masz wciąż ważną - do 30.09 a mecz z Litexem jest 03.08.
napewno nie bedzie problemu - ważna legitymacja = zniżka

edit: przepraszam za 2 odpowiedz - nie odswiezyłem strony
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 21.07.2011, 16:23
Ludzie, jak można w ogóle narzekać na ceny biletów. To jest III runda eliminacji Ligii Mistrzów, najważniejszy mecz od dwóch lat dla Wisły. A ceny są tańsze niż na ligowy mecz poznańskiej Amicii lub Legii z Podbeskidziem Bielsko - Biała, albo na bardzo zbliżonym poziomie ! Już nie mówię o ich cenach karnetów (najniższa opcja to 210 za siedem meczów (Amica), u nas 125 za dziewięć - chyba widać różnicę?)

Idąc tym tropem, to może nie awansujmy do tej Ligii Mistrzów, bo wtedy ceny będą zaczynać się od 150..

WSZYSCY PO BILETY I WSPIERAMY WISŁĘ W NAJWAŻNIEJSZYM MECZU OD KILKU LAT!!
Zgadzam się z Fialo, jest to najważniejszy mecz o kilku lat (od dwóch), jak przejdziemy Liteks będziemy w grupie Ligi Europejskiej - a tam też można pograć - czego przykładem jest amica ...

WSZYSCY PO BILETY, A NIE PRZED TV SIEDZIEĆ I BROWARY PIĆ!
Odpowiedz cytując
AveLechia
Senior Member

Od: 10.2010

Stary 21.07.2011, 16:31
była dziś jakaś kolejka po bilety ?
Odpowiedz cytując
koniukrk
Member

Od: 07.2011

Stary 21.07.2011, 16:45
nie wiem ale mam nadzieje że nie będzie padać w niedziele
Odpowiedz cytując
Piotrek87
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 21.07.2011, 19:04
Mam pytanie odnośnie kart kibica i biletów:
Mam kuzyna z Gdańska. Wybiera się do Krakowa na mecz Wisły. Problem jest taki: aby kupić bilet od tego sezonu trzeba mieć kartę kibica Wisły, kuzyn ma kartę kibica Lechii, karty wiślackiej nie może wyrobić bo według "wspaniałej" ustawy nie można mieć dwóch. Moje pytanie brzmi co teraz? Czy na kartę kibica Lechii można kupić bilet na Wisłę? Mi osobiście nie wydaje się aby była taka możliwość? Wie ktoś może jakie jest rozwiązanie. Na pewno w najbliższym czasie spytam się o to strefie kibica ale może ktoś zna odpowiedź na to top pytanie.
Odpowiedz cytując
Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 21.07.2011, 22:00
Piotrek87 napisał(a):Wyświetl post
Mam pytanie odnośnie kart kibica i biletów:
Mam kuzyna z Gdańska. Wybiera się do Krakowa na mecz Wisły. Problem jest taki: aby kupić bilet od tego sezonu trzeba mieć kartę kibica Wisły, kuzyn ma kartę kibica Lechii, karty wiślackiej nie może wyrobić bo według "wspaniałej" ustawy nie można mieć dwóch. Moje pytanie brzmi co teraz? Czy na kartę kibica Lechii można kupić bilet na Wisłę? Mi osobiście nie wydaje się aby była taka możliwość? Wie ktoś może jakie jest rozwiązanie. Na pewno w najbliższym czasie spytam się o to strefie kibica ale może ktoś zna odpowiedź na to top pytanie.
Ale nie może wyrobić Wiślackiej karty bo tak mu się wydaje, czy faktycznie odmówili wyrobienia jej? Bo jeśli to pierwsze to niech lepiej najpierw spróbuje wyrobić tą kartę, a później ewentualnie się zastanawia.

Jedno pytanie - mam KK swoją i kolegi. Obaj jesteśmy studentami, ale nie mam jego legitymacji studenckiej. Czy wobec tego będę mógł kupić mu bilet ulgowy, czy trzeba będzie normalny?
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Lepiej odpaść z Levadią niż z Podbeskidziem w Pucharze Polski,
Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 21.07.2011, 22:07
Każdy może powiedzieć że jest studentem, więc odpowiedz może być jedna.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 21.07.2011, 22:43
Czy Ty musisz się wszędzie tak napinać?

Dla mnie jest to najważniejszy mecz od kilku lat, ostatni tak ważny był w 2006 z Iraklisem. Mamy niepowtarzalną szansę na grę w jakiejkolwiek fazie grupowej, co zapewni nam potężny zastrzyk finansowy, przysporzy nowych kibiców, tak tylko żeby dalej nie wymieniać.

Czas pokazać, że Wisła to nie Internet i temat Polityka Transferowa i rozkminki, tylko prawdziwe wspieranie swojej drużyny. Wystarczy zapytać się jakiegokolwiek piłkarza co daje doping w kryzysowych chwilach. Czas coś dać od siebie, bo nabijanie postów nie przysparza się dobru Wisły i ABG. Wszyscy po bilety!
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 21.07.2011, 22:52
CH. napisał(a):Wyświetl post
Każdy może powiedzieć że jest studentem, więc odpowiedz może być jedna.
Niby tak, ale mamy karnety ulgowe, więc chyba logiczne, że musieliśmy pokazać legitymacje przy ich kupnie.
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Lepiej odpaść z Levadią niż z Podbeskidziem w Pucharze Polski,
Odpowiedz cytując
krkgiba
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Stary 22.07.2011, 01:42
Charlie napisał(a):Wyświetl post
Niby tak, ale mamy karnety ulgowe, więc chyba logiczne, że musieliśmy pokazać legitymacje przy ich kupnie.
Powinienes kupic bez problemu, ja tak kupowalem bilet na skonto - nie mialem legitymacji studenckiej przy sobie ale karnet ulgowy, mila Pani przy kasie sie usmiechnela, ja do niej - i sprzedala bilet ulgowy
Odpowiedz cytując
koniak
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 22.07.2011, 06:28
Charlie napisał(a):Wyświetl post
Jak wczytuje kartę i wyskakuje jej karnet ulgowy to spokojnie Ci sprzeda bez legitymacji przynajmniej do końca tej rundy/roku.
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 22.07.2011, 08:05
koniak napisał(a):Wyświetl post
Jak wczytuje kartę i wyskakuje jej karnet ulgowy to spokojnie Ci sprzeda bez legitymacji przynajmniej do końca tej rundy/roku.

To nie jest takie oczywiste według mnie. Skoro prawo do ulgi trzeba mieć tylko w momencie zakupu biletu/karnetu to znaczy, że wszyscy, którzy mają legitke do końca września/października mogli kupić karnet, a na bilety kupione później nie będą mieli prawa do znizki.

Ponadto jak byłem po bilety dla młodszego kuzyna na Skonto to po mimo tego że ma ulgowy karnet miałem sprawdzaną jego legitymacje.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 22.07.2011 o godz. 09:40.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
Jakubus
Member

Od: 11.2005

Stary 22.07.2011, 09:11
Ja równiez mimo,iż mam karnet ulgowy zmuszony byłem Pani zaprezentować moją legitymację. Ponadto niestety mimo moich zapewnien ze moj brat jest studentem, nie zdolalem zakupić dla Niego biletu ulgowego( zapomnialem wziasc z domu legitymacje :/ )
Odpowiedz cytując
Dariusz
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 22.07.2011, 09:38
Ja bez problemu kupiłem koledze karnet ulgowy i bilet ulgowy na Litex bez jego legitymacji, ale może tylko dlatego, że jest niepełnoletni.
Odpowiedz cytując
doodi
Junior Member

Od: 11.2009

Stary 22.07.2011, 11:11
Regulamin sprzedaży biletów napisał(a):
§4
Zasady sprzedaży i korzystania z biletów ulgowych

1. Prawo do zakupu i korzystania z biletów ulgowych przysługuje dzieciom oraz młodzieży uczącej i studentom do 26 roku życia, a także kobietom.
2. Warunkiem sprzedaży biletu ulgowego jest okazanie ważnej legitymacji szkolnej lub studenckiej. Ponadto dokument uprawniający do ulgi należy okazać na żądanie przedstawiciela Wisły Kraków w czasie weryfikacji i kontroli przy wejściu na mecz.
[...]
Regulamin karnetów napisał(a):
§4
Karnety ulgowe

1. Prawo do zakupu i korzystania z Karnetów ulgowych przysługuje dzieciom oraz młodzieży uczącej i studentom do 26. roku życia, a także kobietom.
2. Warunkiem sprzedaży Karnetu ulgowego jest okazanie ważnej legitymacji szkolnej lub studenckiej.[...]
Wystarczy przeczytać regulamin.
Odpowiedz cytując
koniak
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 22.07.2011, 11:47
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
To nie jest takie oczywiste według mnie. Skoro prawo do ulgi trzeba mieć tylko w momencie zakupu biletu/karnetu to znaczy, że wszyscy, którzy mają legitke do końca września/października mogli kupić karnet, a na bilety kupione później nie będą mieli prawa do znizki.

Ponadto jak byłem po bilety dla młodszego kuzyna na Skonto to po mimo tego że ma ulgowy karnet miałem sprawdzaną jego legitymacje.
Czyli jak zwykle wszystko zależy od tego na kogo się trafi. Ale fakt faktem legitymacje mają ważność do końca września/października, więc wtedy już pewnie bez legitymacji się nie obejdzie
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 22.07.2011, 12:15
Czy Ty musisz się wszędzie tak napinać?

Dla mnie jest to najważniejszy mecz od kilku lat, ostatni tak ważny był w 2006 z Iraklisem. Mamy niepowtarzalną szansę na grę w jakiejkolwiek fazie grupowej, co zapewni nam potężny zastrzyk finansowy, przysporzy nowych kibiców, tak tylko żeby dalej nie wymieniać.

Czas pokazać, że Wisła to nie Internet i temat Polityka Transferowa i rozkminki, tylko prawdziwe wspieranie swojej drużyny. Wystarczy zapytać się jakiegokolwiek piłkarza co daje doping w kryzysowych chwilach. Czas coś dać od siebie, bo nabijanie postów nie przysparza się dobru Wisły i ABG. Wszyscy po bilety!

bo jak można się podniecać takim meczem? Ciekawy jestem co napiszesz o 4rundzie jak trafimy na Bate? że to najważniejszy mecz w 100letniej historii? bez przesady.

Ciekawe ja byłyby opinie gdybyśmy trafili na Trabzon? że to bardzo trudny rywal itp. a dla przypomnienia to graliśmy z nimi w 98 i dostali piątkę w dupę.

Porozmawiaj z piłkarzami o właśnie się dowiedz co im daje doping. Tylko zapytaj się kopaczy a nie opieraj swojej wiedzy na wywiadach bo papier wszystko przyjmie!!
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 22.07.2011, 12:28
bo jak można się podniecać takim meczem? Ciekawy jestem co napiszesz o 4rundzie jak trafimy na Bate? że to najważniejszy mecz w 100letniej historii? bez przesady.

Ciekawe ja byłyby opinie gdybyśmy trafili na Trabzon? że to bardzo trudny rywal itp. a dla przypomnienia to graliśmy z nimi w 98 i dostali piątkę w dupę.

Porozmawiaj z piłkarzami o właśnie się dowiedz co im daje doping. Tylko zapytaj się kopaczy a nie opieraj swojej wiedzy na wywiadach bo papier wszystko przyjmie!!

Bo może po kilku latach przerwy wrócimy do fazy grupowej europejskich pucharów i zarobimy PARĘ mln euro? Chyba zdajesz sobie sprawę, że przejście Litexu gwarantuje nam fazę frupową LE, a może LM?
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 22.07.2011, 12:47

Nie no większych bredni to już dawno nie czytałem.

Jaki Trabzon? Co ma Trabzon do obecnej sytuacji? Skąd ten przykład? Owszem graliśmy z nimi w 98, ale od tej pory oni 'trochę' poszli do przodu, teraz to my dostalibyśmy piątkę raczej Ale dalej nie rozumiem jak to się ma do naszego meczu z Liteksem.

Uważasz, że piłkarze mają w dupie doping? ...... Po prostu nie mam pytań, za komentarz wystarczy to, że Jovanović czy Iliev na pierwszej konferencji wspominali o ABG jako waznym czynniku, który przyczynił się do podpisania kontraktu z Wisłą

Jak nie chcesz to nie idź, nikt Ci nie każe. Ja się będę, ba ja się już, 'podniecam' tymi meczami, szkoda że z przyczyn niezależnych ode mnie nie mogę jechać do Bułgarii, ale na R22 wypruje sobie żyły, bo taka szansa jak w tym roku (ostatni rok reformy Platniego) może nie powtórzyć się za mojego życia, niewiadomo co przyszłość przyniesie, nie będziemy cały czas na szczycie EOT
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
Daball
Junior Member

Od: 05.2011

Stary 22.07.2011, 12:56
Cytat:
...bo taka szansa jak w tym roku (ostatni rok reformy Platniego) może nie powtórzyć się...
Co znaczy ostatni rok reformy? W przyszłym sezonie znów się zmienia?
Sorry za OFF
Odpowiedz cytując
tarantulaw2
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 22.07.2011, 13:01
Daball napisał(a):Wyświetl post
Co znaczy ostatni rok reformy? W przyszłym sezonie znów się zmienia?
Sorry za OFF
Reforma została przyjęta na 3 lata na próbę. Oczywiście, może zostać przedłużona i pewnie tak się stanie.
Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 22.07.2011, 13:17
Od soboty wolna sprzedaż karnetów

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...edaz_karnetow/
Odpowiedz cytując
oli38
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 22.07.2011, 19:28
Mam takich parę przemyśleń w sprawie biletów na mecze Naszego kochanego klubu. Wydaję mi się, że w tej sprawie panuję dość spory bałagan i klub nie do końca panuję nad tym wszystkim. Wiem, że istnieje ten cały regulamin sprzedaży biletów, który nie do końca jest po stronie kibica...Otóż moim skromnym zdaniem, jeśli przykładowo ktoś dwa tygodnie temu kupił ulgowy karnet, pokazując na to swoją legitymację, to przy zakupie biletów na przynajmniej tą rundę Eliminacji LM powinien też dostać taki ulgowy bilet bez potrzeby pokazywania legitymacji, co pozwoliłoby zaoszczędzić parę złotówek dojeżdżającym studentom na mecze często z dalszych miejscowości. Bo wtedy nie trzeba komuś zostawiać legitymacji i na tym tracić inne ulgi... Dziwi mnie także strasznie pokazywanie potwierdzenia kupna biletu na meczu ze Skonto. Czemu taka akcja miała służyć? Skoro bramka pokazała 'zieloną strzałę' to chyba wystarczający dowód tego, że owy bilet posiadam. Myślę, też że rezerwacja miejsca karnetowego powinna być nieco dłuższa niż ma to miejsce w przypadku meczu z Litexem. Wiem, że wyszła z tego lista skarg i zażaleń, ale pewnie z czasem to wszystko będzie działało coraz lepiej. Bo klubowi zdecydowanie należą się brawa za te wszystkie zniżki i ceny jakie oferuję. Tyle, że trzeba pamiętać, że jesteśmy czymś więcej niż tylko imieniem i nazwiskiem oraz Peselem. I sprawy wątpliwe i trudne, jeśli chodzi o fanów powinny być załatwiane po ich myśli.
Odpowiedz cytując
ABUK
Junior Member

Od: 07.2011

Stary 22.07.2011, 20:22
hmmm... może jest pewien słaby punkt: na karnet na trybunę "G" przepuści bramka na Trybunę "E" ...i dlatego sprawdzają potwierdzenia.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów