|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Mineły piękne czasy kiedy to TVP transmitowała mecze:( Może klasa przekazu nie była zbyt na wysokim poziemie ale to było kilka lat temu. Mimo wszystko największym argumentem przemawiającym za TVP jest to że pokazywali każdy mecz nawet z największym "zadupiem";/ i nie przejmowali się czy trzeba produkować sygnał czy nie czy mają umowę se sportfive czy nie;/ a nie jak Solarz komercyjny Pazerny tłuścioch;/
![]() lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
A na cyfrze jakby poszukać szkockiego kanału tv nie będzie meczu ktoś wie? Zupełnie nie rozumiem tego, pierwszy mecz jakoś mogli pokazać w otwartym polsacie a teraz nie mogą?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Tylko na Polsacie Futbol i Polsacie Sport, do wczoraj był w programie otwartego również...
No, ale ktoś wpadł na genialny pomysł. ![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Polszajs co roku odpieprza jakas maniane z tymi transmisjami. Na szczescie tracą prawa. Wszystko z LM i LE kupił ITI/N i z tego co czytałem wszystkie mecze polskich zespołów mają być ogólnodostępne albo na TVN Turbo, albo dane do TVP wraz z sublicencją na wybrane LM ( mecze środowe ) oraz na LE.
na pewno to lepiej niż to co teraz robi idiotyczny Polshit. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
No własnie jak transmisje były w TVP to chociaz można było ogladać mecze, a w Polsacie to tylko liczy się kasa:( z drugiej strony w ostatnich latach ( może z wyjatkiem Lecha) polskie kluby zawodziły... tylko wydaje mi sie ze i tak np mecz Śląska by miał wiecej widzów niż jakis super hit wyświetlany po raz 10...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
<sorry 2x to samo>
Ostatnio edytowane przez licoo : 21.07.2011 o godz. 15:02.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
I wole słuchać Borka niż idiote Szpaka czy pesudo-obiejtywnego okularnika Salaka w studiu na tvn-ie który jak Legia wygrywa a Wisle sie nie powiodło to ma ryj uchachany od ucha do ucha, jak jest na odwrót to strasznie przybity- kto oglądał ich wyborny magazyn po kazdej kolejce kilka lat temu wie o co chodzi. Można sobie było nieźle humor poprawić Nigdy piłki w tvn-ie. Oni niech sobie robią taniec z gwiazdami. Piłka w Polsacie badź w najlepszym wypadku w canal plusie.
Ostatnio edytowane przez palikot : 21.07.2011 o godz. 15:08.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Nie mówcie że dla wybranych. Macie Internet? Macie. Więc w czym problem. Jest masa stron gdzie za darmo można obejrzeć mecz. PS. Trzymajmy dzis kciuki za Śląsk!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Wracając do tematu. Ten Irtysz co puknął Jagę, przegrywa u siebie 0-2 z gruzińskim (sic!) Matalurgiem Rustawi. Legia ich 2 lata temu (?albo 3) puknęła 3-0 1-0 E:to co ty piszesz to zwykłe domysły. Nie wiem kto ma ilu abonentów ale wiem że N i C+ nie będa razem, oj nie.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 21.07.2011 o godz. 15:55.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Zakładajac że Cplus wykupił by N to i tak ich połączona siła nabywcza by spadła - czyli mieli by mniejsze szanse na wygywanie przetargów na Ligę i puchary europejskie razem wzięte Zresztą - C+ i N razem mają tyle abonentów co cyfrowy Polsat |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
haha nie ma mam słów na Jagę toż to zupełny szajs a nie zespół , takie zespoły jak Irtysze Metalurgi z Gruzji powinny być rozczłonkowane 3:0 4:0 ale nie wracajmy już.
Dziś wydaje mi się ,że Śląsk zremisuje z Szkotami którzy uważają się za Bóg wie kogo jakieś 1:1 to wg. optymalny wynik ![]() ![]()
Let other people be who they want to be. Remember, someday, somehow U can be in the minority ...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
I. Pavlodar 0 - 2 Rustavi Met.
Jaga za gre w EP w tym roku powinna dostac 3 letnia dyskwalifikacje od PZPN. Zero profesjonalizmu. Czy po mojej wypowiedzi nie mozna wywnioskowac ze Wisle za tamten mecz tez taka kara powinna sie nalezec
Ostatnio edytowane przez Glazik : 21.07.2011 o godz. 16:34.
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Co do transmisji w Polsacie - gdzieś czytałem, że nasza stacja nie może nadać ten mecz w otwartym paśmie, bo Polsat wtedy może być na wyspach odebrany z satelity i właściciel praw meczu w Szkocji na to się nie zgodził. To akurat, jeśli prawda, brzmi dość wiarygodnie.
Jestem pewien, że statystyki oglądalności tego meczu były by większe niż filmu fabularnego o wątpliwej jakości. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie pamięta wół jak cielęciem był. Levadia...
![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Krytykujcie dalej Jagę. Jakbyście o Nas zapomnieli. Co do Śląska to liczę, że dzisiaj pokaże się z dobrej strony. Ale łatwo nie będzie. Śląsk mi w tym sezonie przypomina troszkę Jagiellonię z tamtgo - od początku grali ładną piłkę.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
chyba ze jesteś jakimś wysoko postawionym osobnikiem w jednej czy drugiej stronie i wiesz więcej na ten temat ![]() ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Slask jest w stanie zremisowac z Dundee na wyjeździe a nawet wygrac
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Ale kibice Wisły pracują dosłownie wszędzie ![]() E: zeby nie było, bo tego linka ktorego wstawiłes nie czytalem nie wiedzialem nic. podzwoniłem i ....równie dobrze mogli napisac ze kupic N-ke MOŻE Fox, albo Murdoch bo takie plotki również chodza. Niemniej jesli by C+ wy/kupiło eNkę to tylko po to by upadła.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 21.07.2011 o godz. 17:22.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
![]() "Nawet jeśli przegrywasz, to krótko musi trwać, bo mistrza ten zdobywa, który potrafi grać" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
UWAGA UWAGA - Ci co śmieli się z Jagielloni która odpadła z drużyną z Kazachstanu (10 mln ludności)
Vojewodina Nowy Sad (3 najlepsza drużyna Serbii od wielu lat) odpadła po przegraniu na własnym stadionie 3-1 z drużyną z Lichtensteinu (20 tyś ludności i powieszchnia starego miasta w Krakowie) Natomiast słynna Levatywa z Talina dostaje u siebie bęcki od Luksemburczyków i na 10 minut przd końcem potrzebuje 2 goli do awansu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Śmieszny polski ma Amir Spahić. Ale szacun że nauczył sie naszego ojczystego
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Do niespodzianki zaliczyłbym ponadto gol Tirany na Slowacji w Trnavie. W Albani było 0:0, no ale wiadomo 35 minuta meczu, wiec do sensacji daleko. Tak czy siak, warto pamietac o tym by z pucharów odpadały kraje z ranku 20-25 takie jak Bialorus czy Serbia. Narazie jakoś idzie ( Vojvodina i Soligorsk- dostał w 2meczu 2:4 z Ventspils)
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Lokomotiv wlasnie dostal brameczke.. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
czyli Śląsk prawdopodobnie czeka wyprawa do Macedonii
edit. o ile awansują oczywiście Powód: edit
Ostatnio edytowane przez Gercu : 21.07.2011 o godz. 18:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
A jaki był wynik pierwszego meczu Sofii z Skopje ?
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|