|
Junior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
czy wiadomo od kiedy rusza sprzedarz biletow na Litex?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
spiker wczoraj po meczu gadal ze sprzedaz rusza juz jutro, ale nie widze zadnych informacji, chyba ze chodzilo o mecz wyjazdowy? ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
kanapki na zimno i wszystko do picia po 5 zł
wszystko na ciepło po 10 zł. ![]()
(...)Kto Nie Ma Odwagi Do Marzeń Nie Będzie Miał Siły Do Walki...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Bilety na mecz z Litexem
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...teksem_lowecz/ piłkarze nas potrzebują, teraz mecz o wszystko! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Mimo wszystko trochę drogie bilety na Litex . Ciężko to trochę wytłumaczyc . Na Skonto przyszło 19300 kibiców co przypuszczam że zadowoliło klub i zachęciło do podniesienia cen . Będzie wstydem jeśli na mecz z Litexem przyjdzie mniej osób , chociaz nie bede zdziwiony po tych cenach
Najtańsze bilety Nie-ulgowe na Litex w wolnej sprzedaży 37 zł , do porównania na Skonto były po 25 zł ;/ Na IV runde najtańsze bilety będą po 45 zł , a na fazę grupową LM wole sobie nawet nie wyobrażać , chociaz akurat wtedy nie powinno byc najmniejszych problemów z pełnym stadionem . |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Poza tym, jakiś czas temu na mecz Młodej Ekstraklasy ochroniarz też nie pozwolił wnosić żadnego picia, bo "catering musi zarabiać". Inna sprawa, że caternigu na tym meczu nie było. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Widzew walczący o utrzymanie i grający na kurniku ma droższe bilety na ligę od Wisły - mistrza Polski na mecze w kwalifikacjach LM z mistrzem Bułgarii.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
PIERWSZEŃSTWO I ZNIŻKA NA EUROPEJSKIE PUCHARY!
W rundzie jesiennej Wisła Kraków występować będzie w europejskich pucharach. Na każdy mecz w tych rozgrywkach posiadacze karnetów będą mieli pierwszeństwo zakupu swojego miejsca oraz specjalną, obniżoną cenę biletu. Owszem mam nowy karnet (bez zniżki) na E25. Bilet NORMALNY 49zl , ulgowy 40zl, zatem lojalnościowy w jakiej cenie jest? Mam rozumieć że ulgowy? ![]()
Miłość, wierność, całe życie z Wisłą, honor, przyjaźń jest sprawą oczywistą!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
gdybyś nie miał karnetu zapłaciłbyś odpowiednio 57 i 47 zł. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ceny biletów ok. Jest taniej niż się spodziewałem. Na Skonto, gdzie po pierwszym meczu byliśmy jedną nogą w następnej rundzie przyszło 20 tysięcy ludzi.
Może być komplet bo Wisła ma o co walczyć, IV rnd el do L.M. ewentualnie faza grupowa do Ligi Europejskiej. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Nie wiem czy dobrze pamiętam, a czy to nie miało być tak, że jak ktoś kupił bilet na Skonto to potem na III rundę miał mieć taniej i potem znowu na IV (przy zakupie biletu na III), mogę się oczywiście mylić (bo teraz jak szukam to nie mogę znaleźć).
Jak dla mnie ceny na Litex trochę za drogie.
Ostatnio edytowane przez R33 : 20.07.2011 o godz. 20:11.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Dobrze pamiętasz.
Na pewno było gdzies napisane, że osoby ktore kupują bilety na LM, kolejne spotkania bedą miały taniej. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Mam pytanie. Mam karnet i jutro chce kupić bilet na Liteks czy będę mógł kupić dodatkowy bilet dla kolegi który nie ma karnetu?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie, chyba ze karnet mu kupisz..
![]()
"Nie dla ligi, nie dla mody, nie dla żadnego szpanu, nigdy nie zaliczaj nas do stada tych baranów..."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
ceny OK, wszyscy po bilety - aby jak najmniej przypadkowych osób było na pucharach... co już na Skonto było widoczne na D - kiedy pół sektora chciało siedzieć!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
właśnie szybko po bilety bo wczoraj trzeba było inaczej załatwiać sprawę z 3 osobami które "przyszły mecz oglądać "
![]()
[SIZE=6][COLOR=Red][COLOR=Blue][COLOR=Red][center]AVE WISŁA[/center][/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/SIZE] |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
zależy na którym sektorze, chcieli ten mecz oglądać ... ;-) na stadionie jest wiele takich, gdzie to można robić bez najmniejszych problemów
|
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
zapewne te osoby były na c4
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Ceny biletow jak najbardziej na plus. Tylko wyjaśnijcie po co klub wymyśla jakieś durne zniżki dla ludzi chodzących na puchary i przy pierwszej okazji już o tym zapomina. Czy to jest poważne ?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
zim zum, jakie zniżki dla ludzi chodzących na puchary ? była mowa tylko o zniżkach dla posiadaczy karnetów - i ta jest - przynajmniej ja tak to pamiętam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Była taka informacja, tylko ktoś chyba coś policzył i zniknęła.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
no miało być coś im więcej meczów obejrzysz tym większa zniżka, ale ceny i tak są ok -> jeśli posiada się karnet
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Dokładnie było takie info, ale teraz widzę że klub o tym zapomniał. Może 2zł zniżki to nie tak dużo, ale przy którymś meczu to uzbiera się na te głupią cole czy coś. I dla zasady by wypadało respektować coś co się obiecuje..
![]()
Z tysięcy klubów wybrałem ten...
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Miała być, i było takie info, ale nie oficjalnie podane przez wislakrakow.com
Oficjalna strona niczego takiego nie podała, tylko info do zniżek dla posiadaczy karnetów. Więc jak nie wiecie jak było to nie piszcie postów typu : Ktoś to policzył i zniknęło... Klub nic o takiej zniżce nie poinformował. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Klub podał takie info, przeczytało je przez 3 dni 150tyś osób, po czym wymazali robiąc w chuja 150 (na bidę) tyś osób, w ten sposób?
hyhy
Ostatnio edytowane przez element : 20.07.2011 o godz. 22:29.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
moim zdaniem zniża dla karnetowców jest logiczna i wystarczająca, jeśli ktoś chce naprawdę wspierać finansowo to kupuje karnet a w zamian ma symboliczną zniżkę na kolejny karnet/ilety na puchary - i to może nawet spełniać owe obietnice, których ja nie pamiętam.
kolejny raz powtarza się teza, że naszym sportem narodowym jest narzekanie...
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 20.07.2011 o godz. 22:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ludzie, jak można w ogóle narzekać na ceny biletów. To jest III runda eliminacji Ligii Mistrzów, najważniejszy mecz od dwóch lat dla Wisły. A ceny są tańsze niż na ligowy mecz poznańskiej Amicii lub Legii z Podbeskidziem Bielsko - Biała, albo na bardzo zbliżonym poziomie ! Już nie mówię o ich cenach karnetów (najniższa opcja to 210 za siedem meczów (Amica), u nas 125 za dziewięć - chyba widać różnicę?)
Idąc tym tropem, to może nie awansujmy do tej Ligii Mistrzów, bo wtedy ceny będą zaczynać się od 150.. WSZYSCY PO BILETY I WSPIERAMY WISŁĘ W NAJWAŻNIEJSZYM MECZU OD KILKU LAT!! ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Najważniejszym meczu od kilku lat
to dopiero dojebałeś.![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|