The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Dyniel
Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.07.2011, 14:13
Oczywiście, że można ;DD
Odpowiedz cytując
adikos1906
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 19.07.2011, 14:15
Dyniel napisał(a):Wyświetl post
Oczywiście, że można ;DD

Chciałeś zabłysnąć ale Ci się nie udało...Żadnych napojów wnosić nie można.
Odpowiedz cytując
jurukuru
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 19.07.2011, 14:21
adikos1906 napisał(a):Wyświetl post
Chciałeś zabłysnąć ale Ci się nie udało...Żadnych napojów wnosić nie można.
kiedyś 1,5 litra mineralnej wniosłem w plecaku.
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada!

Odpowiedz cytując
wislak227
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 19.07.2011, 14:24
jurukuru napisał(a):Wyświetl post
Tyle, że pytanie nie brzmiało "kto ile wniósł w plecaku, skarpetach, gdziekolwiek", tylko czy można wnosić napoje. Odpowiedź jest jednoznaczna: nie można.
Można za to zakupić 0,5l Pepsi (rozlewają z butelek) za 5zł lub hot-doga, również za 5zł. Innych wynalazków tam chyba nie próbowałem

Odpowiedz cytując
adikos1906
Senior Member

Stary 19.07.2011, 14:24
jurukuru napisał(a):Wyświetl post
Teraz nie wniesiesz. Sprawdzają wszystko i jak będziesz miał to karzą Ci wypić ten napój przy nich. Można ewentualnie kupić bezpośrednio na stadionie.
Odpowiedz cytując
StelmiOriginal
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 19.07.2011, 14:30
A jest jakas woda na stadionie czy tylko pepsi?
WISŁA!!!
Odpowiedz cytując
Dyniel
Member

Stary 19.07.2011, 14:38
Dzisiaj, 15:11 Dołączam się do pytania? można wnosić Kanapki/batoniki? idę z małym dzieckiem w związku z czym chciałbym żeby nie zabrakło mu energii

Jedzenie oczywiście można. Nie odpowiedałem na pytanie czy wode można bo znam odpowiedź nia jest NIE! Nie zabłysłeś ty...
Odpowiedz cytując
adikos1906
Senior Member

Stary 19.07.2011, 14:39
Dyniel napisał(a):Wyświetl post
Dzisiaj, 15:11 Dołączam się do pytania? można wnosić Kanapki/batoniki? idę z małym dzieckiem w związku z czym chciałbym żeby nie zabrakło mu energii

Jedzenie oczywiście można. Nie odpowiedałem na pytanie czy wode można bo znam odpowiedź nia jest NIE! Nie zabłysłeś ty...

Rzeczywiście, nie 'ZABŁYSŁEM'
Odpowiedz cytując
alarazboy1
Member

Stary 19.07.2011, 14:42
po pepsi nie ma co stać bo zawsze są duże kolejki
no chyba, że wyjdziesz 15 min przed końcem połowy
Odpowiedz cytując
BieżanówStary
Member

Od: 09.2010

Stary 19.07.2011, 14:44
To jest temat o biletach!
Odpowiedz cytując
Verinho
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 19.07.2011, 14:50
Jak sytuacja z biletami na G
Odpowiedz cytując
jarecki
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 19.07.2011, 14:57
czy mozna przed kupnem biletu wyrobic identyfikator ?
żadne zwycięstwo, nie przychodzi bez ceny
Odpowiedz cytując
sayek89
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 19.07.2011, 14:59
Ja wiem że większość kupuje bilet pod kątem ceny... Na pewno jak nie kupicie na G czy C to jeszcze macie sektory D lub E... do kas!
Bóg, Honor i Wisła!
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 19.07.2011, 15:24
....a mać!! wczoraj podano, że zeszło 16 tys biletów. To ....a logiczne, że sytuacja z biletami jest taka, że będą i zostanie ich po pierwszym gwizdku w ....u. Użyjcie niektórzy myślenia. Butelek z wodą nie można wnosić, kanapki w papierze śniadaniowym można. Jedyny problem jaki będziecie mieli to jak długa jest kolejka...

Jakubus napisał(a):Wyświetl post
Jak kupowałem na sektor G, to została resztka na niskie rzędy G2 oraz trochę więcej na G1.
A ja kupowałem na G2 o 14 i dostałem na 25 rząd...

Biletów na G jest najwięcej.

Zaczynam tęsknić za starym stadionem... :/
Ostatnio edytowane przez palikot : 19.07.2011 o godz. 15:26.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 19.07.2011, 15:33
jarecki napisał(a):Wyświetl post
czy mozna przed kupnem biletu wyrobic identyfikator ?
Oczywiście, że można wyrobić identyfikator ( Karta Kibica) na pierwszym piętrze w Strefie Kibica.
Koszt 10 zł.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
blanco
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 19.07.2011, 15:50
Szacunek dla ludzi cierpliwie odpisujących w tym temacie , mamy w tym sezonie wysyp januszy , ale to dobrze . Może kilka procent połknie bakcyla i stanie się fanatyczna
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 19.07.2011, 16:08
palikot napisał(a):Wyświetl post
....a mać!! wczoraj podano, że zeszło 16 tys biletów. To ....a logiczne, że sytuacja z biletami jest taka, że będą i zostanie ich po pierwszym gwizdku w ....u. Użyjcie niektórzy myślenia. Butelek z wodą nie można wnosić, kanapki w papierze śniadaniowym można. Jedyny problem jaki będziecie mieli to jak długa jest kolejka...

A ja kupowałem na G2 o 14 i dostałem na 25 rząd...

Biletów na G jest najwięcej.

Zaczynam tęsknić za starym stadionem... :/
A tak pozatym to wszystko ok
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 19.07.2011, 16:14
Panowie i Panie nie rozwalajcie kolejnego tematu, po co te zaczepki.

Nie masz nic konkretnego do napisania o biletach
- nie pisz!
Trzymajcie się tej zasady.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
kuba_cf
Member

Od: 10.2007

Stary 19.07.2011, 16:19
Cz do zakupu biletu zarówno na puchary jak i na mecze ligowe w tyn sezonie potrzebna jest karta kibica?
Odpowiedz cytując
m954
Socios Wisła Kraków

Stary 19.07.2011, 16:21

Jeżeli jeszcze nie masz Karty Kibica konieczne jest podanie imienia nazwiska i numeru pesel.

2 strony wcześniej o tym pisali :]
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 19.07.2011, 16:26
kuba_cf napisał(a):Wyświetl post
Cz do zakupu biletu zarówno na puchary jak i na mecze ligowe w tyn sezonie potrzebna jest karta kibica?

Na mecze pucharowe KK jeszcze nie obowiązuje, natomiast na mecze ligowe najprawdopodobniej tak, więc możesz ją wyrobić jak najszybciej i mieć spokój.
Koszt wyrobienia KK - 10 zł.

Bez KK podajesz PESEL.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
szamik
Member

Od: 04.2009

Stary 19.07.2011, 17:30
I Niestety chyba pogoda troche wystraszy ludzi którzy jeszcze chcieli zakupić bilet. Zanosi się na konkretną nawałnice.
Odpowiedz cytując
JAR0
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 19.07.2011, 17:48
Eee już przechodzi
Odpowiedz cytując
robertos
Member

Od: 01.2009

Stary 19.07.2011, 17:50
Dobrze powietrze będzie świeższe to wynik pewnie z 5:0 dla Wisły
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 19.07.2011, 22:53
Z tego co dzisiaj usłyszałem to tak:
-sprzedaż internetowa w najbliższym czasie nie zostanie uruchomiona.
-w tej rundzie nie potrzeba będzie KK, żeby kupić bilet na lige. BYć może trzeba bedzię już wyrobić karte na wiosne aby iść na mecz.
- Bilety były sprzedawane całą pierwszą połowę, i niektórzy kupili bilet i weszli dopiero na początku drugiej połowy.

Pierwsze 2 informacje od osoby z klubu, więc myśle że na 95% pewne (bo u nas nigdy nic nie wiadomo).
Odpowiedz cytując
budzik936
Junior Member

Od: 07.2011

Stary 20.07.2011, 14:53
Wiadomo już coś w jakich cenach będą bilety na rewanżowe spotkanie z Litexem i od kiedy będzie można je kupić?
Pytam tak nieoficjalnie bo na stronie oficjalnej jeszcze nie ma informacji na ten temat.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 20.07.2011, 14:56
budzik936 napisał(a):Wyświetl post
Wiadomo już coś w jakich cenach będą bilety na rewanżowe spotkanie z Litexem i od kiedy będzie można je kupić?
Pytam tak nieoficjalnie bo na stronie oficjalnej jeszcze nie ma informacji na ten temat.

Bilety będą w sprzedaży od jutra, tak przynajmniej poinformował wczoraj spiker po meczu.
Trzeba śledzić stronę oficjalną, odpowiednia informacja powinna się pojawić najpóźniej dziś wieczorem.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 20.07.2011, 15:24
Sorry że trochę odbiegnę od tematu ale zszokowała mnie informacja z poprzedniej strony że nie można wnosić wody? Skąd taka informacja? do tej pory było przecież tak że półlitrowe butelki oryginalnie zamknięte można wnieść.

Czy jest to poparte tym dziwnym regulaminem?
Niech odpowiedzą osoby które są pewnego swojego zdania a nie "wydaje mi się" itp.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
pirat.z.karaibow
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 20.07.2011, 15:26
Nie ma możliwości wnoszenia własnych napojów, nawet jeżeli pojemność butelki nie przekracza 0,5 litra i jest to butelka oryginalnie zamknięta.

Butelka traktowana jest jako przedmiot niebezpieczny. Dodatkowo na stadionie nie sprzedawane są napoje w plastikowych butelkach a w papierowych kubkach.

Chcesz się napić Kropli Beskidu? No problem, dostaniesz ją na stadionie- ale w kubeczku na Pepsi

Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 20.07.2011, 15:27
wiślak 86 napisał(a):Wyświetl post
Sorry że trochę odbiegnę od tematu ale zszokowała mnie informacja z poprzedniej strony że nie można wnosić wody? Skąd taka informacja? do tej pory było przecież tak że półlitrowe butelki oryginalnie zamknięte można wnieść.

Czy jest to poparte tym dziwnym regulaminem?
Niech odpowiedzą osoby które są pewnego swojego zdania a nie "wydaje mi się" itp.
Regulamin:

Cytat:

§ 12
1. Zabrania się wnoszenia i posiadania na terenie obiektu, w szczególności:
  1. broni, amunicji oraz innych niebezpiecznych przedmiotów, mogących stanowić zagrożenie dla życia i zdrowia ludzi lub mienia;
  2. materiałów wybuchowych, wyrobów pirotechnicznych oraz substancji o podobnym działaniu oraz wszelkiego rodzaju materiałów pożarowo niebezpiecznych;
  3. pojemników na płyny lub produkty spożywcze wykonanych z twardego materiału, w tym butelek plastikowych;
  4. alkoholu, środków odurzających i psychotropowych lub innych podobnie działających środków;
  5. kasków, parasoli o ostrym zakończeniu;
  6. materiałów, zawierających treści rasistowskie, polityczne, ksenofobiczne, lub wulgarne;
  7. pojemników do rozpylania gazu, substancji żrących lub farbujących;
  8. przedmiotów, które z uwagi na swe kształty lub/i rozmiary nie mogą być schowane pod siedzenie;
  9. trąbek, wuwuzeli oraz instrumentów z napędem mechanicznym lub elektrycznym;
  10. wskaźników laserowych;
  11. materiałów reklamowych za wyjątkiem dopuszczonych za pisemną zgodą organizatora imprezy/właściciela/zarządcy/użytkownika obiektu;
  12. kamer i aparatów fotograficznych oraz innych tego typu urządzeń rejestrujących dźwięk lub obraz, za wyjątkiem przeznaczonych do ściśle prywatnego użytku;
  13. urządzeń służących do przesyłania obrazu, dźwięku, opisów wydarzeń poprzez Internet lub inne formy przekazu za wyjątkiem dopuszczonych za pisemną zgodą organizatora;

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów