|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Na początku przepraszam że zakładam nowy wątek aby zadać pytanie ale wytłumaczę o co chodzi. Pochodzę z Biłgoraja(woj Lubelskie) i studiuję na AGH. Często chodzę na mecze Wisły ale mniejsza z tym. Mianowicie chodzi mi o to że moja siostra jest nauczycielką w Biłgoraju klasy liceum i planuje w jakimś czasie zrobić swoim licealistom wycieczkę do Krakowa. Pomyślałem że fajnie jakby przy okazji zabrać ich na mecz. Moim zdaniem mogłaby to być przy okazji dobra promocja dla młodzieży z moich stron aby zaciekawić się Wisłą, Krakowem i kto wie może ktoś się wybierze na studia i będzie i kibicować Wiśle. Jak sądzicie czy dla takiej grupy osób są możliwe jakieś zniżki itp.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jest tyle tematów w których to mogłeś napisać że głowa boli...
Napisz do klubu to się dowiesz czy jakieś zniżki są w stanie zaproponować, napisz do SKWK to może ci coś fajnego doradzą. Dwa maile, dwa telefony i będziesz wszystko wiedział. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
jakie sa tytuly utworów puszczanych w przerwie meczu ?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Jakie sektory teraz są "spokojne". W sensie na jakim nikt się krzywo nie popatrzy że badziewnie dopinguje
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
D i E. Na F wiekszość dopinguje. Na G powinni wszyscy dopingować.
Nie mówię o ostatnim meczu, który miejmy nadzieję był wyjatkiem. |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
a co do wyjatku, to oczywiscie, że był. Poza tym to nie jest wina nikogo z nas ![]() na swoich błędach trzeba sie uczyc i ich nie powtarzac, jestsmy lepsi i silniejsi od tego problemu ![]() |
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Gdzie można zostawić auto blisko rynku w krakowie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
pod sukiennicami zaparkuj, blizej rynku juz sie nie da...
Powód: 4. Jeżeli NIE masz nic interesującego do powiedzenia - NIE pisz posta.
Ostatnio edytowane przez TWSD Guard : 23.05.2011 o godz. 00:10.
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Parkowanie "blisko rynku" podczas fety to kiepska opcja... nie dosc ze bedziesz musial placic za parking to jeszcze mozesz miec problemy z wyjazdem najlepiej zaparkuj gdzies dalej od rynku poza strefa C
tu masz mapke http://www.zikit.krakow.pl/images/st...refa/kraw.html pzdr |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
czemu poza strefą C? w okolicach starego kleparza, Filipa,Warszawska. przeważnie tam parkuje jak udaję się na rynek i jest Ok. trzeba tylko uważać na zakazy bo często straż miejska grasuje...
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Bo w strefie C płaci sie za parkowanie a poza strefa nie
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Mądrale. Tyle że mecz jest w niedzielę a w ten dzień nie pobiera się opłat.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
mam pytanie dlaczgo od pewnego niema już zakładki ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY?
![]()
,,Qui rogat, non errat" – kto pyta nie błądzi
,,a kto wybrał drużyny do superpucharu?" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
A jaj mam pytanie co myślicie o Wypowiedzi Pawła Drumlaka na weszło? Kłamie czy mówi prawdę....bo ja mu chyba wierzę w to co mówi ale pytam Was bo wiem że macie większą wiedze na ten temat
![]() |
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Wie ktoś kiedy zaczyna się sezon koszykówki kobiet na Wiśle? Chociaż miesiąc.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
w poprzednim sezonie mecz pokazowy był 23 września, a pierwszy mecz w lidze 3 dni później.
|
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Ok. Dokładnie o to mi chodziło. Wielkie dzięki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Po co tu pisać, skoro już jest temat ,,Mam pytanie", po co robić następny? Myślę, że ten jest do zamknięcia.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Hm jest może gdzieś koło stadionu jakiś punkt depozytowy, żeby zostawić np. plecak?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Z reguły przeszukują plecak i pozwalają go wnieść, jeśli nie w nim nic "złego"
Edit: nie dublujcie tematu!
Ostatnio edytowane przez Marcin_fan : 19.07.2011 o godz. 10:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
W ubieglym sezonie taki punkt byl w kontenerze przed wejsciami na sektor F.(naroznik od blon)
![]()
Zawsze wierni i oddani z Nowej Huty Wisły Fani!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Koledzy, gdzie w ścisłym centrum można dobrze zjeść za niewygórowaną cenę?
|
|
|
|
Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
A ja mam pytanie odnośnie G , w chwili obecnej jest to już "zwykła" trybuna ? Bo ostatnio tam stworzył się jako taki doping . Chodzi mi o to czy tam są pikniki czy "druga strona młyna" oczywiście w dużej przenośni.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Hej, pisze tutaj, żeby niepotrzebnie nie spamować.
Jestem zapalonym kibicem Wisły od jakichs dobrych 10 lat. Niestety mój problem polega na tym że jestem z WLKP. ( konkretnie z Pozka, wiem co sobie niektorzy myśla, ale nic z tych rzeczy !! ;-) ) Chcialbym spełnić swoje marzenie i wybrac sie na jakiś mecz Wisełki na nowym stadionie. Doradzcie mi prosze, nie bedzie wielkich zgrzytów jak np pojde sobie wyrobic karte kibica i inne takie?;] W ogole moze jakies cenne porady dla nietutejszych? Czego sie wystrzegoac, na co zwrocic uwage? Z gory wielkie dzieki. Odpisujac przyczyniacie sie do spelnienia marzenia;p |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
co do reszty to jeżeli to twój pierwszy mecz to najlepiej na G albo E jeśli nie to też te sektory są najlepiej i jak wszyscy śpiewają to ty też powinnienem |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
wiesz, zgrzyty w sensie , ze dziwnie sie beda ludzie patrzec, ze poznaniak, a kibicuje Wiśle, takie tam glupie teksty
Po za tym, jak sie poruszac po miescie? To co media podaja jest wyolbrzymione ? Mozna bezproblemowo w koszulce Wisly poruszac sie po centrum krakowa, nie badac nigdzie zaczepionym? Jestem swiezakiem jesli choodzi o Krakow wiec prosze o jakies trafne porady ![]() ![]()
Wiiiiiiiiiiiiiiiiseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeełkaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Jak nie bedziesz po Krakowie chodzil w barwach Wisły i do Strefy Kibica nie pojdiesz w barwach Amici to nikt sie na Ciebie dziwnie nie bedzie patrzyl ani nie bedzie glupich tekstow
PS Propozycja dla moderatorow zeby za takie prowokacje dawac bany bo to jest smieszne, ze wchodzi na forum jakis zyd czy inny pajac i sobie pisze cos dla jaj ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
stary, koszulki amici to w zyciu w rekach nie mialem. Szalik nad monitorem wisi od paru dobrych lat
Orientujecie sie moze, kiedy bedzie mozna kupowac bilety online?PS. To bylo do mnie Jaroo1 o tych pajacach? Naprawde jestem Wislakiem i chcialem popytac tutejszych ![]() ![]()
Wiiiiiiiiiiiiiiiiseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeełkaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!
|
|
|