The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.07.2011, 18:52
cozymodo napisał(a):Wyświetl post
tak dla ścisłości to Herb a nie logo ....
Może dla Ciebie to herb, dla mnie logo spółki.
Odpowiedz cytując
Topson
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 18.07.2011, 18:59
Jeśli ktoś będzie jeszcze wybierać się po bilety, polecam zwrócić uwagę na beton znajdujący się tuż nad wejściem do strefy kibica. Wystarczy stojąc tuż przed drzwiami spojrzeć do góry, żeby zobaczyć jak sprawne wykończenie całości mogłoby zmienić ogólny wygląd stadionu.
Dziwne, że nie postarali się o coś takiego przy wejściu na murawę... ale w sumie czy to może dziwić?
Odpowiedz cytując
PiotrG
Senior Member

Od: 10.2009

Stary 18.07.2011, 19:12
Załapać kogoś z Polimexu za łeb, do jutra to się da zrobić. Trochę tynku jak w wypadku fos i będzie wyglądać przyzwoicie.
Odpowiedz cytując
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 18.07.2011, 19:19
Topson napisał(a):Wyświetl post
Jeśli ktoś będzie jeszcze wybierać się po bilety, polecam zwrócić uwagę na beton znajdujący się tuż nad wejściem do strefy kibica. Wystarczy stojąc tuż przed drzwiami spojrzeć do góry, żeby zobaczyć jak sprawne wykończenie całości mogłoby zmienić ogólny wygląd stadionu.
Dziwne, że nie postarali się o coś takiego przy wejściu na murawę... ale w sumie czy to może dziwić?
Jaki beton? to steropiname wykonczone... jak zwykly blok, tez fatalnie wyglada...

Dla mnie oprocz tych wszystkich rzeczy, to smieszne dla mnie sa studzienki kanalizacyjne w srodku przy kasach, i to do tego takie masywneeeee... ktos niezle sie musial zjarac zeby tak to zaplanowac

A kto kolwiek wymyslil z tym BUM - to ma nasrane powinien sie 2x zastanowic, jeszcze zeby to bylo BUM, ale przy stadionie i kilku innych informacjach, naprawde zalosne..
Odpowiedz cytując
Antystenes
Banita

Od: 09.2010

Stary 18.07.2011, 19:27
KonŸado napisał(a):Wyświetl post
mysle ze gdyby od poczatku ten stadion robiono z dbaloscia o szczegoly to i wygladalby lepiej ale to sie jeszcze da jakos naprawic wystarcza checi i .. kasa
Jakie chęci, jakia kasa?
Wystarczy nie odebrać tego bubla od wykonawcy. Nie można pozwolić, aby taka fuszerka przeszła. Ma to wykończyć/naprawić jak się należy wykonawca za swoje pieniądze. Albo sąd!
Inna sprawa to czy odbiorca stadionu nie przyjmie "korzyści majątkowej" od wykonawcy Tylko wówczas taka fuszerka przejdzie. Wtedy do akcji powinna wkroczyć Wisła i kibice. Akcje nagłośnić w mediach..bedzie smród, ale suma sumarum stadion będzie lśnił. Pytanie czy Mostostal chce problemów, czy wykończy stadion bez smrodu jak przystało na kase, którą zgarnął..

Ale ławki rezerwowych zajebiste. Zaskoczyli mnie pozytywnie.
Odpowiedz cytując
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 18.07.2011, 19:50
Antystenes napisał(a):Wyświetl post
Jakie chęci, jakia kasa?
Wystarczy nie odebrać tego bubla od wykonawcy. Nie można pozwolić, aby taka fuszerka przeszła. Ma to wykończyć/naprawić jak się należy wykonawca za swoje pieniądze. Albo sąd!
Inna sprawa to czy odbiorca stadionu nie przyjmie "korzyści majątkowej" od wykonawcy Tylko wówczas taka fuszerka przejdzie. Wtedy do akcji powinna wkroczyć Wisła i kibice. Akcje nagłośnić w mediach..bedzie smród, ale suma sumarum stadion będzie lśnił. Pytanie czy Mostostal chce problemów, czy wykończy stadion bez smrodu jak przystało na kase, którą zgarnął..

Ale ławki rezerwowych zajebiste. Zaskoczyli mnie pozytywnie.
a grać będziemy na SS?
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 18.07.2011, 19:53
picasso napisał(a):Wyświetl post
a grać będziemy na SS?
A tam od razu na SS - w Sosnowcu zagramy!
Odpowiedz cytując
PiotrG
Senior Member

Od: 10.2009

Stary 18.07.2011, 20:42
Na PGE Arenie zamontowano chyba najlepiej wykonane meble, świetnie się prezentuje te drewno. Te na Lechu są aż za bardzo przekozaczone. Na Legii meble mają całkiem fajny styl, są też dobrze wykonane, chociaż podobnie jak u nas to też sklejka. Na Zagłębiu meble to podobna klasa co nasze, tylko tamto to inna klasa finansowania stadionu...
Za to zarówno Legia, Lech i Lechia mają zdecydowanie lepszą odnowę biologiczną. U nas na trybunie zachodniej nie wykonano nowej, trzeba będzie korzystać z tej już przestarzałej i biednej bazy na trybunie południowej.
Odpowiedz cytując
Korbit
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 18.07.2011, 20:53
http://galeria.wislakrakow.com/20110718/md/13.JPG Ochyda.............
Odpowiedz cytując
kornd
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 18.07.2011, 20:53
Padłem :

Przynajmniej wykazali sie pomysłowością, zapomnieli zrobić schodki to położyli 3 betonowe płyty i jest git.
Ostatnio edytowane przez kornd : 18.07.2011 o godz. 21:08.

Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW.
Odpowiedz cytując
wujekWojtek
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 18.07.2011, 20:54
Szatnia Lecha podobna do naszej tylko podświetlenie daje fajny klimat

Zagłębie takie jakieś upchnięte w schowku jakby, Lechia ładna, Legia nie wyróżnia się niczym.

A są gdzies zdjęcia ławek rezerwowych? Tylko Lecha znalazłem
Odpowiedz cytując
snikki_(konto-usuniete)
Banita

Od: 07.2011

Stary 18.07.2011, 21:01
Wy tam o szatniach a tu jest wykończeniowa porażka na skalę przynajmniej krajową. Jak już wspomniano;

http://galeria.wislakrakow.com/20110...l/DSC_0006.jpg

i

http://img9.imageshack.us/img9/9236/54324666.jpg

Gdybym mógł to bym pobiegł jutro z rana i zagipsował to ładnie. Drugie (schody) mam nadzieję że późnym popołudniem wyrównali :(

Chyba że zbierze się kibicowska brać i coś podziałamy przed meczem. Wiem...marzenia...

Na plus ławki.
Powód: Wcale nie! To już nie jest malkontenctwo. Taka fuszerka przechodzi ludzkie pojęcie :(
Ostatnio edytowane przez snikki_(konto-usuniete) : 18.07.2011 o godz. 21:04.
Odpowiedz cytując
Clanowy
Member

Od: 05.2004

Stary 18.07.2011, 21:58
Odnośnie ławek, to nie ma się czym jarać bo po pierwszym meczu będą do wyjeb... w kosmos.

1. Po strzeleniu gola zawodnik rezerwowy zajmujący miejsce na ławce wyskoczywszy z fotela w górę z radości:
a) mający więcej niż 1,75 cm wzrostu rozwali łeb o dach ławki
b) mający mniej niż 1,75 cm wzrostu połamie ręce wznoszone w geście triumfu
c) trener Maaskant lepiej żeby nawet nie wstawał

2. Wychodząc z fosy i mając więcej niż 1,65 cm wzrostu potrzebne będą szwy na czole po zderzeniu z dachem.
Odpowiedz cytując
wujekWojtek
Senior Member

Stary 18.07.2011, 21:59
To jest wejście dla zagranicznych dziennikarzy ja rozumiem? Żeby na cały świat poszło jak niedorobiony jest stadion? Żeby Majchrowski się wstydził od Japonii, aż po Portugalię
Odpowiedz cytując
snikki_(konto-usuniete)
Banita

Od: 07.2011

Stary 18.07.2011, 22:07
wujekWojtek napisał(a):Wyświetl post
To jest wejście dla zagranicznych dziennikarzy ja rozumiem? Żeby na cały świat poszło jak niedorobiony jest stadion? Żeby Majchrowski się wstydził od Japonii, aż po Portugalię
Jakby nie patrzeć, napis na tabliczce jest w dwóch językach

I akurat odczucia i emocjonalia czerwonego Jacusia są tu najmniej ważne.

Więc jak nie my - kibice, to kto? To kiedy?
Ostatnio edytowane przez snikki_(konto-usuniete) : 18.07.2011 o godz. 22:12.
Odpowiedz cytując
WislaFan123
Senior Member

Stary 18.07.2011, 22:19
wujekWojtek napisał(a):Wyświetl post
Ale to akurat by dla nas bylo swietne ! Moze jakby byl obciach to by szybciej z tym zrobili

PS. O jakim swiecie mowisz, Łotewskim? Jesli bysmy grali np w 4 rundzie z Kopenhaga czy BATE to ok, ale z ilu dziennikarzy z Rygi przyjedzie? Pewnie tyle co ich kibicow - 8 !
Odpowiedz cytując
Antystenes
Banita

Od: 09.2010

Stary 18.07.2011, 22:22
kornd napisał(a):Wyświetl post
Padłem :

Przynajmniej wykazali sie pomysłowością, zapomnieli zrobić schodki to położyli 3 betonowe płyty i jest git.
A czego ty się spodziewałeś za 500mln?
Odpowiedz cytując
tomaslfc14
Member

Od: 06.2010

Stary 18.07.2011, 22:27
http://galeria.wislakrakow.com/20110...l/DSC_0012.jpg - nie wiedziałem, że dzisiaj szczytem nowoczesności są drewniane barierki na stadionie wartym przeszło pół miliarda... :/
Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 18.07.2011, 22:29
Clanowy napisał(a):Wyświetl post
Odnośnie ławek, to nie ma się czym jarać bo po pierwszym meczu będą do wyjeb... w kosmos.

1. Po strzeleniu gola zawodnik rezerwowy zajmujący miejsce na ławce wyskoczywszy z fotela w górę z radości:
a) mający więcej niż 1,75 cm wzrostu rozwali łeb o dach ławki
b) mający mniej niż 1,75 cm wzrostu połamie ręce wznoszone w geście triumfu
c) trener Maaskant lepiej żeby nawet nie wstawał

2. Wychodząc z fosy i mając więcej niż 1,65 cm wzrostu potrzebne będą szwy na czole po zderzeniu z dachem.
od podłoża do dachu odległość wynosi 220 cm.. (?)

tomaslfc14 napisał(a):Wyświetl post
http://galeria.wislakrakow.com/20110...l/DSC_0012.jpg - nie wiedziałem, że dzisiaj szczytem nowoczesności są drewniane barierki na stadionie wartym przeszło pół miliarda... :/

A może poczekasz aż z tym skończą? czy jednak myślisz że to tak zostanie ?

po co ten płacz o rzeczy typu schodki dla dziennikarzy czy jak wyżej.. to są rzeczy które będą zrobione. mankamenty są gdzie indziej, a nie tam. to wszystko będzie ukończone. pierdołami się zajmujecie typu deska (która wymienić na barierkę można w 5 minut) czy schodki
Ostatnio edytowane przez CH. : 18.07.2011 o godz. 22:37.
Odpowiedz cytując
Matejas_
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 18.07.2011, 22:33

Powiało Europą

ps. Mam nadzieje że te stoliki tymczasowe i tylko na mecz ze Skonto
Odpowiedz cytując
kriswisla
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 18.07.2011, 22:34
tomaslfc14 napisał(a):Wyświetl post
to taki nowy modernistyczny styl dopiero co wprowadzany na stadiony,a my jestemy jego prekursorami jak i te fantastyczne schodki "do nieba"dla dziennikarzy polska nowa mysl architektoniczna,a pomysły to chyba sam diabeł razem z naszym śp.architektem nam podsyłają
Odpowiedz cytując
kornd
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 18.07.2011, 22:41
Kolejny kwiatek , chyba za krótki ten daszek:

Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW.
Odpowiedz cytując
Ivory1906
Senior Member

Stary 18.07.2011, 22:45
kornd napisał(a):Wyświetl post
Kolejny kwiatek , chyba za krótki ten daszek:
Oprocz tych jakze nowoczesnych schodow dla dziennikarzy " Strejt from Jurop " to swoja droga ciekawe czy nic sie nie stanie ze skora na tych fotelach jak woda na niej zalega Trzeba miec nadzieje ze zrobia te nasze kwiatki...
Odpowiedz cytując
Rybka1928
Senior Member

Stary 18.07.2011, 22:50
Stoliczki raczej nie tymczasowe
Odpowiedz cytując
kriswisla
Senior Member

Stary 18.07.2011, 22:51
Ivory1906 napisał(a):Wyświetl post
Oprocz tych jakze nowoczesnych schodow dla dziennikarzy " Strejt from Jurop " to swoja droga ciekawe czy nic sie nie stanie ze skora na tych fotelach jak woda na niej zalega Trzeba miec nadzieje ze zrobia te nasze kwiatki...
przecież to ze skaju szmatka sie przetrze i będzie git
Odpowiedz cytując
wujekWojtek
Senior Member

Stary 19.07.2011, 00:16
KaSzTaN napisał(a):Wyświetl post
Ale to akurat by dla nas bylo swietne ! Moze jakby byl obciach to by szybciej z tym zrobili

PS. O jakim swiecie mowisz, Łotewskim? Jesli bysmy grali np w 4 rundzie z Kopenhaga czy BATE to ok, ale z ilu dziennikarzy z Rygi przyjedzie? Pewnie tyle co ich kibicow - 8 !

Raczej już tak ogólnoprzyszłościiowo patrzyłem, jakiś mecz w pucharach z angolami albo hiszpanami, albo mecz kadry. W ogole może jakby kadra miała grać to by się sprężyli jak przed Australią?

No ale za 500 milionów to cudów nie oczekujmy nie
Odpowiedz cytując
1Marek1
Member

Od: 06.2004

Stary 19.07.2011, 07:17
Wjazd do środka trybuny dla autokaru piłkarzy chyba jeszcze nie gotowy? Czyli wejście z buta z parkingu przed trybuną?
Odpowiedz cytując
Semper Fidelis 1985
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2010

Stary 19.07.2011, 09:59
2 telebim już działa!

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._juz_dzialaja/
Odpowiedz cytując
Grantar
Senior Member

Stary 19.07.2011, 10:19
Semper Fidelis 1985 napisał(a):Wyświetl post
2 telebim już działa!
Czy ktoś wie co z tymi "boczkami" ?
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów