|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
stadion będzie wizytówką naszego klubu dla ludzi z całego świata , niestety patrząc na niektóre jego elementy ( szczególnie od zewnątrz ) wydaje się że ten stadion już stoi użytkowany conajmniej od 20 lat . |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Tak, sufitów tam miało nie być. Nie było ich w projekcie. Dopiero po nagonce medialnej je zrobili.
P.S. Szampan nie zniszczy drewna. Meble zresztą robi się z suchego już drewna. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Pierwsze wrażenia estetyczne przy wejściu na stadion póki co nie są powalające ...
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri..._meczu//49719/ ![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ten daszek to w ogóle jakiś żart jest...
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Ale jak już przejdziesz tę część, to ta http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...o_meczu/49730/
robi wg mnie naprawdę wrażenie. ![]()
Wszystkie akcje fachowe kojarza sie z KRAKOWEM !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mozna sobie to mniej wiecej przeliczyc ile kosztowal... Dosyc drogi zart... ![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
A co Wy chcieliście ? Galerię handlową jak po drugiej stronie błoń ? Marzy Wam się szyld "Kebeb" lub sklep z tanią odzieżą ? Stadion ma charakter a wejście nawiązuje do wielkości stadionu. A że nie wykończone ? W czasach prosperity w mieście lub przez samą Wisłę zostanie kiedyś dokończone. I nie płaczcie już wiecej bo to nudne się staje. Wiadomo że pieniędzy jest tyle ile jest żeby tylko oddać stadion w miarę przyzwoitym stanie do użytku.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Krzesełka na G zmienili WOW
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Nic przecież nie zmenili. Są jakie były.
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Gdzie ty widzisz te nowe krzesełka na południowej?
![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Jak dla mnie najważniejsze jest to, że możemy chodzić na mecze na R22 i zdzierac gardła ku chwale ukochanej drużyny, a z czasem stadion będzie miemy nadzieję coraz lepiej wyglądał ;]
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...o_meczu/49714/
Pewnie tutaj kolega widział i nie zauważył, że to narożnik bo pewnie nigdy nie był na stadionie Wisły ;/
Ostatnio edytowane przez Marsinel : 17.07.2011 o godz. 12:26.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
To są krzesełka z narożnika.
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Byłeś kiedyś na stadionie Wisły ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Konstrukcja jet nawet ładna tylko to tak jakby sprzedawano samochód .. niepolakierowany.
No jeździ ... Cza poczekać ... ale jak wejdziemy do LM to nie będzie kiedy zrobić tych elewacji. No chyba że tego dachu na stadionie śląskim nie uda się naprawić ..... wtedy roboty na Reymonta ruszą z kopyta ... ![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
To jest przecież narożnik...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dziś byłem koło stadionu, więc postanowiłem trochę fotek porobić.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cieszy fakt że nie ma już tych kontenerów przed trybuną G. ![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Szkoda, że ławki rezerwowych nie zostały jeszcze wymienione. W sumie to nie rozumiem czemu tak z tym zwlekają.
![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|||
Jak ktoś nie wie co zacz : http://pl.wikipedia.org/wiki/Palazzo_in_fortezza Cytat:
|
|||
|
|
Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Grantar napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Już się cieszyłem że awaria jest na tym stadionie na EURO 2012 Sorki za pomyłkę ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Nie wiem czy ktoś o tym wspominał. Ale na 99% jak sie dowiedziałem kateringiem na naszym stadionie będzie zajmowało się Magillo
podobno juz od meczu ze Skonto. Może wreszcie dostaniemy coś lepszego niż parówke z bułką w jednym okienku na całą trybunę |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Na trybunach wschodniej i południowej nie ma na to szans. Jeśli gdzieś wykonane są kioski gastronomiczne, to wyłącznie na północnej.
Chyba, że będą w mikrofalówce odgrzewać dania przygotowane poza stadionem. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Jakby pomyśleli to by sprzedawali hamburgery i hot-dogi z mikrofali, bo na pewno byłby zbyt na ciepłe jedzenie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
Także niczego pewny bym nie był... ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...o_meczu/49713/
Ta brutalna ściana , to jest po prostu miazga głowy , niech coś tam nakleją , bo wygląda to paskudnie. ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Tu też nieźle wyglądają te 2 ścianki na trybunie a właściwie cała trybuna- przydałoby się to jakoś wykonczyć:
![]()
Ostatnio edytowane przez kornd : 17.07.2011 o godz. 19:08.
![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|