The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.07.2011, 22:18
Ja mam za to inne pytanie- działa Wam strona bilety.wisla.krakow.pl / www.bilety.wisla.krakow.pl? Wyrabiałem właśnie dzisiaj kartę kibica przy R22 i muszę ją potwierdzić, a za cholerę nie wbije na tą stronę ;/
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
Pawel.Busko
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 13.07.2011, 22:22
jak to potwierdzić? Zrobili już ta stronę?

Odpowiedz cytując
mc-money
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 13.07.2011, 23:28
Nie zrobili strony. Potwierdzać niby będzie trzeba tylko wtedy, jak uruchomią stronę i będziemy chcieli kupić bilet przez internet. Więc narazie nic potwierdzać nie trzeba.
Odpowiedz cytując
lukas19900
Member

Od: 07.2007

Stary 14.07.2011, 19:22
orientuje sie ktoś może ile zostało biletów na C ? będę po bilety jutro koło 18 i nie wiem czy jest szansa kupić na C
Odpowiedz cytując
michael
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 14.07.2011, 19:32
Skoro nie ma informacji na głównej, że bilety na C się skończyły to znaczy że nadal są dostępne ;] najlepiej śledzić uważnie główną ;] A poza tym, na naszym stadionie istnieją inne sektory, nawet w takiej samej cenie ;] Lub blisko C, na przykład narożnik ;]
Odpowiedz cytując
tarantulaw2
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 14.07.2011, 19:43
Ja dziś kupiłem na C4. Jak jechałem kolo 11 kolejka była od drzwi wejściowych mniej więcej do ogrodzenia parku Jordana, a jak przyjechałem o 14 to już w ogóle spokojnie było - 3 osoby były przede mną. Myślę, że powinny być ok. 18. Śledź oficjalną, coś powinni napisać co i jak z biletami.
Odpowiedz cytując
frg
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 14.07.2011, 19:46
Myśle, że z biletami nie będzie problemu. ja dzisiaj byłem ok 17. Kolejka na ok 5 minut. Kupiłem w sumie 5 biletów na C2, nie wydaje mi się żeby się kończyły.
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Stary 14.07.2011, 19:53
To widzę, że cały czas ruch jest. Ja też byłem jakoś koło 16 i było chyba 7 kas i 6 osób. Miejmy nadzieję, że pójdzie z 12-15k karnetów.
Odpowiedz cytując
wojti11795
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2010

Stary 14.07.2011, 20:12
Na pewno jeszcze będą potem bilety na C bo FC nie wykorzystają wszystkich.
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 14.07.2011, 20:20
Warto pamiętać, że jutro ostatni dzień dla karnetowców, którzy swoje miejsce mają zarezerwowane.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 14.07.2011, 20:43
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
Warto pamiętać, że jutro ostatni dzień dla karnetowców, którzy swoje miejsce mają zarezerwowane.

Wytłumaczmy, żeby było jaśniej jakby ktoś nie zrozumiał - chodzi oczywiście o mecz rewanżowy Wisła - Skonto, a nie o przedłużenie karnetu.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
KROKU
Member

Od: 06.2007

Stary 14.07.2011, 20:51
Z tymi biletami to nie ma pospiechu ja byłem po 18 i bez kłopotu zero kolejek przy 4 kasach po jednej osobie bilety sie tak szybko nie sprzedają po pierwsze wakacje po drugie miejsca jest na prawie 25 tyś więc nikt sie nie spieszy i tych najtańszych jest prawie dwa razy tyle co w tamtym sezonie wiec spoko
Odpowiedz cytując
gooro33
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 14.07.2011, 21:16
KROKU napisał(a):Wyświetl post
Z tymi biletami to nie ma pospiechu ja byłem po 18 i bez kłopotu zero kolejek przy 4 kasach po jednej osobie bilety sie tak szybko nie sprzedają po pierwsze wakacje po drugie miejsca jest na prawie 25 tyś więc nikt sie nie spieszy i tych najtańszych jest prawie dwa razy tyle co w tamtym sezonie wiec spoko
Widzisz, zależy jak trafisz. Ja wczoraj przyjechalem po karnet i stalem 30 min o godz 17 w kolejce. Kolejka zawijala daleko za drzwiami przy uruchomionych wszstkich kasach.
POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,

Ten boski Krakowski nasz TS
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!!

Odpowiedz cytując
Gin
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 15.07.2011, 07:50
Ja w srodę stałem 2 godz , pewnie dlatego ze ludzie kupowali bilety na Skonto .
Odpowiedz cytując
licoo
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 15.07.2011, 08:40
A miała być do piątku rezerwacja dla posiadaczy karnetów. Niestety nic takiego nie było.
Odpowiedz cytując
wiktorpiekarski
Banita

Od: 01.2011

Stary 15.07.2011, 08:53
Dostane jeszcze bilet na C ? jest sens jechac? i kiedy bedzie mozna przez neta kupowac ?wkurza mnie takie latanie kolejki itp
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Stary 15.07.2011, 09:05
licoo napisał(a):Wyświetl post
A miała być do piątku rezerwacja dla posiadaczy karnetów. Niestety nic takiego nie było.

Cytat:
Posiadacze karnetów Jesień 2011, którzy zakupią karnet do dnia 12 lipca włącznie, w dniach 13-15 lipca będą mieli zarezerwowane swoje miejsce karnetowe na mecz ze Skonto.
i tak też jest.
Wznowiłeś karnet we środę 13 lipca, nie masz rezerwacji miejsca.

Cytat:
Dostane jeszcze bilet na C ? jest sens jechac? i kiedy bedzie mozna przez neta kupowac ?wkurza mnie takie latanie kolejki itp
dostaniesz
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
Bąbel
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 15.07.2011, 09:06
Gin napisał(a):Wyświetl post
Ja w srodę stałem 2 godz , pewnie dlatego ze ludzie kupowali bilety na Skonto .
ja stałem jakieś 5 min, wszystko zależy jak się trafi, na jaką godzinę.
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
Odpowiedz cytując
Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 15.07.2011, 09:33
Bąbel napisał(a):Wyświetl post
ja stałem jakieś 5 min, wszystko zależy jak się trafi, na jaką godzinę.
Większość pewnie rzuca się rano z przekonaniem, że potem biletów na będzie. Wczoraj o 17.20 w strefie kibica było 7-8 osób.
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Lepiej odpaść z Levadią niż z Podbeskidziem w Pucharze Polski,
Odpowiedz cytując
frg
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 15.07.2011, 09:47
Wczoraj zagadałem miła (eeehhhh...) pania w okienku o karte kibica, że tylko z nia jest kłopot bo nie mozna kupic na nią bilety jak sie jej nie ma fizycznie w ręku. Dowiedziałem się, że na lige juz wszyscy bedą musieli mieć KK. Ciekawe czy to prawda bo jeżeli tak to szkoda, że klub nie informuje o tym juz teraz.
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 15.07.2011, 12:56
godz 12:30, kolejka na ok 15 - 20 minut stania.
Są jeszcze bilety na C, (kupowalem na C4 i sporo wolnych miejsc).
Odpowiedz cytując
W-U
Junior Member

Stary 15.07.2011, 13:05
Witam serdecznie. Jestem kolekcjonerem Biletów z Europejskich Pucharów. Zwracam się do Was z prośbą, czy posiadacie może zbędne bilety z meczu SKONTO - WISŁA który moglibyście podarować mi do mojej kolekcji? Podobnie też szukam biletów ze spotkań domowych które Wisła zagra w Lidze Mistrzów na własnym stadionie. Jeżeli mielibyście więcej sztuk to bardzo również by mi się przydały, gdyż dzieki temu mogę dokonywać wymian z kolekcjonerami z zagranicy zdobywając inne bilety do kolekcji. Jeżeli ktoś wyrazi chęć pomocy to proszę o kontakt, najlepiej na gg: 5824205 Zapraszam również do odwiedzenia mojej strony www.warrior-ustron.com pozdrawiam
Odpowiedz cytując
Pero
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 15.07.2011, 13:11
Ja bylem wczoraj przed sama 20. Pani wyświetliła mi miejsca na D i było ich baaaardzo dożo, D24 prawie cały wolny.
Można być spokojnym że przed samym meczem się kupi
Odpowiedz cytując
kangurekm
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 16.07.2011, 11:34
Jakie dokumenty musi mieć moja siostra przy wejściu na sektor rodzinny? (nie ma ukończonych 13 lat a bilet na Skonto nabity jest na moją KK).
Odpowiedz cytując
zidanemarcin
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 16.07.2011, 13:54
bylem dzis o 10:40 i kolejka na 4 osoby ... dostalem bez problemu bilet na c3.

Odpowiedz cytując
Wislak2221
Member

Od: 04.2009

Stary 16.07.2011, 14:13
Witam mam pytanie. wybieramy sie z kumplami na mecz z ryga a bilet zalatwia nam osoba z Krakowa jest nas 5 a 4 osoby maja KK jedna nie ma i wejdzie normalnie bez kart kibica
ŚLĄSK WISŁA LECHIA
Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 16.07.2011, 14:17
Ile racy jeszcze zadacie to samo pytanie?

KARTA KIBICA NIE JEST POTRZEBNA DO ZAKUPU BILETU ! NALEŻY PODAĆ NUMER PESEL PRZY ZAKUPIE BILETU

KARTA KIBICA NIE JEST POTRZEBNA DO ZAKUPU BILETU ! NALEŻY PODAĆ NUMER PESEL PRZY ZAKUPIE BILETU

Ostatnio edytowane przez CH. : 16.07.2011 o godz. 14:19.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 16.07.2011, 14:18
Wy się nigdy niczego nie nauczycie. Wystarczy dokładnie przeczytać temat, bo takie pytania powtarzają się na każdej stronie. Albo chociaż informację biura prasowego na stronie głownej. Ja jestem cierpliwy, mogę odpowiadać, ale po co zaśmiecać internet tymi samymi pytaniami w kółko?

Do rzeczy. Na mecz ze Skonto nie jest wymagana karta kibica, bilet może zostać normalnie kupiony z podaniem numeru PESEL. Twój kumpel wejdzie normalnie, bez potrzeby wyrabiania KK.

E. CH. nie napinaj się tak bo pękniesz, a nie masz do końca racji, bo jak ktoś ma wyrobioną KK to bilet musi zostać na nią nabity. Nie wiem jak to się ma, czy fizycznie musi byc ta karta przy zakupie czy nie, bo zdania są podzielone jedni mówią tak, drudzy inaczej, więc nie chce wprowadzać nikogo w błąd.

Karnet to na pewno spore ułatwienie
Ostatnio edytowane przez fialo : 16.07.2011 o godz. 14:26.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 16.07.2011, 14:50
Prawie pewny jestem że jeżeli ktoś ma KK i jej zapomni to biletu nie kupi. (nie wiem czy ktoś spotkał się z sytuacją że mając wyrobioną KK idąc do kasy kupił bilet bez niej) ja natomiast znam osoby które takiego biletu kupić nie mogły i musiały wyrabiać na miejscu nową.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
StelmiOriginal
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 16.07.2011, 14:57
Przeje.bane jest to ze np chcialem kupic kumplowi bilet na Wisle. Jest poza Krakowem, podal swoje imie, nazwisko i pesel. Chce mu kupic bilet ulgowy, a paniusia prosi o legitymacje. Na moje tlumaczenia odnosnie tego ze jest w tej chwili za granicą i nie ma szans by pokazac a chce isc na mecz odpowiadala 'a mnie to nie obchodzi...'. Kasa 5 jak coś. Przeciez jak podam pani złe dane, zły pesel i ochorniarz to zauwazy ze sie dane nie zgadzaja to go nie wpuszcza. Jakbym mu kupil ulgowy, a nie należałoby się jemu, to też by nie wszedl na stadion. Jak kupuje bilet MPK ulgowy to nie pokazuje w kiosku legitymacji, tylko jak kanarinho sie uprze, to pokazuje swoj dokument uprawniajacy do znizek. Do pracownikow Strefy Kibica: WRZUĆCIE NA LUZ!
WISŁA!!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów