|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Witam, chciałbym dowiedzieć się czy jest ktoś kto ma kontakt z Tarnowskim Fanclubem Wisły?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
A jest takowy?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jako że juz widzałem ten ranking fanklubów to podejrzewam ze jest. Jeśli nie ma to możemy założyć.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ktoś przy zakupie biletu podał Tarnów i w rankingu został uwzględniony. Z Tarnowa jeździ bardzo dużo osób, ale uważam,że FC nie przejdzie, bo jest Unia i tej wersji się trzymajmy. Ktoś chce jechać na Wisłę to sobie jedzie, a grupy zorganizowane jadą jako UNIA
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale czy Unia ma zniżki? Nie wiem dlaczego musimy tyle bulić skoro można taniej? Zwłaszcza że musimy jeszcze płacić za pociąg i komunikacje miejską w Krakowie.
|
|
|
|
100 ZŁOTYCH DŁUGU
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Narzekasz jak nie wiem ja jadę do Krakowa 450km w jedną stronę i płacę za wszystko i nie narzekam .
Pamiętaj miłości do Wisły nie przelicza sie na pieniądze . |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
nie ma zadnego FC Wisly w tarnowie, faktycznie bylo kiedys podane Tarnow w rankingu FC chyba po meczu z ostrowcem ale zostaly tam "włozone" zgody.
Powód: W Tarnowie TYLKO UNIA!!!!
Ostatnio edytowane przez Kamil : 30.08.2008 o godz. 17:59.
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Do takowego rankingu wliczane są zgody (FC Wrocław, FC Gdańsk, FC Tarnów)
Wislak_Dymek i TRNKRN skontaktujcie się z jakimś fc i będziecie mieli przynajmniej znizkę na bilety |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
W Tarnowie jest tylko Unia,nie ma i nie będzie żadnego FC,jak ktoś z Tarnowa jeździ na Wisłę to jako zgoda.Jeśli znajdują się w jakiś rankingach FC to tylko żeby chłopaki miały tańsze bilety.
![]()
|
|
|
|
100 ZŁOTYCH DŁUGU
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ja jestem z woj Lubelskiego więc nie ma mowy narazie o jakimś FC ale powoli powoli może coś sie wytworzy u nas , narzazie na etapie zbierania chętnych jesteśmy i może w przyszłości będzie Wisła miała swój Fan-Club także i u nas .
A jeśli chodzi o bilety to ja nie muszę kupować bo mam karnet to raz a nawet jeśli bym nie miał to nie zapisałbym się tylko dla tańszych biletów . Zapewniam że w naszym FC nie będzie takich ludzi którzy sie zapisują dla korzyści , będę tylko wszyscy którzy kochają Białą-Gwiazdę i noszą ja w sercu /. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]() Po Ostrowcu dano taki ranking FC, ale pierwsze 3 miasta na pewno nie są FC Wisły. Ludzie z Tarnowa, Wrocławia czy Gdańska jeżdżą na Wisłę jak nasze zgody. Tyle w temacie. ![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No oczywiście że nie chodzi tu tylko o korzyści, ale w sumie przydałoby sie znaleźć jakiś FC, bo jeśli jeszcze płace za bilety pkp to tez dochodzi nie mała sumka...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
do się podepnij do FC Bochnia np
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jest więc tu ktoś kto sie zajmuje FC z Bochni?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Mylisz się
Kolega Wisl@k_TS jest z Pińczowa to chyba lepiej wie, czy są FC czy nie![]() Powód: derby dla Wisły
Ostatnio edytowane przez Pawel.Busko : 31.08.2008 o godz. 13:05.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ponawiam pytanie, czy może się ze mną skontaktować ktoś odpowiedzialny za FC z Bochni?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
ja też chciałbym się z kims z fc bochnia skontaktować niech ktoś odpowiedzialny napisze do mnie na priv.
pozdro. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
Ja w kwestii wyjasnienia...Kilka osob jezdzi z Tarnowa (kilka znajomych razem!) i nie jestesmy zadnym FC ani ni ejzdzimy jako kibice zgody czy układu bo kibicujemy WIŚLE. Takze prosze nie wmawiac ludziom ze z Tarnowa przyjezdzaja tylko kibice Unii. Natomiast co do tematu FC i biletow: dotyczy to tylko zorganizowanych grup, FC nie powstalo w Tarnowie i nie powstanie zatem szukajcie kontaktow w innych ekipach. Tyle w temacie. ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Pewnego czasu była idea powstania Fc Tarnów lecz ze względu na Unie nie została zrealizowana.
Tak jak było napisane wyżej każdy kto chciał mieć tańsze bilety mógł je nabyć od jakiegokolwiek FC tym bardziej że nie raz jest to im na rękę bo zawsze to kilka osób więcej było do rankingu ![]() ![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Witam szukam osob z górnego ślaska za Wisełką prosze o kontakt na priv pozdrTS
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
mam pytanie do forumowiczów , a mianowicie czy wiecie coś o wyjazdach na mecze Wisły z Lubelszczyzny ? jest tutaj jakiś fanclub ?
|
|
|