|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
no tak może i lepiej ten mecz wygląda, ale stare porzekadło mówi że gra się jak przeciwnik pozwala, Dundee się wcale nie broni całym zespołem na swojej połowie, otwarta piłka... a Skonto to zamurowanie bramki i tylko kontra... i oranie Meliksona
Edit: Maksinho uprzedziłeś mnie Powód: Uprzedzenie
Ostatnio edytowane przez szczepek19 : 14.07.2011 o godz. 16:09.
![]()
Wisła to jest potęga ! Wisła Najlepsza jest ! Wisłę trzeba szanować ! Wisłę ten nasz TS !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Poproszę o linka do jakiejś przyzwoitej transmisji Śląsk-United
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Polsat --> kanał otwarty
![]() ![]()
Wisła to jest potęga ! Wisła Najlepsza jest ! Wisłę trzeba szanować ! Wisłę ten nasz TS !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Siedzę w pracy:/
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Ciekawy mecz,duzo walki,dobrze się ogląda.
Nie wiem czy ja tylko mam takie odczucie ale w porownaniu do wczorajszego meczu Wisły to wczoraj ogladalem mecz 3 ligi polskiej. ![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ipla, pięc zeta płacisz i śmiga aż miło.
Dobry mecz, da się go oglądać. Gdyby nie bramkarze to spokojnie byłoby już coś w którejś z siatek. Bieda w obronie po każdej ze stron. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Śląsk jest lepiej zorganizowany niz Wisła wczoraj , Śląskowi brakuje tego ostanie podania , może Śląsk wygra 1:0.
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
"mecz meczowi nierówny" ![]()
![]()
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Diaz z Gancarczykiem ładnie ich dryblują
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
przed meczem bałem się żeby Śląsk nie dostał tzw "trzech szybkich", a po pierwszej połowie można odczuwać niedosyt, że wrocławianie nic nie wcisnęli. Wydaje mi się, że Lenczyk przygotował zespół na już, pytanie jak będą wyglądać w następnych rundach jeśli przejdą.
Coś mi się wydaje, że "dandi" chcieli przejść Śląsk tak jak my kiedyś Levadie, i miejmy nadzieje że z podobnym skutkiem... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Ale ten Smuda pie*****ł smuty.
![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Dundee miało klarowniejsze sytuacje, Śląsk ma sporo szczęścia, że jeszcze nie stracił bramki. Nie wiem czym tu się zachwycać.
![]()
.
. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Slask gra bardzo przyzwoicie - na pewno lepiej niz My wczoraj. Ale jak sie ma mocnego rywala to jest lepsza mobilizacja niz jak sie ma tak slabego przeciwnika jak Skonto
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
Faktycznie. Szkoci lepiej graja od Łotyszów i nie bronią sie przegubowcem, natomiast Śląsk nie potrafi tego wykorzystać. Nawet samobój im nie grozi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jak dla mnei to szkoci chyba zlekceważyli Śląska. Mecz niezły tylko tempo teraz spadło. Może to przez ten upał,
dziwne że nie grają wieczorem. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Hahaha piekny debiut Voskampa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Voskamp jaki kot
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Voskamp
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
heh, ladne wejscie smoka
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Samobój, bez podniety. Piłka leciała obok bramki..
Dundee rzeczywiście przerażająco słabe w tym meczu.
Ostatnio edytowane przez CH. : 14.07.2011 o godz. 17:28.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
mam wrażenie ze piłkarze WKS cały czas symulują,udają i staraja sie wymuszac decyzje na arbitrze.
a to Dundee...wyglądaja prze słabo. ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Czy jeśli Śląsk przejdzie Dundee(wiem wiem bez podniety jeszcze się 1 spotkanie nie skończylo) to przejmuje jego rozstawienie czyli czy będzie rozstawiony w 3 rundzie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
No wlasnie problem jest taki, ze Dundee jest pierwsze pod kreska rozdzielajace zespoly rozstawione i nierozstawione. Przejac wspolczynnik przejmie, ale to i tak nic nie da.
Ostatnio edytowane przez Wasiu : 14.07.2011 o godz. 17:36.
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Mecz lepszy niz wczorajszy, no ale inaczej sie przeciwnik zachowuje. Slask jesli tak sie skonczy mecz to w Szkocji bedzie mogl grac tak jak nas przyzwyczail czyli autobus+kontra od czasu do czasu. Powinni ta runde przejsc bo Dundee naprawde slabe.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kurde Śląsk to Polska drużyna? serce rosnie jak widziałem tą walke do konca nie odstawianie nogi, ciągły doskok podwajanie krycia... Szacun dla nich.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Diaz duzo lepszy niz Genkov, jakby bardziej kompletny. Mila wolny jest, ale czlowiek daje takie piły że szok, to właśnie u nas powinien grać na pozycji Jirsaka, za Meliksonem a przed Sobolem/Wilkiem. Sobota fajnie, Voskamp holenderski łowca bramek. Wszystko fajnie, ale Jaga tez u siebie wygrała 1:0. Ale wiem że Śląsk na wyjazdach ma dobrą taktyke i najprędzej mecz skonczy sie remisem.
A Dundee nie postawiło autobusu jak Skonto? Nie widziałem by Skonto postawiło autobus. Po prostu nasza linia pomocy i ataku oprócz Ilieva grała statycznie, bez polotu, słabo po prostu. Śląsk zagrał bardzo ładnie, dryblingi wychodziły, dobra szybkość większości zawodników, klepa, dużo dośrodkowań które dochodziły do ludzi w polu karnym. ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|