|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Dla mnie jednak Dundee jest faworytem i Śląskowi nie będzie łatwo dziś ugrać choć remis.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Ja stawiam remis. Bedzie 0-0
![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Śląsk wygra 2:0
![]() ![]()
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
też czuje 0-0, Śląsk tak gra. może 1-0 po stałym fragmencie i 0-0 w rewanżu.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Nie wiem co prezentuja Dundee ale z tym co pokazywał Sląsk w lidze to może mieć ciężko. Zobaczymy ile jest wart ten turbo spajper z Holandii. Sląsk musi coś ukłuć aby później było co bornić,no chyba,że przystępują do rywalizacji na zasadzie byle do karnych
![]() ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Jeśli Śląsk chce awansować to musi dzisiaj wygrać i bronić tego wyniku w rewanżu bo na wyjeździe będzie ciężko o dobry wynik
![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Śląsk wygrał wszystkie sparingi w tym ze Slovanem i Dinamo czyli mistrzami swoich lig.
Liga Szkocka to nie jest jakaś potęga za rok będą od nas niżej w rankingu krajowym mimo że mają Celtic i Rangersów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Mam nadzieję że prawidłowośc z Wisły przełoży się na Śląsk
Wisła - słaba gra w sparingach - jeszcze słabsza gra ze Skonto Śląsk - świetne wyniki w sparingach - bardzo dobry wynik z Dundee. Konkretnego rezultatu nie ma co obstawiać - ja powiem tak - Dundee nie powinno strzelić bramki dzisiaj. Ile strzeli Śląsk |
|
|
|
Banita
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Śląsk jest drużyną defensywną.
Czy ja się mylę, czy stracili najmniej bramek w lidze w zeszłym sezonie ? Liga Szkocja nie jest potęgą? Niby nie, ale to wyspiarze..z nimi zawsze się trudno gra. Śląsk OK - dobrze gra te stałych fragmentów, ale czy to wystarczy |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Wszyscy pisza o nim a ja bym chciał żeby Diaz dziś udowodnił, że warto na niego stawiać. Potrafi chłopak grać w piłkę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
To Śląsk jest faworytem dwumeczu , kursy bwina : 1.68 na awans WKS , 2.05 na Dundee .
Jestem tym zdziwiony ,ale bukmacherzy nigdy się nie mylą. Dzisiaj w ataku zagra Diaz , Voskamp w ogóle nie jest przygotowany fizycznie do gry. ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
oto chodzi - bukmacherzy to nie rozstrojone psychicznie dzieci, ani wieczni pesymimiści uprawiajacy martyrologię Polacy tylko profesjonaliści - jeżeli uważają Śląsk za faworytów to znaczy że tak jest. Tylko wiadomo Faworyt przegrywa 25% mecżów które powinien wygrać.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Nadkomplet publiczności, głośny doping, pełna mobilizacja, dobre przygotowania do sezonu, dobre wyniki w sparingach - to wszystko sprawia, że u buków Śląsk jest wyżej notowany. Moim zdaniem 2 - 0 dla Śląska
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
0-0 lub minimalna porażka śląska
Stadion,kibice ale Dundee ma zapewne lepszą drużynę Mimo to trzymam kciuki za Wrocławian ![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
![]() Mimo wszystko Dinamo Zagrzeb spokojnie potrafiło wygrać 3-0 z Neftci Baku czy Slovan z Tobolem 2-0... więc nie ma co się obrażać na jakieś klucze geograficzne. ![]()
POLAK WĘGIER DWA BRATANKI!
DUMA DUMA NARODOWA DUMA |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Jak dla mnie Śląsk sobie poradzi w dwumeczu, dziś zwycięstwo jedną, dwoma bramkami i postawienie autobusu w rewanżu jak w przypadku meczu z Wisłą we Wrocławiu ;]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Tradycyjnie stawiam w pucharach na przeciwnika polskiego zespołu. Kurs 4 jest tego warty. Jak przegraja przynajmniej się zwroci za straty moralne.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Jaka pogoda we Wrocku?
Bo jak taki parzalnik jak w Krakowie ,ze mozna jajecznice na balkonie smazyc to bedzie masakra a nie mecz pilkarski . ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Dundee Utd jest mocno osłabione przed tym sezonem więc tym bardziej liczę na Śląsk. Wygrana bez straty gola to będzie to.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Śląsk prezentował się bardzo dobrze w sparingach a przy tym został nie wątpię dobrze przygotowany przez Lenczyka - Śląsk wygra 2,3 do zera moim zdaniem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
Jest w jakimś radio transmisja? Nie mogę tracić transferu na mecz, a na wakacjach Polsatu nie mam. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Jednak Diaz:
Kelemen - Socha, Celeban, Pietrasiak, Spahić - Gancarczyk, Elsner, Dudek, Mila, Ćwielong - Diaz. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no bracia do przodu dwie zaliczki ,a za tydzien na mecz na wyspy,akurat blisko z irlandii
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
www.prw.pl Polskie radio Wrocław, tam zawsze są relacje. Co do meczu to o 15:40 przyjechał nabity cały, przegubowy autokar ze szkotami. Wszyscy na pomarańczowo. Jakies 200 głów. Info od ziomka z Wrocławia. Pogoda jak pogoda, to nie emiraty, nie przesadzajmy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
atmosfera juz niezla na stadionie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
WKS!!!!!![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
no tak hehe ;D po pierwszych minutach uważam że to będzie dobry meczyk
i pogoda nie przeszkodzi, czują się jak ryby w wodzie ![]()
Wisła to jest potęga ! Wisła Najlepsza jest ! Wisłę trzeba szanować ! Wisłę ten nasz TS !
|
|
|
|
Banita
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Porównując do tej pory poziom sportowy dzisiejszego a wczorajszego meczu to niebo a ziemia
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ale czemu Lenczyk wystawił polskiego teveza to ja nie wiem
przeciez własnie minęła jego najgorsza pora na rozgrywanie meczu i na dodatek pogoda mu znów nie sprzyja. do bojjjuu WKS! ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Na razie WKS gra o niebo lepiej od Wisły. Ślask, wygraj TEN MECZ!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|