The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Junior_Battle
Senior Member

Od: 05.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.07.2011, 09:37
John Terry po prostu
Odpowiedz cytując
szkielko17
Member

Od: 02.2007

Stary 14.07.2011, 09:45
Maaskant sam się prosił o kontuzje Meliksona;/ ! powinien go 70 min. zmienic..
Odpowiedz cytując
vaazon
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 14.07.2011, 09:52
FearTS napisał(a):Wyświetl post
Lamey wczoraj nie błyszczał. Bał się podejść z piłką do przodu. Gdy ktoś mu podał to odrazu podawał komu innemu.
A to dziwne, ciekawe czemu miał o wiele więcej wrzutek niż Paljic.
Odpowiedz cytując
WislaOnly
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 14.07.2011, 09:53
Oceniając na chłodno wczorajszą kopaninę, dochodzę do wniosków, że na ten moment szczytem marzeń będzie gra w fazie grupowej LE, dlaczego?:
-> Głównym powodem tego stanu rzeczy jest brak obrony. To co wczoraj wyrabiali środkowi to się w pal nie mieści. Strach pomyśleć, co by było gdyby grała wczoraj z nami jakaś ogarnięta drużyna.
-> Brak ruchu w ataku pozycyjnym, źle wczoraj ten element wyglądał,
-> I gdzie się schował do jasnej niespodziewanej pressing, czy my nauczymy się kiedyś ataku pressingiem na całej szerokości boiska
-> Ogromna dziura w ataku, moim zdaniem, trenejro powinien ustawić Melixona bardziej ofensywnie, żeby wchodził w pole karne jako cofnięty napastnik, do zamykania akcji, a on notorycznie zostaje na skraju pola karnego. Dlatego też w rewanżu skład widzę następująco:
-----------------------------Pereiko----------------------------------
Lamey------------ Bunoza-------Chavez-------------Diaz
----------------------------------------------------------------
----------------------Sobolewski----------------------------
---------------------------------------Jirsak------------------
Małecki-------------------Melixon----------------------Iliev
-----------------------------Genkov--------------------------

Rozumie się, że takie ustawienie to tylko na papierze, chodzi o to, ze gdy Melixin będzie wchodził w pole bramkowe, jego miejsce na skraju pola karnego zajmuje Jirsak. Dlaczego nie Garguła, bo Czech jest lepszy w destrukcji. I jeszcze poruszę sprawę Małego- chłop musi grać w rewanżu, to że mu teraz mecz nie wyszedł to nie znaczy ze już tak będzie. Chłopak ma serce do walki, i chociaż jak nie idzie, to on się stara, walczy, męczy obrońców.

P.S. Przepraszam za wczorajszą być może za dużą krytykę, ale wiecie jak to jest, każdy by chciał żeby nasza Wisełka grała jak najlepiej i nuż się w kieszeni otwiera gdy widzi się taką grę, jest szansa, że będzie lepiej.
Ostatnio edytowane przez WislaOnly : 14.07.2011 o godz. 12:11.
Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!!

Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 14.07.2011, 09:55
Jaliens gra nonszalancko, przegrywa pojedynki jeden na jeden, to Ja wolę Bunozę a piłkę niech wyprowadzają boczni i ewentualnie cofający się Wilk lub Sobol. Co mi po dobrym podaniu Jaliensa jak gość jest bardzo niepewny w tyłach. To wolę walecznego Bunozę który notabene ciągle się rozwija.

Druga rzecz to Małecki. Facet powinien wchodzić z ławki na mecz i dostosowywać się do gry drużynowej, bo do kreowania gry się nie nadaje. Ivica Ilic z jednej strony i Kirm lub Nunez z drugiej, a Mały na ławę.

Trzecia rzecz to wykorzystanie potencjału Garguły i Boguskiego, myślę że obaj nie zapomnieli jak się gra w piłkę. Trener powinien dokonywać wcześniej zmian. No cóż w tej sprawie nasze płaczki akurat mają rację. Co nie zmienia faktu że totalna krytyka ze strony wiecznych malkontentów na tym etapie sezonu jest szczytem głupoty.
Odpowiedz cytując
|el0|ManoeL
Member

Od: 05.2011

Stary 14.07.2011, 09:55
ludzie ochłoncie...po losowaniu kazdy sie obawial(poza malymi wyjatkami)..teraz nasi wygrali(taki wynik w ciemno byscie brali zaraz po losowaniu) a teraz jaka ta nasza druzyna jest slaba i w ogole....przypomnijcie sobie jaki start mialy pyry w zeszlym sezonie w pucharach...albo jeszcze blizszy przyklad...nie chce myslec co by to bylo jakbyscie pochodzili z argentyny bo wtedy to byscie sie chyba pocieli po tych dwoch remisach Argentyny..... spokojnie drodzy wislacy z kazdym meczem bedzie corac lepiej...chlopaki nabiora swiezosci i przy dobrym losowani grup[a LM jest nasza
pzdr.
Odpowiedz cytując
crux.a
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 14.07.2011, 10:04
O obliczu meczu zdecydowało wystawienie dwóch DP. Jirsak albo Garguła w miejsce Wilka - i akcje zapewne znacznie zyskałyby na płynności. Uważam jednak, że Maaskant miał rację. Trudno zakładać przed meczem, że przeciwnik - gospodarz! - zagra 1-9-1. Nie wiem, czy takie mieli założenia, czy przewaga Wisły w polu okazała się tak duża, lecz generalnie to oni zagrali na zasadzie nie wychodzić z własnej połowy, chyba że się nadarzy okazja. Wisła atakowała nieudolnie, ale pod koniec 1. połowy wpadła dla nas bramka i Maaskant najwyraźniej postanowił niczego nie zmieniać, czekając na inicjatywę Paharsa. Sądzę, że to rozsądne. Skonto powinno było w drugiej połowie zaatakować.
Widzę mnóstwo mankamentów: kiksy w obronie, gra Małeckiego itd., ale widzę też dojrzałość, która sprawia, że Wisła jest zespołem lepszym niż rok temu.

Sądzę, że mecz w Krakowie może wyglądać podobnie. Dlaczego właściwie mielibyśmy się na nich rzucić? Bo jesteśmy wielka Wisła? Przecież 0-0 daje nam awans! Więc zapewne znów defensywny środek pola, mozolne konstruowanie akcji przeciwko skomasowanej obronie Skonto i wynik typu 1-0 albo 2-0 dla nas. No chyba że wpadnie coś na początku i Skonto się rozsypie - wtedy może być strzelnica. Ale to mało prawdopodobne.
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez crux.a : 14.07.2011 o godz. 10:13.
Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 14.07.2011, 10:07
filip123 napisał(a):Wyświetl post
MAm pytanie czy bedzie jakis film z dopingu

Tak
http://www.youtube.com/watch?v=Xxffl...layer_embedded

reszta na
http://www.facebook.com/pages/Stowar...34505196604012
lub http://www.youtube.com/user/ewciakrk
sprawdzaj na bieżaco
Odpowiedz cytując
tomek100
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 14.07.2011, 10:08
Wislaonly za Małego to raczej Nunez powinien grać i skład taki raczej będzie
-
Dokładnie tak - Małecki powinien siedzieć na ławce, podobnie jak Sobolewski (ale jego akurat nie ma za bardzo kim zastąpić). Malecki mnie od dłuższego czasu doprowadza do szału - zero myślenia na boisku za to 200 proc. egozimu. I dlaczego on wykonuje rożne, wolne i karne (zwłaszcza karne - to zdecydowanie zbyt ryzykowane do zespołu, nie wiem dlaczego tego trener nie widzi)? Jest w tym beznadziejny - powinien to robić Melikson.
Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 14.07.2011, 10:09
tomek100 napisał(a):Wyświetl post
Dokładnie tak - Małecki powinien siedzieć na ławce, podobnie jak Sobolewski (ale jego akurat nie ma za bardzo kim zastąpić). Malecki mnie od dłuższego czasu doprowadza do szału - zero myślenia na boisku. I dlaczego on wykonuje rożne, wolne i karne (zwłaszcza karne - to zdecydowanie zbyt ryzykowane do zespołu, nie wiem dlaczego tego trener nie widzi)? Jest w tym beznadziejny - powinien to robić Melikson.
kiedy ostatnio Małecki nie strzelił karnego?
Odpowiedz cytując
Birsa
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 14.07.2011, 10:10
Melikson zagrał świetnie ? bzdura zagrał przeciętnie.
Lamey wczoraj nie błyszczał. Bał się podejść z piłką do przodu. Gdy ktoś mu podał to odrazu podawał komu innemu.
No i właśnie bardzo dobrze, że się szybko piłki pozbywał bo jak goście grali całą drużyną na swojej połowie to trzeba było grać szybciej piłką, a nie tak jak Mały który robił 5 kółeczek zanim oddał piłke...
Odpowiedz cytując
crate digger
Senior Member

Jestem zadowolony ze wygrali na wyjeździe. Styl gry, choć był bolesny do oglądania, mnie nie obchodzi.
Mały, miał ciężkie nogi, bo nie mógł "depnać" i oderwać się od obrońcy. Widać że go to frustrowało.
Czekam na następne spotkania i wiem że z każdym będzie co raz lepiej. Do boju. Żal mi tylko tych którzy wieszcza katastrofę. Czy to są rzeczywiście kibice Wisły? Ja kibicuje nieracjonalnie. Cieszę się z każdego meczu. Nie spodziewam się porażki przed rozpoczęciem.
Odpowiedz cytując
WislaOnly
Senior Member

Od: 07.2007

Wislaonly za Małego to raczej Nunez powinien grać i skład taki raczej będzie
----------------------------Pereiko----------------------------------
----------------------Sobolewski----------------------------
---------------------------------------Jirsak------------------
Iiliev-------------------Melixon----------------------Nunez
-----------------------------Genkov--------------------------

lub może RM sprawdzi 4:4:2

----------------------------Pereiko----------------------------------
---------------------------------------------------------
Iliev-------------------Melixon---- Sobol------------------Nunez
-----------------------------Genkov--------Biton------------------
Nunez za Małeckiego, bo? Ja nic o chłopaku nie wiem, tym bardziej jak gra i co gra! Małecki bierze odpowiedzialność za swoją grę, a nowy, popełni kilka błędów i będzie głupie tłumaczenie, że nowy. To ja już wolę Kirma. A Nunueza wpuścić koło 70 minuty, niech pokaże na co go stać. Nie może być, że przychodzi piłkarz i ma od razu plac.
Ostatnio edytowane przez WislaOnly : 14.07.2011 o godz. 10:14.
Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!!

Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Mike napisał(a):Wyświetl post
Jakby wczoraj zagrali jak choćby ten mecz z Jagą to gwarantuje, że maksymalnie w połowie sezonu byście płakali że Maskant jest do zwolnienia bo nie przygotował drużyny na sezon. Dlaczego? Bo teraz ta forma ma ZACZĄĆ przychodzić a nie BYĆ! Przykład tego jak teraz ma wyglądać wzrost naszej formy mieliście za Maciusia Skorży który przegrał kwalifikacje by potem dominować w lidze (niestety przeliczył się wtedy), przypominam że Wisła zaczęła grać "swoje" DWA TYGODNIE po przegranych meczach. Zatem grunt żeby Maskant o te 2 tygodnie szybciej przygotował formę, a nie o dwa miesiące.
A błąd Jaliensa wydaje mi się że też wynikał ze zmęczenia, w końcu to było około 90'tej minuty gdzie już wszyscy słaniali się na nogach.
W Wiśle forma nie może dojść od kilku lat.
Odpowiedz cytując
Manson33
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 14.07.2011, 10:12
sportnh napisał(a):Wyświetl post
Co to duzo mowic - najwazniejszy dzien jest JUTRO o 12. Losowanie. Od tego wszystko zalezy - bo losujac jutro kogos teoretycznie slabego, jest b. duza szansa, ze juz jestesmy w fazie grupowej LE!!!
Dziwne, mnie Mama mówiła, że ważny jest wtorek 19.07.2011.

Mama ma zawsze rację !
Myślenie nie boli !
Odpowiedz cytując
PANDEM0NIUM
Senior Member

Wczoraj nasza drużyna wygrała mecz na wyjeździe dla niektórych to faktycznie powód aby założyć sobie stryczek na szyje albo kupić zestaw polsilver...
Odpowiedz cytując
tomek100
Senior Member

CH. napisał(a):Wyświetl post
Z Koroną w Kielcach? A te które strzelił to ledwo, ledwo wpadły.. Małecki jest po prostu za słaby technicznie i za bardzo mu się "głowa grzeje" żeby strzelać karne.
Odpowiedz cytując
crate digger
Senior Member

Stary 14.07.2011, 10:14
Małecki jest po prostu za słaby technicznie i za bardzo mu się "głowa grzeje" żeby strzelać karne.

no to żeś .......nął. weź rozpęd a ściana sama cie znajdzie
Odpowiedz cytując
tomek100
Senior Member

Stary 14.07.2011, 10:17
crate digger napisał(a):Wyświetl post

no to żeś .......nął. weź rozpęd a ściana sama cie znajdzie
może się odniesiesz merytorycznie... kumpel Małego z siłki? Weź się sam ...nij albo lepiej sobie na spokojnie obejrzyj wczorajszy mecz (albo jeszcze kilka z ligi) i zobacz mega technikę Małeckiego.
Odpowiedz cytując
fan01
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 14.07.2011, 10:18
CH. napisał(a):Wyświetl post
10 kwietnia 2011, 16:45 - Kielce (Stadion Miejski Arena Kielc)
Korona Kielce 2-2 Wisła Kraków
Maciej Korzym 68, Cezary Wilk 90 (s) - Cwetan Genkow 12, 65

W 51. minucie Patryk Małecki (Wisła) nie wykorzystał rzutu karnego (Zbigniew Małkowski obronił).
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 14.07.2011, 10:22
Takie sobie granie. Ryga była za słaba na to aby nam mocniej zagrozić a my byliśmy nie wiele lepsi aby ich zdominować. Cel dla mnie został zrealizowany, wygrana na wyjeżdzie. Teraz czas potwierdzić dominacje meczem u siebie i modlić się aby w miare słaby zespół był nam przypisany w kolejnej rundzie. Taki w naszym zasięgu.

Jedyne czego możemy być pewni to to,że obrony nie mamy na żadne poważne granie.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
crux.a
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 14.07.2011, 10:23
Ależ oczywiście, że MAłecki jest technicznie słaby. Oglądnij jego dośrodkowania, strzały z dystansu, przyjęcia ze zwodem, zmiany kierunku w biegu z piłką, repertuar zwodów. Ma inne zalety: siłę, szybkość, ambicję, przywiązanie do barw. Braki techniczne nie są zresztą jego największą wadą, bo tą jest brak zmysłu taktycznego. On zawsze gra to samo. Jeśli siły i szybkości starcza, to jest ok, jeśli nie - jest jak wczoraj.
Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 14.07.2011, 10:23
Mecz bardzo cienki, tak naprawdę nie stworzyliśmy sobie żadnej sytuacji i to jest przerażające. Wyszło wszystko to o czym pisałem w trakcie tamtego sezonu. Maaskant uwielbia jak klepiemy gdzieś na 40 metrze od swojej bramki piłkę. Piłka przez wszystkich obrońców póżniej do Sobola ten do Wilka i Wilk spowrotem do Sobola a ten do tyłu i tak zanim ruszymy choć trochę do przodu klepiemy tą kombinacje ze 3-4 razy. Ponadto agresywny presink takich kopaczy jak Skonto i nas juz nie ma. Wiadomo co Rapid z nami zrobił presingiem, z pola karnego wyjść nie potrafiliśmy. Skonto też kilka razy jak poszło do przodu to z naszej strony była rozpacz. Dopóki Maaskant nie nakaże im szybciej przemieszczać się do przodu to będzie bieda. Pocieszam się tylko że z ofensywnymi drużynami lepiej nam się gra. No i nasz stadion to wielki atut.

I na koniec dwie sprawy:
-Małecki bezwględny zakaz wykonywania stałych fragmentów gry. Robert chyba się go boi że jak mu zabroni ich wykonywać to Małecki się obrazi. Bo trener z jajami to już po 2 tygodniach pracy w klubie by sie zorientował że Patryk to lebiega w tym elemencie
- Jaliens to panikarz jeśli chodzi o walke o górną piłke, skoro tego nie umie to niech podejdzie ciałem po d piłkę i wywali nogą odbije klatka, a nie będzie się czaił z minute bojąc się przeciwnika i w ostatniej chwili minie się z piłką. W lidze robił to nagminnie, myślałem że to tylko problem z przestawieniem się na inna lige, ale on poprostu jakby wiedział że jest cienki fizycznie i widać strach u niego.

W piątek losowanie trzeba liczyć na drużyne pokroju np. Mariboru bo jak będzie Genk to będzie nieprzyjemna lekcja footbolu.
Odpowiedz cytując
crate digger
Senior Member

Stary 14.07.2011, 10:25
obejrzyj wczorajszy mecz (albo jeszcze kilka z ligi) i zobacz mega technikę Małeckiego.
może odniosę się szerzej, do Małeckiego od spotkań rozgrywanych w lidze juniorów do meczy ligowych.

nie jest to bajeczny drybler który wiąże stopą krawaty, ale technikę użytkowa ma na poziomie sporo powyżej średniej ligowej. przyjęcie piłki, czysty strzał i więcej przyzwoite prowadzenie piłki. na podstawie ostatniego meczu i przestrzelonego karnego kiedyś tam twierdzisz że jest za słaby technicznie? no to kto tu jest niemerytoryczny?

gardzisz ludźmi z siłowni? możę wolisz pielęgnować wadę wzroku przed komputerem?
Odpowiedz cytując
PANDEM0NIUM
Senior Member

Stary 14.07.2011, 10:31
crate digger napisał(a):Wyświetl post
może odniosę się szerzej, do Małeckiego od spotkań rozgrywanych w lidze juniorów do meczy ligowych.

nie jest to bajeczny drybler który wiąże stopą krawaty, ale technikę użytkowa ma na poziomie sporo powyżej średniej ligowej. przyjęcie piłki, czysty strzał i więcej przyzwoite prowadzenie piłki. na podstawie ostatniego meczu i przestrzelonego karnego kiedyś tam twierdzisz że jest za słaby technicznie? no to kto tu jest niemerytoryczny?

gardzisz ludźmi z siłowni? możę wolisz pielęgnować wadę wzroku przed komputerem?
Kolega chyba nie wie co znaczy zwrot technika użytkowa. Kolega chyba jest kolega Patryka
Ja powiem koledze co ma Mały. Siłę, balans ciała, ciąg na bramkę, strzał jako taki. Kiedyś miał szybkość...
Ot jego całe zalety czysto piłkarskie. Dodajmy do tego lojalność oraz ambicję i oto powstaje obraz piłkarza ponadprzeciętnego jak na polskie warunki.
Czego nie ma Patryk aby być piłkarzem międzynarodowego formatu?
Inteligencji boiskowej.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 14.07.2011, 10:32
Jestem ciekaw czy takie same reakcje były 10 lat temu gdy Wisła również mierzyła się ze Skonto i wygrała tylko 1 bramką na wyjeździe . na szczęscie wtedy nie było powszechnego dostepu do internetu . Mam wrażenie że kibice Wisły są tak rozpieszczeni że nawet wygrana na wyjeździe ich nie zadowala . Wolicie zagrać pięknie i przegrać ? Opanujcie się . Przypomnijcie sobie jak trudno przychodziły w przeszłości nawet remisy na wyjazdach nawet z najsłabszymi rywalami : Omonia 2-2 , Dinamo tibilisi 1-2 , Levadia 0-1 , Karabach 2-3 , Valerenga 0-0 , wszystkie te zespoły są ( lub były wtedy ) pokroju drużyny Skonto Ryga . Wisła zrobiła wczoraj wszystko aby wygrać , nie stracic bramki a co najważniejsze nie powtórzyc tych kompromitujących rezultatów z przeszłości . Za wyjątkiem 2 sytuacji w drugiej połowie Łotysze nie stworzyli żadnego zagrożenia pod naszą bramką i o to chodziło Maaskantowi i calej drużynie . Styl sie w tym momencie nie liczy . Mamy do wykonania zadanie i chocbysmy grali jak Grecja na euro 2004 to musimy awansować do LM .
Ostatnio edytowane przez Karherop : 14.07.2011 o godz. 10:35.
Odpowiedz cytując
frg
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 14.07.2011, 10:35
Czy ktoś wie o co chodzilo z tą flaga na początku spotkania? czemu tamtejsze karki chciały ja zdjąć? W TV było widac tylko jakies przepychanki i śpiewy. Może ktos cos opowiedzić - jeżeli nie jest to na forum to prosze chociaz jakies ogólne info (może byc na priv).
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
Odpowiedz cytując
River
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 14.07.2011, 10:38
WislaOnly napisał(a):Wyświetl post
Nunez za Małeckiego, bo? Ja nic o chłopaku nie wiem, tym bardziej jak gra i co gra! Małecki bierze odpowiedzialność za swoją grę, a nowy, popełni kilka błędów i będzie głupie tłumaczenie, że nowy. To ja już wolę Kirma. A Nunueza wpuścić koło 70 minuty, niech pokaże na co go stać.
Jak o Nunezie nic nie wiesz (i my wszyscy tez) to wypadaloby sie dowiedziec i dac mu szanse a nie 20 minut. Biton zagral wczoraj kwadrans i co powiemy ze cienias bo nic nie pokazal? Danie szansy to conajmniej jedna polowa lub po prostu caly mecz.
Malecki wczorajsza gra zasluzyl na lawe, przynajmniej daloby mu to do myslenia. Rewanz ze Skonto pewnie bedzie wygladal podobnie jak wczoraj. Dlatego jestem za tym, by dac Nunezowi szanse od poczatku, zobaczymy jak na tle takiego rywala sie pokaze.

WislaOnly napisał(a):Wyświetl post
Nie może być, że przychodzi piłkarz i ma od razu plac.
W ziemie przyszedl Pareiko - dostal plac. Przyszedl Jaliens - dostal plac. Przyszedl Melikson - dostal plac. Przyszedl Genkow - dostal plac. Teraz przyszedl Iliev - juz pierwszy sklad (wiadomo, kontuzja Kirma)

Nikt tu nie mowi, ze Nunez ma dostac pierwszy sklad na stale (no chyba, ze gralby b. dobrze). Chodzi o to by nowy zawodnik w meczu o stawke tez pokazal jakie ma mozliwosci a rewanz ze Skonto wydaje sie byc ku temu dobra okazja.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 14.07.2011, 10:40
Oczywiste jest to, że Małecki karnych strzelać nie powinien. Dziwnie nabiega na piłkę i strzela ją też dziwnie na wyskosci dla bramkarza. Ten kto widział jak wykonuję karne Melikson ten wie, że on potrafi zrobić to perfekcyjnie.
Mam nadzieję, że Patryk wróci do formy i będzie grał podaniami bo bez niego siła rażenia znacznie maleje, a powiem więcej w takiej dyspozycji to więcej psuje niż robi dobrego.
Słabo również zagrał Wilk w środkowej strefie, bezsensowne podania do najbliższego jeszcze wielokrotnie nie precyzyjnie.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 14.07.2011 o godz. 10:43.
Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 14.07.2011, 10:42
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Omonia 2-2 , Dinamo tibilisi 1-2 , Levadia 0-1 , Karabach 2-3 , Valerenga 0-0 , wszystkie te zespoły są ( lub były wtedy ) pokroju drużyny Skonto Ryga.
Jest to oczywiście bzdura, każda z tych drużyn z wyjątkiem może Levadii jest znacznie lepsza od Skonto. Szczególnie Karabach i Omonia tak grającą Wisłe jak wczoraj ograłyby bez problemu.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów