The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.07.2011, 16:36
Grzadq napisał(a):Wyświetl post
Właśnie że jest. Jeśli tak się stało, to jest to po prostu zajebisty skandal i nie dziwię się Maaskantowi jeśli w mistrzu Polski, klubie przygotowującym się do szturmu na LM, nie ma komu sprzątnąć psich gówien i skosić trawy z jedynego boiska treningowego. Coś niesamowitego po prostu.

Może inaczej się wyrażę - do takiej sytuacji nie miało prawa po prostu dojść, jest ktoś odpowiedzialny za to, jak nie prezes to ktoś pod nim, nieważne. Może jak przeczyta o tym w gazecie i poodbierają pare telefonów od zdziwionych dziennikarzy to zrozumieją że to są jaja pańskie i że do takich sytuacji Holendrzy nie są przyzwyczajeni.

Moment, ale ja napisałem, że taka sytuacja to nie jest skandal? To oczywiste, że to nie jest sytuacja, która powinna się wydarzyć, ale dalej uważam, że to nie jest miejsce do załatwiania takich spraw.

Rozumiem, że płacze Traore, że mało zarabia w Lechii również uważacie za stosowne bo przecież może jak trafi będą o tym pisały to dostanie taki kontrakt jaki chce albo go puszczą do innego klubu?

PS. Pytanie ile w tym było skargi Maaskanta w mediach, a ile wyłapania paru słów z treningu, dodania paru wyolbrzymień i napisania artykułu.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 05.07.2011, 16:43
Cytat:
Moment, ale ja napisałem, że taka sytuacja to nie jest skandal? To oczywiste, że to nie jest sytuacja, która powinna się wydarzyć, ale dalej uważam, że to nie jest miejsce do załatwiania takich spraw.

Rozumiem, że płacze Traore, że mało zarabia w Lechii również uważacie za stosowne bo przecież może jak trafi media będą o tym pisały to dostanie taki kontrakt jaki chce albo go puszczą do innego klubu?
Wiesz, tu chodzi o co innego. Maaskant to trener zachodni, przyzwyczajony do pewnych standardów . Już pal licho jakieś centrum szkoleniowe, boiska, oświetlenie, można powiedzieć widziały gały co brały (1 boisko). Ale to on odpowiada za tę drużynę, za jej wyniki i ewentualne kompromitacje, swoją własną głową. Jeżeli drużyna wraca do Krakowa, a dla nikogo, tym bardziej dla klubu, nie jest to tajemnicą, to żeby boisko nie było przygotowane? Facet miał w planie jakieś taktyki, ćwiczenia, grom wie co, a tu przychodzi rano przed treningiem i widzi co widzi? Inaczej po prostu widzimy tą sytuację, dla mnie to jest taki skandal że nawet pójście z tym fizycznie do gazety jest wg mnie uzasadnione.* Powtórzę - on odpowiada za drużynę, a ktoś nie dopilnował swojej roboty i zburzył mu plany.

Nie porównuj Traore bo to zupełnie inna sprawa. Tu pojedynczy piłkarz, tu klub. Tu temat kasy, tu spełniania swoich zasranych obowiązków, nie ma nawet co tego komentować.

*nie wiemy skąd o tym dowiedziały się gazety ani na ile to prawda
Ostatnio edytowane przez Grzadq : 05.07.2011 o godz. 16:46.
Odpowiedz cytując
Hanys
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 05.07.2011, 18:01
Jak wy piep***ycie jak nie wiem...

Maaskant ma jaja i dobrze ze tak powiedział. Niech się wezmą fachowcy z Wisły za robotę bo pierdzenie w stołki nie pomaga drużynie.

Mou też kiedyś powiedział mediom co sądzi o murawie na ichniejszej arenie...
http://sport.interia.pl/raport/Barce...u,1535040,6445
Ostatnio edytowane przez Hanys : 05.07.2011 o godz. 18:16.
Odpowiedz cytując
blanco
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 05.07.2011, 18:06
fond napisał(a):Wyświetl post
Trzeba zacząć obstawiać kto następnym trenerem. Cupiał takiej samowolki medialnej nie zdzierży.
Info pewne ?
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
Odpowiedz cytując
Kociewiak
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 05.07.2011, 18:08
Wie ktoś czy na tej działce TF zmieściły by sie dwa boiska?
Odpowiedz cytując
riv
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 05.07.2011, 18:11
W teorii i pierwszych wizualizacjach nowego stadionu/bazy treningowej miały się zmieścić nawet trzy albo i więcej.

http://wislakrakow.com/www/page.php?pageid=370
Powód: link
Ostatnio edytowane przez riv : 05.07.2011 o godz. 18:20.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 05.07.2011, 18:25
Trzeba zacząć obstawiać kto następnym trenerem. Cupiał takiej samowolki medialnej nie zdzierży. Z pewnością.
No jasne bo nie mieliby za co go wywalac tylko z teksty o nieprzygotowanym boisku treningowych
Odpowiedz cytując
fond
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 05.07.2011, 18:37
blanco napisał(a):Wyświetl post
Trzeba zacząć obstawiać kto następnym trenerem. Cupiał takiej samowolki medialnej nie zdzierży. Z pewnością.
Info pewne ?

Ba ! Telefoniczne !
Odpowiedz cytując
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 05.07.2011, 18:39
takie sytuacje nie powinni mieć miejsca , a mówienie że się trenerowi oberwie to hahaha no ale to Polska. Basalaj i jego pierdzenie o standardach europejskich jest śmieszne.
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

Odpowiedz cytując
MłodePokolenie
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 05.07.2011, 19:01
Panowie nie przesadzajcie... Naszym właścicielem nie jest Wojciechowski, tylko poważny człowiek, czyli Bogusław Cupiał
Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 08.07.2011, 21:50
Maaskant po meczu z Florą
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...en_mecz_10046/
Odpowiedz cytując
rafaltwsd
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 09.07.2011, 06:43
Ja osobiscie uwarzam ze Maaskant jest dobrym trenerem, napewno lepszym od tych ktorych mamy w kraju, ciagle sie doszkala jest młody jak na trenera i napewno bedzie chciał pracowac w lepszym klubie, a najlepsza promocja dla niego będą udane puchary
Odpowiedz cytując
jasnyGwint
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 09.07.2011, 22:23
nowy wywiad z Maaskantem:

http://www.bndestem.nl/sport/sportbr...ons-League.ece

googlowe tłumaczenie na polski

i angielski
Odpowiedz cytując
Piotson
Banita

Od: 10.2010

Stary 09.07.2011, 22:42
Tłumaczenie "googlowe" nie potrafię ogarnąć, Jeśli jest ktoś na forum kto umie ten język, to mógłby przetłumaczyć.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 14.07.2011, 02:03
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Napisze tylko tyle że po pierwszym meczu ze Skonto widać ze Lamey to dobry zakup, oceniam go równie pozytywnie co Ilieva. IMHO czarny koń okienka.

Zatrudnianie ogranych zawodników wydaje się być dobrym pomysłem. Moje wątpliwości co do tego kierunku naszej polityki transferowej zostały rozwiane - jest to dobre, solidne rozwiązanie i 'jestem za'.
A juz myslalem ze ten mecz wyleje kubel zimnej wody na rozpalone głowy. A tu prosze, jest juz jedna perełka...

Ty chyba inny mecz oglądaleś , tak naprawde krzywde robisz sam sobie wypisujac takie kocopoly . Jak w ogóle takie wnioski wyciągleś?
Dla mnie poziom był żenujący. Gdyby zamias Wisły grala tam inna druzyna to wyjebal bym to juz po 5 minutach męczenia wzroku. I my chcemy tak grać w LM ? przeciez to bedzie katastrofa i obciach.

Najslabszym niestety transferem Stana okazuje sie byc RM. Ja od dawna mam opinie juz o nim wyrobiona ale napewno inni powoli tez dochodza do takich wnioskow.
Dla mnie sprawia RM wrazenie niepbecnego , wyglada zawsze jakby niemial bladego pojecia o tym czym sie zajmuje. Gramy jakims chorym ustawieniem z jednym slabym napastnikiem a w srodku jest dziura bez naszych piłkarzy, niema kto zagrac lub podac. Hujowo to wyglada jak zawsze, RM zabija widowiskowy futbol, 2 bramki? heh kiedy my ostatnio po 2 , 3 strzelali? co najwyzej z RM 2 gole tracimy z cieniasami
Trener musi zyc na ławce, reagowac szybko gdy cos nie idzie, zmieniac i probowac innych rozwiazan. A on siedzi jak ta dupa i nic. Z nim chyba jest coraz gorzej, kazdy widzial co wyprawial Malecki krecac sie z ta piłka i holujac akcje, Zmian wogole koles nie robi... i zaczyna słodko pierdziec jak Skorza.
Oby tylko nie zniszczyl pracy Stana. Jesli tak dalej bedziemy grac to wszystko nam przejebie a Stana swoimi wynikami zwolni z pracy.
Bardzo slaby to jest trener i tyle, Iim wczesniej to sie uswiadomi tym szybciej ktos to pouklada i Wkoncu zagramy jak Wisla Krakow Mistrz a nie jak patalachy.
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 14.07.2011, 07:44
Dariook napisał(a):Wyświetl post
A juz myslalem ze ten mecz wyleje kubel zimnej wody na rozpalone głowy. A tu prosze, jest juz jedna perełka...
.....
Oby tylko nie zniszczyl pracy Stana. Jesli tak dalej bedziemy grac to wszystko nam przejebie a Stana swoimi wynikami zwolni z pracy.
Bardzo slaby to jest trener i tyle, Iim wczesniej to sie uswiadomi tym szybciej ktos to pouklada i Wkoncu zagramy jak Wisla Krakow Mistrz a nie jak patalachy.
To temat ' Polityka transferowa Wisły' i wypowiedziałem się tylko w odnośnie polityki zatrudniania piłkarzy ogranych bez kontraktu i Lamey'a który wydawał mi się najsłabszym transferem. A tu klops - jest co najmniej OK, jedyne czego brakuje gościowi to szybkość, ewentualnie te podania do tyłu. Nie wypowiadałem się tutaj na temat meczu, nie mieszajmy tematów.

OT, co do spotkania:
Jest dużo prawdy w tym co mówisz. Zresztą mecz oceniam przeciętnie a fatalnie jeśli chodzi o popełniane błędy. Czy będzie lepiej? Musi. System 4-3-3 czy 4-2-2; co za różnica jak my się bronić nie umiemy, w obronie klops za klopsem.

Już bez OT, odnośnie peanów w Twoim poście na temat Stana:

Jak tak sobie popatrzę to jedną z osób która trzeźwo ocenia rzeczywistość wydaje się być .... nasz złotousty Prezes.
Kiedyś powiedział ze transfer Meliksona to jeden z tych transferów które cytuje 'nikt nie spodziewał się iż Melikson będzie tak dobry'. Potem między wierszami mówił abyśmy się nie napalali na następne tego kalibru. To mnie trochę otrzeźwiło, choć nadal Stana oceniam bardzo wysoko.

OT:
Mnie się praca Maaskanta podoba, czy się obroni wynikami? Nie wiem. Damy mu szansę wspierajmy go. Na 100% to lepszy specjalista niż my wszyscy razem wzięci i każdy z nas z osobna. Jak on jest cienki w trenerce to jacy jesteśmy my, krytykanci?
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 14.07.2011, 07:57
Lamey mimo asystyi coś mało się wczoraj ruszał jak na moje oko. Może ciężkie nogi - trzeba poczekać na ocenę jeszcze kilka meczy. Rok temu po meczach z Siauliai wydawało się, że Cikos to fajny grajek, potem była weryfikacja. Iliev - całkiem fajnie. Biton - raczej nic wczoraj nie pokazał.
RM - jak wejdziemy do LM albo grupy LE tzn. dobry trener, jak przegra to będzie zły i tyle. Jak dotąd MP i brak plamy w 1 meczu w pucharach to na plus. A wczorajszy poziom... zobaczymy za kilka tygodni co to ozanczało.
Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 14.07.2011, 08:18

Ty chyba inny mecz oglądaleś , tak naprawde krzywde robisz sam sobie wypisujac takie kocopoly . Jak w ogóle takie wnioski wyciągleś?
Dla mnie poziom był żenujący. Gdyby zamias Wisły grala tam inna druzyna to wyjebal bym to juz po 5 minutach męczenia wzroku. I my chcemy tak grać w LM ? przeciez to bedzie katastrofa i obciach.

Najslabszym niestety transferem Stana okazuje sie byc RM. Ja od dawna mam opinie juz o nim wyrobiona ale napewno inni powoli tez dochodza do takich wnioskow.
Dla mnie sprawia RM wrazenie niepbecnego , wyglada zawsze jakby niemial bladego pojecia o tym czym sie zajmuje. Gramy jakims chorym ustawieniem z jednym slabym napastnikiem a w srodku jest dziura bez naszych piłkarzy, niema kto zagrac lub podac. Hujowo to wyglada jak zawsze, RM zabija widowiskowy futbol, 2 bramki? heh kiedy my ostatnio po 2 , 3 strzelali? co najwyzej z RM 2 gole tracimy z cieniasami
Trener musi zyc na ławce, reagowac szybko gdy cos nie idzie, zmieniac i probowac innych rozwiazan. A on siedzi jak ta dupa i nic. Z nim chyba jest coraz gorzej, kazdy widzial co wyprawial Malecki krecac sie z ta piłka i holujac akcje, Zmian wogole koles nie robi... i zaczyna słodko pierdziec jak Skorza.
Ten sam autor i ten sam bełkot.
(Tak, tak "chore ustawienie" tyle że cały świat tak gra, Genkow słaby ? Niemal co mecz ostatno wali bramki ...)
Nie dość że piszesz bzdury to jeszcze pomyliłeś wątek ŻENADA.

Co do nowych transferów.
To że Iliew może tak grać to wiedziałem, ale Lamey mnie pozytywnie zaskakuje. Jest przeciwieństwem Cikosa (bo mało biega w odróżnieniu od Słowaka, jednak gra inteligentnie i jest niezły technicznie) i też jest oka'y. Teraz wypada poczekać na występ Nuneza. Biton gał za krótko aby oceniać.
Odpowiedz cytując
Feniks1983
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 14.07.2011, 09:08
....
Kolego najlepiej skończ już pisać na tym forum a jak już musisz to rób to w odpowiednich tematach a nie gdzie popadnie.

arti napisał(a):Wyświetl post
OT, co do spotkania:
Jest dużo prawdy w tym co mówisz. Zresztą mecz oceniam przeciętnie a fatalnie jeśli chodzi o popełniane błędy. Czy będzie lepiej? Musi. System 4-3-3 czy 4-2-2; co za różnica jak my się bronić nie umiemy, w obronie klops za klopsem.
Przy systemie 4-2-2 faktycznie jest ciężko się bronić jak się gra w 9...

Co do samej polityki transferowej. Nadal nie mamy lewego obrońcy, Paljic nawet w pucharach przy tak słaby zespole jak Skonto robi błędy. Ciekawe czy Diaz będzie lepszy. Uważam też, że potrzebujemy nadal kogoś na ofensywnego pomocnika bo chyba Garguła już prochu nie wymyśli a trzeba Meliksona odciążyć trochę.
Odpowiedz cytując
krkgiba
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Stary 18.07.2011, 10:28
Cytat:
Robert Maaskant zauważony przez holenderski klub

Trener Wisły Kraków, Robert Maaskant, jest wymieniany jako jeden z kandydatów na szkoleniowca Feyenordu Rotterdam. Informację taką podał holenderski Algemeen Dagblad.

W związku z olbrzymim rozczarowaniem, jakie przyniosło 10 miejsce Feyenordu w tamtejszej lidze w zeszłym sezonie, piłkarze holenderskiego klubu opowiedzieli się za zakończeniem współpracy z poprzednim trenerem. Jednak jako, że Wisła znajduje się obecnie w fazie przygotowań do sezonu i walczy o prawo startu w upragnionej Lidze Mistrzów, odejście Maaskanta do Holandii wydaje się na szczęście mało prawdopodobne.
źródło: http://www.lovekrakow.pl/aktualnosci...i-klub_73.html
Odpowiedz cytując
Merkury
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 18.07.2011, 13:22
Wystarczy, że odpadniemy w III rundzie a następnie nie awansujemy do LE i będzie można się spodziewać odejścia trenera tym bardziej, że należy się liczyć wtedy również ze sprzedażą 1-2 zawodników z podstawowego składu. Już nie mówiąc, że w razie odpadnięcia ze Skonto (mało prawdopodobnego) trener straci posadę.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 19.07.2011, 14:53
Maaskant dzisiaj zdementował - to tylko plotki, ktorymi sie nie przejmuje. To samo było ze Stanem i Panathinaikosem
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 22.07.2011, 08:45
Maaskant chce zostac dłużej w Wiśle
http://www.futbol.pl/artykul/105027.html
Odpowiedz cytując
riv
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 22.07.2011, 09:21
Z Robertem przedłużyć jak najbardziej...na kolejne dwa latka nie więcej. Dłużej nie ma sensu, bo w gdyby mu się jednak nie udało płaciłoby się mniej odszkodowania za zerwanie kontraktu. Poza tym Robert jest trenerem nieobliczalnym, który w każdej chwili może zerwać kontrakt i uciec do innego klubu czego dawał przykłady juz wcześniej.
Ostatnio edytowane przez riv : 22.07.2011 o godz. 09:26.

Odpowiedz cytując
Michal_1990
Senior Member

Stary 22.07.2011, 12:27
Do 2014 wystarczy.

"Nawet jeśli przegrywasz, to krótko musi trwać,
bo mistrza ten zdobywa, który potrafi grać"
Odpowiedz cytując
wściekłe pięści węża
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 22.07.2011, 12:36
A moim zdaniem trzeba się wstrzymać i zobaczyć co drużyna pokaże na tle bardziej wymagającego przeciwnika niż Skonto Ryga... Bo w przeciwieństwie do Was, pracą Maaskanta jak na razie zachwycony nie jestem. Chyba, że ktoś mi powie, co on takiego do tej pory osiągnął w Wiśle, żeby piać na jego cześć? Awansuje do LM- podpisywać. Wszystkie inne warianty- pomyśleć nad jego przyszłością.
Ostatnio edytowane przez wściekłe pięści węża : 22.07.2011 o godz. 12:48.
Odpowiedz cytując
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 22.07.2011, 12:50
wściekłe pięści węża napisał(a):Wyświetl post
A moim zdaniem trzeba się wstrzymać i zobaczyć co drużyna pokaże na tle bardziej wymagającego przeciwnika niż Skonto Ryga... Bo w przeciwieństwie do Was, pracą Maaskanta jak na razie zachwycony nie jestem. Chyba, że ktoś mi powie, co na takiego do tej pory osiągnął w Wiśle, żeby piać na jego cześć? Awansuje do LM- podpisywać. Wszystkie inne warianty- pomyśleć nad jego przyszłością.
A co ty myślisz że drużynę się buduje w rok ? Wpajanie mentalności innej niż Polska trochę trwa. Potrzeba kilka okienek żeby zbudowac mocną ekipę , dwa to za mało. Na razie są naprawiane błędy z przeszłości to musi potrwać , a niektórzy chcą po nie całym roku kokosów , ogarnijcie się.
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

Odpowiedz cytując
tarantulaw2
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 22.07.2011, 13:05
riv napisał(a):Wyświetl post
Z Robertem przedłużyć jak najbardziej...na kolejne dwa latka nie więcej. Dłużej nie ma sensu, bo w gdyby mu się jednak nie udało płaciłoby się mniej odszkodowania za zerwanie kontraktu. Poza tym Robert jest trenerem nieobliczalnym, który w każdej chwili może zerwać kontrakt i uciec do innego klubu czego dawał przykłady juz wcześniej.
A nie odszedł przypadkiem dlatego, że Breda miała kłopoty finansowe?
Odpowiedz cytując
Michal_1990
Senior Member

Stary 22.07.2011, 13:13
Teqcontroller napisał(a):Wyświetl post
A co ty myślisz że drużynę się buduje w rok ? Wpajanie mentalności innej niż Polska trochę trwa. Potrzeba kilka okienek żeby zbudowac mocną ekipę , dwa to za mało. Na razie są naprawiane błędy z przeszłości to musi potrwać , a niektórzy chcą po nie całym roku kokosów , ogarnijcie się.
Zgadzam się. Jeżeli weźmiemy jeszcze pod uwagę, że takie tuzy polskiej myśli szkoleniowej jak Skorża, Probierz, Michniewicz, Ulatowski, Majewski, Wdowczyk zaliczyli spektakularne wtopy, to ciężko będzie znaleźć polskiego trenera z odpowiednim warsztatem szkoleniowym. Jestem pewien, że Wisła jeszcze nie gra takiej piłki jakiej chce Maaskant, może to zająć jeszcze trochę czasu.
Jeszcze tylko Lenczyk trzyma poziom, Kafarski z Lechii ma zadatki na dobrego trenera, ew. Piotr Nowak.

"Nawet jeśli przegrywasz, to krótko musi trwać,
bo mistrza ten zdobywa, który potrafi grać"
Odpowiedz cytując
wściekłe pięści węża
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 22.07.2011, 13:26
Aha, czyli skoro Maskant jest lepszy niż skompromitowani Skorża, Probierz itd, to znaczy, że należy go całować po jajach, jak to robi część młodzieży forumowej. Napisałem gdzieś, że chcę zwolnienia Maskanta, albo tym bardziej zastąpienia go polskim szkoleniowcem? Właśnie. Jak się odnosisz do cudzej wypowiedzi, to odnoś się do niej w 100%, a nie w 150%.
No i zaskakujące stwierdzenie, że żeby zbudować drużynę, która zacznie się rozumieć potrzeba lat. A z tą polską mentalnością w drużynie składającej się w jakimś małym procencie z Polaków, to już w ogóle Cię poniosło. Zdaję sobie sprawę z tego, że nie wystarczy miesiąc, czy dwa, ale rok niedługo już minie, a jakiejś ogromnej różnicy, która nie wynikałaby tylko z umiejętności indywidualnych piłkarzy nie widzę. Ba, mogę zaryzykować stwierdzenie, że nie widzę żadnej różnicy, bo wcześniej też się udawało, jak Zieniu miał rundę konia, albo Brożek strzelał na zawołanie. Pewnie, że zdarzają się przebłyski i oczywiście, że Maskanta nie skreślam, ale apeluję do Was, żebyście teraz spojrzeli na wszystko trzeźwo, żeby po np. dwumeczu z Litexem znowu forum nie zostało zalane łzami. Ten gość równie dobrze może być trenerem dla Wisły na lata, jak i skompromitować się w ciągu kilku najbliższych tygodni.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów