|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Panowie , niepotrzebnie wprowadziliście wislackiego w błąd , od dawna było trąbione,że w nowym sezonie do kupna biletu będzie potrzebna karta kibica ! Dotyczy to wszystkich klubów T-Mobile Ekstraklasa .
Zordon, nie ma i nigdy nie będzie takiej opcji. ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Ciekawy jestem jakie będą ceny biletów na mecz ze Skonto ;]
Oby takie jak na ligowe mecze, bo fajnie by było żeby sie cały stadion wypełnił ;] Ciekawe ile wogóle będzie dostępnych trybun ;> |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Nie wiem do kogo można by się zwrócić z takimi sprawami, ale szczególnie pod koniec sezonu wyszło na jaw kilka niedociągnięć i niejasności odnośnie biletów.
1. Trzeba raz na zawsze wyjaśnić czy kupując bilet na KK trzeba mieć fizycznie przed wejściem na mecz "potwierdzenie zakupu biletu" (papierowy "bilet") 2. Czy mając KK i tam wbity bilet trzeba mieć przy sobie dowód osobisty (przypominam że na KK jest pesel i zdjęcie)? 3. Dodac możliwośc zakupu biletu na KK poprzez podanie numeru pesel osoby. Teraz Ci, którzy nie mieli KK mogli poprosic kogoś o zakup biletu i było gites. Jak ktoś miał KK to druga osoba MUSIAŁA mieć jego KK w ręku żeby kupic bilet na ta karte. 4. Mając wykupiony karnet (na KK) nie było mozliwości zakupu biletu na inne miejsce. Nie mówie tu o "zamianie" ale poprostu zapłaceniu dodatkowo za drugie/inne miejsce. Powód: chce iść z dzieckiem na sektor rodzinny. Może ktoś wie komu zgłoscic te postulaty. Może dopiszecie swoje i gdzieś to wyślemy. Nie pisze tutaj o zakupie przez internet i płaceniu karta bo to było już kiedyś wyjaśnianie, że będzie wprowadzone po całkowitym oddaniu stadionu. Odnośnie punktu nr 1 i 2 - sam miałem taka nieprzyjemna sytuację przed ostatnim meczem: kupiłem bilet na swoja KK. Przechodze przez brami - OK. Gostek prosi mnie o pokazanie KK - OK. Ale równoczesnie chce biletu oraz dowodu osobistego. Jak mówie, że bilet mam na karcie to on chce potwierdzenia zakupu biletu. Ja na to,że nie trzeba - gośc odrazu straszy, że zrobie wypad jak nie mam. Akurat miałem więc pokazuje dla świętego spokoju. Gość oddaje a ja na to: proszę Pana nazwisko - gość strasznie sie zmieszał a po chwili pokazuje identyfikator z numerem (do dziś pamiętam: 65). Za chwile wchodze pod schody, żeby wejśc na góre (sektor F22) a drugi gość żebym pokazał bilet. Pokazuje KK - nie, potwierdzenie biletu potrzebne żeby widział, czy mam bilet na piętro. Gość nie miał czytnika kart, żeby widzieć bilet wbity na KK. paranoja! Mam nadzieje, że od nowego sezonu nadrobią te niedociągnięcia i wyjaśnia zasadny wchodzenia na stadion. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
[email protected] |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Online |
|
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ciekawi mnie równiez czy za nowe karty ktore maja byc wprowadzone znowu trzeba bedzie płacic.
Bo jak wiadomo to KK ktore są aktualnie u nas nie spełniają wymogów :/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie będzie żadnego wyrabiania nowych kart kibica , ci którzy już wyrobili mają spokój, te karty jak najbardziej spełniają wymogi. ![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Jesli tak to sory, ale jak kiedys podawali które kluby maja wprowadzone karty ktore spełniały wymogi to na 100 % nas tam nie było. WIdocznie sie cos zmieniło.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Donkiemu widocznie chodziło o karty kibica pre-paid, a one się różnią od naszych bo kibice co je mają mogą płacić tą kartę i ją zasilać gotówką, a my mamy zwykłe KK z danymi i zdjęciem ale co do spełnienia wymogów nasze też są ok więc nie ma co siać paniki =]
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
jest juz jakis termin od kiedy bilety na skonto w obieg pojdą?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Wiadomo czy od tego sezonu będzie wprowadzona możliwość kupna biletu przez internet?
![]()
Z tysięcy klubów wybrałem ten...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ale przynajmniej na sektorach E nie ma problemu by po wejściu na stadion zająć zupełnie inne miejsce... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pytanie do bywalców sektora E, chciałbym zabrać na mecz starszą osobę po 70-ce, jaki sektor możecie doradzić dla takiej osoby? Chodzę na młyn więc zwyczaje sektora E są mi obce
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
było mówione, że w następnym sezonie lub roku, będą nowe karty kibica, ale ich wymiana będzie już bezpłatna. więc nie wiem kto wprowadza ludzi w błąd.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Aha, to idź do Strefy i poinformuj tam pracowników, że mają złe informacje.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Było mówione że ci co teraz wyrobili karty będą je mogli wymienić w 2013 za darmo bo wtedy chyba mija ich termin ważności. Nikt nic nie mówił, że od tego sezonu karty za darmo.
![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
mniej więcej o to mi chodziło, bo terminu nie pamiętałem. w każdym razie, klub ma wprowadzić nowe udogodnienia związane z płatnością kartami itd., więc wymiana będzie konieczna i Ci, którzy już ją wyrobili, będą mieli wymianę za darmo. a kolega mówił, że żadnej wymiany nie będzie.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Przypominam od dziś sprzedawane są bilety na rewanż Wisła Kraków - Skonto Ryga
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...e_skonto_ryga/ ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
40 minut stania po bilety ale nie narzekam. Jutro już pewnie będzie mniejsza kolejka.
![]()
"...Możesz nazywać mnie bratem diabła
I nienawidzić jeśli chcesz Możesz mówić, że jestem złem Lecz nigdy nie zmienisz mnie..." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
edit: no to nieźle , może być dużo ludzi ![]()
Ostatnio edytowane przez blanco : 13.07.2011 o godz. 17:32.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
obiło mi sie coś o uszy że karnetowicze mają zarezerwowane bilety na LM. Moje pytanko co jak karnetowicz nie zakupi biletu na LM
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Ma dany czas do kupienia tego biletu... jak nie kupi dajmy do 12 a mecz jest 15 to trafia takowy bilet do wolnej sprzedaży...
![]()
You'll Never Walk Alone!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Czy aby kupić bilet trzeba mieć wyrobioną kartę kibica?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Nie, nie trzeba. Aczkolwiek ułatwia kupno biletu. 10zł, opłaca się wyrobić.
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Jakbyś się troszkę wysilił i przeczytał poprzednią stronę tematu to byś wiedział... powinien Ci na złość nikt nie odpowiedzieć ale, że to twój pierwszy post więc.... nie, nie trzeba mieć wyrobionej KK wystarczy podać numer pesel i kupujemy "papierowy" bilet ![]() Powód: E:kolega mnie wyprzedził :(
Ostatnio edytowane przez Bartuk1906 : 13.07.2011 o godz. 22:10.
![]()
Semper Fidelis!
|
|
|