|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
A ja jakoś dziwnie spokojny jestem, liczę na gładkie dwa, trzy do zera na naszą korzyść.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Nasi już tyle pucharowych wtop zaliczyli, że w świadomości zawodników powinno być zakorzenione gryzienie trawy. Można przegrać pechowo, ale jeśli zobaczę brak zaangażowania to z pewnością poczuję uraz do piłkarzy. Piszę tak bo jestem urodzonym pesymistą i ciężko jest mi się zmienić.
Trzymam kciuki zatem, aby trener dobrze przygotował drużynę, a piłkarze pokazali, że nie są tylko lepsi na papierze, ale przede wszystkim na boisku. Życzyłbym sobie 2 bramkowej zaliczki przed rewanżem w Krakowie, który notabene powinien być sportowym piknikiem i kropką nad i przed kolejną rundą. A jak będzie? Niedługo się przekonamy. ![]()
What's new?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
przecież polską tradycją trzeby było chłopu dać 2 klocki i mecz bez nerwów by był! ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Są w zasięgu podopiecznych Roberta Maaskanta? no to troszkę mnie uspokoiliście.
PS: Bramkarz Skonto, który zagra przeciwko piłkarzom Wisły inkasuje 500 zł miesięcznie? Dobrze że ma opcję założenia rękawic bramkarskich. Przynajmniej nie będzie rzucać się w oczy smar na jego dłoniach po skończonej na kilka minut przed meczem pracy w serwisie samochodowym. ![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Jak zarabiam 2x tyle co ten bramkarz to oznacza iż jestem 2x lepszym bramkarzem niż on? Dodam że nigdy nie stałem na bramce i mam 170 cm wzrostu. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
nerwy nerwy i jeszcze raz nerwy. Na mecz który czekałem cały rok została godzina i już powoli nosi mnie jak przed najgorszym egzaminem. Mam nadzieję że nasi szybko strzelą i nie zrobią nam horroru bo nie wiem czy wytrzymałbym takie napięcie. Dzisiaj ustanowić wynik i za tydzień dokonać formalności.
PS. Co sądzicie aby zamknąć forum na czas meczu. Na wielu forach zaczynają tak robić i możemy uniknąć niepotrzebnych wypowiedzi. Po meczu kiedy będzie wszystko jasne otworzyć forum i na spokojnie kto ma co do powiedzenia napisać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
I tyle że sam Kew Jaliens ma bogatsza karierę i zdobyte umiejętności niż cały zespół Skonto grający w lidze gdzie największy wymiatacz w historii i jej gwiazda niejaki Nathan Junior nie może przejść testów w Rosji i dołączyć do rezerw Dynama Moskwa. Ale szansę są. Podopieczni Maaskanta mogą powalczyć. Ciągle na forum było powtarzane że z Maaskantem wtopa nie grozi. Byłby Skorża czy ktoś inny to nawet nie byłoby po co jechać do Rygi bo wynik z góry byłby wiadomy. I o tyle mnie uspokoiliście.
Ostatnio edytowane przez element : 13.07.2011 o godz. 18:35.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Po prostu trzeba wygrać. Aż tyle i tylko tyle. Pomni doświadczeń z lat ubiegłych zwyciężymy
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Ha trafilem sklad !
--------Pareiko---------- Lamey-Kew-Chavez-Pajic ----Wilk-------SObol------- Malecki-Melikson-Iliev--- -------Genkov------------- ![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Tylko nie liczni chyba nie trafili
Liczę na spokojne zwycięstwo. |
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Jeszcze 45 min do meczyku
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Problem polega na tym ze zdrowy rozsadek mówi jedno natomiast doświadczenie uczy innego schematu myślenia. Nie jest to wina nas kibiców 'pesymistów' tylko grajków którzy, swoim kapryśnym graniem i luzackim podejściem do zawodu, zmusili nas do rozważania irracjonalnych scenariuszy. Udowodnili to w wielu meczach o prestiż i stawkę. Racjonalnie w Skonto, jak w każdym meczu wyjazdowym w pucharach, trzeba starać się strzelić bramkę i nie przegrać spotkania. Jeśli bramkarz gra za taka kasę jak mówisz i do tego musi pracować to znaczy ze nie gra tam z musu tylko z pasji,i zacięcia i gra na ile mu umiejętności starcza. Daleki jestem od lekceważenia ludzi z charakterem. Zaraz boisko zweryfikuje nasze oczekiwania - nareszcie. Edit: Narzekacie na Onet a bardzo fajny artykuł im wyszedł o tym spotkaniu: http://sport.onet.pl/pilka-nozna/lig...wiadomosc.html
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 13.07.2011 o godz. 18:57.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Panowie pomału zaczynamy ! Stres z sekundy na sekundę coraz większy.Nie ważne jakim stylu ważne żeby wygrać !
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
No, ładne flagi
![]() ![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak na razie możemy podziwiać flagi Wisły ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Szkoda, ze idioci posadzili naszych kibicow przed kamerą
![]() ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Mistrzostwo świata ze strony telewizji!
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
niech ktoś zadzwoni do znajomego do Rygi i powie że my chcemy też oglądać mecz
chłopaki zrozumieją bo widzą jaki tam mały stadion |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]() o chyba - jakas interwencja ale glupki zrywaja flage z plotu - co to komu przeszkadza akurat ? ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Ja .......ę ale te flagi .... To jest ....a nasz doom w tej transmisji.
PS. Niech zadzwonią do Krzoski i niech to zwiną. Flagi ....a większe niż ten stadion Skonto.
Ostatnio edytowane przez Bronex : 13.07.2011 o godz. 19:38.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
katasrtofa...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jakby na dachu nie można było kamery postawić....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Fajne flagi.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
.............................Prawie jak na stadionie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
To kara za to, że nas nie ma na wyjeździe...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
tragedia... z tymi flagami... jakby nie można postawić kamery po drugiej strony boiska.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Musza zmienić kamerę ..choć kamara z "boiska" to niska jakoś transmisji ale lepsze to niż flagi
![]()
Let other people be who they want to be. Remember, someday, somehow U can be in the minority ...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O chyba podwyższyli kamerę
![]() |
|