The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Aero
Junior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.07.2011, 10:36
będzie grał.
Odpowiedz cytując
Kibic1928
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 13.07.2011, 10:39
frg napisał(a):Wyświetl post
Mam takie pytanie:
Czy rozstawienie danej drużyny przesądza o tym gdzie graja pierwszy mecz? Jeżeli drużyna jest rozstawiona to zawsze rewanż gra u siebie czy jest to losowane / ustalane?

Z góry dziękuje za odpowiedz.
Nie, to czy dana drużyna będzie gospodarzem zależy od tego która z kulek w koszyku ( są 2 ) wylosowana zostanie pierwsza.
Odpowiedz cytując
tedi100
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 13.07.2011, 10:39
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Nie wiecie czy Nathan Junior będzie grał czy nadal się testuje
Podobno wielka euforia w Rydze bo wrócił na mecz z Wisłą...
You'll Never Walk Alone!
Odpowiedz cytując
fcb4
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 13.07.2011, 11:36
Nie no panowie z Karabachem przegraliśmy bo mieliśmy 12-13 zawodników rozsypka ogolna z Levadią bo zawodnicy za poźno przygotowania zaczeli a teraz nie ma innej opcji roztrzelac ich dzisiaj napewno tak będzie jestem tego pewny.Bardziej boję się o III rudne z tą nasza obrona niestety.
Odpowiedz cytując
yarow
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 13.07.2011, 11:54
tedi100 napisał(a):Wyświetl post
Eee tam znowu w Rydze
Tam się raczej piłką kopaną nie interesują. W Skonto po prostu się cieszą, że wrócił do nich cień nadziei

------
reflink:

http://TypowanieWynikow.pl
Odpowiedz cytując
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 13.07.2011, 12:07
Adrenalinka rośnie 7 h i zobaczymy pi razy drzwi na co możemy liczyć w tym pucharowym sezonie.
Odpowiedz cytując
River
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 13.07.2011, 12:27
Semper Fidelis 1985 napisał(a):Wyświetl post
A pamiętasz jak Amika zaczeła tamten sezon w pucharach a jak skończyła?
O maly wlos a zaliczyliby katastrofe z Azeram. Choc odpasc z Interem to nie wstyd

Tez zalecalbym ostroznosc. Ten jeden dzisiejszy mecz nie odpowie na pytanie na co stac Wisle w pucharach w tym roku. Rywal jest zbyt malo klasowy by wyciagac daleko idace wnioski. Bedzie mozna jedynie ocenic czy fizycznie i motorycznie zawodnicy sa dobrze przygotowani. Poziom druzyny, umiejetnosci itd zacznie weryfikowac III runda, w ktorej mam nadzieje, ze sie znajdziemy.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 13.07.2011, 12:27
crate digger napisał(a):Wyświetl post
Aż jestem ciekawy na jakiej podstawie oni te kursy "obliczają"? Na podstawie nastrojów? Może absencja Kirma (czołowego strzelca i zawodnika drużyny w poprzednim sezonie) ma na to jakiś wpływ.

Mam nadzieję że nie siedza na tym forum, bo wówczas kursy byłyby po 2,50
Obliczany jest tylko początkowy kurs jaki wypuszcza się - mają od tego an analityków którzy w tym siedzą.Późniejsze zmiany to już tylko efekt obstawiania przez graczy, czyli stawianej kasy na poszczególne rozstrzygnięcia.
Jak kurs na Wisłę skoczył w górę ,znaczy to tylko tyle że ludzie stawiali na SkontoOczywiście nie wszyscy i nie większość ale jednak takie sumy poszły że buk zdecydował się podwyższyć trochę kurs na Wisłe

A co do meczu to - ten (dwu)mecz musimy wygrać!
Natomiast jak by miał obstawiać przebieg dzisiejszej potyczki to bardziej stawiam na ciężki bój niż łatwą wygraną, stawiam też na to że w temacie po meczu będzie tu wrzało
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Tenzen
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 13.07.2011, 12:31
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Nie wiecie czy Nathan Junior będzie grał czy nadal się testuje
tedi100 napisał(a):Wyświetl post
Ale pojechali A na stronie Dynama Moskwa już jest jako ich zawodnik:
translator: http://translate.google.pl/translate...o%26lang%3Drus
rus: http://www.fcdinamo.ru/players.php?i...=info&lang=rus
Odpowiedz cytując
blanco
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 13.07.2011, 12:54
1q2 napisał(a):Wyświetl post
stawiam też na to że w temacie po meczu będzie tu wrzało
Obyś się mylił , choć to bardzo prawdopodobne. Wg mnie obejrzymy wyrównany mecz z nierozstrzygniętym rezultatem, co wywoła istną burzę.
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
Odpowiedz cytując
River
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 13.07.2011, 13:07
Wiadomo jak bedzie.

Wygramy dwoma-trzema bramkami - euforia, "lejemy wszystkich, w lidze beda pogromy, LM nasza itd".
Zremisujemy - "remis z takimi cieniasami:/", "z taka gra nie mamy czego szukac w LM", "nie spisali sie", "druga Levadia", "Lamey won (tak dla zasady)"
Przegramy - olaboga! "Maaskant won", "Stan kogos ty nam sprowadzil", "co za pseudokopacze, Lamey won" i oczywiscie niesmiertelne "Cupial sprzedaje Wisle"

Bez wzgledu na wynik bedzie sie dzialo
Odpowiedz cytując
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 13.07.2011, 13:08
Dopiero co wstałem , i pierwsze co poczułem to mega andrenalina , jestem tak pobudzony tym meczem że....

Nie wiem czego się mam spodziewać po tym meczu , ale jedno musi być wygrana ! UK z Wisłą !
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 13.07.2011, 13:23
A jak wygramy to napiszę że Cupiał sprzedaj Wisłę i Lamey won bo dziwnie się będzie czytało forum bez malkontenctwa

Jeszcze 6 godzin do meczu zaraz oszaleje w tej pracy
Odpowiedz cytując
Lechista69
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 13.07.2011, 13:43
O ktorej bedzie podany sklad Wisly ? Rozjedziemy Skonto... czuje moc ktora emanuje z Maskanta !

Typuje sklad

Pareiko - Lamey - Kew - Chavez - Pajic - Malecki - Sobolewski - Wilk - Iliev - Melikson - Genkov
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
Odpowiedz cytując
matkur
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 13.07.2011, 13:51
to nie jest tylko mecz o Ligę Mistrzów ale również o honor , który został utracony w poprzednich latach. Naprzód WISŁO!
FAN z Wielkopolski.
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 13.07.2011, 13:54
Teqcontroller napisał(a):Wyświetl post
Dopiero co wstałem , i pierwsze co poczułem to mega andrenalina , jestem tak pobudzony tym meczem że....

Nie wiem czego się mam spodziewać po tym meczu , ale jedno musi być wygrana ! UK z Wisłą !
Nie jestes sam.

Ten szyderczy usmiech Litewskich i Lotewskich b..ow musi dzisiaj znikna raz na zawsza i ich Polskich kompanow rodem z wiosek okolo Poznanskich.Bo juz z nimi wytrzymac nie moglem a ze jestem sam to mam lekko przeje..e ale daje rade
,
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 13.07.2011, 14:25
Do komentowania meczu i wyrażania swoich emocji z nim związanych zapraszam TUTAJ>>

...a zniechęcam w tym temacie.
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 13.07.2011, 14:49
River napisał(a):Wyświetl post
Wiadomo jak bedzie.

Wygramy dwoma-trzema bramkami - euforia, "lejemy wszystkich, w lidze beda pogromy, LM nasza itd".
Zremisujemy - "remis z takimi cieniasami:/", "z taka gra nie mamy czego szukac w LM", "nie spisali sie", "druga Levadia", "Lamey won (tak dla zasady)"
Przegramy - olaboga! "Maaskant won", "Stan kogos ty nam sprowadzil", "co za pseudokopacze, Lamey won" i oczywiscie niesmiertelne "Cupial sprzedaje Wisle"

Bez wzgledu na wynik bedzie sie dzialo
Tak czy siak napewno bedzie śmiesznie.Ja nie ukrywam, że lubię tu wchodzic jak małolaty i wieczni malkontenci podcinają sobie forumowe żyły.Jest śmieszno zabawnie na forum.Bo klub wiadomo.Da sobie radę tak czy siak .

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 13.07.2011, 15:05
saklak1906 napisał(a):Wyświetl post
Nie jestes sam.

Ten szyderczy usmiech Litewskich i Lotewskich b..ow musi dzisiaj znikna raz na zawsza i ich Polskich kompanow rodem z wiosek okolo Poznanskich.Bo juz z nimi wytrzymac nie moglem a ze jestem sam to mam lekko przeje..e ale daje rade
Ja się tym nie przejmuje , bo jak bym miał , to bym się już pociął
Koniec tego wstydu , nasza kochana drużyna musi pokazać jaja , dziś i za tydzień , ja głęboko wierzę , i nie dopuszczam żadnej złej myśli. Będzie dobrze panowie
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 13.07.2011, 15:09
Cupiał jednak nie zdecydował się na przylot do Rygi, koncówke słuchałem ale zdaje się że sam Cupiał tak to sobie właśnie tłumaczył zdając sobie sprawę że gdy jest na wyjezdzie to..

Ostatnio edytowane przez CH. : 13.07.2011 o godz. 15:12.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 13.07.2011, 15:21
Jeszcze 4 godziny i 10 min nie wytrzymam już nosi mnie
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 13.07.2011, 15:27
Spokojnie.

Dajcie sobie na luz, bo potem może być jeszcze większe rozczarowanie.

Ja uważam, że jak zagramy z takim samym zacięciem jak Łotysze, i jeśli będziemy tak samo wyglądać kondycyjnie to powinno być dobrze. Czyli nie przegramy.

A u siebie, mam nadzieję, że trybuny zrobią swoje.

Oczywiscie nie pogniewam się na zwycięstwo
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
Genkov
Junior Member

Od: 05.2011

Stary 13.07.2011, 16:11
Ale wam zazdroszcze mi niestety niebędzie dane oglądać meczu w pracy będe:/
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 13.07.2011, 16:15
Spokojnie panowie ,nasi sa zmobilizowani ,słowa Sobola to podkreślają.

Mysle ze bedzie ciekawy mecz,bo tamci napewno u siebie nie zagraja ultra defensywanie.My musimy spokojnie dazyc do strzelenia bramki,bez nerwów .Jestem ciekaw wystepu nowych,zwlaszcza Ilieva no i calego bloku obronnego.

Nawet remis nie bedzie zadna tragedia ,w perspektywnie gry w piekiełku na R22.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 13.07.2011, 16:26
Ja bym tam chciał by siedli na nich od 1 minuty jak Rapid na nas.Żadna macanka, badanie się itp
Z szacunkiem do rywala ale bez żadnej bojaźni.Najgorsze co by mogło być to jakaś asekuracyjna gra na remis - gdzie remis nie będzie złym wynikiem ale oni muszą zagrać o pełną pulę

Wiadomo, pierwszy mecze od prawie 2 miesięcy, cudów nie ma się co spodziewać ale dominacja na boisku powinna być widoczna i to nie dominacja polegająca jedynie na większym posiadaniu piłki ale na niedaniu rywalowi oddechu gdy ten będzie przy piłce, jak i stwarzaniu zagrożenia pod jego bramką.

Na papierze prosta sprawa, szczególnie jak piwo się chłodzi.W rzeczywistości pewnie będzie trudniej ale liczę na odważną i ostrą grę z naszej strony.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 13.07.2011 o godz. 16:30.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
sayek89
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 13.07.2011, 16:41
Ja rozumiem poprzednie porażki ze słabszymi drużynami.. ale Wiślak nie może się obawiać i modlić się aby nasza Wisła , nie przegrała... Wygramy i tyle... Respect ok rozumiem, ale trzeba znać też swoją wartość.. a tu My jesteśmy od Łotyszy lepsi zdecydowanie..
Bóg, Honor i Wisła!
Odpowiedz cytując
Glazik
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 13.07.2011, 16:51
Panowie nie robcie sobie jaj...
Tylko WYGRANA!!
Nie zachowujcie sie jak ci*ty..
Jestesmy lepsi i to wygramy bez lamentu.
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 13.07.2011, 16:54
Cokolwiek nie zrobią, muszą się pokazać z dobrej strony, udowodnić swoja formę na boisku. Dla nas to będzie test na ile ta drużyna jest gotowa do walki w pucharach. Jest tyle prawdopodobnych scenariuszy ze nie odważę się wytypować wyniku przed meczem. IMHO w kontekście naszych dalszych planów ważniejsza będzie gra niż wynik. W przypadku dobrej gry i słabego wyniku jest szansa na nadgonienie rezultatu w Krakowie. Jak skwasimy mecz w fatalnym stylu to nie będziemy mieć podstaw do bycia optymistami czy faworytami w rewanżu.

Cytując cytat klasyków który przynosi szczęście: 'najważniejsze będą strzały z dystansu'.
Odpowiedz cytując
arrosmay
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 13.07.2011, 17:28
CH. napisał(a):Wyświetl post
Cupiał jednak nie zdecydował się na przylot do Rygi, koncówke słuchałem ale zdaje się że sam Cupiał tak to sobie właśnie tłumaczył zdając sobie sprawę że gdy jest na wyjezdzie to..

Źle zrozumiałeś
Po prostu Boguś jest przesądny i nie lata samolotami trzynastego
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 13.07.2011, 17:37
Pełen obaw będę śledzić to spotkanie. Obstawiam 60 do 40 na naszą korzyść. Niepewnością napawa słaba defensywa, chociaż na papierze powinno być ok. Jeśli Łotysze będą grać "autobus i długa" to może być różnie. Jak wyjdą inaczej nastawieni, będą chcieli pograć w piłkę to są w naszym zasięgu. Nawet możemy ich rozjechać. Jak to mówią, trzeba dobrze napocząć.....
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów