|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
jakby Jovanovic nie byl podpisany i nie mial szans na gre jutro to przeciez wróciłby z tamtymi pięcioma do Krakowa
http://krakow.gazeta.pl/krakow/51,35...34536.html?i=4 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Skończyło się na 0-4 dla Victorii, tylko niech nikomu nie przyjdzie do głowy porównywać ich z Azerami czy nawet Gruzinami - Armeńczycy to najsłabsza Federacja w Europie. Nie licząc krajów poniżej 100 000 mieszkańców są ostatni na rankingu krajów. Za Estonią Maltą Albanią Kazachstanem czy Walią...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Ostatnio się coś słabo wypowiadam, zapewne niektórych moich krytykantów to cieszy ale postanawiam znowu postawić coś według swojego zdania.
Powiem tak: Na dzień dzisiejszy nie mamy zawodników na Champions League. Brakuje mi jeszcze z 2 zawodników pokroju Meliksona lub lepszych robiących przysłowiową "różnicę" i troszkę lepszych skrajnych obrońców ! I przypomnę tylko, nie zachwycajmy się Meliksonem,gdyż Wisła po prostu takich piłkarzy powinna sprowadzać, robimy krok do przodu, wymiana składu z zeszłorocznych "wojaży" było bardzo dobrym posunięciem ale niestety brak mi takiego Kalu Uche, Żurawia, Kosy, Brozia no cóż zobaczymy... chociaż troszkę teraz zaprzeczę temu co napisałem wcześniej to: MUSIMY WIERZYĆ !! WIERNOŚĆ !! WIARA to podstawa sukcesu, ten kto nie uwierzy nie będzie zwycięzcą. Liczmy, że trio Nunez-Wilk-Melikson da nam przewagę w środku pola, liczmy że Genkov niczym za dotknięciem czarodziejskiej różczki będzie kierował piłkę do siatki, a Mełecki z Ilievem będą wkręcać obrońców. A w obronie nie postawimy autobusu, przegubowca ale ... rosyjskie armaty!! Wtedy każdy Łotysz, Litwin będą roztrzęsieni a każde zbliżenie zestrzelimy w zarodku!! Do boju WIŚLACY !! Na podbój Europy!!
Ostatnio edytowane przez anthony09 : 12.07.2011 o godz. 18:44.
![]()
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
- 1906 poparcia ikon Wisły Kraków S.A. Arek Głowacki za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy Tomasz Frankowski za 253 występy / 156 bramek Paweł Brożek za 246/ 110 bramek Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
lol nie wytrzymam *(to a propo błędu który kolega juz poprawił)Ogólnie fajnie ze jest entuzjazm i wola walki Ja mam tylko nadzieję że od czwartku przestaniemy już mówić o Skonto tylko spokojnie obejżymy najpierw grę Śląska, a potem w piątek losowanie. |
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Witam
mam pytanie : jak zespół nierozstawiony pokona zespół rozstawiony, także i w III rundzie to przejmie jego rozstawienie ? np: jeśli Apoel przegra ( jest rozstawiony w III rundzie ) z Skenderbeu Korca to zespół z Albanii będzie rozstawiony w III rundzie ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Tak, ale jest to spowodowane tym, że losowanie jest przed rewanżami więc jako rozstawienie pary jest uznawane rozstawienie wyżej rozstawionego zespołu (ale masło maslane). Nie ma czegoś takiego jak mityczne "przejmowanie rozstawienia".
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Dokładnie tak
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Nasz potencjalny rywal w III rundzie Litex przegrywa do przerwy z Czarnogórcami z Mogren Budva . W innych spotkaniach na razie bez niespodzianek .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
tak powinniśmy jutro zagrac jak Pilzno w Erewaniu gdzie wygrało 4-0 i po sparwie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Biorąc pod uwagę grę repry Czarnogóry, to można się spodziewać, że będą oni dość wysoko, oczywiście porównuję tu do poziomu mniej więcej naszego, a nie Włochów czy Anglików (choć pewnie większość reprezentantów nie gra w rodzimej lidze, ale jednak skądś się oni biorą). Do tego, jako że przecież kraj ten niedawno został niepodległy, są jeszcze niedoszacowani w rankingach.
edit: jednak Bułgarzy się wzięli do roboty i 1:2
Ostatnio edytowane przez przem : 12.07.2011 o godz. 20:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
edit. Litex juz prowadzi 2:1. Dwa gole Todorowa w ciagu 3 minut. Shamrock prowadzi z Flora 1:0. Litwini z Ekranas wygrali na Malcie 3:2 i sa bliscy III rundy. |
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
http://sportacentrs.com/sportacentrs..._spelei_pret_w
Konferencja Paharsa w wersji video , 7 lat w Southampton zrobiło swoje ![]() ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Mecz juz za kilkanascie godzin i zamiast zastanawiac sie jak zagramy to zastanawiam sie, czy dziesiejszy dzien bedzie kolejnym czarnym dniem polskiej pilki
Niczego niestety wykluczyc nie mozemy. Wszak nasze kluby w ostatnich latach lubia nas szokowac![]() Po cichu licze, ze ten mecz dobrze sie dla nas ulozy, ze siadziemy od poczatku na Lotyszy i ze szybko strzelimy bramke. To bylby wymarzony scenariusz. Wiadomo przeciez co moze sie stac jak 0-0 bedize sie dlugo utrzymywac... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Zły prognostyk.Od wczoraj średnia z wielu bukmacherów na zwycięstwo Wisły rosnie dosc mocno.Kurs zmienił się w ciągu doby z 1,47 na 1,55. Dla zobrazowania nastrojów podam,że kursy na Wisłę i na Bate(gra z Linfield)startowały z podobnego poziomu,a teraz się kompletnie rozjechały(1,38 Bate).To tylko ciekawostka z rynku zakładów,ale np.wczoraj paktycznie wszystkie mecze w LM wg formuły kurs/spadek znalazły potwierdzenie w wyniku.Oby Wisełka to przełamała.
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Byle tylko Bożydar znów nie musiał mówić, żeby zamilknąć nad tą trumną i będę zadowolony. Skromne 1-0 na wyjeździe i na Reymonta poprawka i gra Wisełka dalej. Oby!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Jaki jest termin rozgrywania meczów w III rundzie eliminacji do LM (oczywiście w przypadku awansu)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
26/27 Lipca - 2/3 Sierpnia
![]()
You'll Never Walk Alone!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
Mam nadzieję że nie siedza na tym forum, bo wówczas kursy byłyby po 2,50 |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
... takie jest tutaj nastawienie![]()
You'll Never Walk Alone!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Nastroje są ilustrowane kasą jaka wpływa na dany kurs.Podobnie ma się rzecz z kursami akcji na giełdzie,gdzie wolumen pokazuje często nastroje(choć oczywiście może się zdarzyć urabianie rynku).Rynek np.dobrze wyczul zwyciestwo Rapidu z Wisla w sparingu,gdzie kursy na Rapid spadaly.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
No to ja już wiem wszystko. Dzięki za rozjaśnienie sprawy, nie bawię się w bukmacherkę wiec nie interesowało mnie to do tej pory specjalnie.
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-mistrzow/melikson-gra-w-lidze-mistrzow-to-wielka-sprawa,1,4790509,wiadomosc.html napisał(a):
|
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Już czuje małą andrenalinke przed meczem
Chciałbym żeby Wisła ich rozjechała z 3:0 albo więcej Inne drużyny by się posrały wtedy |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jest też opcja, że ludzie grają na Skonto i dlatego kursy na Wisłę rosną
Damy radę , musimy |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
http://www.uefa.com/uefachampionslea...651/index.html
Gdzie w tym składzie jest nasz nowy obrońca? Filip Kurto napastnikiem... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Dziś nie tylko zaczynamy walkę o LM, ale też o HONOR... który straciliśmy wiadomo kiedy i jak...
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Nie wiecie czy Nathan Junior będzie grał czy nadal się testuje
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Mam takie pytanie:
Czy rozstawienie danej drużyny przesądza o tym gdzie graja pierwszy mecz? Jeżeli drużyna jest rozstawiona to zawsze rewanż gra u siebie czy jest to losowane / ustalane? Z góry dziękuje za odpowiedz. ![]()
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
to raczej nie bedzie zbyt gotowy do gry przyjezdzajac prosto z testow ;P zreszta i w glowie pewno ma transfer tym lepiej dla nas ale my musimy zajac sie swoja gra a nie oslabieniami rywali :]
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|