The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
MHaifa
Member

Od: 01.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.07.2011, 19:33
Awe napisał(a):Wyświetl post
MHaifa, jakieś opinie o Kahalonie i Shriki z Górnika? Ten Shirki ma nawet ciekawe statystyki.
Kahlon gra w klubie ktory co roku ma aspiracje na mistrza i zawsze zawodzi, czesto graja efektownie ale nie wygrywaja sa takimi loserami i tak mi sie kojarza wszyscy ich pilkarze. Ale wydaje sie ze kazdy z tych pilkarzy jakby zmienil otoczenie to by byl lepszy. Kahlon napewno nie jest oslabieniem w koncu klub chce go zatrzymac, ale Legia ma podobna atmosfere do tej w M Tel Aviv wiec trudno mi cos powiedziec.
Ciekawe jak to sie zakonczy... Legia chce 2 pilkarzy ktorych klub nie chce (na razie) puscic

Shriki w ostatnich latach tworzyl duet napastnikow z Dimitri Makarajewem. Zawsze jednak uwazalem tego drugiego za lepszego ale jako duet zawsze te bramki strzelali. Niewiem czy sam sobie poradzi ale ostatni sezon cala druzyna grala zle wiec jesli Gornik utrzyma forme z zeszlego sezonu to te 10 bramek strzeli. Mnie ciekawi ze nikt sie nie zainteresowal Mosze Ohaionem z tego samego klubu. Gral w Beitarze ale wrocil do Ashdodu i jako pomocnik w poprzednim sezonie strzelil 17 goli
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Zasady wysyłania postów