|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
W moim mieście nie będzie transmisji heh
|
|
|
|
Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
A czy mecz będzie można obejrzeć w restauracji "u Wiślaków" ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
dokładnie
wystarczy pobrać dodatek, który umożliwi odtwarzanie - ZA DARMO! a kasę wydajcie na zimne piwko i chipsy ![]() |
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2011
Offline |
|
|
http://www.drhtv.com.pl/transmisja-3314.html
Pod tym linkiem bedzie transmisja na DRHTV , wystarczy poobrac share.tv (wtyczka potrzebna do odtwarzania). Oglądać można jedynie na 2 przeglądarkach ( mozilla firefox i internet explorer) Jakoś zazwyczaj jest zadowalająca . Mam nadzieje że pomogłem ![]() |
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
dziekuje, spróbuje na pewno
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Wiecie gdzie w okolicach Rynku można obejrzeć jutrzejszy mecz?
W większości knajp jest C+, a na Cyfrowy Polsat nigdy nie zwracałem uwagi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
wcześniej jak wpisywałem daną frazę tam gdzie się wpisuje adres stron to wyskakiwało mi wyszukiwanie w google. teraz jest jakaś inna wyszukiwarka. gdzie mogę powrócić do google? ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Można spokojnie napić się piwka, drinka, czy jak kto woli różnego rodzaju caffe ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeśli korzystasz z Firefoksa to wystarczy w prawym górnym rogu zmienić ikonkę, która jest nowa na googlowską. Jeśli Ci powstał pasek z tą wyszukiwarką pod okienkiem, gdzie wpisujesz adres wystarczy, że odznaczysz w opcjach Widoku tą wyszukiwarkę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Aby wyłączyć ten dodatek. Mozilla Firefox Narzędzia> Dodatki> Rozszerzenia> znajdź "vShare"> jest tam ikonka "wyłącz". Internet Explorer Narzędzia>Zarządzaj dodatkami> znajdź "vShare"> wyłącz
Ostatnio edytowane przez MłodePokolenie : 12.07.2011 o godz. 16:23.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Można prosić o link do tego dodatku?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
http://www.efckrakow.pl/?najblizsze-mecze,9 |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
ja podbijam pytanie kolegi wyżej: można jutro obejrzeć mecz " u Wiślaków"? Bo wolałbym obejrzeć mecz w dobrej atmosferze, na rynku no ch. wie kogo się spotka.
![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
zawsze był cyfrowy polsat, pewnie nic się nie zmieniło
![]() ![]()
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ta wtyczka akurat nic nie daje - wtyczke vshare musi pobrac firefox i automatycznie zainstalowac w dodatkach przegladarki. Aby pobrac trzeba uruchomic na firefoxie kanał na ktorym bedzie mecz - na srodku bedzie prosba o zainstalowanie wtyczki - reszte juz wiecie (instalujemy) i to wszystko
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Jedyny minus to,to że stream'y internetowe mają ok 20-30 sek opóźnienia w rzekazywaniu transmisji.. to tak jakby się oglądało Retransmisje.. ale cóż..jak się nie ma P Sport no to..
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Witam.
Zamierzam z kolegami wybrać się na mecz Wisły ze Skonto w Krakowie. Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda sprzedaż internetowa? Mieszkamy ponad 300km od Krakowa dlatego chcielibyśmy się dowiedzieć szczegółowo. Z góry dzięki za pomoc ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
coś takiego na ten moment jak sprzedaż internetowa nie istnieje w Wiśle. ![]() Groundhopper
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Dni mi się powaliły;p
Ostatnio edytowane przez Pancratius : 12.07.2011 o godz. 19:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Ps. To nie ten temat, tu wszystko o TV. Obserwuj temat Bilety w JakGdzie Kiedy i stronę oficjalną Wisły. |
|
|
|
Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Czy wie ktoś gdzie w Kołobrzegu można będzie obejrzeć mecz Skonto - Wisła? Jakaś knajpa, pub, etc.
z góry dzięki ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Witam, czy dzisiaj jest szansa, że mecz ze Skonto w internecie będzie można zobaczyć w Public Sport? Do wczoraj nie było w programie....
pozdrawiam, z góry dzięki za odpowiedź |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Czy na Public Sport bedzie to sie okaze pewnie krotko przed meczem czy przed rozpoczeciem studia. Zazwyczaj link jest kilka goodzin przed ale sama transmisja zaczyna sie krotko przed meczem/studiem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
W NH jest jakiś bar gdzie można obejrzeć?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W jaki sposób mozna wykupić IPLA VIP? Czy można to zrobić jednorazowo na jeden dzień?
W jaki sposób odbywa się płatność? SMS? Przelew? |
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
w NH bedzie meczyk w pizzeri da grasso na os dywizjonu 303...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Minimalny czas to 7 dni, płatność przelewem - 5zł, sms'em - 6zł+VAT. Tylko konto VIP raczej nie pozwoli na obejrzenie meczu.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|