The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Kon®ado
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.07.2011, 12:02
ale tu chodzilo o kolor nie o model bo ich to wali czy beda mialy kolnierzyk taki sramty a kolor musi byc zgloszony by potem ustalac w jakim grac
Odpowiedz cytując
Św. Mikołaj
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 12.07.2011, 12:06
szymon_k napisał(a):Wyświetl post
Z tego co pamiętam, rok temu podczas występów Wisły w Pucharach była akcja, że mieliśmy cały strój w kolorze czerwonym gdzie normalnie powinna być czerwona koszulka, białe spodenki i getry. Wtedy kiedy pojawiły się pytania dlaczego tak jest, mówiono, że przed rozpoczęciem kwalifikacji zostały błędnie zgłoszone stroje tzn. całe czerwone i do końca edycji Pucharowej Wisła musiała tak grać... Zmierzam do tego, że jeśli rok temu był obowiązek zgłoszenia strojów do UEFA to i w tym roku chyba też tak jest, co za tym idzie, że Wisła powinna grać ze Skonto w nowych strojach. Co o tym myślicie
Nie wiem jak to jest, zawsze w meczach z Legia i Amicą na wyjeździe gramy w całych czerwonych, wynika to pewnie z tego , że Legia ma białe koszulki, a z Amicą że mają białe spodenki i getry.
Odpowiedz cytując
boczek
Banita

Od: 06.2011

Stary 12.07.2011, 12:10
Nie wiem skąd Mikołaju ta koszulka Milana, on ma jeszcze taką, gdzie znaczek adidasa jest po jego prawej stronie, lekko u góry - a nie jak u Ciebie na środku. a znaczek ekstraklasy jest NASZYTY ! nie prasowanka.

No i herb po lewej stronie normalnie, a nie ku środkowi jak u Ciebie.

Ta z allegro to może być jakaś własnoróbka w celach zarobkowych.

Na zdjęciach niżej koszulka od Milana;

Odpowiedz cytując
szymon_k
Junior Member

Stary 12.07.2011, 12:27
Kon®ado napisał(a):Wyświetl post
ale tu chodzilo o kolor nie o model bo ich to wali czy beda mialy kolnierzyk taki sramty a kolor musi byc zgloszony by potem ustalac w jakim grac
No może tak być, że tylko muszą kolor zgłosić do UEFA a model jest już nie ważny. No to jeśli nie zagrają w nowych koszulkach ze Skonto to ciekawe kiedy? Już się nie mogę doczekać..
Odpowiedz cytując
Św. Mikołaj
Senior Member

Stary 12.07.2011, 12:31
boczek napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem skąd Mikołaju ta koszulka Milana, on ma jeszcze taką, gdzie znaczek adidasa jest po jego prawej stronie, lekko u góry - a nie jak u Ciebie na środku. a znaczek ekstraklasy jest NASZYTY ! nie prasowanka.

No i herb po lewej stronie normalnie, a nie ku środkowi jak u Ciebie.

Ta z allegro to może być jakaś własnoróbka w celach zarobkowych.

Na zdjęciach niżej koszulka od Milana;
Raczej autentyczna, nie jestem jej posiadaczem, na 1 na dole jest logo Ekstraklasy, a nie widziałem żeby na podróbkach takowe było.

Odpowiedz cytując
boczek
Banita

Stary 12.07.2011, 12:35
no dobra, ja też mam logo ekstraklasy ;-).

Mniejsza z tym co kto ma, ale ta moja jest na pewno oryginalna, bo po meczu z Polonią Wawa dostałem, a ta z allegro to nie wiem.
Odpowiedz cytując
Natalia_TSW
Junior Member

Od: 04.2007

Stary 12.07.2011, 19:07
Jutro lub w meczu u siebie może dowiemy się czy nasi grają w starych czy nowych trykotach w nadchodzącym sezonie... chwile cierpliwości i wszystko będzie jasne
"Biała Gwiazda na niebie się mieni,
Tak powstaje Wisły znak.
Jej kibice są niezwyciężeni,
Boi się nas cały świat''
Odpowiedz cytując
Św. Mikołaj
Senior Member

Stary 12.07.2011, 19:13
Natalia_TSW napisał(a):Wyświetl post
Jutro lub w meczu u siebie może dowiemy się czy nasi grają w starych czy nowych trykotach w nadchodzącym sezonie... chwile cierpliwości i wszystko będzie jasne
Ale to że na nowy sezon będą nowe stroje to oczywiste ze Skonto na pewno nie zagramy w nowych.
Odpowiedz cytując
Kon®ado
Senior Member

Stary 13.07.2011, 09:11

Nowe zdjęcie po lewej stronie naszego profilu, a na nim fotografie zawodników z osławionej sesji zdjęciowej, którą pokazywało w swoich materiałach TVP.Tak, to są dokładnie takie same koszulki jak w poprzednim sezonie.
O nowych na razie nic Wam nie powiemy, bo to tajemnica, ale nie zobaczycie na razie ich ani w meczach pucharowych, ani najpewniej w pierwszych meczach ligowych
.
info z fb hmmm ...
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 13.07.2011, 09:32
To chyba jest tylko jedno wytłumaczenie takiej zwłoki z prezentacją nowych koszulek - zaawansowane rozmowy z nowym sponsorem strategicznym.
Odpowiedz cytując
Kon®ado
Senior Member

Stary 13.07.2011, 09:44
tez mam taka nadzieje ale pozniej odpisali tak: czasem wina nie leży po stronie klubu, tylko po tej drugiej... mieszaja jak zawsze oby tylko ta zwloka to byl znak wlasnie sponsora i Bialej Gwiazdy na koszulkach...
Odpowiedz cytując
cinekw
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 13.07.2011, 09:44
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
To chyba jest tylko jedno wytłumaczenie takiej zwłoki z prezentacją nowych koszulek - zaawansowane rozmowy z nowym sponsorem strategicznym.
Raczej tak nie jest. Podobno poprostu adidas zawalił sprawe i trzeba czekać do końca sierpnia. Nawet na FB w komentarzach to potwierdzili
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 13.07.2011, 09:52
cinekw napisał(a):Wyświetl post
Raczej tak nie jest. Podobno poprostu adidas zawalił sprawe i trzeba czekać do końca sierpnia. Nawet na FB w komentarzach to potwierdzili
Jeśli to prawda to jest to wręcz komedia... Co można zawalić w tak prostej sprawie? Zapomnieli uszyć koszulki?
Odpowiedz cytując
sayek89
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 13.07.2011, 09:53
Jak tak poważna firma jak Adidas mogła zawalić tak bardzo ważną sprawę... i to dla Mistrza Polski co by nie było...
Bóg, Honor i Wisła!
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 13.07.2011, 10:16
Może Adidas chciał nam walnąć masówkę i zapomniał o swojej obietnicy z 'unikalnym wzorem', a Basałaj im przypomniał, że "marka Adidas może wiele stracić tracąc wiarygodność przez składanie pustych obietnic"

A co do bramkarzy, to w 99% przypadków i klubów każdego wiąże tylko firma sponsora. Koszulkę zamawia sobie sam, z tego względu że musi mu w niej być... wygodnie. Nic nie może blokować ruchu ręki itp. Niektórzy grają w krótkim rękawie, co jest w ogóle rzadko spotykane jeżeli chodzi o masowo produkowane bluzy bramkarskie, inni w długich. Niektórzy ze ściągaczem, inni bez itp.
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
wściekłe pięści węża
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 13.07.2011, 10:21
wonski_eNHa napisał(a):Wyświetl post
Dziwne jest przystąpienie do pierwszego oficjalnego meczu w sezonie w strojach z poprzedniego sezonu, niech to znaczy, że klub dopina formalności z głównym sponsorem i prezentację koszulek zrobi w jednym czasie z zaprezentowaniem nowego sponsora.
Jeśli nawet to prawda, to chęć przyoszczędzenia iluś tam złotych (na powiedzmy, trzech kompletach koszulek), dlatego, że może będzie nowy sponsor i odsunięcie z tego względu prezentacji nowych strojów i tak by wieeeeele mówiła o profesjonalizmie naszego zarządu z prezesem na czele.

wonski_eNHa napisał(a):Wyświetl post
//btw Szkoda, że większości kibiców nie zależy na BG na koszulce...
Bez przesady. Część tego forum, to nie jest "większość kibiców". Do tego sporo osób stąd jednak wie jakie dla każdego wiślaka powinny być priorytety. Wiemy, że są rzeczy ważniejsze niż nowy piłkarz dla którego pokemony są gotowe sprzedawać własne matki. Byle był transfer. Jak jednak widać, inicjatywa przywrócenia BG na koszulki jest olewana przez Basałaja, któremu nie chce się nawet polecić sekretarce, aby zrobiła ctrl c, ctrl v ileś tam razy, albo kazać swojemu przydupa... tzn. rzecznikowi prasowemu, żeby ustosunkował się do sprawy. Ale po co? Lepiej udawać, że wszystko jest cacy niż starać się dyskutować o problemach. Ja o tym i o innych działaniach prezesa pamiętam zawsze ilekroć ktoś tutaj kręci śmigłem pod jego "profesjonalizm". Bo profesjonalizm, to nie tylko zatrudnienie dyr sportowego, który potem ściąga trenera, tylko coś znacznie więcej, ale nie chcę odbiegać od tematu. No nic, sam jestem bardzo ciekaw, co jak zakończy się sprawa nowych koszulek i czym tym razem nas zaskoczą. Może będziemy mieć np. zielone spodenki?

Cytat:
Może Adidas chciał nam walnąć masówkę i zapomniał o swojej obietnicy z 'unikalnym wzorem', a Basałaj im przypomniał, że "marka Adidas może wiele stracić tracąc wiarygodność przez składanie pustych obietnic"
Aaaaaaaaahahahahahaah
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 13.07.2011, 10:21
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
Mnie się wydaje, że Basałaj walczy o "Białą Gwiazdę"
Odpowiedz cytując
Kon®ado
Senior Member

Stary 13.07.2011, 10:30
w to akurat watpie by on oto walczyl ;p chyba ze kibice mu dom spala i bedzie sie bal lol2, a tak powaznie nie pozostaje nam nic jak tylko czekac ;pp
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 13.07.2011, 11:02
Byle zdążyli zaprezentować te nowe stroje w europejskich pucharach.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
crate digger
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 13.07.2011, 11:07
_ukoL napisał(a):Wyświetl post
Byle zdążyli zaprezentować te nowe stroje w europejskich pucharach.
to już od drużyny zależy a nie od adidasa
Odpowiedz cytując
Fiti
Senior Member

Stary 13.07.2011, 11:34
Ja myślę że albo klub walczy o BG albo załatwia nowego sponsora. Z tego wpisu na Fb wygląda tak jakby szykowali jakąś niespodziankę ;]
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 13.07.2011, 11:49
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Mnie się wydaje, że Basałaj walczy o "Białą Gwiazdę"
Eeee... z kim niby walczy? Z samym sobą?
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 13.07.2011, 12:35
martin_6 napisał(a):Wyświetl post
Eeee... z kim niby walczy? Z samym sobą?

No przecież prezes zapowiadał "Politykę historyczną"
Odpowiedz cytując
stas
Junior Member

Od: 05.2011

Stary 14.07.2011, 21:43
może do Pana Bogusława Cupiała napisać jakąś petycję w sprawie Białej Gwiazdy na koszulkach? przecież mówił że od dziecka kibicował Wiśle więc powinien nas zrozumieć no chyba że już była pisana
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 15.07.2011, 07:43
Koszulki Fenerbahce na nowy sezon
Całkiem ładne i różniące się od tego co przetacza się w internecie.
Odpowiedz cytując
Kibic1928
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 15.07.2011, 09:43
To są ich wszystkie komplety? Dużo tego
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Stary 15.07.2011, 09:49
stas napisał(a):Wyświetl post
może do Pana Bogusława Cupiała napisać jakąś petycję w sprawie Białej Gwiazdy na koszulkach? przecież mówił że od dziecka kibicował Wiśle więc powinien nas zrozumieć no chyba że już była pisana
Samo pisanie do Cupiała uważam za niepoprawne a zwłaszcza w sprawie koszulek. Patrząc racjonalnie na tą całą sytuację mogę wam powiedzieć, że na 100% nie będzie Białej Gwiazdy na koszulkach. No chyba, że jako jakiś element dodatkowy a na pewno nie w miejsce obecne herbu SA.
Odpowiedz cytując
stas
Junior Member

Od: 05.2011

Stary 15.07.2011, 10:35
to do kogo można taką petycję napisać? Basałaj nas nie rozumie to może Pan Cupiał zrozumie? Może do Pana Miętty Mikołajewicza?
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Stary 15.07.2011, 10:57
stas napisał(a):Wyświetl post
to do kogo można taką petycję napisać? Basałaj nas nie rozumie to może Pan Cupiał zrozumie? Może do Pana Miętty Mikołajewicza?
Żeby taka petycja miała zasadność to naprawdę musiałoby się pod nią podpisać kilka tysięcy osób. Do Pana Miętty Mikołajewicza nie masz co pisać bo on jak Prezes TS nie ma żadnego prawnego wpływu na SA.
Odpowiedz cytując
Genio
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 15.07.2011, 11:13
post do usunięcia.
Powód: pomyłka :)
Ostatnio edytowane przez Genio : 15.07.2011 o godz. 11:18.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów